70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet cnm ilk önce dün netim yoktu menümü bildiremedim ben geldimmmm
daha öncede sölemiştim sayfada lahana suyu için cnm çok faydasını görüyorum inanılmaz derecede.sabah akşam yemekten önce tüketiyorummm yeni yeni keten tohumu kullanmayada başladım

bende regl döneminde deli gibi tatlı yemek isteyenlerdenimama ben artık süte tarçın atıp içiyorum kesiyor tatlı isteğimi bana da bi arkadaşın tavsiyesiydi :))

Nasıl yapıyosun canım lahana suyunu ya bi anlatsana madem o kadar işe yarıyor ben de deneyeyim bi

Lahana suyu acayip tok tutuyo çünkü inanılmaz derecede gaz yapıyo bende...Bi de kokusu çok kötü ya ben dayanamamıştım...

Nasıl yapıyosun canım lahana suyunu ya bi anlatsana madem o kadar işe yarıyor ben de deneyeyim bi

cnm 5-6 adet lahana yaprağını suda haşlıyorum biraz yumuşayana kadar 10 dk filan sarı suyunu bırakınca yemeklerden önce iç sabah içemiyosan öğlen akşam yemeğinden önce iç akşam yemeğinde içerken soğuk içme cezvede ılıt öle iç soğuk içersen gaz yapar eğer gene yaparsa rezene iç bişeyin kalmazz

Size bugün ki menümü yazayım;

Sabah; kalkınca 2 bardak su, 4 ince dilim hindi salam, çok az light labne, 1 dilim çavdar ekmeği.
Ara; bir ince dilim ananas, yeşil çay
Öğlen;light ton balığı 80 gr, bol salata,
Ara: küçük yeşil elma, yeşil çay
Akşam ; 6 yk ıspanak, light yoğurt 2-3 kaşık belki ekmek 1 dilim
Ara: bir bardak light süt, yada 1 adet meyva yerim sanırım

Ek olarak da spor yaparım yer hareketlerim var ve spor videosu var onla birlikte 45 dk.
2,5 veya 3,00 lt su içerim bugünü de böyle kapatırım

senacım ve kızlar size çok alışmışım eşim faturayı unutmuş netim kesildi eşimin kafasının etini yedim bugün açıldı yaşasınnnn iyiki sizlerle tanıştım ya

bugünkü menüm

sabah
2 dilim lihgt ekmek
light karper peynir 1 adet
domates 5 zeytin maydanoz

ara
2-3 ceviz içi

öğlen
bi kase nesfit ben sütle yapmıyorum çok az ılık suyla

öğlen
2 kaşık ligt yoğurt
1 kuru incir

akşam
ıspanak kavurma yağsız bol soğanla
2 kaşık light yoğurt

gece
karar vermedim 1 elma sanırım cnm çok çig köfte istiyo ama tutucam yemicemmm

Bugün alıyım da hemen başlayım bakalım bendegörecekmiyim aynı etkiyi saol tatlım

akşam yemeklerimiz demek sende ıspanak yaptın

Annem sağolsun yoksa ben işten gidince valla sofraya tabak koymaya bile üşeniyorum, kendimi nasıl kandırıyorum içten içe spor yapmak için anlatamam.

bekarsın yap cnm evde sporunu ben evde yapamıyorum havalar azcık düzelsin yürüyüş yapmayı çok seviyorum akşamları mekik çekmek istiyorum kilo verirken göbeğim toplansın diye aslında ip atlamak istiyorum gaza gelemedim daha

hemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo

sabah nacizane bi kahvaltı bilindik üzere

ara bir elma

öğlen sebze yemeği+ yoğurt

ara 1 kocaman su+1tatlı kaşığı pekmez

akşam 2 tane fırında tavuk kelebek derisini eşim yedi heeee yubbi ilk defa derisiz kelebek yedim
salata ıspanaklı pilav 3 kaşık
yoğurt eh 1 saat sonrada 1 azşekerli çay içtim

toplamda 1.5 litre su içtim su içişim git gide azalıyo neyse daha fazla zorlamalıyım

bugün sabah

3 zeytin kk peynir
köy ekmeği getirivermişti köyden kayınpederim ondan yarım dilim kızarttım ve yağ sürüp yedim o bile tıkadı

yarım domates

ara yok

öğleyok çünkü belimin aşağısı kuyrujk kemiğimi zedelemişim merdivenlerden hoooop aşağı kadar kaya kaya uçtum oturamıyorum oturunca kalkamıyorum çok acıyo hastaneye gittim öğlen o yüzden yok yemek akşamada ne yicez bilmiyorum bakalım

geçmiş olsun cnm

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Ya aslında ben spor salonuna gidiyordum haftanın 3 günü ama hem salondan memnun kalmadım 4 ay gittim hem de zorlanmaya başladım beraberinde kurs, açıköğretim, iş, bir dünya şeyi yapıyorum bıraktım biraz evde yapıyım nisan da filan yüzmeye başlıyorum inşallah.Sana da öneririm bak evde leslie sansone diye bir kadının videosu var ben de spor görsel paylaşım kısmından buldum aldım sağolsun yardımcı oldular yapıyorum evde baya da ter atıyorum hem de salonda öğrendiğim haraketlerim var onları yapıyorum bakalım etkisi nasıl olacak 2 hafta oldu salonu bırakalı.

Çok geçmiş olsun canım

leslie sansone bende indirdim ama hala yapmadım üşengeçlikten

çok geçmiş olsun ve tebrik ederim iyi günde kötü günde devam diyorsun :82:

bugunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
omlet 1 yumurtadan
yarimsar domates salatalik
biraz yesilik
15 gr tb ekmegi
1 cay

oglen
biraz buruksel lahanasi
biraz pilav
biraz yesilik
1 sivri biber

ara
1 mandalina
1 kivi

aksam
firinda tavuk 1 tane patetes
yarim kase corba
yesilik

1 form cay

yatana kadar 3 l su
1 form cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…