hemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo
sabah nacizane bi kahvaltı bilindik üzere
ara bir elma
öğlen sebze yemeği+ yoğurt
ara 1 kocaman su+1tatlı kaşığı pekmez
akşam 2 tane fırında tavuk kelebek derisini eşim yedi heeee yubbi ilk defa derisiz kelebek yedim
salata ıspanaklı pilav 3 kaşık
yoğurt eh 1 saat sonrada 1 azşekerli çay içtim
toplamda 1.5 litre su içtim su içişim git gide azalıyo neyse daha fazla zorlamalıyım
bugün sabah
3 zeytin kk peynir
köy ekmeği getirivermişti köyden kayınpederim ondan yarım dilim kızarttım ve yağ sürüp yedim o bile tıkadı
yarım domates
ara yok
öğleyok çünkü belimin aşağısı kuyrujk kemiğimi zedelemişim merdivenlerden hoooop aşağı kadar kaya kaya uçtum oturamıyorum oturunca kalkamıyorum çok acıyo hastaneye gittim öğlen o yüzden yok yemek akşamada ne yicez bilmiyorum bakalım
hoşgeldin tatlımm...kızlar haftalardır sizin formunuzu takip ediyorum ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin burda yazdıklarınızın inanılmaz faydasını gördüm.. ve şimdi ben de bu gruba katılmak sizlerle birlikte daha motive olmak istiyorum.. gruba girmek için ne yapıcam bilmiyorum.. yardım ederseniz sevinirim...:97:
canım bilmukabelesenacım ve kızlar size çok alışmışım eşim faturayı unutmuş netim kesildi eşimin kafasının etini yedim bugün açıldı yaşasınnnn iyiki sizlerle tanıştım ya
bugünkü menüm
sabah
2 dilim lihgt ekmek
light karper peynir 1 adet
domates 5 zeytin maydanoz
ara
2-3 ceviz içi
öğlen
bi kase nesfit ben sütle yapmıyorum çok az ılık suyla
öğlen
2 kaşık ligt yoğurt
1 kuru incir
akşam
ıspanak kavurma yağsız bol soğanla
2 kaşık light yoğurt
gece
karar vermedim 1 elma sanırımcnm çok çig köfte istiyo ama tutucam yemicemmm
hemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo
ara bir elma
akşam 2 tane fırında tavuk kelebek derisini eşim yedi heeee yubbi ilk defa derisiz kelebek yedim
toplamda 1.5 litre su içtim su içişim git gide azalıyo neyse daha fazla zorlamalıyım
bugün sabah
3 zeytin kk peynir
köy ekmeği getirivermişti köyden kayınpederim ondan yarım dilim kızarttım ve yağ sürüp yedim o bile tıkadı
yarım domates
ara yok
öğleyok çünkü belimin aşağısı kuyrujk kemiğimi zedelemişim merdivenlerden hoooop aşağı kadar kaya kaya uçtum oturamıyorum oturunca kalkamıyorum çok acıyo hastaneye gittim öğlen o yüzden yok yemek akşamada ne yicez bilmiyorum bakalım
hoşgeldin tatlımm...
canım bilmukabele
geçmiş olsun canım aman dikkat et fıstığım.
kızlar menümü yazayım:
sabah:
bir kase kellogs sütlü
2 zeytin
bir küçük kaşar
ara:
yok
öğle:12.30
3 bardak çay
1 dilim kek
mantar sote
peynir
1 zeytin
ara:
3 tane hurma
akşam:
balık (fırında)
salata
çayyy.... su şimdilik 1.5 litre ama yatna kadar 2 olur
tatlım ya rahat ol biraz heycanlarımız bizi başarısız kılıyo zaten doğru değil mi amane matraksın kızım sen yeşimi aratmıcan nerdeysedualarımız seninle bitanemm
canım lütfen çizelgeni yaparmısın ..
fıstık dikkat et kendine inşallah bir an önce iyileşirsinhemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo
ara bir elma
bugün sabah
3 zeytin kk peynir
yarım domates
ara yok
tatlım ya rahat ol biraz heycanlarımız bizi başarısız kılıyo zaten doğru değil mi ama
fıstık dikkat et kendine inşallah bir an önce iyileşirsin
seherim fıstıkım ben bugun hiç spor yapamadım sadece 1 saate yakın yürüdüm
yediklerim nerdeyse dünküyle aynı
sabah kellogs sütlü
öğlen 1 havuç,1 portakal,1 altınbaşak
akşam köfte,ayran,çok az ekmek,bi çatal sucuklu yumurta,patetes kızartması,meyve suyu,pasta
hatamın farkındayım öğlen güzel beslenemediğim için akşam yumuldum .öğleni düzeltmem lazım.
ya kizlar benim su aldigim 700gr cumaya kadar vermem lazim gene 73 olayim bana yeter bu hafta
Canım madem 700gr'ı 3 günde vermeyi düşünüyosun o zaman hemen spora başlamalısın...Hiç değilse her gün 45 dk yürüyüş yapmalısın ve mümkünse akşam yemeğinden 1-2 saat sonra...Leslie ile 3 mil yürüsen yeter gibime geliyor...Cuma günü o 700gr'ı verdiğinde ne kadar sevineceğini düşünürsen yürüyüş olayını ertelemezsin gibime geliyorBu sırada haftasonu kaçamaklarını da sınırlı tutmak lazım sanki:26:
canim sabah aksam spora agirlik verdim zaten mekik kalca baldir gobek hareketleri ve bugun 1 saat gezdim ..
bide benbesgun tavuk eti diyeti yapmayi dusunuyom yani protein diyeti ama sade et bakalim verecekmiyim.....
bende sabah tartilip oyle baslamayi dusunuyordum bakalim ise yarayacakmi... zaten aldigim kilo piskolojimi bozdu anca boyle birseyle kendime gelirim.....Sevindim canım demek ki o 700gr cuma gününe kadar gidecek:) İstersen cumadan sonra başla ki bi haftada ne kadar verdiğini görelim...Ya da başlamadan önce sabah aç karnına tartıl tekrar biz de bilelim ne kadar kilo verdiriyor bu diyet
ohhh deyme keyfineee.ben de 53 mekik,100 bacak hareketi yaptımevettt kızlar yazdığım gibi menüme uydum ne eksik ne fazla sporumu da yaptım 50 tane mekik 3 milde leslie ile yürüdüm daha ne yapayım biraz da dizi izler uyurum artık yaın görüşmek üzere
kızlar çigköfte yedim ama lavaş yok dürüm değil kaç gündür istiyodum dayanamadım
kız soğuktatatlışım ben de spor yapamadım şimdi mekik çekicem ben de bayağı yürüdüm tempolu.bacak hareketi de yapıcam sen de bi 20 dk bisiklete bin canımcım ya da mekik çek.hadi bakem.pc ye bağlandım müfettiş bekliyoruz vee ölçeklerim tam değil off çokk işim var çokkk...
benim soğukta yürüdüğüm yetti bacımohhh deyme keyfineee.ben de 53 mekik,100 bacak hareketi yaptımsudemmmm duyrulur kıssss fıstıkımmm
yee yee kız düşünme kilo yapmaz dee bi de mekik çek hareket et bulaşık yıkaaahiçbişeycik olmaz..
kız soğukta
seminere gittim hasta olcam heralde
benım bugun dersime girdi ,muhtemelen yarında gircek
sen kaç yıldır calısıyon
benım 2. teftişim 3 yıl bitti 4 e gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?