canim sabah aksam spora agirlik verdim zaten mekik kalca baldir gobek hareketleri ve bugun 1 saat gezdim ..
bide benbesgun tavuk eti diyeti yapmayi dusunuyom yani protein diyeti ama sade et bakalim verecekmiyim.....
bende bu sene basında doğum ıznındeyım,aralıkta tekrar başladım.aynı sayılırız bende 2007 aralıkta atandımda bayram gırdı araya ocak 2008 de başlattılar.canıımm dikkat et kendine yeni iyileştin bak.eee geçmiş olsun o zaman atlatmışsın.canım benimbu sene sonu 3.5 olcak 2007 aralıkta başladım.tabi geçen yıl doğum iznindeydim.
ohhh deyme keyfineee.ben de 53 mekik,100 bacak hareketi yaptımsudemmmm duyrulur kıssss fıstıkımmm
yee yee kız düşünme kilo yapmaz dee bi de mekik çek hareket et bulaşık yıkaaahiçbişeycik olmaz..
yaaa ben de şimdi tartıldım niye tartıldıysam 1 kilo fazla çıktınormal mi acabaaa bu saatte ufff cuma gününe kadar tartılmıcam yaaa
kız alıcam elime sopamı evire çevire dövecem seniyaaa ben de şimdi tartıldım niye tartıldıysam 1 kilo fazla çıktınormal mi acabaaa bu saatte ufff cuma gününe kadar tartılmıcam yaaa
kısss kanki ben de ocak 2008 de başladım dediğin gibi bayram girdi araya.ben sivas cumhuriyet mezunuyum tatlım.sen ankara gaziden mi mezunsun???bende bu sene basında doğum ıznındeyım,aralıkta tekrar başladım.aynı sayılırız bende 2007 aralıkta atandımda bayram gırdı araya ocak 2008 de başlattılar.
kız yoksa
gazi mezunumusun?
müfettiş amca yarında gelcek dersime yada öbür gün
bu saateki dikate alma canim sabah ac karinlaki kilo dogrudur bide aksamlari 1.5-2 kilo fazla cikar
hee ben de korktum bır an akraba cıkıcaz dıye:26::26::26:kısss kanki ben de ocak 2008 de başladım dediğin gibi bayram girdi araya.ben sivas cumhuriyet mezunuyum tatlım.sen ankara gaziden mi mezunsun???
inş canım sıkıldıı
kız alıcam elime sopamı evire çevire dövecem seni,ben yemek yemeyı bılmem bu tartılmayı bılmez bızden bırbırımıze destek ancak bu kadar olur.
tartıldın da ne gectı elıne .tükettiğin sıvılar,yediğin yemeklerın ağırlıgına bı de kılo dıyon ,
hee ben de korktum bır an akraba cıkıcaz dıye:26::26::26:
dur bakıyım başka nelerımız benzıyo
burcun ,yaşın,memleketin?boyun,kılon?
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsun,kız sayfana baktım kan grubumuz bılem aynı yaşımızda aynı nısanda 26 olcam,bı boyunla kılon tutmadı oda hedefımız aynı galıbayaşım 26,burcum koç,memleke kırşehir,boy heralde 1.67 varım,kilommm kiloooommm 70.7
yaaa ben de şimdi tartıldım niye tartıldıysam 1 kilo fazla çıktınormal mi acabaaa bu saatte ufff cuma gününe kadar tartılmıcam yaaa
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsun,kız sayfana baktım kan grubumuz bılem aynı yaşımızda aynı nısanda 26 olcam,bı boyunla kılon tutmadı oda hedefımız aynı galıbane çok ortak noktamız varmış kanka
aslımla senama seslenıyorum 3. kankam seher kızlar hebererınız olsun onlan ıyı gecının oartık arkasında ben varımbu arada aslıyla sena kankalarım ya nerdesiniz çok özledim ıkınızı.aslı gelde didişelim,
bu saatte tartıldın afferin sana 1.5-2 kilo fazlası normal bozma moralini sabah tartıl görcen herşey süperr
ben önce 68 sonra 65 olmak istiyom boyumda 1.71kıss ben de sana niye bööle kanım ısındı diyorum.meğer kan gruplarımız aynıymış kilo problem değil biraz ben yerim biraz sen yemezsin ortada buluşuruz. ama boyu bilemem:)
tamamdır o zaman kankayızzz artıkın.heyytt be seni de arkama aldım artık heee.
kız ne morel veriyon al eline sopayı döv bunu dövbu saatte tartıldın afferin sana 1.5-2 kilo fazlası normal bozma moralini sabah tartıl görcen herşey süperr
insanın başına ne geldiyse meraktanmış zatentamam canım merak iştee
git yat 3.kankam git süsünden taviz vermekısslar ben yatıyım artık sonra mor gözlerle okula gidiyorum olmuyor güzelliğim bozuluyoröpüldünüzz.
kankacımm sudemcim seni de öptümmm.hedefimizi unutmaaaa.yarın için kolay gelsin tatlım hayırlısıyla atlat bakalım müfettişleri:90:
ben önce 68 sonra 65 olmak istiyom boyumda 1.71
kız ne morel veriyon al eline sopayı döv bunu döv
sulh ile uslanmayanı etmeli tekdir,aslında doğru dövmek lazımbi kerelik affedelim şiddete hayırrr
ben önce 68 sonra 65 olmak istiyom boyumda 1.71
kız ne morel veriyon al eline sopayı döv bunu döv
senin niye yoksa benim de o nedenden yokSudemcim snein niye çizelgen yokhı hı hı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?