70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar hadi iyi geceler kocacık film izleyelim dedi kırmayayım adamı
git izle fıstık da bu saatte ne fılmı koca işe erken gitmiyo herhal

Benim çizelgem var tatlım acayip motive oluyorum ona bakıncaHatta o minik koşan insancık var ya biraz sağa gitsin diye yırtınıyorum resmen
kız Allah seni ne etmesin
sitede problem var bazen herkesın çizelgesi gidiyo görünmüyo
bi tek beni mi farkettın hepimizin ki gidiyo.
65 olana kadar çizelgem var benim...

Benim de 55 olana kadar olucak ama ben 55 olana kadar nerden baksan bi 6 ay geçerbu sırada öncelikle 60 yaptım çizelgemi çok uzak durunca hedefime çabuk vazgeçip yine tıkınmaya başlıyorum bu da ayrı bi sorun galiba

Ağustosta 63 kiloydum ben ya 3-4 ayda 10 kilo almışım...Tabi bana şimdi 3-4 ayda anca vericek olmam zor geliyor.:26: Alırken kolay da verirken hemen gitsin istiyoruz hepimiz di mi

hoşgeldiiiiinnnnnnnn yardımcı olmuş bile kızlar bide ben bulandırmıyım tekrar

katılıyorum bunasıl menü
güzel güzelhemde çoookkk

valla benimde krizim tutuyodu ama 2.5 aydır abur cubur yemedim kaçamaklar hariç oda zorla neyse ben tatlı krizimi 2kaşık pekmez le yendim canım nezman isteseki pek sık değil ama bazen kuduruyom işte neyse 2 tatlı kaşığı pekmez yiyorum ne istek kalıyo ne bişiy off çok ii yaa valla dene bak dua etcen bana sonra

vay vay vay bu ne güzel menü böyle canım benim
tut tut nereye kadar yemişin sonunda köfteyi hehe
geçmiş olsun cnm
sağol canım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
sende sağol canım
Çok geçmiş olsun canım
sende sğol diyeyim
leslie sansone bende indirdim ama hala yapmadım üşengeçlikten
bende üşeniyodum ama şimdi tastamam popomun üstüne oturdum istesemde yapama artık oyyyyy canım çok yanıyo of anam offf
çok geçmiş olsun ve tebrik ederim iyi günde kötü günde devam diyorsun :82:
sağolun kızlar tabiki devam yolaa heheyt
güzelmiş afiyet olsun bakiim

gecmis olsun canim dikat et beline kalici hasar olmasin diye.....
allahım ya valla zaten belimde fıtık başlangıcı vardı tedavide olmamıştım daha belim acırken bide kuyruğum da gitti off belimin ağrısı geçti hissetmiyom varsa yoksa kuyruk kemiğim çok acıyo oyyy
ya kizlar benim su aldigim 700gr cumaya kadar vermem lazim gene 73 olayim bana yeter bu hafta
naptın kız öle
oh oh maşallah iisin
sende sağol valla menünde güzel bakalım bende su içemiyorum artık nedeeeen nazar değdirdiniz heralde 3.5-4ltremi kıskandınız naptınız gözünüz kaldı içemiyorum artıkkk

süper bir menü yalnız bu dereotunu yemeklerden 15dk önce yesen daha faydasını görürsün bak benden söylemesi
evettt kızlar yazdığım gibi menüme uydum ne eksik ne fazla sporumu da yaptım 50 tane mekik 3 milde leslie ile yürüdüm daha ne yapayım biraz da dizi izler uyurum artık yaın görüşmek üzere
ne güzel sevindim kız
ahhh trendycim ne yaptin canim yaaa nazarami geldin rakibem, cok cok gecmis olsun canim, umarim cabuk gecer....
valla olabile nazar çok değer bana sizi gidi sizi çekemediniz demi benii
yaaa ben de şimdi tartıldım niye tartıldıysam 1 kilo fazla çıktınormal mi acabaaa bu saatte ufff cuma gününe kadar tartılmıcam yaaa
yaaa ben size diyorum haftada birkez tartılın hele hele tok karına asla tartılmayın diye sakalımız yokki dinlensin ohhhh
bu saateki dikate alma canim sabah ac karinlaki kilo dogrudur bide aksamlari 1.5-2 kilo fazla cikar
katılıyorum deminki söylediklerime aldırma canım yarı şakaydı bida olmasın hıı
aynen
bu saatte tartıldın afferin sana 1.5-2 kilo fazlası normal bozma moralini sabah tartıl görcen herşey süperr
aynen
ay güldürdünüz valla bu acılı halimle alemsiniz valla

ay yesinler seni uyu uyu hadi
ben önce 68 sonra 65 olmak istiyom boyumda 1.71

kız ne morel veriyon al eline sopayı döv bunu döv
evet ya aynen
Sudemcim snein niye çizelgen yok hı hı hı???

evet kız nerde:26:

ay bende diyorum bu kızların çizelgelerini farelermi yedi diye meğerse hekezin gitmiş oluyo arada bazen neyse ayne bende 68 bi oluyim sonra hedef 65 olucak oraya kadar insem bi 65e oo çok kolay ineriz artık dimi kızz3.rakibem olarak tayin ettim kendime seni heheyt

teşekkürler trendy dereotunu pek sevmem ama diet yapınca yemeye çalıştım ama onuda denerim yemeklerden önce yemeye çalışıçcam

ya kızlar ben diyet yaptığımdan beri su pek içemez oldum halbuki çokta severim suyu eskiden 3 e yakın içerdim ama şimdi 1 lt zor içiyorumne yapcamm ben

teşekkürler trendy dereotunu pek sevmem ama diet yapınca yemeye çalıştım ama onuda denerim yemeklerden önce yemeye çalışıçcam

tamam canım inanılmaz iştah kesiyo öyle yapınca ondan dedim

bir canım ya şu resmini değiştir valla içim kalkıyo ne nerdeyse kescek pipiyi, benim oğlan geliyo acaba o yapsa bende onu görsem bian diye:26::26::26::26:

selam kızlarrr nasılsınız? nevresema o avatar ne öle ya koptum

Son düzenleme:
eee bunu neyle kutluycaz hedeflerimiz aynı sen de 68 :26:

ya kızlar ben diyet yaptığımdan beri su pek içemez oldum halbuki çokta severim suyu eskiden 3 e yakın içerdim ama şimdi 1 lt zor içiyorumne yapcamm ben
kız terleyecek şekılde spor yap bakım su içiyin mu içmiyon mu

bencede ama yine karar sizin
ben yatar

Son düzenleme:
[/COLOR] 1 bardak süte 1-2 dal çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer..
bende regl döneminde deli gibi tatlı yemek isteyenlerdenimama ben artık süte tarçın atıp içiyorum kesiyor tatlı isteğimi bana da bi arkadaşın tavsiyesiydi :))
doqru..OLOR]
menün güzel ama şu nesfitleri yemeseniz daha iyi olacak..
çok geçmiş olsun cnm..
güsell..
akşam çok fazla olmuş..avatarını deqişirmisin lütfen..
sahi senacik nerelerdesin bugun hic gozukmedin.....
bütün gün koşturdum ölüyom uykudan kısa kısa geçiyorum..
önce saqlıqına kavuş aşkım gerisi kolay..

yarın hasret gideririz canımıniçi gözlrim kapanıyor gittim kızlarr..

akşam çok fazla olmuş..avatarını deqişirmisin lütfen..

birincisi mahrem bir resim ben şahsen böyle bir resim görmek istemem
ikincisi çocuqun yapmaya çalıştıqı olay aşikar arkadaşlarımında dediqi gibi insan ürperiyor ve son olarak bir bayan olarak bu avatarın nesi var demeni yadırgıyorum bir bayan böyle bir avatarı niçin ısrarla kullanmak isterki....

selam sekerler nabersiniz, ben yorgunluktan oldum, sabah kalkar kalkmaz sirkeli su, kahvaltida 1 tane haslanmis yumurta bir bardak cay, biraz kasar, bir kac parcada domates, ve bir parca ekmek yedim, arada yesil cayimi ictim, oglende 4 tane badem ve havuc yedim, sonra bir tane muz, aksamda, firinda tavuk, kabak, bir comce domates corbasi, ve bol salata, tekrar yesil cay ve yatarkende sirkeli su...
200 er bel, kalca ve kol hareketi,
100 mekik
100 bacak hareketi,
30 dakika eliptik bisiklet -300 kalori
35 dakika kosu bandi -300 kalori...
Kizlar ben gecen yil lahaa suyu diyeti yaptim, ekmek kesinlikle yemedim, aksamlari canim birsey istedigindede hasladigim lahanalari yedim, gunde 1 saat yuruyus 500 ip atlama ve 70 mekikle 6 haftada 9 kilo vermistim, faydasi cok yani, belki onumizdeki hafta tekrar yaparim, ama bir sure sonra lahana goresi gelmiyor insanin, gorusuruzzzzz....

haklısın... ben ilk baktığım zaman refleks olarak güldüm ama bencede doğru bir fotoğraf değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…