senin niye yoksa benim de o nedenden yok
git izle fıstık da bu saatte ne fılmı koca işe erken gitmiyo herhalkızlar hadi iyi geceler kocacık film izleyelim dedi kırmayayım adamı
kız Allah seni ne etmesinBenim çizelgem var tatlım acayip motive oluyorum ona bakıncaHatta o minik koşan insancık var ya biraz sağa gitsin diye yırtınıyorum resmen
git izle fıstık da bu saatte ne fılmı koca işe erken gitmiyo herhal
kız Allah seni ne etmesin
sitede problem var bazen herkesın çizelgesi gidiyo görünmüyo
bi tek beni mi farkettın hepimizin ki gidiyo.
65 olana kadar çizelgem var benim...
hoşgeldiiiiinnnnnnnn yardımcı olmuş bile kızlar bide ben bulandırmıyım tekrarkızlar haftalardır sizin formunuzu takip ediyorum ben de kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ve sizin burda yazdıklarınızın inanılmaz faydasını gördüm.. ve şimdi ben de bu gruba katılmak sizlerle birlikte daha motive olmak istiyorum.. gruba girmek için ne yapıcam bilmiyorum.. yardım ederseniz sevinirim...:97:
katılıyorum bunasıl menüYa ama çok az senin yediklerin, bence öğlen bir ton balığı ye ya da akşama birine et ekle ızgara tavuk filan akşam sadece yoğurt olur mu kız nasıl doyacaksınben doymam valla tabi seçim senin ama bence bu kadar az yeme hem bünyen alıştıkça daha azaltmak zorunda kalıyosun düşünsene bunun daha azını...
güzel güzelGünaydın hatunlar ,nasılsınız
Ben dünkü menüme ilaveten 1 kase çorba içtim ama benim çorbam bol kalorili cinstendionun dışında bir kaç tanede kaysı yedim
Bugünkü menüm
Sabah
1 fincan neskafe üçü bir arada
1 h. yumurta
1 dilim ekmek
ara
1 elma
Öğlen
1 porsiyon haşlanmış makarna +1 domates
1 kase yoğurt
Ara
1 elma
Akşam
Karnabahar haşlama
1 kase çorba
Ara
2 meyva
Bakalım cumaya kadar nolacak
hepinize sevgiler
valla benimde krizim tutuyodu ama 2.5 aydır abur cubur yemedim kaçamaklar hariç oda zorla neyse ben tatlı krizimi 2kaşık pekmez le yendim canım nezman isteseki pek sık değil ama bazen kuduruyom işte neyse 2 tatlı kaşığı pekmez yiyorum ne istek kalıyo ne bişiy off çok ii yaa valla dene bak dua etcen bana sonrakızlar bilginize ihtiyacım var
knor çabuk çorba içtim üzerinde kalorisi az yazıyor ama kilo yaparmı diye merak ediyorum
bilgisi olan varmı,içinde tuz oranı yüksekmiş diye duydum
Bide regl öncesi tatlı krizi yaşıyorum,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz:97::97:
vay vay vay bu ne güzel menü böyle canım benimSize bugün ki menümü yazayım;
Sabah; kalkınca 2 bardak su, 4 ince dilim hindi salam, çok az light labne, 1 dilim çavdar ekmeği.
Ara; bir ince dilim ananas, yeşil çay
Öğlen;light ton balığı 80 gr, bol salata,
Ara: küçük yeşil elma, yeşil çay
Akşam ; 6 yk ıspanak, light yoğurt 2-3 kaşık belki ekmek 1 dilim
Ara: bir bardak light süt, yada 1 adet meyva yerim sanırım
Ek olarak da spor yaparım yer hareketlerim var ve spor videosu var onla birlikte 45 dk.
2,5 veya 3,00 lt su içerim bugünü de böyle kapatırım
tut tut nereye kadar yemişin sonunda köfteyi hehesenacım ve kızlar size çok alışmışım eşim faturayı unutmuş netim kesildi eşimin kafasının etini yedim bugün açıldı yaşasınnnn iyiki sizlerle tanıştım ya
bugünkü menüm
sabah
2 dilim lihgt ekmek
light karper peynir 1 adet
domates 5 zeytin maydanoz
ara
2-3 ceviz içi
öğlen
bi kase nesfit ben sütle yapmıyorum çok az ılık suyla
öğlen
2 kaşık ligt yoğurt
1 kuru incir
akşam
ıspanak kavurma yağsız bol soğanla
2 kaşık light yoğurt
gece
karar vermedim 1 elma sanırımcnm çok çig köfte istiyo ama tutucam yemicemmm
sağol canımgeçmiş olsun cnm
sende sağol canımGeçmiş olsun canım dikkat et kendine...
sende sğol diyeyimÇok geçmiş olsun canım
bende üşeniyodum ama şimdi tastamam popomun üstüne oturdum istesemde yapama artık oyyyyy canım çok yanıyo of anam offfleslie sansone bende indirdim ama hala yapmadımüşengeçlikten
sağolun kızlar tabiki devam yolaa heheytçok geçmiş olsun ve tebrik ederim iyi günde kötü günde devam diyorsun :82:
güzelmiş afiyet olsun bakiimbugunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
omlet 1 yumurtadan
yarimsar domates salatalik
biraz yesilik
15 gr tb ekmegi
1 cay
oglen
biraz buruksel lahanasi
biraz pilav
biraz yesilik
1 sivri biber
ara
1 mandalina
1 kivi
aksam
firinda tavuk 1 tane patetes
yarim kase corba
yesilik
1 form cay
yatana kadar 3 l su
1 form cay
allahım ya valla zaten belimde fıtık başlangıcı vardı tedavide olmamıştım daha belim acırken bide kuyruğum da gitti off belimin ağrısı geçti hissetmiyom varsa yoksa kuyruk kemiğim çok acıyo oyyygecmis olsun canim dikat et beline kalici hasar olmasin diye.....
naptın kız öleya kizlar benim su aldigim 700gr cumaya kadar vermem lazim gene 73 olayim bana yeter bu hafta
oh oh maşallah iisintatlım ya rahat ol biraz heycanlarımız bizi başarısız kılıyo zaten doğru değil mi ama
fıstık dikkat et kendine inşallah bir an önce iyileşirsin
sağol canım
seherim fıstıkım ben bugun hiç spor yapamadım sadece 1 saate yakın yürüdüm
yediklerim nerdeyse dünküyle aynı
sabah kellogs sütlü
öğlen 1 havuç,1 portakal,1 altınbaşak
akşam köfte,ayran,çok az ekmek,bi çatal sucuklu yumurta,patetes kızartması,meyve suyu,pasta
hatamın farkındayım öğlen güzel beslenemediğim için akşam yumuldum .öğleni düzeltmem lazım.
sende sağol valla menünde güzel bakalım bende su içemiyorum artık nedeeeen nazar değdirdiniz heralde 3.5-4ltremi kıskandınız naptınız gözünüz kaldı içemiyorum artıkkkhoşgeldin tatlımm...
canım bilmukabele
geçmiş olsun canım aman dikkat et fıstığım.
kızlar menümü yazayım:
sabah:
bir kase kellogs sütlü
2 zeytin
bir küçük kaşar
ara:
yok
öğle:12.30
3 bardak çay
1 dilim kek
mantar sote
peynir
1 zeytin
ara:
3 tane hurma
akşam:
balık (fırında)
salata
çayyy.... su şimdilik 1.5 litre ama yatna kadar 2 olur
süper bir menü yalnız bu dereotunu yemeklerden 15dk önce yesen daha faydasını görürsün bak benden söylemesibugünkü menüm
sabah
1 kupa bardak çay
3 dilim ekmek
6 zeytin
1 dal dereotu
1 salatalık
1 domates
kk kadar beyaz peynir
ara ve öğlen yemedim
ara
3 tane etimek
akşam
2 kaşık menemen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
1 kaşık prinç plavı
3 kaşık yoğurt
2 3 lokma kepekli ekmek
gecede 1 muz yicem
ne güzel sevindim kızevettt kızlar yazdığım gibi menüme uydum ne eksik ne fazla sporumu da yaptım 50 tane mekik 3 milde leslie ile yürüdüm daha ne yapayım biraz da dizi izler uyurum artık yaın görüşmek üzere
valla olabile nazar çok değer bana sizi gidi sizi çekemediniz demi beniiahhh trendycim ne yaptin canim yaaa nazarami geldin rakibem, cok cok gecmis olsun canim, umarim cabuk gecer....
yaaa ben size diyorum haftada birkez tartılın hele hele tok karına asla tartılmayın diye sakalımız yokki dinlensin ohhhhyaaa ben de şimdi tartıldım niye tartıldıysam 1 kilo fazla çıktınormal mi acabaaa bu saatte ufff cuma gününe kadar tartılmıcam yaaa
katılıyorum deminki söylediklerime aldırma canım yarı şakaydı bida olmasın hııbu saateki dikate alma canim sabah ac karinlaki kilo dogrudur bide aksamlari 1.5-2 kilo fazla cikar
aynenkız alıcam elime sopamı evire çevire dövecem seni,ben yemek yemeyı bılmem bu tartılmayı bılmez bızden bırbırımıze destek ancak bu kadar olur.
tartıldın da ne gectı elıne .tükettiğin sıvılar,yediğin yemeklerın ağırlıgına bı de kılo dıyon ,
aynenbu saatte tartıldın afferin sana 1.5-2 kilo fazlası normal bozma moralini sabah tartıl görcen herşey süperr
ay güldürdünüz valla bu acılı halimle alemsiniz vallakıss ben de sana niye bööle kanım ısındı diyorum.meğer kan gruplarımız aynıymış kilo problem değil biraz ben yerim biraz sen yemezsin ortada buluşuruz. ama boyu bilemem:)
tamamdır o zaman kankayızzz artıkın.heyytt be seni de arkama aldım artık heee.
ay yesinler seni uyu uyu hadikısslar ben yatıyım artık sonra mor gözlerle okula gidiyorum olmuyor güzelliğim bozuluyoröpüldünüzz.
kankacımm sudemcim seni de öptümmm.hedefimizi unutmaaaa.yarın için kolay gelsin tatlım hayırlısıyla atlat bakalım müfettişleri:90:
evet ya aynenben önce 68 sonra 65 olmak istiyom boyumda 1.71
kız ne morel veriyon al eline sopayı döv bunu döv
Sudemcim snein niye çizelgen yokhı hı hı???
git izle fıstık da bu saatte ne fılmı koca işe erken gitmiyo herhal
kız Allah seni ne etmesin
sitede problem var bazen herkesın çizelgesi gidiyo görünmüyo
bi tek beni mi farkettın hepimizin ki gidiyo.
65 olana kadar çizelgem var benim...
teşekkürler trendy dereotunu pek sevmem ama diet yapınca yemeye çalıştım ama onuda denerim yemeklerden önce yemeye çalışıçcam
eee bunu neyle kutluycaz hedeflerimiz aynı sen de 68 :26:ay bende diyorum bu kızların çizelgelerini farelermi yedi diye meğerse hekezin gitmiş oluyo arada bazen neyse ayne bende 68 bi oluyim sonra hedef 65 olucak oraya kadar insem bi 65e oo çok kolay ineriz artık dimi kızz3.rakibem olarak tayin ettim kendime seni heheyt
kız terleyecek şekılde spor yap bakım su içiyin mu içmiyon muya kızlar ben diyet yaptığımdan beri su pek içemez oldum halbuki çokta severim suyu eskiden 3 e yakın içerdim ama şimdi 1 lt zor içiyorumne yapcamm ben
bencede ama yine karar sizintamam canım inanılmaz iştah kesiyo öyle yapınca ondan dedim
bir canım ya şu resmini değiştir valla içim kalkıyo ne nerdeyse kescek pipiyi, benim oğlan geliyo acaba o yapsa bende onu görsem bian diye:26::26::26::26:
selam kızlarrr nasılsınız? nevresema o avatar ne öle ya koptum
çok hoş demi canım
1 bardak süte 1-2 dal çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer..kızlar bilginize ihtiyacım var
knor çabuk çorba içtim üzerinde kalorisi az yazıyor ama kilo yaparmı diye merak ediyorum
bilgisi olan varmı,içinde tuz oranı yüksekmiş diye duydum
Bide regl öncesi tatlı krizi yaşıyorum,bu durumla nasıl başa çıkıyorsunuz:97::97:
doqru..OLOR]bende regl döneminde deli gibi tatlı yemek isteyenlerdenimama ben artık süte tarçın atıp içiyorum kesiyor tatlı isteğimi bana da bi arkadaşın tavsiyesiydi :))
menün güzel ama şu nesfitleri yemeseniz daha iyi olacak..senacım ve kızlar size çok alışmışım eşim faturayı unutmuş netim kesildi eşimin kafasının etini yedim bugün açıldı yaşasınnnn iyiki sizlerle tanıştım ya
bugünkü menüm
sabah
2 dilim lihgt ekmek
light karper peynir 1 adet
domates 5 zeytin maydanoz
ara
2-3 ceviz içi
öğlen
bi kase nesfit ben sütle yapmıyorum çok az ılık suyla
öğlen
2 kaşık ligt yoğurt
1 kuru incir
akşam
ıspanak kavurma yağsız bol soğanla
2 kaşık light yoğurt
gece
karar vermedim 1 elma sanırımcnm çok çig köfte istiyo ama tutucam yemicemmm
çok geçmiş olsun cnm..hemen dünkü menümü yazıyımde kaçıyım başım ağrıyo
sabah nacizane bi kahvaltı bilindik üzere
ara bir elma
öğlen sebze yemeği+ yoğurt
ara 1 kocaman su+1tatlı kaşığı pekmez
akşam 2 tane fırında tavuk kelebek derisini eşim yedi heeee yubbi ilk defa derisiz kelebek yedim
salata ıspanaklı pilav 3 kaşık
yoğurt eh 1 saat sonrada 1 azşekerli çay içtim
toplamda 1.5 litre su içtim su içişim git gide azalıyo neyse daha fazla zorlamalıyım
bugün sabah
3 zeytin kk peynir
köy ekmeği getirivermişti köyden kayınpederim ondan yarım dilim kızarttım ve yağ sürüp yedim o bile tıkadı
yarım domates
ara yok
öğleyok çünkü belimin aşağısı kuyrujk kemiğimi zedelemişim merdivenlerden hoooop aşağı kadar kaya kaya uçtum oturamıyorum oturunca kalkamıyorum çok acıyo hastaneye gittim öğlen o yüzden yok yemek akşamada ne yicez bilmiyorum bakalım
güsell..bugunki menum
sabah limonlu sicak su
kavalti
omlet 1 yumurtadan
yarimsar domates salatalik
biraz yesilik
15 gr tb ekmegi
1 cay
oglen
biraz buruksel lahanasi
biraz pilav
biraz yesilik
1 sivri biber
ara
1 mandalina
1 kivi
aksam
firinda tavuk 1 tane patetes
yarim kase corba
yesilik
1 form cay
yatana kadar 3 l su
1 form cay
akşam çok fazla olmuş..avatarını deqişirmisin lütfen..bugünkü menüm
sabah
1 kupa bardak çay
3 dilim ekmek
6 zeytin
1 dal dereotu
1 salatalık
1 domates
kk kadar beyaz peynir
ara ve öğlen yemedim
ara
3 tane etimek
akşam
2 kaşık menemen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak salata
1 kaşık prinç plavı
3 kaşık yoğurt
2 3 lokma kepekli ekmek
gecede 1 muz yicem
bütün gün koşturdum ölüyom uykudan kısa kısa geçiyorum..sahi senacik nerelerdesin bugun hic gozukmedin.....
önce saqlıqına kavuş aşkım gerisi kolay..benim soğukta yürüdüğüm yetti bacım
şu anda 2. havucumu kemiriyorum.tenefüste müfettişin yanında da kemirip durdum tavşan gibi
senam ben daha 150 mekık cezamı cekmedım vucut ağrılarım geçsin inş cuma gelmeden yapıyım
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemeyi unutmuşsun,kız sayfana baktım kan grubumuz bılem aynı yaşımızda aynı nısanda 26 olcam,bı boyunla kılon tutmadı oda hedefımız aynı galıbane çok ortak noktamız varmış kanka
aslımla senama seslenıyorum 3. kankam seher kızlar hebererınız olsun onlan ıyı gecının oartık arkasında ben varımbu arada aslıyla sena kankalarım ya nerdesiniz çok özledim ıkınızı.aslı gelde didişelim,
akşam çok fazla olmuş..avatarını deqişirmisin lütfen..
birincisi mahrem bir resim ben şahsen böyle bir resim görmek istemem
ikincisi çocuqun yapmaya çalıştıqı olay aşikar arkadaşlarımında dediqi gibi insan ürperiyor ve son olarak bir bayan olarak bu avatarın nesi var demeni yadırgıyorum bir bayan böyle bir avatarı niçin ısrarla kullanmak isterki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?