haklısın... ben ilk baktığım zaman refleks olarak güldüm ama bencede doğru bir fotoğraf değil
hoşgeldin canım hiç gerilme gerçekten buna gerek yok aramızdan ayrılmaz ve günlük olarak yazılarımızı takip edersen sorun kalmaz kilo problemini kısa sürede aşarsın ..Bu konu sinirlerimi çok geriyor.Sanırım artık zamanı geldi böyle geldim böyle gidicem sanırım
en son dıyet yaparak 78 den 74 e ınmıstım 2 hafta ıcınde o zamanlar cok ıyı hıssedıyodum. Ama boğazdım durmuyo işteAma bu sefer gercekten kararlıyım.Korkudan tartıya cıkamıyorum
tavuk yemende hiçbir sakınca yok cnm aksine fayda var proteinler kilo vermeni oldukça kolaylaştırır ama yannda pilav ve sonrasında irmik t.Gunaydin bayanlar.....
Dun cok yorgundum eve gittigimde menumu yazamadim...Ama 15 dak olsa yuruyusumu yaptim...
Sabah
1 Kase Spacial K +Az Yagli Sut
1 lt su
1 Cup Flitre Kahve Sekersiz
oglen
1 kase Brokoli corbasi
Salata
Az tavuk eti
1 Cup Sekersiz Cay
Aksam
1 Kase tavuk Corbasi
Az pilav + Az tavuk eti
Salata
Tatli
Irmik Tatlisi
Genelinde menude tavuk agirlikli oldu ama valla hizli bunlar geldi aklima esimle ayni yerde calisamamiza ise birlikte gidip geliyoruz pasa hergun ne yemek var diye soruyor hergun yeni yemek yapiyorum...Kucuklugumden beri bi kac yemek disinda bi onceki gunden kalan yemegi yememk gibi bi aliskanligim var....evlenmeden once iiidi hic elimi biseye surmezdim...simdi don :92: yikiyorus adaletin bumu dunya :)))))
Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum
10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır
2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..
Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum
10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır
2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..
hoşgeldin canım hiç gerilme gerçekten buna gerek yok aramızdan ayrılmaz ve günlük olarak yazılarımızı takip edersen sorun kalmaz kilo problemini kısa sürede aşarsın ..
tavuk yemende hiçbir sakınca yok cnm aksine fayda var proteinler kilo vermeni oldukça kolaylaştırır ama yannda pilav ve sonrasında irmik t.
gunaydin fistiklar bugun 73.6 ile tavuk diyetine baslayacam.....
birincisi mahrem bir resim ben şahsen böyle bir resim görmek istemem
ikincisi çocuqun yapmaya çalıştıqı olay aşikar arkadaşlarımında dediqi gibi insan ürperiyor ve son olarak bir bayan olarak bu avatarın nesi var demeni yadırgıyorum bir bayan böyle bir avatarı niçin ısrarla kullanmak isterki....
tavuk diyeti nasıl cnm bende bugün tavuk yicem ilgimi çektiii
hoşgeldin ablacım ben senaamerhaba kızlar ,yeniyim ,çok sevdim forumu ,bende 75 kiloluyum ,yasım 50 ,geçen yaz iş yerinde can sıkıntısından Ebru Şallı ile platese başladım hem de oturdum yerden,inanır mısınız -kendimi o kadar dinç hissetim ve 2 sene önce bel fıtıktan ameliyat olmuştum ,sonuçta hafif arılarım hep oluyordu,5-6 ay yazınlan hep platesa devam ettim,kışın olmuyor azıcık havalar ısınsın devam edeceğim,diyet pek yapamıyorum,yaş itibariyle her türlü dert var ,ama Allahıma şükür yine de çok iyim .Benden plates 10 dün içinde deneyenler anlar . :79::79::79:
CANIMM dövecem bak seniikızlar merhaba
Keyfim kaçık...:84::84:
Akşam kaçamakları oluyor ve hala spora başlayamadım,artık spor yapamadan kilo veremiyorum,yürümem gerek off off fırsat yok,eski evimizin yakınında park vardı ,bir fırsatını bulup iniyordum yürüyüşe,ama şimdi yakınlarda park yok ,napıcam:84::84::84:
Sizler ne durumdasınız sanki bende bu hafta tık yok,umarım cumaya kadar gider biraz
liste
Sabah
1 bardak light süt+4-5 yemek kaşığı nesfit
Ara
Elma+Yeşilçay
Öğlen karnabahar haşlama+ yoğurt+ yarım altınbaşak
Ara
portakal
Akşam
tavuk ızgara
Salata
Ayran
Ara
1 bardak süt
1 meyve
günaydınlarrrr herkese...
1] Elma 1 ADET 60
[2] Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 75.5
[3] İnek sütü 0.2 LİTRE 130
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 21.6
[8] Domates 1 ADET 14
Toplam : 511.1 kal
şimdiye kadar bunları yedim kızlar.. belki biraz fazla gelebilir ama benim size göreirba z daha fazla kalori lamam gerek çünkü bebeğim var ve emziriyorum
bi de bişey sorcam... sizin diyetleriniz kaç kaloriden oluşuyor???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?