70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu konu sinirlerimi çok geriyor.Sanırım artık zamanı geldi böyle geldim böyle gidicem sanırım
en son dıyet yaparak 78 den 74 e ınmıstım 2 hafta ıcınde o zamanlar cok ıyı hıssedıyodum. Ama boğazdım durmuyo işte Ama bu sefer gercekten kararlıyım.Korkudan tartıya cıkamıyorum

Gunaydin bayanlar.....

Dun cok yorgundum eve gittigimde menumu yazamadim...Ama 15 dak olsa yuruyusumu yaptim...

Sabah
1 Kase Spacial K +Az Yagli Sut
1 lt su

1 Cup Flitre Kahve Sekersiz

oglen
1 kase Brokoli corbasi
Salata
Az tavuk eti

1 Cup Sekersiz Cay

Aksam
1 Kase tavuk Corbasi
Az pilav + Az tavuk eti
Salata

Tatli
Irmik Tatlisi

Genelinde menude tavuk agirlikli oldu ama valla hizli bunlar geldi aklima esimle ayni yerde calisamamiza ise birlikte gidip geliyoruz pasa hergun ne yemek var diye soruyor hergun yeni yemek yapiyorum...Kucuklugumden beri bi kac yemek disinda bi onceki gunden kalan yemegi yememk gibi bi aliskanligim var....evlenmeden once iiidi hic elimi biseye surmezdim...simdi don :92: yikiyorus adaletin bumu dunya :)))))

hoşgeldin canım hiç gerilme gerçekten buna gerek yok aramızdan ayrılmaz ve günlük olarak yazılarımızı takip edersen sorun kalmaz kilo problemini kısa sürede aşarsın ..
tavuk yemende hiçbir sakınca yok cnm aksine fayda var proteinler kilo vermeni oldukça kolaylaştırır ama yannda pilav ve sonrasında irmik t.

Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum

10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır

2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..

Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum

10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır

2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..

bernil hoşgeldin canım. boy ve kilonu da yazsan... bi de nasıl besleniroysun?? çok güzel kilo vermişsin:81::81::81:

irmit valla tek catal aldim hani menude olsun diye yazdim

katılıyorum Allahtan değişmiş arkadaşın avatarı cok acayip bir resimdi bence de hiç hoş değil

hanımlar günaydın
dün ki menümü yazayım hemen
kahvaltı da 1 kase müsli
arada 1 avuç beyaz leblebi
öğlen
4yk pilav
3 köfte 1 bardak ayran
arada bişi yok

akşam
1 kase domates çorbası
2 yk zeytinyağlı fasulye
yarım dilim ekmek
yatmadan 1,5 kivi

tavuk diyeti nasıl cnm bende bugün tavuk yicem ilgimi çektiii

canim aslinda tavuk diyeti degil ben oyle soyledim besgun kirmizi yagsiz et veya beyaz et yiyecem sonraki bes gunde ise yine et ve yagsiz tuzsuz sebze yiyorsun baska hic birsey yemiyon sozde bes gunde 5 kilo v erdiror ben 3 kilo versemde yeter bana dukan diyetini duydunmu onun gibi birsey fakat dukan diyeti cesitli asamalardan olusuyor ben okadar ddetaya inmiyecem yani karbonhitrat almadan yag yakimini artiracam....bir nevi sok uygulayacam....kilo vermem takildi gitmedi ondan...

merhaba kızlar ,yeniyim ,çok sevdim forumu ,bende 75 kiloluyum ,yasım 50 ,geçen yaz iş yerinde can sıkıntısından Ebru Şallı ile platese başladım hem de oturdum yerden,inanır mısınız -kendimi o kadar dinç hissetim ve 2 sene önce bel fıtıktan ameliyat olmuştum ,sonuçta hafif arılarım hep oluyordu,5-6 ay yazınlan hep platesa devam ettim,kışın olmuyor azıcık havalar ısınsın devam edeceğim,diyet pek yapamıyorum,yaş itibariyle her türlü dert var ,ama Allahıma şükür yine de çok iyim .Benden plates 10 dün içinde deneyenler anlar . :79::79::79:

kızlar merhaba
Keyfim kaçık...:84::84:
Akşam kaçamakları oluyor ve hala spora başlayamadım,artık spor yapamadan kilo veremiyorum,yürümem gerek off off fırsat yok,eski evimizin yakınında park vardı ,bir fırsatını bulup iniyordum yürüyüşe,ama şimdi yakınlarda park yok ,napıcam:84::84::84:
Sizler ne durumdasınız sanki bende bu hafta tık yok,umarım cumaya kadar gider biraz
liste
Sabah
1 bardak light süt+4-5 yemek kaşığı nesfit
Ara
Elma+Yeşilçay
Öğlen karnabahar haşlama+ yoğurt+ yarım altınbaşak
Ara
portakal
Akşam
tavuk ızgara
Salata
Ayran
Ara
1 bardak süt
1 meyve

günaydınlarrrr herkese...

1] Elma 1 ADET 60
[2] Eti Form Karışık Meyveli Kepekli Bisküvi 0.5 PAKET 75.5
[3] İnek sütü 0.2 LİTRE 130
[4] yumurta 1 adet 80
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[6] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[7] Zeytin (yeşil) 15 GRAM 21.6
[8] Domates 1 ADET 14
Toplam : 511.1 kal
şimdiye kadar bunları yedim kızlar.. belki biraz fazla gelebilir ama benim size göreirba z daha fazla kalori lamam gerek çünkü bebeğim var ve emziriyorum

bi de bişey sorcam... sizin diyetleriniz kaç kaloriden oluşuyor???????????

hoşgeldin ablacım ben senaa bu topiqin kaptanıyım topiqimize teşrif etmenize 2 kat daha fazla sevindim size hemen bir çizelge yapalım sonrasında sizi zayıflatalım sorunlarınızıda yazın ona göre liste hazırlayalım istersen bilgilerini özelime yaz hep beraber sizide çıtırlar arasına koyalım ben inanıyorum ablacım isteyipte olmıcak hiçbirşey yok yeterki kararlı olun sevgiler..
CANIMM dövecem bak senii beynini bu şekilde proqramlama nasıl düşünürsen öyle olur spor yapmadanda kilo verilir ben kışın hiç yürüyüş yapamıyorum ama bak birsürü kilo verdim menüne baktımda sorun yok meyveyi teke indirelim nesfit yerine zeytin peynir yumurta 2 dilim ekmek domates salatalık yiyelim aralarda ekmek yemiyelim ve mutlaka 2.5 litre su içelim suyu içmediqimiz takdirde kilolarımızı dışarı atamayız ve en önemlisi pozitif olalım gerisi çorap söküqü gibi geliyor

canım emzirmen bişeyi deqiştirmez fazla kalori almanı gerektirecek bir durum yok çünkü zaten saqlıklı beslenirsek bunun bebeqede faydası var ekmek şeker un tuz bebeqede faydasız menülerini az tut ve listeni parça parça yazma sabah-öqle-akşam tarzında yaz kalori deqerlerini görmemize lüzum yok sonuçta burda kalori cetveli tutmuyoruz kafamız karışmasın ve listende hem ekmek hem bisküi var olmaz canım 1 tanesini tercih edeceksin onun dışında kahvaltın gayet güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…