fıstığım nerdeisn yav gelde hasret giderelim[/COLOR]
1 bardak süte 1-2 dal çubuk tarçın atıp içersen yarım saat içinde tatlı isteqin sona erer..
doqru..OLOR]
menün güzel ama şu nesfitleri yemeseniz daha iyi olacak..
çok geçmiş olsun cnm..
güsell..
akşam çok fazla olmuş..avatarını deqişirmisin lütfen..
bütün gün koşturdum ölüyom uykudan kısa kısa geçiyorum..
önce saqlıqına kavuş aşkım gerisi kolay..
yarın hasret gideririz canımıniçi gözlrim kapanıyor gittim kızlarr..
kaçın eli sopalı geliyobirincisi mahrem bir resim ben şahsen böyle bir resim görmek istemem
ikincisi çocuqun yapmaya çalıştıqı olay aşikar arkadaşlarımında dediqi gibi insan ürperiyor ve son olarak bir bayan olarak bu avatarın nesi var demeni yadırgıyorum bir bayan böyle bir avatarı niçin ısrarla kullanmak isterki....
Bu konu sinirlerimi çok geriyor.Sanırım artık zamanı geldi böyle geldim böyle gidicem sanırım
en son dıyet yaparak 78 den 74 e ınmıstım 2 hafta ıcınde o zamanlar cok ıyı hıssedıyodum. Ama boğazdım durmuyo işteAma bu sefer gercekten kararlıyım.Korkudan tartıya cıkamıyorum
Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum
10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır
2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..
merhaba kızlar ,yeniyim ,çok sevdim forumu ,bende 75 kiloluyum ,yasım 50 ,geçen yaz iş yerinde can sıkıntısından Ebru Şallı ile platese başladım hem de oturdum yerden,inanır mısınız -kendimi o kadar dinç hissetim ve 2 sene önce bel fıtıktan ameliyat olmuştum ,sonuçta hafif arılarım hep oluyordu,5-6 ay yazınlan hep platesa devam ettim,kışın olmuyor azıcık havalar ısınsın devam edeceğim,diyet pek yapamıyorum,yaş itibariyle her türlü dert var ,ama Allahıma şükür yine de çok iyim .Benden plates 10 dün içinde deneyenler anlar . :79::79::79:
kızlar 4 ünüzde hoşgaldiniz aramıza biz çok eğlenceli bi ekibiz .Topiğinizi hep görüyordum ama gelin kaynana çekişmelerini , karı koca kavgalarını okumaktan aranıza katılamıyordum..
son bir haftadır beynimde olayı bitirdim ve diyet yaptım.. benim hikayem de herkes gibi yo yo gibi alıyorum veriyorum, anlatmaya gerek yok
2 çocuk annesiyim , çalışıyorum iş yerinde tempom çok yüksek değil , yöneticilik yapıyorum, yerimden kalkarsam ancak çay almak için, eve de arabayla gidip geliyorum yaniii o derece hareketsizim, spor sıfır.
Ama şeytanın bacağını kırar sabah 6,30 da kalkmayı becerebilirsem evde pedal cevirmeyi planlıyorum (inşallaahhh)
şimdi efem geçen sene bu zamanlar 87 kilodan 75 kiloya düştüm.. sürerdi herşey daha da düşerim derken ay başında tartıldığımda 81 kiloyu görünce kendime yani bravo dedim..
2 hafta içinde 78 kiloya geri geldim ama durmak yok yola devam (bu cumlede çok tanıdık geldi bana)
Şiimmmdiii yaptığım diyet çok güzel 7 öğün..
sabah 7,30 da bildiğimiz diyet kahvaltı
9,30 da süt+müsli
11,30 da meyve veya 5 adet fındık.
öğlende 12,30-13,30; (beş ayrı seçenek var) bunlarda bildiğimiz diyet öğünleri.. ben birazdan az kıymalı karnı bahar,salata ve yoğurt yiyeceğim
15 ,00 da bir ara öğün daha yupiiii : 1-2 kayısı
17-18,00 da süprizzz bir ara öğün daha : yarım tost yada yarım simit yada müsli tost.
akşam 19-21 arası : diyet menülerden
hadi suyundan da koy diyelim yatmadan öncede bir meyve ve activa..
çılgınca geldi ama valla diyetisyen bunu verdi hadi hayırlısı bu kadar yemeğe kilo alırımgibi geliyor ama amaç metobolizmayı sürekli çalıştırmakmış...
böcüğüm kendine dikkat et.slm kıssslarr canım çokkk sıkkın yaa nedenini bilmiyorum ama hiç enerjim yok ve ağlayacak gibiyim.geçmişi okudum ama kusura bakmayın yorum yapamıyorum.yeni gelenler hoşgeldinizzz...
sudemm tatlım demek beni dövdünüz ben yatınca bak bu gün canım sıkkın işte
eve geç geldim toplantı vardı çokk yorgunum kızlar yaaa.ayy niye bööle oldum ben.
menüm:
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
peynir
çay
ara:
1 elma
öğle:
çorba
çok az kıymalı patates yemeği
ara:
3 tane küçük gofret
akşam:
1 tbak çorba
salata
akşm meyve suyu içicem kızlar boğazım ağrıyo hasta olucam heralde kendime vitamin alayımm...
böcüğüm kendine dikkat et.
yoruluyoz anacım ya kaç gündür bende dışardan yiyom eve gelince yemek yapmaya üşeniyom yorgunluktan.
bak sen ya ıhlamur kaynat,ya nane limon bu akşam sıcak şeyler iç,bide portakal felan varsa sık suyunu iç,yada ye.vucut direncin düşmüş gibi meyve ye bence.meyve suyu içeceğine meyve ye
kız hasta olma yacanım fenayim yaa kocişmaçta.bebişimin karnını doyurayım eşim gelsin teslimat yapıp dinlenicem biraz.oyy boğazım ağrıyo kıss
kizlar bugunki menum
sabah oglen aksam birer tavuk budu haslanmis derisi alinmis
2 tane form cay
yatana kadar 3.5 l su 1 form cay
ama kizlar sanki bir kuzu bitirmis gibi kendimi cok tok hisediyorum normalde acikirdim bugun hic aclik hisetmedim bi ara midem biraz bulandi ama gecti oda sabah sabah et yemekten kaynaklandi.....basrmaliyim cumaya kadar 73'un altina dusmek istiyom....
Canım bu dukan diyeti ise tavukla sınırlamana gerek yok kendini bildiğim kadarıyla...Her türlü et-tavuk ve balığa ilave olarak süt-yoğurt-yumurta-peynir tüketebiliyosun
Ben de dukan diyeti sayfasını okudum da özellikle bişey dikkatimi çekti mutlaka 2,5 litre civarı su içmen gerekiyormuş onu yaparken böbreklerin için...
fıstığım nerdeisn yav gelde hasret giderelim
kaçın eli sopalı geliyo
kızlar 4 ünüzde hoşgaldiniz aramıza biz çok eğlenceli bi ekibiz .
mutlu olup zayıflamak isterseniz buyrun kaynaşalım.
yalnız önce bi kilo çizelgesi yapıp ilk adımı atmalısınız
seherin fıstığım ne ettin.
yediklerim doğru beslendiğimi söylemiyorum
kahvaltı vişnesuyuyla müsli(süt yoktu evde)
öğlen kaşarlı patetesli tost,ayran
ara havuç,portakal
ara 2 çatal kek,1 tane hanımeller bisküvi
akşam adana dürüm,kızarmış patates,yoğurt,tarhana çorba,turşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?