70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Topiğinizi hep görüyordum ama gelin kaynana çekişmelerini , karı koca kavgalarını okumaktan aranıza katılamıyordum..

son bir haftadır beynimde olayı bitirdim ve diyet yaptım.. benim hikayem de herkes gibi yo yo gibi alıyorum veriyorum, anlatmaya gerek yok

2 çocuk annesiyim , çalışıyorum iş yerinde tempom çok yüksek değil , yöneticilik yapıyorum, yerimden kalkarsam ancak çay almak için, eve de arabayla gidip geliyorum yaniii o derece hareketsizim, spor sıfır.
Ama şeytanın bacağını kırar sabah 6,30 da kalkmayı becerebilirsem evde pedal cevirmeyi planlıyorum (inşallaahhh)
şimdi efem geçen sene bu zamanlar 87 kilodan 75 kiloya düştüm.. sürerdi herşey daha da düşerim derken ay başında tartıldığımda 81 kiloyu görünce kendime yani bravo dedim..

2 hafta içinde 78 kiloya geri geldim ama durmak yok yola devam (bu cumlede çok tanıdık geldi bana)

Şiimmmdiii yaptığım diyet çok güzel 7 öğün..

sabah 7,30 da bildiğimiz diyet kahvaltı

9,30 da süt+müsli

11,30 da meyve veya 5 adet fındık.

öğlende 12,30-13,30; (beş ayrı seçenek var) bunlarda bildiğimiz diyet öğünleri.. ben birazdan az kıymalı karnı bahar,salata ve yoğurt yiyeceğim

15 ,00 da bir ara öğün daha yupiiii : 1-2 kayısı

17-18,00 da süprizzz bir ara öğün daha : yarım tost yada yarım simit yada müsli tost.

akşam 19-21 arası : diyet menülerden

hadi suyundan da koy diyelim yatmadan öncede bir meyve ve activa..

çılgınca geldi ama valla diyetisyen bunu verdi hadi hayırlısı bu kadar yemeğe kilo alırım gibi geliyor ama amaç metobolizmayı sürekli çalıştırmakmış...

Kızlar sıcak suyun bu kadar işe yarayacağını bilemezdim

Sabahları su içerdim ama bildiğiniz gibi bende bir metabolizma sorunu var...
Yani yediklerimi atamamak gibi..
Biçok şey deniyordum ama sabahları sıcak su içtim 2 sabahtır maşallah süper çalıştı bağırsaklarım... Deneyin bence...

Merhaba kızlar ben yazamadım bugün gelemedim, yoğunluk vardı da biraz anca vakt buldum.Menümü yazayım size ben ;

Sabah; 125 gr yoğurt, 1 tane kivi ( sabah çavdar ekmeğim bitmişti, beyaz ekmek yemek istemedim o yüzden böyle yaptım diyetisyenim de verirdi bazı sabahlar böyle)
Ara; yeşil çay, aslında galeta yemem gerekti ama yoğunluktan zaman geçti diye yiyemedim.
Öğlen;Bol salata, ıspanak 4-5 kaşık, 2 kaşık kadar da yoğurt light.
Ara:Armut getirdim onu yerim, yeşil çay içerim
Akşam;Annemle köfte yeriz diye konuştuk 4 tane köfte yerim salatayla belki bir dilim ekmek birde.

Ayrıyeten her öğünden önce 2 bardak su içiyorum mutlaka, akşamda yine egzersizlerimi yaparım bugünü hiç diyet bozmadan atlatırım inşallah
Bakalım bu hafta verebilcekmiyim kilo inşallah veririm Ya bu arada kaptanım benim menüye de bi göz atarmısın sence ekmek yemememin sakıncası olur mu diyetisyen her öğüne bir dilim yazardı ama arada şok diyet verdiğin de sabah dışında hiç bir öğüne vermezdi ekmek ben de ikisinin arası bişi yapıyorum ama

senacım haklısında şeker ,bende 9.5 kilo verdim ama şimdi saplandım kaldım,nesfitide light olandan yiyorum,sabah öyle kahvaltı hazırlayacak vaktim olmadığında böyle yapıyorum
Suyumuda içiyorum ama eskisi gibi kilo veremiyorum ,ama haklısın pozitif düşünmek lazım ,çok öptüm datlum

selam kızlar sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates

öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim

ara bir elma

şimdide yeşil çay içiyorum bebiş ağlıyo ya ben gidiyorum:2:

Merhabalar
kızlar ben sizler gibi menumu yazamıyorum ama fırsat buldukca sizleri okuyoru.2haftadır cok dikkat edyorum yediklerime dunde 75 kusurlu rakamları gorunce cok mutlu oldum arkadaslarımda cok zayıflamıssın dediler daa bi iyi hissettim kendimi.bugun cok cesit vardi kahvaltıda ama abartmadım.
Senanın dedigi gibi olay kafada bitiyo.kendimi frenliyorum surekli.yoksa regl oncesi tatlı krizlerinin bahanesiyle coook gotururdum
Bu defa kesin kararlıyım.eski pantolonlarımı giyene kadar devam.sonrasındada kilo almamak icin dikkat etmeye devam
Sıcak suda etkili olabilir bende bundan sonra icmeye calısıcam

Birsey soracagim hangi arkadasti hatirlamiyorum ama detoks banti kullandigini soylemisti.bende almayi dusunuyorum ama bisuru degisik marka var.hangisini kullaniyorsun.bide faydasini gordun mu?
Yada aranizda baska kullanan oldumu?

kızlar bugün dışardaydım yoruldummm

sabah
1 yumurta
1 dilim light ekmek
domates biber salatalık

ara
1 kuru incir

öğlen
yarm simit

ara
3 gün kurusu kayısı
1 elma

akşam
derisiz haşlama but
salata

slm kızlar

menüm

sabah
yağsız menemen,peynir,zeytin,2çay k. bal,yeşil çay,2dl çavd ekmeği,1ceviz

ara:1 ayva

öğle: 4-5 kaşık çok az yağda haşlanmış makarna,1kase yoğurt,yağsız salata

ara:1 ceviz,çeyrek havuç

akşam:çorba,salata,yoğurt

ara:meyve

100mekik,2,5lt su

Son düzenleme:
slm kıssslarr canım çokkk sıkkın yaa nedenini bilmiyorum ama hiç enerjim yok ve ağlayacak gibiyim.geçmişi okudum ama kusura bakmayın yorum yapamıyorum.yeni gelenler hoşgeldinizzz...
sudemm tatlım demek beni dövdünüz ben yatınca bak bu gün canım sıkkın işte
eve geç geldim toplantı vardı çokk yorgunum kızlar yaaa.ayy niye bööle oldum ben.
menüm:
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
peynir
çay
ara:
1 elma
öğle:
çorba
çok az kıymalı patates yemeği
ara:
3 tane küçük gofret
akşam:
1 tbak çorba
salata
akşm meyve suyu içicem kızlar boğazım ağrıyo hasta olucam heralde kendime vitamin alayımm...

fıstığım nerdeisn yav gelde hasret giderelim

kaçın eli sopalı geliyo

Gunaydın kızlar bende dıyetteyım dıyetısyene gıdıyorum

10 gunde 3 kılo 300 gr verdım cok mutluyumıns devamı gelır

2 kılo yagdan 1 kılo sudan gıtmıs..

kızlar 4 ünüzde hoşgaldiniz aramıza biz çok eğlenceli bi ekibiz .
mutlu olup zayıflamak isterseniz buyrun kaynaşalım.
yalnız önce bi kilo çizelgesi yapıp ilk adımı atmalısınız

seherin fıstığım ne ettin.
yediklerim doğru beslendiğimi söylemiyorum
kahvaltı vişnesuyuyla müsli(süt yoktu evde)
öğlen kaşarlı patetesli tost,ayran
ara havuç,portakal
ara 2 çatal kek,1 tane hanımeller bisküvi
akşam adana dürüm,kızarmış patates,yoğurt,tarhana çorba,turşu

böcüğüm kendine dikkat et.
yoruluyoz anacım ya kaç gündür bende dışardan yiyom eve gelince yemek yapmaya üşeniyom yorgunluktan.
bak sen ya ıhlamur kaynat,ya nane limon bu akşam sıcak şeyler iç,bide portakal felan varsa sık suyunu iç,yada ye.vucut direncin düşmüş gibi meyve ye bence.meyve suyu içeceğine meyve ye

canım fenayim yaa kocişmaçta.bebişimin karnını doyurayım eşim gelsin teslimat yapıp dinlenicem biraz.oyy boğazım ağrıyo kıss

canım fenayim yaa kocişmaçta.bebişimin karnını doyurayım eşim gelsin teslimat yapıp dinlenicem biraz.oyy boğazım ağrıyo kıss
kız hasta olma ya
az bağır bebelere düdük al bi tane yaramazlık yaptıklarında öttür
bizimkiler tenefüste öttürüyo
kocamda sana mikrofon alıyım sesinim incitme diyo unun tanıdıgı bi ögretmen arkadası kullanıyomuş

kizlar bugunki menum
sabah oglen aksam birer tavuk budu haslanmis derisi alinmis
2 tane form cay
yatana kadar 3.5 l su 1 form cay
ama kizlar sanki bir kuzu bitirmis gibi kendimi cok tok hisediyorum normalde acikirdim bugun hic aclik hisetmedim bi ara midem biraz bulandi ama gecti oda sabah sabah et yemekten kaynaklandi..... basrmaliyim cumaya kadar 73'un altina dusmek istiyom....

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:

SABAH
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir

ARA
1 bardak süt

ÖĞLE
4 tane köfte
1 kase salata

ARA
2 ceviz
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata

Gece de sadece meyve ve süt...

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Canım bu dukan diyeti ise tavukla sınırlamana gerek yok kendini bildiğim kadarıyla...Her türlü et-tavuk ve balığa ilave olarak süt-yoğurt-yumurta-peynir tüketebiliyosun

Ben de dukan diyeti sayfasını okudum da özellikle bişey dikkatimi çekti mutlaka 2,5 litre civarı su içmen gerekiyormuş onu yaparken böbreklerin için...

canim dukan diyeti gibi ama ben kendimce yapiyom balik yiyemiyom aslinda buranin baligini sevmiyom turkiyede tadi baskaydi kirmizi et arada tuketebilirim ama en hafifi tavuk ben sadece bir kac gun vucuda biraz sok etki yapmak istiyom

hosbuldumm kilo çizelgesının nasıl yapıldıgını bılmıyrm baktım ama yapamadım :/

selam kızlar hemen menümü yaziiiim acelem var her zaman ki gibi daha proje yapıcam
kahvaltı:
1adet kivi 1 avuç çilek
yoğurt 1 kase kk keçi peyniri
ara:
elma 1adet, mistik çay
öğlen:
kepekli sandviç 1ayran
ara:
yeşil çay 4badem
akşam:
tavuk göğüsü haşlama salata yoğurt...şeftalili pirinç patlağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…