canim dukan diyeti gibi ama ben kendimce yapiyom balik yiyemiyom aslinda buranin baligini sevmiyom turkiyede tadi baskaydi kirmizi et arada tuketebilirim ama en hafifi tavuk ben sadece bir kac gun vucuda biraz sok etki yapmak istiyom
slm kıssslarr canım çokkk sıkkın yaa nedenini bilmiyorum ama hiç enerjim yok ve ağlayacak gibiyim.geçmişi okudum ama kusura bakmayın yorum yapamıyorum.yeni gelenler hoşgeldinizzz...
sudemm tatlım demek beni dövdünüz ben yatınca bak bu gün canım sıkkın işte
eve geç geldim toplantı vardı çokk yorgunum kızlar yaaa.ayy niye bööle oldum ben.
menüm:
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
peynir
çay
ara:
1 elma
öğle:
çorba
çok az kıymalı patates yemeği
ara:
3 tane küçük gofret
akşam:
1 tbak çorba
salata
akşm meyve suyu içicem kızlar boğazım ağrıyo hasta olucam heralde kendime vitamin alayımm...
çalışmaktan yoğunluktan bunaldın demekki skma canını ya boşverrrrr keyiflen bakıyım dikkat et hastada olmaa
menun guzel ama pirinc patlagi icin birsey diyemiyecemselam kızlar hemen menümü yaziiiimacelem var her zaman ki gibi daha proje yapıcam
kahvaltı:
1adet kivi 1 avuç çilek
yoğurt 1 kase kk keçi peyniri
ara:
elma 1adet, mistik çay
öğlen:
kepekli sandviç 1ayran
ara:
yeşil çay 4badem
akşam:
tavuk göğüsü haşlama salata yoğurt...şeftalili pirinç patlağı
cok guzel menu ama sabah menemeni yemisin ya diyerlerini yemeseydin daha iyi olurdu....slm kızlar
menüm
sabah
yağsız menemen,peynir,zeytin,2çay k. bal,yeşil çay,2dl çavd ekmeği,1ceviz
ara:1 ayva
öğle: 4-5 kaşık çok az yağda haşlanmış makarna,1kase yoğurt,yağsız salata
ara:1 ceviz,çeyrek havuç
akşam:çorba,salata,yoğurt
ara:meyve
100mekik,2,5lt su
canim menun cok guzel bu arada gecmis olsun canim kendine dikat et.....slm kıssslarr canım çokkk sıkkın yaa nedenini bilmiyorum ama hiç enerjim yok ve ağlayacak gibiyim.geçmişi okudum ama kusura bakmayın yorum yapamıyorum.yeni gelenler hoşgeldinizzz...
sudemm tatlım demek beni dövdünüz ben yatınca bak bu gün canım sıkkın işte
eve geç geldim toplantı vardı çokk yorgunum kızlar yaaa.ayy niye bööle oldum ben.
menüm:
sabah:
2 dilim ekmekle tost
2 zeytin
peynir
çay
ara:
1 elma
öğle:
çorba
çok az kıymalı patates yemeği
ara:
3 tane küçük gofret
akşam:
1 tbak çorba
salata
akşm meyve suyu içicem kızlar boğazım ağrıyo hasta olucam heralde kendime vitamin alayımm...
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
ARA
1 bardak süt
ÖĞLE
4 tane köfte
1 kase salata
ARA
2 ceviz
2 kuru kayısı
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
Gece de sadece meyve ve süt...
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
canım çizelgene kopyaklarken png kısmı harıç kopyalamalısınhosbuldumm kilo çizelgesının nasıl yapıldıgını bılmıyrm baktım ama yapamadım :/
hoşgeldin cnm..Topiğinizi hep görüyordum ama gelin kaynana çekişmelerini , karı koca kavgalarını okumaktan aranıza katılamıyordum..
son bir haftadır beynimde olayı bitirdim ve diyet yaptım.. benim hikayem de herkes gibi yo yo gibi alıyorum veriyorum, anlatmaya gerek yok
2 çocuk annesiyim , çalışıyorum iş yerinde tempom çok yüksek değil , yöneticilik yapıyorum, yerimden kalkarsam ancak çay almak için, eve de arabayla gidip geliyorum yaniii o derece hareketsizim, spor sıfır.
Ama şeytanın bacağını kırar sabah 6,30 da kalkmayı becerebilirsem evde pedal cevirmeyi planlıyorum (inşallaahhh)
şimdi efem geçen sene bu zamanlar 87 kilodan 75 kiloya düştüm.. sürerdi herşey daha da düşerim derken ay başında tartıldığımda 81 kiloyu görünce kendime yani bravo dedim..
2 hafta içinde 78 kiloya geri geldim ama durmak yok yola devam (bu cumlede çok tanıdık geldi bana)
Şiimmmdiii yaptığım diyet çok güzel 7 öğün..
sabah 7,30 da bildiğimiz diyet kahvaltı
9,30 da süt+müsli
11,30 da meyve veya 5 adet fındık.
öğlende 12,30-13,30; (beş ayrı seçenek var) bunlarda bildiğimiz diyet öğünleri.. ben birazdan az kıymalı karnı bahar,salata ve yoğurt yiyeceğim
15 ,00 da bir ara öğün daha yupiiii : 1-2 kayısı
17-18,00 da süprizzz bir ara öğün daha : yarım tost yada yarım simit yada müsli tost.
akşam 19-21 arası : diyet menülerden
hadi suyundan da koy diyelim yatmadan öncede bir meyve ve activa..
çılgınca geldi ama valla diyetisyen bunu verdi hadi hayırlısı bu kadar yemeğe kilo alırımgibi geliyor ama amaç metobolizmayı sürekli çalıştırmakmış...
Canım diyet ekmeqin bittiqinde yine 2 dilim sabahları beyaz ekmek yiyebilirsin onun içindede bize faydalı olan şeyler var arada yememiz gerekiyor normal diyet ekmeklerinizide dönüşümlü kullanın tam buqday bitince tahıllı alın mesela..Merhaba kızlar ben yazamadım bugün gelemedim, yoğunluk vardı da biraz anca vakt buldum.Menümü yazayım size ben ;
Sabah; 125 gr yoğurt, 1 tane kivi ( sabah çavdar ekmeğim bitmişti, beyaz ekmek yemek istemedim o yüzden böyle yaptım diyetisyenim de verirdi bazı sabahlar böyle)
Ara; yeşil çay, aslında galeta yemem gerekti ama yoğunluktan zaman geçti diye yiyemedim.
Öğlen;Bol salata, ıspanak 4-5 kaşık, 2 kaşık kadar da yoğurt light.
Ara:Armut getirdim onu yerim, yeşil çay içerim
Akşam;Annemle köfte yeriz diye konuştuk 4 tane köfte yerim salatayla belki bir dilim ekmek birde.
Ayrıyeten her öğünden önce 2 bardak su içiyorum mutlaka, akşamda yine egzersizlerimi yaparım bugünü hiç diyet bozmadan atlatırım inşallah
Bakalım bu hafta verebilcekmiyim kilo inşallah veririmYa bu arada kaptanım benim menüye de bi göz atarmısın sence ekmek yemememin sakıncası olur mu diyetisyen her öğüne bir dilim yazardı ama arada şok diyet verdiğin de sabah dışında hiç bir öğüne vermezdi ekmek ben de ikisinin arası bişi yapıyorum ama
nesfit :26: bu müsli oluyor dimi biraz bilgi verebilirmisin diyete faydasımı var herkes bundan yiyor ..senacım haklısında şeker ,bende 9.5 kilo verdim ama şimdi saplandım kaldım,nesfitide light olandan yiyorum,sabah öyle kahvaltı hazırlayacak vaktim olmadığında böyle yapıyorum
Suyumuda içiyorum ama eskisi gibi kilo veremiyorum ,ama haklısın pozitif düşünmek lazım ,çok öptüm datlum
geçmiş olsun cnm..canım fenayim yaa kocişmaçta.bebişimin karnını doyurayım eşim gelsin teslimat yapıp dinlenicem biraz.oyy boğazım ağrıyo kıss
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum:
SABAH
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
ARA
1 bardak süt
ÖĞLE
4 tane köfte
1 kase salata
ARA
2 ceviz
2 kuru kayısı
AKŞAM
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata
Gece de sadece meyve ve süt...
Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Barkinim napıyosun nasıl gidiyo bakiim diyet???Gerçi sen çok hızlı kurtuluyosun bu hain kilocuklardan ve bu hafta bana yetişirsin gibime geliyoKaç kilo oldun bakiim tartıldın mı bugün
selam hanımlar nasılsınız? menümü yazıyorum...
SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kupa elma çayı
1 kk peynir(geç kaldığım için az oldu)
ÖĞLEN
1 küçük biftek
1 dilim çavdar ekmeği
ARA
2 tane kepekli bisküvi
1 elma
AKŞAM
bir tabak tavuk yahni(az yağlı)
1 kase yağsız salata
3 parça brokoli
toplamda 3 litre su, 3 kupa yeşil çay
evet yorumlar:)
cnm kepekli bisküvilere dikkat et geri kalan menün süper bence brokoli bende çok severim
sık sık yememeye çalışıyorum canm.. ay dimi şu brokoliyi sevmeyenleri hiç anlamam:)
bak çok parlak fikirler haaa.kız hasta olma ya
az bağır bebelere düdük al bi tane yaramazlık yaptıklarında öttür
bizimkiler tenefüste öttürüyo
kocamda sana mikrofon alıyım sesinim incitme diyo unun tanıdıgı bi ögretmen arkadası kullanıyomuş
heralde canım yaaa herkese sinir oldum bu gün uffff.çalışmaktan yoğunluktan bunaldın demekki skma canını ya boşverrrrr keyiflen bakıyım dikkat et hastada olmaa
hoşgeldin cnm..
Canım diyet ekmeqin bittiqinde yine 2 dilim sabahları beyaz ekmek yiyebilirsin onun içindede bize faydalı olan şeyler var arada yememiz gerekiyor normal diyet ekmeklerinizide dönüşümlü kullanın tam buqday bitince tahıllı alın mesela..
nesfit :26: bu müsli oluyor dimi biraz bilgi verebilirmisin diyete faydasımı var herkes bundan yiyor ..
geçmiş olsun cnm..
sudemmmm geldim hayatımnaber fıstıqım ben çok yorgunum uykum var her yerim aqrıyor sabah kursum var hemde tam gün bu arada sende müsli yiyosun hangi çeşiti ne faydası var cnm..
evet yani hem kalorisi az hem bize göre lezzetli akşamları doyurucu oluyor bence sen nasıl yapıyosun ben haşlayıp doğrayıp soğanla tavada azcık çeviyorum light yoğurt üstüne mis mis
ben de haşlıyorum üzerine sos yapıorum çok az zeytinyağı sarımsak limon kırmızı biber sumakla. yada haşlayıp üzerine yoğurt. senin tarifin de güzelmiş ama denicem
bu yediğim çig köfte fena canımı okucak gibi tartılmadım daha ama ilk zamanki kadar hızlı gitmez nazar değdirme kız hep beraber gitsin kilolarımızz
bazen menüler çok güzel diye yorum yapmıyorum bazende kırmamak için senin menünde sabah ekmek var ama öqlende var ve ara öqünde kepekli bisküi ben bunlara onay vermem cnm sıksık uyardıqım içinde tekrar yazma gereqi duymadım uygulamıyorsunuz boşuna yazmış oluyorum..benim menüme neden kimse yorum yapmıyor
bu ürünler hangi markaların ve müsli müsli olarakmı geçiyor..bak çok parlak fikirler haaa.ben gözlerle anlaşıyorum çocuklarla daha etkili.o olmazsa 5 kardeş devreye giriyor şaka tabi de heralde üşütmüşüm boğazım ağrıyo şimdilik.
heralde canım yaaa herkese sinir oldum bu gün uffff.
tşk ederim senacımm.tatlım nesfit,kellogs,müsli bunlar aynı şeyler tam tahıllı şeyler.yağları yok ya da çok az.kilo vermeye tabiki yardımcı hem tahıllı old. için tok tutuyo hem hafif.ben çok seviyorum
Canım bi seferlik çiğ köfteden çok bişey olmaz miktar olarak abartmadıysan...Yok canım niye nazar değsin gidicek kilolar tabii hepimizden...Maşallah deyip devam ediyoruz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?