70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tamam canım sen işini bilirsin sadece sonuçlarını iyi gözleyelim de çok işe yarıyorsa takılınca biz de uygulayalım

canim dukan diyeti gibi ama ben kendimce yapiyom balik yiyemiyom aslinda buranin baligini sevmiyom turkiyede tadi baskaydi kirmizi et arada tuketebilirim ama en hafifi tavuk ben sadece bir kac gun vucuda biraz sok etki yapmak istiyom

çalışmaktan yoğunluktan bunaldın demekki skma canını ya boşverrrrr keyiflen bakıyım dikkat et hastada olmaa

çalışmaktan yoğunluktan bunaldın demekki skma canını ya boşverrrrr keyiflen bakıyım dikkat et hastada olmaa

Barkinim napıyosun nasıl gidiyo bakiim diyet???Gerçi sen çok hızlı kurtuluyosun bu hain kilocuklardan ve bu hafta bana yetişirsin gibime geliyo Kaç kilo oldun bakiim tartıldın mı bugün

menun guzel ama pirinc patlagi icin birsey diyemiyecem
cok guzel menu ama sabah menemeni yemisin ya diyerlerini yemeseydin daha iyi olurdu....
canim menun cok guzel bu arada gecmis olsun canim kendine dikat et.....

menun super bence....

Merhabalarrr,

Ya kızlar menüme tam uydum eksik değil de azcık fazla yarım kaynamış patates yedim sadece :44: bi de egzersiz yapmadım yorgunum canım istemedi yaa :96:

buünkü menüm kızlarr
3 dal dereotu kahvaltıdan 10 dk önce
sabah
3 çaybardağı çay
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
2 ince halka sucuk

ara
bişe yemedim

öğle
1 muz

ara
yine birmuz
yeşil çay

akşam
haşlama tavuketi
haşlama yarım patates
3 kaşık yoğurt
2dilim ekmek

gece
1 bardak süt içicem

Son düzenleme:
selam hanımlar nasılsınız? menümü yazıyorum...
SABAH
bir dilim çavdar ekmeği
1 kupa elma çayı
1 kk peynir(geç kaldığım için az oldu)

ÖĞLEN
1 küçük biftek
1 dilim çavdar ekmeği

ARA
2 tane kepekli bisküvi
1 elma

AKŞAM
bir tabak tavuk yahni(az yağlı)
1 kase yağsız salata
3 parça brokoli

toplamda 3 litre su, 3 kupa yeşil çay

evet yorumlar:)

hoşgeldin cnm..
Canım diyet ekmeqin bittiqinde yine 2 dilim sabahları beyaz ekmek yiyebilirsin onun içindede bize faydalı olan şeyler var arada yememiz gerekiyor normal diyet ekmeklerinizide dönüşümlü kullanın tam buqday bitince tahıllı alın mesela..
nesfit :26: bu müsli oluyor dimi biraz bilgi verebilirmisin diyete faydasımı var herkes bundan yiyor ..
canım fenayim yaa kocişmaçta.bebişimin karnını doyurayım eşim gelsin teslimat yapıp dinlenicem biraz.oyy boğazım ağrıyo kıss
geçmiş olsun cnm..

sudemmmm geldim hayatım naber fıstıqım ben çok yorgunum uykum var her yerim aqrıyor sabah kursum var hemde tam gün bu arada sende müsli yiyosun hangi çeşiti ne faydası var cnm..

Barkinim napıyosun nasıl gidiyo bakiim diyet???Gerçi sen çok hızlı kurtuluyosun bu hain kilocuklardan ve bu hafta bana yetişirsin gibime geliyo Kaç kilo oldun bakiim tartıldın mı bugün

bu yediğim çig köfte fena canımı okucak gibi tartılmadım daha ama ilk zamanki kadar hızlı gitmez nazar değdirme kız hep beraber gitsin kilolarımızz

cnm kepekli bisküvilere dikkat et geri kalan menün süper bence brokoli bende çok severim

bak çok parlak fikirler haaa.ben gözlerle anlaşıyorum çocuklarladaha etkili.o olmazsa 5 kardeş devreye giriyorşaka tabi de heralde üşütmüşüm boğazım ağrıyo şimdilik.

heralde canım yaaa herkese sinir oldum bu gün uffff.

tşk ederim senacımm.tatlım nesfit,kellogs,müsli bunlar aynı şeyler tam tahıllı şeyler.yağları yok ya da çok az.kilo vermeye tabiki yardımcı hem tahıllı old. için tok tutuyo hem hafif.ben çok seviyorum

evet yani hem kalorisi az hem bize göre lezzetli akşamları doyurucu oluyor bence sen nasıl yapıyosun ben haşlayıp doğrayıp soğanla tavada azcık çeviyorum light yoğurt üstüne mis mis

ben de haşlıyorum üzerine sos yapıorum çok az zeytinyağı sarımsak limon kırmızı biber sumakla. yada haşlayıp üzerine yoğurt. senin tarifin de güzelmiş ama denicem

Canım bi seferlik çiğ köfteden çok bişey olmaz miktar olarak abartmadıysan...Yok canım niye nazar değsin gidicek kilolar tabii hepimizden...Maşallah deyip devam ediyoruz tatlım

bu yediğim çig köfte fena canımı okucak gibi tartılmadım daha ama ilk zamanki kadar hızlı gitmez nazar değdirme kız hep beraber gitsin kilolarımızz

benim menüme neden kimse yorum yapmıyor
bazen menüler çok güzel diye yorum yapmıyorum bazende kırmamak için senin menünde sabah ekmek var ama öqlende var ve ara öqünde kepekli bisküi ben bunlara onay vermem cnm sıksık uyardıqım içinde tekrar yazma gereqi duymadım uygulamıyorsunuz boşuna yazmış oluyorum..
bu ürünler hangi markaların ve müsli müsli olarakmı geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…