- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 37
kilolarımızda aynıymış sen daha çok vermişin ne yaptın söle bakim çabuk[/QUOTE
ben 24 ocakta başladım ama arad 10 gün diyet yapmadım falan filan:) az bile gitti yani. sen ne zaman başladın?
işte miktarını hatırlamıyorum sorun orda gözüm döndüama lavaş falan yok masumumm
bazen menüler çok güzel diye yorum yapmıyorum bazende kırmamak için senin menünde sabah ekmek var ama öqlende var ve ara öqünde kepekli bisküi ben bunlara onay vermem cnm sıksık uyardıqım içinde tekrar yazma gereqi duymadım uygulamıyorsunuz boşuna yazmış oluyorum..
ille onay almak için yorum istemiyorum ki ben zaten yanlışlarımı görmek daha önemli benim için.. ekmeği özellikle akşam yemeğinde yememeye dikkat ediyorum. ama diyet bisküvi konusunda haklısın..
kilolarımızda aynıymış sen daha çok vermişin ne yaptın söle bakim çabuk[/QUOTE
ben 24 ocakta başladım ama arad 10 gün diyet yapmadım falan filan:) az bile gitti yani. sen ne zaman başladın?
15 şubatta başladımmm ben gitsin kilolarrr
Kaçırdığını düşündüğün öğünden sonra yarım saat egzersiz yap ya da yürü ya da o kalorileri yakacağın bişey yap böylelikle pişman olmazsın tatlım:)
[
15 şubatta başladımmm ben gitsin kilolarrr
SENANIN MENÜSÜ
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay
ara/öqlen
1-2 biber kızartması
örgü peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
süt
ara
yok
akşam
tavuklu şehriye çorbası
brokolili kıymalı karnabahar
çok az salata
ara
5i 1 yerde çay
2 litre su..
kızlar çok uykum var yatıyorum yarın 9-16.00 arası kursta olucam öpüyorum hepinize iyigeceler..
Gerçi ben bunu genelde tersten uyguluyorum
Şimdi bunu yersem yarım saat spor yapmam lazım off çok zor bari yemiim diyorum:26:Bu da başka bi bakış açısı tabi
ooo sen bana tiyo ver bence
cnm ben hep sölüyorum burda sabah akşam lahana suyu içiyorum birazda olsa fayda ediyo
offff içememki ben onu ya denemiştim bi kez olmadı
sirkeli su dene o zaman
arkadaşlar bu kepekli bisküvilerin nesi var yaw, niye karşıyız onlara anlamadım :26: ?
bugünkü menümü yazayım...fakat kızlar ben gerçekten terk edildikten sonra psikollojik olarak düzelemedm, suratım full asık ve çok asabi bi hatun oldum..yemek yemek içimden gelmiyor..bugün bunları zor yedim
sabah: yarım simit - şekersiz çay
ara : simitin diğer yarısı
öğlen/ ara: 1 paket yulaflı bisküvi
akşam : 1 kase salata - yeşil çay - 1 adet kepekli gevrek....
kilolarım yüzünden ilişkimin bittiği aklıma geldikçe nefret ediyorum yemekten
aa kızdım şimdi saçmalama cnm ya kilolar yüzünden terkeden adamdan ne olur yapma gözünü seveyim bende kilo aldm kocam boşasın olurmu öle şeyyy kendine gelll
yok cnaım...ben terk etmiştim...çünkü bana sarılmasından bile rahatsız olyordum...sonra değişmeye karar verdim, yeniden denedik, ama bu sefer o olmuyor dedi...ben başta o yanlışı yapmasaydım ilişkm bitmeyecektibir önce gitsin bu fazlalıklar yeter bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?