70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SENANIN MENÜSÜ
kahvaltı
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay

ara/öqlen
1-2 biber kızartması
örgü peynir
2 dilim domates
2 dilim salatalık
süt

ara
yok

akşam
tavuklu şehriye çorbası
brokolili kıymalı karnabahar
çok az salata

ara
5i 1 yerde çay

2 litre su..

kızlar çok uykum var yatıyorum yarın 9-16.00 arası kursta olucam öpüyorum hepinize iyigeceler..

Son düzenleme:
Gerçi ben bunu genelde tersten uyguluyorum

Şimdi bunu yersem yarım saat spor yapmam lazım off çok zor bari yemiim diyorum:26:Bu da başka bi bakış açısı tabi

Kaçırdığını düşündüğün öğünden sonra yarım saat egzersiz yap ya da yürü ya da o kalorileri yakacağın bişey yap böylelikle pişman olmazsın tatlım:)

biber kızartması bayılırım off off iyi geceler cnm

Gerçi ben bunu genelde tersten uyguluyorum

Şimdi bunu yersem yarım saat spor yapmam lazım off çok zor bari yemiim diyorum:26:Bu da başka bi bakış açısı tabi

yerken yürüdüm o yeter mi 15 dk şaka bi yana çig köfte ve cips vazgeçemem derken cipsten vazgeçtim nerdeyse her akşam iki paket yerdim sıra çigköfteee vazgeçmee ben yemek yemeği çok severim iştahlıyım

bugünkü menümü yazayım...fakat kızlar ben gerçekten terk edildikten sonra psikollojik olarak düzelemedm, suratım full asık ve çok asabi bi hatun oldum..yemek yemek içimden gelmiyor..bugün bunları zor yedim

sabah: yarım simit - şekersiz çay

ara : simitin diğer yarısı

öğlen/ ara: 1 paket yulaflı bisküvi

akşam : 1 kase salata - yeşil çay - 1 adet kepekli gevrek....

kilolarım yüzünden ilişkimin bittiği aklıma geldikçe nefret ediyorum yemekten

aa kızdım şimdi saçmalama cnm ya kilolar yüzünden terkeden adamdan ne olur yapma gözünü seveyim bende kilo aldm kocam boşasın olurmu öle şeyyy kendine gelll

aa kızdım şimdi saçmalama cnm ya kilolar yüzünden terkeden adamdan ne olur yapma gözünü seveyim bende kilo aldm kocam boşasın olurmu öle şeyyy kendine gelll

yok cnaım...ben terk etmiştim...çünkü bana sarılmasından bile rahatsız olyordum...sonra değişmeye karar verdim, yeniden denedik, ama bu sefer o olmuyor dedi...ben başta o yanlışı yapmasaydım ilişkm bitmeyecekti bir önce gitsin bu fazlalıklar yeter bıktım

Canım daha çıtırsın sen üzüldüğün şeye bak ya...Daha karşına kimler çıkıcak da sen elinin tersiyle iticeksin yani

Kilolarla ilgili kısma gelecek olursak bişey sormam lazım cidden merak ediyorum Bu cuma ne alcan bakiim kendine? Ben de eski kıyafetlerimi denedim biraz önce bi tane daha eski kot pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım yani karnımı içeri çekip düğmeyi kapattım ve hala da nefes alabiliyorum Şimdi de üstüme olmayan başka bişeyi kafama takıp onun içine girmek için çabalıycam:)

Yalnız bu sırada benim brownie intense hayallerimin gerçekleşmesine daha çok var çünkü 65 kiloya yaklaşmam baya bi zaman alacağa benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…