Canım daha çıtırsın sen üzüldüğün şeye bak ya...Daha karşına kimler çıkıcak da sen elinin tersiyle iticeksin yani
Kilolarla ilgili kısma gelecek olursak bişey sormam lazım cidden merak ediyorumBu cuma ne alcan bakiim kendine? Ben de eski kıyafetlerimi denedim biraz önce bi tane daha eski kot pantolonumun içine zorla da olsa girmeyi başardım yani karnımı içeri çekip düğmeyi kapattım ve hala da nefes alabiliyorum Şimdi de üstüme olmayan başka bişeyi kafama takıp onun içine girmek için çabalıycam:)
Yalnız bu sırada benim brownie intense hayallerimin gerçekleşmesine daha çok var çünkü 65 kiloya yaklaşmam baya bi zaman alacağa benziyor
ben bu haftaki ödülü şubatın son gününe erteledim kuzum ......ayyy 65 benimde şu an en yüce hayalim
ben bu haftaki ödülü şubatın son gününe erteledim kuzum ......ayyy 65 benimde şu an en yüce hayalim
canım büssürü vitamin felan fişmen çok faydalı olduğu yazıyo kaloriisi düşük .hoşgeldin cnm..
Canım diyet ekmeqin bittiqinde yine 2 dilim sabahları beyaz ekmek yiyebilirsin onun içindede bize faydalı olan şeyler var arada yememiz gerekiyor normal diyet ekmeklerinizide dönüşümlü kullanın tam buqday bitince tahıllı alın mesela..
nesfit :26: bu müsli oluyor dimi biraz bilgi verebilirmisin diyete faydasımı var herkes bundan yiyor ..
geçmiş olsun cnm..
sudemmmm geldim hayatımnaber fıstıqım ben çok yorgunum uykum var her yerim aqrıyor sabah kursum var hemde tam gün bu arada sende müsli yiyosun hangi çeşiti ne faydası var cnm..
yorum yapmayı bilsem yapıcam da.kelin ilacı yok ki...anca çenesi var...benim menüme neden kimse yorum yapmıyor
seherin dediğinden sena ülker kellogs bitterbak çok parlak fikirler haaa.ben gözlerle anlaşıyorum çocuklarla daha etkili.o olmazsa 5 kardeş devreye giriyor şaka tabi de heralde üşütmüşüm boğazım ağrıyo şimdilik.
heralde canım yaaa herkese sinir oldum bu gün uffff.
tşk ederim senacımm.tatlım nesfit,kellogs,müsli bunlar aynı şeyler tam tahıllı şeyler.yağları yok ya da çok az.kilo vermeye tabiki yardımcı hem tahıllı old. için tok tutuyo hem hafif.ben çok seviyorum
üzerinde k görünce atladım bende canımbazen menüler çok güzel diye yorum yapmıyorum bazende kırmamak için senin menünde sabah ekmek var ama öqlende var ve ara öqünde kepekli bisküi ben bunlara onay vermem cnm sıksık uyardıqım içinde tekrar yazma gereqi duymadım uygulamıyorsunuz boşuna yazmış oluyorum..
bu ürünler hangi markaların ve müsli müsli olarakmı geçiyor..
canım büssürü vitamin felan fişmen çok faydalı olduğu yazıyo kaloriisi düşük .
bak üşlkerin bitter çikolatalısı var acaip güzel ben şu an meyvelisini kullanıyom o kadar güzel değil
yorum yapmayı bilsem yapıcam da.kelin ilacı yok ki...anca çenesi var...
seherin dediğinden sena ülker kellogs bitter
üzerinde k görünce atladım bende canım
ılık sütle dene istersen denemedım ama vişne suyuyla denedım kötü oldu.ya ben iyice dağılmasını beklemıyom hafıf bekletınce güzel oluyo çıtır çıtır daha bı tatlı.bende kırmızı meyveli aldım ama soğuk sütle hiç beğenmedim başka nasıl tüketebilirizz
çokk teşekkkürr edrimm önceliklee senn kalbinin gzelliği bebeğim bende o gün çerez gibi yedimm çıtır şekilde daha hoş birde ılık stle deneyeyimm bakalım gzelolur inşallah çikolatalı bulursamm bende alayım saol canım benimılık sütle dene istersen denemedım ama vişne suyuyla denedım kötü oldu.ya ben iyice dağılmasını beklemıyom hafıf bekletınce güzel oluyo çıtır çıtır daha bı tatlı.
bitter çıkolatalı çok güzeldi ben ona bayıldım bı dahakıne ondan alabılrım.
özeline yazcektımde 10 dakıka sınrılaması varya yazmadım.
psikolog olcek kız mısım demi ama?
bu arada MAŞŞ RABBİM NE GÜZEL YARATMIŞ SENİ ÖYLE.YÜZÜN PEK GÜZEL.
ben yatar herkese iyi geceler
Selam kizlar, lahana suyunu siddetle tavsiye ederim ben gecen yil 6 haftada spor esliginde 9 kilo verdim, simdi ise sirkeli su ile 6 haftada sadece 3 kilo gitti, bu cuma tekrar lahana suyuna donecegim.....sirkeli su dene o zaman
kızlar yemeklerden önce dere otu yeniyormuş iştah kesmek için deneyen veya bilen varmı:44:
Selam kizlar, lahana suyunu siddetle tavsiye ederim ben gecen yil 6 haftada spor esliginde 9 kilo verdim, simdi ise sirkeli su ile 6 haftada sadece 3 kilo gitti, bu cuma tekrar lahana suyuna donecegim.....
hayatım sonuçta unlu gıda mümkün oldukça sebze ve et ürünlerinden yiyelim zorda kalırsak mesela dışardayız ara öqün yapmamız gerekiyor dışrdan yasaklı ürün alıcamıza d,tey bisküi yiyebiliriz ama kepekli bisküi ve kepekli ekmek kullanmayalım kepek kansızlık yapıyor..arkadaşlar bu kepekli bisküvilerin nesi var yaw, niye karşıyız onlara anlamadım :26: ?
bak canım sabah ve öğlen simit yemişsin sonra yulaflı bisküi ve kepekli gevrek ekmek aqırlıklı(simit) beslenip kepekli yada yulaflı bisküiden faydalanamayız hata üstüne hata yapmışsın bebeqimbugünkü menümü yazayım...fakat kızlar ben gerçekten terk edildikten sonra psikollojik olarak düzelemedm, suratım full asık ve çok asabi bi hatun oldum..yemek yemek içimden gelmiyor..bugün bunları zor yedim
sabah: yarım simit - şekersiz çay
ara : simitin diğer yarısı
öğlen/ ara: 1 paket yulaflı bisküvi
akşam : 1 kase salata - yeşil çay - 1 adet kepekli gevrek....
kilolarım yüzünden ilişkimin bittiği aklıma geldikçe nefret ediyorum yemekten
Canım bişey diyim mi ben de 72 kilo ile 1 ay önce bu topikte kilo vermeye başladım...Şu an 66.7 kiloyum...Yani nerdeyse 1 ayda 5-6 kilo gibi bişey verdim...O kadar da uzak değil yani senin için de 65 yeter ki azimli, kararlı ve de istekli ol:)
teşekkürler aşkımm onlıne olamadık bi türlü senlecanım büssürü vitamin felan fişmen çok faydalı olduğu yazıyo kaloriisi düşük .
bak üşlkerin bitter çikolatalısı var acaip güzel ben şu an meyvelisini kullanıyom o kadar güzel değil
yorum yapmayı bilsem yapıcam da.kelin ilacı yok ki...anca çenesi var...
seherin dediğinden sena ülker kellogs bitter
üzerinde k görünce atladım bende canım
hmmm kizlarr bugun benimde yazima yorum yapilmadi bekledim tum gun, neyse bundanmidir bilmem, bugun eksik yaptim sporumu, sabah kalkinca yine sirkeli suyumu ictim, guzelce kahvaltimi yaptim,
Yesil cay,
Cocuklari parka goturdum, ev isi yaptim, hergunku sporumu yaptim sayilir ama mekiklerimi eksik cektim 53 tane cektim arti eliptik bisikletime binemedim,
200 er bel, kalca ve kol harketi
35 dakika kosu,
Oglende birkac tane, diyet yulaf biskuvi ve bir tane ucgen peynir, daha sonra dayanamadim ve bir avuc ici uzumlu cikolata yedim, aksamda bir kase yogurt corbasi, ve salata yedim, tekrar yesil cay ictim, gun boyunca bol su ictim...
benimde menüme yorum yapılmamış çok üzldümmm
kız yoğurtla ye süper oluyo şimdi yaptım daha bi tatlandıçokk teşekkkürr edrimm önceliklee senn kalbinin gzelliği bebeğim bende o gün çerez gibi yedimm çıtır şekilde daha hoş birde ılık stle deneyeyimm bakalım gzelolur inşallah çikolatalı bulursamm bende alayım saol canım benim
dunku menum
sabah
diet biskuvi
1 cup sekersiz filtre kahve
1 lt su
oglen :))
hamburger yedim valla
1 lt su
aksam
1 Kase Corba
Biraz tavuk
bol Salata
1 Ice Tea
30 dak yuruyus
Günaydınnn, çıtırlarr
Güzel bir gün olur inşallah herkes için.
Bir sorunum var kızlar benim evdeki dijital bozulduğu için atmıştık normal baskül var yani onunlada gram filan göremiyorum kilomu tam doğru tarttığından da emin değilim hattabugün sabah bir tartılayım dedim 75'den aşağıda ibre ama kaçta yani 74 değil arada kaç gram oynuyo bilemedim ben yarın kilomu nasıl yazıcam şimdi kafama takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?