gunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
gözünaydın canım hırs bazen cok ıyı gercekten banada lazım bu ara
selam bayanlar bende 75 lik hatunlardanım aranızada yeni katılıyorum ve zayıflamak istiyorum.Şu an kendime sinir oluyorum inşallah hep beraber zayıflayalım.bende spor yapmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorm.aramızda uzman varza bize yardımcı olsa keşke.
gunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
evet canım ben yiyorumm tok tutuyorr beni
canım istersen tartı alana kadar izinli sayılmanı isteyebilirisin yada sabah kahvaltını yapmadan eczanede fılanda tartılabılırsın ama o zamanda üzerinde kıyafet farkı olacak bilmem ki:26:
tebrikler cnm devam devam
Ya napıyım bilemedim, tartı almak bişey değil gidip hemen akşam alıyım da ben iyi bişey almak istiyorum benim öbür tartı hemen bozuldu gitti yağı suyu ölçenler var onlar da çok para olmadı akşam gider yine orta halli bişey alırım ya
canım niyeki benımkı king marka yaklasık 2,5 senedir kullanıyorum masallah dıyım bişey olmadı 20 lıraya almıstım.yağı suyu ölçenlerden bende istiyorum aslında ama dediğin gibi onlar pahalı
merhaba kızlar
hemen menümü yazayım
Sabah
1 h yumurta+1 kk peynir
1 dilim light ekmek+1 dilim kızarmış ekmek
1 domates
ara
4 kaysı
3 ceviz
öğlen
peynirli sandviç
Ara
1 ayran +1 galeta
Akşam
karnabahar yemeği
Ara
süt yada sahlep
yada neskafe 3 ü birarada
aslında bu sahlep falan kalorili ama dayanamıyorum:18::18:canım çok tatlı istiyor
Dün ayrıca 2 kaşık pilav yedim,bide sahlep içtim
böyle ekstralar oluyor,olmaması için uğraşıyorum
Menüme yorum yapabilirsiniz yoruma açık
öptüm hepinizi
canım niyeki benımkı king marka yaklasık 2,5 senedir kullanıyorum masallah dıyım bişey olmadı 20 lıraya almıstım.yağı suyu ölçenlerden bende istiyorum aslında ama dediğin gibi onlar pahalı
ben de 2 yıl önce 40 tl ye sinbodan almıştım digital.. çok memnunum.. hiç bi sıkıntı olmadı.. ama keşke biz de suyu yağı kası ölçenlerden alıp kullanabilsek ne güzel olur.. hem kaslarımız erimişmi erimemiş mi görürüz.. yani diyetimizin sağlıklı olup olmadığını anlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?