70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam arkadaşlar,

ben toplamda 2 kilo vermiş olacağım bugun itibariyle ama dün evde test yaptım pozitif çıktı sanırım hamileyim yarın kesin sonucu öğrenicem.eğer öyle olursa sanırım kilo verme konusunda çok iddialı olamayacağım tabi bebek daha önemli hayırlısı bakalım,çookk heyecanlıyım ve şaşkınım

Hayırlısı olsun canım bizi de haberdar et tabi kesin sonucu öğrenince

bence yag olcme ozelligi cok da kullanilmiyor.ben bir yil once fakirin almistim 80 milyondu galiba.yag olcuyormus ama ben denemedim bile kullanimi karisik.

arzu ben de bu hafta berbat gecirdim.pazar gunu evlilik yildonumumuzdu.disarida yemekti tatliydi derkern cozuttum.toparlamaya calistim ama nafile.butun haftami berbat ettim.aslinda senin boyunda iyiymis,kilonda cok abartili durmuyordur,ama insan alisitigi kiloyu asinca rahatsiz oluyor.mevsimlerden roma diye bir blog var.beslenme konusunda cok egitici yazilar var.italyadaki bir Turk doktorun tavsiyleri.siddetle oneririm..

aynen sabah çok sağlıklı beslenmemişsin

canım istersen tartı alana kadar izinli sayılmanı isteyebilirisin yada sabah kahvaltını yapmadan eczanede fılanda tartılabılırsın ama o zamanda üzerinde kıyafet farkı olacak bilmem ki:26:
katılıyorum elbiseyle birkere tartıldımda sağlık ocağında bebişin kontrole gitmiştim benide kontrol etti tartıya bi çıktım anaaaaam oda ne 2 kilo fazla görünüyom şok oldum valla moral falan gitti tabi neyse bidaha tartılmam aboww neydi o öle
hoşgeldin canım gerçektende uzmandan çok motive gerekiyo bizlere ve burdada buluyoruz tam gaz yani
gunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
tebrik ederim canım ne güzel sevindim senin adına kız hadi gözün aydın

evet ya bende istiyorum onlardan ama pahalı gerçektende ama ucuz olanlarıda var mesela bi sitede gördüm yağ su çlcer 57 tl bence 200tlye göre daha ucuz
neymiş o öle:26:
hadi hayırlı olsun canım gözün aydın diyelim kesin hamilesindir pozitif çıktığına göre çok sevindim

dünkü menüm

sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates

öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim

ara bir elma

10 dk sonra yeşil çay içtim

ara yok
akşam sucuklu tarhana çorbası bir çorba tabağı
sebze yemeği 6 kaşık
salata+yoğurt
yemekten sonra
yarım portakal birazda bi avuç hemen çekirdek çitledim
yatana kadar toplam 2 litre su içtim ve yatarkende ılk sütümü içip uçuşa geçtim rüyalar alemine

gelelim bugünkü menüme

sabahla öğlen biraya geldi neerdeyse saat 11de yedim
1d ekmek
2 ufak yumurtadan peynirli omlet yapmıştım yarısını oğlan yedi yarısını ben
3zeytin
kk peynir
yarım domates

ara sadece çay içtim

öğlen büyük ihtimal 2veya 2.30 gibi yerim ne yerim eee bilmiyorum bakalım evi araştırıyım

akşamada kuru fasulye ve tavuk suyuna pilav yapıcam +salata yoğurt işte bugünkü günüde kaçamaksız geçiriyimki yarın tartıda hayal kırıklığı yaşamıyim
tebrik ediyorum kendimi bu hafta 0 kaçamakçok güzel ya
herkese kaçamaksız günler canlarım

Son düzenleme:

canım yanılmıyorsam benim tartımın aha başka özelliklerş de var ama tam hatırlayamadım.. boyu giriyorsun BMIyı felan buluyor.. ve yanılmıyorsam yağı da buluyordu şimdi hatırladım ama dediğim gibi yanışlmıyorsam

hayırlı olsun canım...

kızlar menüm

sabah
1 dilim light ekmek
1 light karper peynir
domates biber salatalık

ara
elma

öğlen
100 gr mercimek salatası

ara
kuru incir

akşam
brokoli

dunku menum
sabah
diet biskuvi
1 cup sekersiz filtre kahve
1 lt su

oglen :))
hamburger yedim valla

1 lt su

aksam
1 Kase Corba
Biraz tavuk
bol Salata

1 Ice Tea

30 dak yuruyus
akşam öqünün tam istediqim gibi diqerleri
Canım hemen bir dijital baskül almalısın başka çare yok yada yarın bildirim yapamıcaksın
Bebeqim işte yakalandın hemde hataların en büyüqüyle biz diyet yapmıyoruz dengeli besleniyoruz öncelikle bunu bir anlayalım diyet psikolojisi çok kötü her şeyi yiyoruz ama yeteri kadar .. diyete ara vermek diye bişey yok diyetisyene gitmek istiyorsan git ama ozamana kadar yediklerine dikkat et illa paraylamı zayıflıcaksın yememiz gereken ve yasaklı ürünleri az çok öqrendiniz yani birçok şeyi biliyoruz dimi canım e bundan sonra bize sadece uygulamak kalıyor her hafta kilo verdiqini gördükçe dahada motive olacaksın ama en kaçamak yaparsan bu işkence halini alır önce kilo vermeni rayına oturttur sonra haftada 1 yada 2 küçük kaçamaklar yapabilirsin o zamana kadar kaçamak falan yok ayrıca sana izinde yok
Canım ben bu topiqin kaptanıyım ismim sena önce kilo çizelgesi yaparak başlıyoruz yarın kilo bildirimini yaparsan haftaya listeye alırım seni ben biraz sıkı bir kaptanım eqer dediklerime kulak verirsen kilo problemin kısa zamanda kalmaz sevgiler..
gunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
yarına kadar 700-800 qr vericeksin
hoşgeldin cnm zamanında çok güzel kilolar vermişsiniz tecrübeleriniz çoktur yardıma çok fazla ihtiyacınızın olacaqını sanmıyorum ama yinede elimizden gelen bişey olursa seve seve yardımcı oluruz çok geçmiş olsun bu arada çok büyük saqlık sorunları yaşamışsınız Rabbim saqlıkla kilo vermenizi nasip etsin..
kahvaltıda ekmek yiyerek unlu gıda hakkını bitirmişsin buna raqmen öqlen p. sandciç yemişsin ve sonra galeta sahlep tabiki şekerli dimi
bende sinbo kullanıyorum 2 yıl önce carrefourdan 9.90 a almıştım..
hayatım menü yasaklarla dolu güzel demişsin pilava gelince akşam yediyse oda olmaz erimez çünkü yarın cuma toparlanma şansı olmaz bidaha
oleyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee topiqimize bebek geliyorrrrr ne güzel bie haber buu yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :124::124::124::124::124::124: buda annemize bebeqin adını ben koycam

Canım çekirdek hem tuzlu hem yaqlı sana kilo aldırı neden yedinki

cnm hayırlı olsun ne güzel bi haber bu

kızlar menüm

sabah
1 dilim light ekmek
1 light karper peynir
domates biber salatalık

ara
elma

öğlen
100 gr mercimek salatası

ara
kuru incir

akşam
brokoli

Canım menün bu kadarmı yani bunun salatası ayranı yoqurdu yokmu yediqin herşeyi yazıyormusun eqer öyleyse menünü çok az buldum cnm..

arkadaslar ticker da degisikligi nasil yapiorsunuz?ugrasiyorum olmuyor.

canım benim ilk önceden nasıl yaptıysan aynı yerden sadece kilolarını değiştiriyorsun alıp yapıştırıyorsun neden olmadığını anlamadım yinede yapamazsan söyle

ergin sena alıntı
Canım çekirdek hem tuzlu hem yaqlı sana kilo aldırı neden yedinki

ahhh sena ablacım valla çok çekirdek hastasıyız eşimle beraber hergün koca bir tabak yerdim ama eveli gün ve dün kendimi tuttum eveli gün hiç yemedim eşim karşımda koca bir tabağı hüpletti ,ama dün dayanamadım 1 avuç yiyiverdim arkası geliyoduvalla ama yemedim yememde zaten bidaha tamam

Son düzenleme:

Canım sakın tav olma kuruyemiş müthiş kilo aldırıyor ben işi beynimde bitirdiqim için artık yasaklı ürünleri canavar şeklinde görüyorum hatta bir ara eşim aqzıma zorla verirdi tatlıları kendisi çok sever bende seviyorum ama zamanlı zamansız asla yemem zaten bunu beynimize işleyebildiqimiz an birdaha bu yiceklere el uzatmıyoruz yedikten sonra pişman olacaqın hiçbirşeyi yeme cnm

cok hoş bende aynısını düşünüyorum sanki ömrümüzde hiç yemedik değil mi halbuki yiye yiye bu hale geldik

aaaa canım cok mutlu bir haber ne heyecanlı gözünaydın ilk bebeğin mi istiyor muydun Allah tamamına erdirsin şimdiden

aaaa canım cok mutlu bir haber ne heyecanlı gözünaydın ilk bebeğin mi istiyor muydun Allah tamamına erdirsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…