selam arkadaşlar,
ben toplamda 2 kilo vermiş olacağım bugun itibariyle ama dün evde test yaptım pozitif çıktı sanırım hamileyimyarın kesin sonucu öğrenicem.eğer öyle olursa sanırım kilo verme konusunda çok iddialı olamayacağım tabi bebek daha önemli hayırlısı bakalım,çookk heyecanlıyım ve şaşkınım
Hayırlısı olsun canım bizi de haberdar et tabi kesin sonucu öğrenince
ya ben şimdi internetten baktım da daha uygun ama yağ su ölçen var mı diye happy life diye bir markanın var yağı suyu filan ölçüyo fiyatı da 40 küsürdü tam hatırlamıyorum akşam annemle de konuşayım isterim belki ondan bir tane ya bir tartıya 200 tl veremem yaniyarın da artık bu hafta ben ikisinin arası bir kg bildirimi yapcam mecburen yapcak bişey yok
kızlar yaa ben şimdi gecen hafta yerimde saydım o yüzden cok moralım bozuldu dıyetı bıraktım bu haftada söyle gitti diyet yapamadım yıne ama cok asırıya da kacmadım bırde yürüyüş yapma ımkanım oldu 3 gündür kılo veremem belkı yıne ama kılo almıs olmam ınsallah eger oyle olursa Sena abladan izin istiycem biraz motıve olup kendıme gelmem ıcın zaten 2 hafta sonra dıyetısyene gıdıcem ondan sonra ıyıce yoluna koyarım ınsallah bu kılo verme işini
aynen sabah çok sağlıklı beslenmemişsincanım öğlen neyse de çünkü lahmacun ayran yenilebiliyor sabah menünde daha sağlıklı şeyler yiyebilirsin peynir,yumurta yeşillik filan hem tok tutuyor ama aksam menün güzel olmus güzel kapanıs yapmıssın yani
katılıyorum elbiseyle birkere tartıldımda sağlık ocağında bebişin kontrole gitmiştim benide kontrol etti tartıya bi çıktım anaaaaam oda ne 2 kilo fazla görünüyom şok oldum valla moral falan gitti tabi neyse bidaha tartılmam aboww neydi o ölecanım istersen tartı alana kadar izinli sayılmanı isteyebilirisin yada sabah kahvaltını yapmadan eczanede fılanda tartılabılırsın ama o zamanda üzerinde kıyafet farkı olacak bilmem ki:26:
hoşgeldin canım gerçektende uzmandan çok motive gerekiyo bizlere ve burdada buluyoruz tam gaz yaniselam bayanlar bende 75 lik hatunlardanım aranızada yeni katılıyorum ve zayıflamak istiyorum.Şu an kendime sinir oluyorum inşallah hep beraber zayıflayalım.bende spor yapmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorm.aramızda uzman varza bize yardımcı olsa keşke.
tebrik ederim canım ne güzel sevindim senin adına kız hadi gözün aydıngunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
evet ya bende istiyorum onlardan ama pahalı gerçektende ama ucuz olanlarıda var mesela bi sitede gördüm yağ su çlcer 57 tl bence 200tlye göre daha ucuzYa napıyım bilemedim, tartı almak bişey değil gidip hemen akşam alıyım da ben iyi bişey almak istiyorum benim öbür tartı hemen bozuldu gitti yağı suyu ölçenler var onlar da çok para olmadı akşam gider yine orta halli bişey alırım ya
neymiş o öle:26:Kızlar yağ ve su ölçen tartı demişsiniz ama sadece yağ ölçen bi alet var bi sitede...Online satış yapılıyor ve fiyatı da baya uygun gözüküyor 6,95tl...Ama tartmıyo sanırım...Çünkü boy, kilo ve yaş bilgilerinizi girin sonra yağ oranını görürsünüz diyor...
hadi hayırlı olsun canım gözün aydın diyelim kesin hamilesindir pozitif çıktığına göre çok sevindimselam arkadaşlar,
ben toplamda 2 kilo vermiş olacağım bugun itibariyle ama dün evde test yaptım pozitif çıktı sanırım hamileyimyarın kesin sonucu öğrenicem.eğer öyle olursa sanırım kilo verme konusunda çok iddialı olamayacağım tabi bebek daha önemli hayırlısı bakalım,çookk heyecanlıyım ve şaşkınım
ya ben şimdi internetten baktım da daha uygun ama yağ su ölçen var mı diye happy life diye bir markanın var yağı suyu filan ölçüyo fiyatı da 40 küsürdü tam hatırlamıyorum akşam annemle de konuşayım isterim belki ondan bir tane ya bir tartıya 200 tl veremem yaniyarın da artık bu hafta ben ikisinin arası bir kg bildirimi yapcam mecburen yapcak bişey yok
selam arkadaşlar,
akşam öqünün tam istediqim gibi diqerleridunku menum
sabah
diet biskuvi
1 cup sekersiz filtre kahve
1 lt su
oglen :))
hamburger yedim valla
1 lt su
aksam
1 Kase Corba
Biraz tavuk
bol Salata
1 Ice Tea
30 dak yuruyus
Canım hemen bir dijital baskül almalısın başka çare yok yada yarın bildirim yapamıcaksınGünaydınnn, çıtırlarr
Güzel bir gün olur inşallah herkes için.
Bir sorunum var kızlar benim evdeki dijital bozulduğu için atmıştık normal baskül var yani onunlada gram filan göremiyorum kilomu tam doğru tarttığından da emin değilim hattabugün sabah bir tartılayım dedim 75'den aşağıda ibre ama kaçta yani 74 değil arada kaç gram oynuyo bilemedim ben yarın kilomu nasıl yazıcam şimdi kafama takıldı.
Bebeqim işte yakalandın hemde hataların en büyüqüyle biz diyet yapmıyoruz dengeli besleniyoruz öncelikle bunu bir anlayalım diyet psikolojisi çok kötü her şeyi yiyoruz ama yeteri kadar .. diyete ara vermek diye bişey yok diyetisyene gitmek istiyorsan git ama ozamana kadar yediklerine dikkat et illa paraylamı zayıflıcaksın yememiz gereken ve yasaklı ürünleri az çok öqrendiniz yani birçok şeyi biliyoruz dimi canım e bundan sonra bize sadece uygulamak kalıyor her hafta kilo verdiqini gördükçe dahada motive olacaksın ama en kaçamak yaparsan bu işkence halini alır önce kilo vermeni rayına oturttur sonra haftada 1 yada 2 küçük kaçamaklar yapabilirsin o zamana kadar kaçamak falan yok ayrıca sana izinde yokkızlar yaa ben şimdi gecen hafta yerimde saydım o yüzden cok moralım bozuldu dıyetı bıraktım bu haftada söyle gitti diyet yapamadım yıne ama cok asırıya da kacmadım bırde yürüyüş yapma ımkanım oldu 3 gündür kılo veremem belkı yıne ama kılo almıs olmam ınsallah eger oyle olursa Sena abladan izin istiycem biraz motıve olup kendıme gelmem ıcın zaten 2 hafta sonra dıyetısyene gıdıcem ondan sonra ıyıce yoluna koyarım ınsallah bu kılo verme işini
Canım ben bu topiqin kaptanıyım ismim senaselam bayanlar bende 75 lik hatunlardanım aranızada yeni katılıyorum ve zayıflamak istiyorum.Şu an kendime sinir oluyorum inşallah hep beraber zayıflayalım.bende spor yapmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorm.aramızda uzman varza bize yardımcı olsa keşke.
yarına kadar 700-800 qr vericeksingunaydin citirlar ya bugun cok mutluyum aldigim o kilolar giti kurtuldum 73.6 dan dunden beri 72.9 dusmusum harika bugunde et diyetine devem insalah yarina kadarda bi 700-800 gr veririm.....sunu anladimki bazen hirs iyi geliyormus...
hoşgeldin cnmgünaydın kızalar ,merhaba Erginsena ,ah ah keşke diyetlen olsa benim işim .....küçüklümden beri daha 1 sınafta iken kedim giderdim iğneye ve ozamanlarda sade penisilin vardı,senede en az 2 kere ,45 sene öyle devam ediyoru ,16 sında apandasit ameliyatı oldum ,20 yaşımda göğusümde arı ile gittim ,parça aldılar ,ama o zamanlarda bulgaristanda yaşayan türklere pek önem vermezlerdi,28 yaşında çocuğumu emzirirken hep hataşlenirdim göğusümden ,33 yaşımda intaplı safra kese ameliyatı oldum ,torpil ile 1 hafta içinde ameliyat edildim ,sıra bekleseydim şu anada sade iskeletim kalırdı,1 sene içinde 20 kilo verdim ,o zaman da kurtuldum .Bu sene gribin sayesinde o kadar çok ilaç kullandım ki karı arısından acilde demesinler mi -pankreas .....yine oldüm oldüm dirildim ...aslında beni korkutan ölüm deyil ,o hep benim yanıbaşımda ,acı çekmek çoook korkunç. Onemli bir şey çıkmadı .Ben zaten alıştım fazla kızartma yememek ,yani nerdeyse hep diyetteyim ,ama ömrüm hep ilaç ile geçtii için şişmanlık kaçınılmaz . Plateste 3 kilo verdim ,o zamanlardan beri ayni kilodayım , plates birazıcık kilo vermek için başlamıştım ama bu spor başka bir şey -dinç oluyorum ,ruhum zaten 24 yaşında. Yine de denemekte fayda var ,her şeye açığm ,bekliyorum tavsiyelerinizi.
7-13 arası bakkalda çalıçıyorum ,dün girebildim siteye ,daha temizlik yapmadım ....işaallah yarım saat sonra devam ederim :2::2::2::2::2:
kahvaltıda ekmek yiyerek unlu gıda hakkını bitirmişsin buna raqmen öqlen p. sandciç yemişsinmerhaba kızlar
hemen menümü yazayım
Sabah
1 h yumurta+1 kk peynir
1 dilim light ekmek+1 dilim kızarmış ekmek
1 domates
ara
4 kaysı
3 ceviz
öğlen
peynirli sandviç
Ara
1 ayran +1 galeta
Akşam
karnabahar yemeği
Ara
süt yada sahlep
yada neskafe 3 ü birarada
aslında bu sahlep falan kalorili ama dayanamıyorum:18::18:canım çok tatlı istiyor
Dün ayrıca 2 kaşık pilav yedim,bide sahlep içtim
böyle ekstralar oluyor,olmaması için uğraşıyorum
Menüme yorum yapabilirsiniz yoruma açık
öptüm hepinizi
bende sinbo kullanıyorum 2 yıl önce carrefourdan 9.90 a almıştım..ben de 2 yıl önce 40 tl ye sinbodan almıştım digital.. çok memnunum.. hiç bi sıkıntı olmadı.. ama keşke biz de suyu yağı kası ölçenlerden alıp kullanabilsek ne güzel olur.. hem kaslarımız erimişmi erimemiş mi görürüz.. yani diyetimizin sağlıklı olup olmadığını anlarız
hayatım menü yasaklarla dolu güzel demişsin pilava gelince akşam yediyse oda olmaz erimez çünkü yarın cuma toparlanma şansı olmaz bidahabence gayet güzel ..2 kaşık pilava da takma.. ondan alacağımız minareller de vardır nihayetinde.. ben bulfur pilavı tercih ediyorum daha lifli diye.. ah ah sahlepe ben de bayılırım ama...... zaten ahdım var istediğim kiloya bi ulaşıyım tüm yasak şeylerin hepsini bi günde yicem, artık bu safer 90 kiloların topiğine giderim
oleyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee topiqimize bebek geliyorrrrr ne güzel bie haber buu yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnselam arkadaşlar,
dünkü menüm
sabah
1 zeytin
biraz salçalı yumurta
2d ekmek
kk peynir
domates
öğle dünkü makarna vardı biraz onu yedim
ara bir elma
10 dk sonra yeşil çay içtim
ara yok
akşam sucuklu tarhana çorbası bir çorba tabağı
sebze yemeği 6 kaşık
salata+yoğurt
yemekten sonra
yarım portakal birazda bi avuç hemen çekirdek çitledim
yatana kadar toplam 2 litre su içtim ve yatarkende ılk sütümü içip uçuşa geçtim rüyalar alemine
gelelim bugünkü menüme
sabahla öğlen biraya geldi neerdeyse saat 11de yedim
1d ekmek
2 ufak yumurtadan peynirli omlet yapmıştım yarısını oğlan yedi yarısını ben
3zeytin
kk peynir
yarım domates
ara sadece çay içtim
öğlen büyük ihtimal 2veya 2.30 gibi yerim ne yerim eee bilmiyorum bakalım evi araştırıyım
akşamada kuru fasulye ve tavuk suyuna pilav yapıcam +salata yoğurt işte bugünkü günüde kaçamaksız geçiriyimki yarın tartıda hayal kırıklığı yaşamıyim
tebrik ediyorum kendimi bu hafta 0 kaçamakçok güzel ya
herkese kaçamaksız günler canlarım
selam arkadaşlar,
Canım menün bu kadarmı yani bunun salatası ayranı yoqurdu yokmu yediqin herşeyi yazıyormusun eqer öyleyse menünü çok az buldum cnm..kızlar menüm
sabah
1 dilim light ekmek
1 light karper peynir
domates biber salatalık
ara
elma
öğlen
100 gr mercimek salatası
ara
kuru incir
akşam
brokoli
Canım menün bu kadarmı yani bunun salatası ayranı yoqurdu yokmu yediqin herşeyi yazıyormusun eqer öyleyse menünü çok az buldum cnm..
arkadaslar ticker da degisikligi nasil yapiorsunuz?ugrasiyorum olmuyor.
canım benim ilk önceden nasıl yaptıysan aynı yerden sadece kilolarını değiştiriyorsun alıp yapıştırıyorsun neden olmadığını anlamadım yinede yapamazsan söyle
ergin sena alıntı
Canım çekirdek hem tuzlu hem yaqlı sana kilo aldırı neden yedinki
ahhh sena ablacım valla çok çekirdek hastasıyız eşimle beraber hergün koca bir tabak yerdim ama eveli gün ve dün kendimi tuttum eveli gün hiç yemedim eşim karşımda koca bir tabağı hüpletti ,ama dün dayanamadım 1 avuç yiyiverdim arkası geliyoduvalla ama yemedim yememde zaten bidaha tamam
bence gayet güzel ..2 kaşık pilava da takma.. ondan alacağımız minareller de vardır nihayetinde.. ben bulfur pilavı tercih ediyorum daha lifli diye.. ah ah sahlepe ben de bayılırım ama...... zaten ahdım var istediğim kiloya bi ulaşıyım tüm yasak şeylerin hepsini bi günde yicem, artık bu safer 90 kiloların topiğine giderim
selam arkadaşlar,
selam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?