70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım cok abartılı durmuyorum ama kemıklı oldugum ıcın baya iri duruyorum yani ama alıştıgım kılo yok aslında cok zayıf olmadım evlenırken 62,5 a düştüm en fazla o kadar yani.o blogtan birinin hıkayesını okumustum evet cok etkıleyıcıydı.

bu hafta sahlep olayını abarttım datlum,e yarın sanırım yerimde sayarak cezamı çekeceğim,
Az öncede 1 avuç leblebi yedim,bu ekstralar hep gereksiz kalori olarak yükleniyor,neyse hedefime ulaşana kadar diyete devam edeceğim isterse 1 yıl sürsün

gozun aydin canim cok sevindim alah saglikli bir dogum nasip etsin canimm .....

kızlar menüm

sabah
1 dilim light ekmek
1 light karper peynir
domates biber salatalık

ara
elma

öğlen
100 gr mercimek salatası

ara
kuru incir

akşam
brokoli

bana az geldi

tamam Sena abla kaçamadım yani izin yok ya ben parayla zayıflayım ve sürekli gideyim diye değil emzirdiğim ve bel fıtıgından dolayı spor yapamadıgım ıcın bazı tavsıyeler ve sorular sormak ıcın ve yag kas oranı onalrı öğrenmek için gidicem sürekli düşünmüyorum yani hemd efazla para vermem zaten özel hastane ama az fark vericem yani.birde işte benim dediğim yasaklı ürünler biliyorum ama olayın tadımlık kısmı iste diyet gibi oluyor

cnm akşam salata ve yoğurdu yazmayı unutmuşum

Kızlar bugün öğle yemeği için lahana aldım robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım yedim... Geçen hafta kilo verememiştim bilmiyorum bu hafta nasıl durumlar ..

kızlar leslie 3 mil indiriyorum yapan varmı aranızda denicem bende bakalım

Ben yapıyoorumm bu hafta başladım yapmaya zevkli baya da ter atıyorum ama daha faydası oluyo mu olmuyo mu yorum yapabilecek kadar çok yapmadım canım her akşam yapıyorum yapabildiğim kadar işte 4 mil var bende de ama 4 mile kadar yapamadım henüz:44:

Markası ne canım memnunmusun peki...

hangi siteden indriyosunz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…