arzu ben de bu hafta berbat gecirdim.pazar gunu evlilik yildonumumuzdu.disarida yemekti tatliydi derkern cozuttum.toparlamaya calistim ama nafile.butun haftami berbat ettim.aslinda senin boyunda iyiymis,kilonda cok abartili durmuyordur,ama insan alisitigi kiloyu asinca rahatsiz oluyor.mevsimlerden roma diye bir blog var.beslenme konusunda cok egitici yazilar var.italyadaki bir Turk doktorun tavsiyleri.siddetle oneririm..
arkadaslar ticker da degisikligi nasil yapiorsunuz?ugrasiyorum olmuyor.
bence gayet güzel ..2 kaşık pilava da takma.. ondan alacağımız minareller de vardır nihayetinde.. ben bulfur pilavı tercih ediyorum daha lifli diye.. ah ah sahlepe ben de bayılırım ama...... zaten ahdım var istediğim kiloya bi ulaşıyım tüm yasak şeylerin hepsini bi günde yicem, artık bu safer 90 kiloların topiğine giderim
selam arkadaşlar,
ben toplamda 2 kilo vermiş olacağım bugun itibariyle ama dün evde test yaptım pozitif çıktı sanırım hamileyimyarın kesin sonucu öğrenicem.eğer öyle olursa sanırım kilo verme konusunda çok iddialı olamayacağım tabi bebek daha önemli hayırlısı bakalım,çookk heyecanlıyım ve şaşkınım
bana az geldikızlar menüm
sabah
1 dilim light ekmek
1 light karper peynir
domates biber salatalık
ara
elma
öğlen
100 gr mercimek salatası
ara
kuru incir
akşam
brokoli
bana az geldi
tamam Sena abla kaçamadım yani izin yokya ben parayla zayıflayım ve sürekli gideyim diye değil emzirdiğim ve bel fıtıgından dolayı spor yapamadıgım ıcın bazı tavsıyeler ve sorular sormak ıcın ve yag kas oranı onalrı öğrenmek için gidicem sürekli düşünmüyorum yani hemd efazla para vermem zaten özel hastane ama az fark vericem yani.birde işte benim dediğim yasaklı ürünler biliyorum ama olayın tadımlık kısmı iste diyet gibi oluyor
cnm akşam salata ve yoğurdu yazmayı unutmuşum
Kızlar bugün öğle yemeği için lahana aldım robottan geçirdim yoğurtla karıştırdım yedim... Geçen hafta kilo verememiştim bilmiyorum bu hafta nasıl durumlar ..
cnm dikkat et şişkinlik yapmasın çiğ lahana
Evet canım ondan da çekindim aslında ama artık yicek bişi bulamadım alternatif bişi yapayım istedim... Aslında hafif haşlasaydım iyi olcaktı
selam kızlarrrrr nasılsınızzz?:80:
Valla iyiyiz kilo vermeye çalışıyoruz :92::92:[/QUOTE
dimi dimi:1 üff mart ayı geldi artık çok az kaldı yaza hızlanmak lazım
herşeyi ilkkez ticker yapar gibi yapıp imzana yapıştırıyorsun canım
kızlar leslie 3 mil indiriyorum yapan varmı aranızda denicem bende bakalım
canım yanılmıyorsam benim tartımın aha başka özelliklerş de var ama tam hatırlayamadım.. boyu giriyorsun BMIyı felan buluyor.. ve yanılmıyorsam yağı da buluyordu şimdi hatırladım ama dediğim gibi yanışlmıyorsam
Ben yapıyoorummbu hafta başladım yapmaya zevkli baya da ter atıyorum ama daha faydası oluyo mu olmuyo mu yorum yapabilecek kadar çok yapmadım canım her akşam yapıyorum yapabildiğim kadar işte 4 mil var bende de ama 4 mile kadar yapamadım henüz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?