Ben yapıyoorummbu hafta başladım yapmaya zevkli baya da ter atıyorum ama daha faydası oluyo mu olmuyo mu yorum yapabilecek kadar çok yapmadım canım her akşam yapıyorum yapabildiğim kadar işte 4 mil var bende de ama 4 mile kadar yapamadım henüz:44:
arzucum tekrar yapıştırmana gerek yok,siteye girip pin i yazıyon şifreni yani güncelliyosun kiloyu,otomatikman imzan da değişiyo.
önerin için teşekür edrim canım kesin denicemkız yoğurtla ye süper oluyo şimdi yaptım daha bi tatlandı
yeşillikten zarar gelmezz zatenn ama kahvaltıdan 10 dk önce yiyorum dere otu yoksa maydanozyiyorumbende deneyim o zaman
sadece sahlep dışında menün çok güzel canım çok beğendimmerhaba kızlar
hemen menümü yazayım
Sabah
1 h yumurta+1 kk peynir
1 dilim light ekmek+1 dilim kızarmış ekmek
1 domates
ara
4 kaysı
3 ceviz
öğlen
peynirli sandviç
Ara
1 ayran +1 galeta
Akşam
karnabahar yemeği
Ara
süt yada sahlep
yada neskafe 3 ü birarada
aslında bu sahlep falan kalorili ama dayanamıyorum:18::18:canım çok tatlı istiyor
Dün ayrıca 2 kaşık pilav yedim,bide sahlep içtim
böyle ekstralar oluyor,olmaması için uğraşıyorum
Menüme yorum yapabilirsiniz yoruma açık
öptüm hepinizi
Kızlar merhaba nasılsınız bakalım? Hepinize kilolara en kısa zamanda güle güle demenizi diliyorum
Bu sırada bugün motivasyonum düştü canım diyet harici bişeyler yemek istedi ve hemen eski elbiselerimi falan denemeye başladım...Daha üstüme olmuyolar yani demek ki daha çok yolum var diye düşündüm ve tekrar motive oldum...Kaçamak yapmadım
Neden bi an önce kilolardan kurtulamadığımızı düşünüp üzülürüz ya bazen bu konuda bişey hatırlatmak istiyorum biz bu kiloları 5-10 günde almadık ki zatenSağlıklı beslenerek bunları aldığımız gibi yavaş yavaş ama sağlığımızı geri kazanarak verebiliriz...
Ayrıca bu topikteki herkesi şanslı görüyorum çünkü hepimiz yaza çıtır olarak girebiliriz(tabii ki azimli ve kararlı olmayı başarabilirsek)...Yani ufak bi hesaplama yaptım da ayda ortalama 5 kilo versek mart-nisan-mayıs(şubatı bitti sayıyorum) 3 ay var önümüzde ve bu toplamda en azından 15 kilo eder 70-79 topiği olduğu için max.79'u ele alırsak hazirana 64 kilo ile girmesi sizce de kolay değil mi
Yani 1 hafta sonra denize gitme durumu olmadığına göre bu kadar aceleci olmamıza gerek yokHiç değilse hazirana kadar sağlıklı beslenip bütün fazlalıklara güle güle deme şansımız var ve bu yüzden başarmalıyız hepinizi öpüyorum
evet arkadaşım aynen katılıyorum :87Kızlar merhaba nasılsınız bakalım? Hepinize kilolara en kısa zamanda güle güle demenizi diliyorum
Bu sırada bugün motivasyonum düştü canım diyet harici bişeyler yemek istedi ve hemen eski elbiselerimi falan denemeye başladım...Daha üstüme olmuyolar yani demek ki daha çok yolum var diye düşündüm ve tekrar motive oldum...Kaçamak yapmadım
Neden bi an önce kilolardan kurtulamadığımızı düşünüp üzülürüz ya bazen bu konuda bişey hatırlatmak istiyorum biz bu kiloları 5-10 günde almadık ki zatenSağlıklı beslenerek bunları aldığımız gibi yavaş yavaş ama sağlığımızı geri kazanarak verebiliriz...
Ayrıca bu topikteki herkesi şanslı görüyorum çünkü hepimiz yaza çıtır olarak girebiliriz(tabii ki azimli ve kararlı olmayı başarabilirsek)...Yani ufak bi hesaplama yaptım da ayda ortalama 5 kilo versek mart-nisan-mayıs(şubatı bitti sayıyorum) 3 ay var önümüzde ve bu toplamda en azından 15 kilo eder 70-79 topiği olduğu için max.79'u ele alırsak hazirana 64 kilo ile girmesi sizce de kolay değil mi
Yani 1 hafta sonra denize gitme durumu olmadığına göre bu kadar aceleci olmamıza gerek yokHiç değilse hazirana kadar sağlıklı beslenip bütün fazlalıklara güle güle deme şansımız var ve bu yüzden başarmalıyız hepinizi öpüyorum
Canım menün güzel ama bana meyveler fazla gibi geldi..Sabah
1 bardak çay
1kk kadar beyaz peynir
7 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
ara+öğlen
1 muz 1 kepekli bisküvi
ara
1 portakal
akşam
1 kabak dolması
bol salata
3 kaşık yoğurt
gecede
1 bardak süt
1 tane havuç yada portakal yemeyi düşünüyorum
Canım bende artık acele etmiyorum baya kilo verdim iyiyim böyle bundan sonra yavaş yavaş vermek istiyorum herkes yüzün soldu diyor biraz orta halli besleneyimde yüzüme gözüme renk geldin ben tesettürlüyüm bikiniyle mayoyla işimde yok acelemde yok :124:Kızlar merhaba nasılsınız bakalım? Hepinize kilolara en kısa zamanda güle güle demenizi diliyorum
Slm kızlar bende malesef yine 75kilo olmuşum ve çok takvim kilolarıma zayıflamak istiyorum 3ay önce 69dum tekrar 75oldum sinir oluyorum bir an önce zayıflamam lazım hamile kalmadan en azından 5kilo vermem lazım ve 20yaşındayim 168 boyum
Canım menün güzel ama bana meyveler fazla gibi geldi..
Canım bende artık acele etmiyorum baya kilo verdim iyiyim böyle bundan sonra yavaş yavaş vermek istiyorum herkes yüzün soldu diyor biraz orta halli besleneyimde yüzüme gözüme renk geldin ben tesettürlüyüm bikiniyle mayoyla işimde yok acelemde yok :124:
hoşgeldin cnm aramızdan ayrılmazsan daa rahat kilo verirsin motivasyonumuz çok yüksek burda sürekli aramızda olacaksan yarın kilo bildirimini yap sen, haftaya listeye ekliyim ve hemen kilo çizelgeni yap cnm ..
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay
ara
yok
öqlen
kıymalı karnabahar
1 bardak ayran
ara
form çay
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
salata
ara
1 kocamaaaannnnnn börek
5i 1 yerde çay
2.5 litre su
ve hayalimde göreceqim 60 kilolarrrr...
arkadaşlar yediqime hiç pişman deqilim çıtır çıtır çok güzel olmuş yoksa bitane dahamı yesemmsakınn böyle bişey yapmayın 1i 2ye çıkardıqınız an olay bitmiştir 1 taneyle yetinirseniz kazanırsınız..
Canım menün güzel ama bana meyveler fazla gibi geldi..
evet fazla canım ama şekerimi ben ancak meyveden sağlıyorum ve birde regl dönemim
[
denedin mi kız?önerin için teşekür edrim canım kesin denicem
sen misafirleri ağırla tatlım az kalmış gitmelerine biz elimziden geldiğince devam ediyoruz yeni gelnlerle ilgileniriz:90:hayatım sonuçta unlu gıda mümkün oldukça sebze ve et ürünlerinden yiyelim zorda kalırsak mesela dışardayız ara öqün yapmamız gerekiyor dışrdan yasaklı ürün alıcamıza d,tey bisküi yiyebiliriz ama kepekli bisküi ve kepekli ekmek kullanmayalım kepek kansızlık yapıyor..
bak canım sabah ve öğlen simit yemişsin sonra yulaflı bisküi ve kepekli gevrek ekmek aqırlıklı(simit) beslenip kepekli yada yulaflı bisküiden faydalanamayız hata üstüne hata yapmışsın bebeqim
teşekkürler aşkımm onlıne olamadık bi türlü senle
Arakdaşlar sizler yani geldiniz bnm hakkımda pek bir bilginiz yok bnm 1 aydır yatılı misafirlerim var sadece sabah ve akşam girebiliyorum nete ve ilgilendiqim bir topik daha var ama menülerinizde çok yanlış görürsem mutlaka yazarım bazen çok yazıyı okumuyorum senanın dikkatine diye yazarsanız mutlaka okurum misafirlerim gidene kadar arkadaşlar idare ediyorlar listeyi bile zor yapıyorım ne şartlar altında yazdıqımı bilmiyorsunuz az kaldı kızlar 10 güne kalmaz gidecekler sabredin..
canım ben de önceden dijital kullanmıyordum arada bi şey yazıyodumcanım istersen tartı alana kadar izinli sayılmanı isteyebilirisin yada sabah kahvaltını yapmadan eczanede fılanda tartılabılırsın ama o zamanda üzerinde kıyafet farkı olacak bilmem ki:26:
hoşgeldin canım.hergün listeni yaz senacım yorumlar gerçi bu araler biraz yoğun ama.cumaları kilo bildirimi varselam bayanlar bende 75 lik hatunlardanım aranızada yeni katılıyorum ve zayıflamak istiyorum.Şu an kendime sinir oluyorum inşallah hep beraber zayıflayalım.bende spor yapmaya çalışıyorum ama yanlış bişeyler yapmaktan korkuyorm.aramızda uzman varza bize yardımcı olsa keşke.
canım n önemlisi sağlık dikkat et kendine yavaş yavaş verirsin inşgünaydın kızalar ,merhaba Erginsena ,ah ah keşke diyetlen olsa benim işim .....küçüklümden beri daha 1 sınafta iken kedim giderdim iğneye ve ozamanlarda sade penisilin vardı,senede en az 2 kere ,45 sene öyle devam ediyoru ,16 sında apandasit ameliyatı oldum ,20 yaşımda göğusümde arı ile gittim ,parça aldılar ,ama o zamanlarda bulgaristanda yaşayan türklere pek önem vermezlerdi,28 yaşında çocuğumu emzirirken hep hataşlenirdim göğusümden ,33 yaşımda intaplı safra kese ameliyatı oldum ,torpil ile 1 hafta içinde ameliyat edildim ,sıra bekleseydim şu anada sade iskeletim kalırdı,1 sene içinde 20 kilo verdim ,o zaman da kurtuldum .Bu sene gribin sayesinde o kadar çok ilaç kullandım ki karı arısından acilde demesinler mi -pankreas .....yine oldüm oldüm dirildim ...aslında beni korkutan ölüm deyil ,o hep benim yanıbaşımda ,acı çekmek çoook korkunç. Onemli bir şey çıkmadı .Ben zaten alıştım fazla kızartma yememek ,yani nerdeyse hep diyetteyim ,ama ömrüm hep ilaç ile geçtii için şişmanlık kaçınılmaz . Plateste 3 kilo verdim ,o zamanlardan beri ayni kilodayım , plates birazıcık kilo vermek için başlamıştım ama bu spor başka bir şey -dinç oluyorum ,ruhum zaten 24 yaşında. Yine de denemekte fayda var ,her şeye açığm ,bekliyorum tavsiyelerinizi.
7-13 arası bakkalda çalıçıyorum ,dün girebildim siteye ,daha temizlik yapmadım ....işaallah yarım saat sonra devam ederim :2::2::2::2::2:
TEBRİKLERRRRRR ÇOKKK MUTLU Bİ HABER BUUUUU DARISI DİĞER İSTEYENLEREselam arkadaşlar,
ben toplamda 2 kilo vermiş olacağım bugun itibariyle ama dün evde test yaptım pozitif çıktı sanırım hamileyimyarın kesin sonucu öğrenicem.eğer öyle olursa sanırım kilo verme konusunda çok iddialı olamayacağım tabi bebek daha önemli hayırlısı bakalım,çookk heyecanlıyım ve şaşkınım
ben yapıyodum evdeken çok faydalı tavsiye edrim.kızlar leslie 3 mil indiriyorum yapan varmı aranızda denicem bende bakalım
sende zayıfla.com diye bi siteee tatlımhangi siteden indriyosunz kızlar
canım birine tıkla o kendisi açılır.ya dawinzipten çıkar aç o kendisi toplar.hesini indir kaç partsa yoksa açmaz.kızlar yardımm ben leslie indirdim fakat o dört partı nasıl birleştirip açıcam beceremedim ya
Slm kızlar bende malesef yine 75kilo olmuşum ve çok takvim kilolarıma zayıflamak istiyorum 3ay önce 69dum tekrar 75oldum sinir oluyorum bir an önce zayıflamam lazım hamile kalmadan en azından 5kilo vermem lazım ve 20yaşındayim 168 boyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?