70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunki menum
sabah oglen bir saat (11.00)tavuk yedim
1form cay
aksam saat (15;20)
bir tabak nohut yemegi pilav karistirdim yedim ozelikle erken yedim aksam baska bisey yok belki elma yerim
1 form cay ve 3 .5litre su

kızlar yardımm ben leslie indirdim fakat o dört partı nasıl birleştirip açıcam beceremedim ya

kız yoğurtla ye süper oluyo şimdi yaptım daha bi tatlandı
önerin için teşekür edrim canım kesin denicem

Arakdaşlar sizler yani geldiniz bnm hakkımda pek bir bilginiz yok bnm 1 aydır yatılı misafirlerim var sadece sabah ve akşam girebiliyorum nete ve ilgilendiqim bir topik daha var ama menülerinizde çok yanlış görürsem mutlaka yazarım bazen çok yazıyı okumuyorum senanın dikkatine diye yazarsanız mutlaka okurum misafirlerim gidene kadar arkadaşlar idare ediyorlar listeyi bile zor yapıyorım ne şartlar altında yazdıqımı bilmiyorsunuz az kaldı kızlar 10 güne kalmaz gidecekler sabredin..[/QUOTE]
tamam canım inşallah haftaya aranıza tam katılacağım bu hafta kilo bldirimi yaptıktan sonra nete pek giremeyebilirim yazamadığım menümü girdiğimde hepsini yazacağım ev taşıcaz çünkü netim kesilecek
bu arada kendimi tebrik ediyorum regl olmama rağmen şeker canım istiyor sadece special yedim hemde çok azz

bende deneyim o zaman
yeşillikten zarar gelmezz zatenn ama kahvaltıdan 10 dk önce yiyorum dere otu yoksa maydanozyiyorum

sadece sahlep dışında menün çok güzel canım çok beğendim

Sabah
1 bardak çay
1kk kadar beyaz peynir
7 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
1 domates
1 salatalık
ara+öğlen
1 muz 1 kepekli bisküvi
ara
1 portakal
akşam
1 kabak dolması
bol salata
3 kaşık yoğurt
gecede
1 bardak süt
1 tane havuç yada portakal yemeyi düşünüyorum

Kızlar merhaba nasılsınız bakalım? Hepinize kilolara en kısa zamanda güle güle demenizi diliyorum

Bu sırada bugün motivasyonum düştü canım diyet harici bişeyler yemek istedi ve hemen eski elbiselerimi falan denemeye başladım...Daha üstüme olmuyolar yani demek ki daha çok yolum var diye düşündüm ve tekrar motive oldum...Kaçamak yapmadım

Neden bi an önce kilolardan kurtulamadığımızı düşünüp üzülürüz ya bazen bu konuda bişey hatırlatmak istiyorum biz bu kiloları 5-10 günde almadık ki zatenSağlıklı beslenerek bunları aldığımız gibi yavaş yavaş ama sağlığımızı geri kazanarak verebiliriz...

Ayrıca bu topikteki herkesi şanslı görüyorum çünkü hepimiz yaza çıtır olarak girebiliriz(tabii ki azimli ve kararlı olmayı başarabilirsek)...Yani ufak bi hesaplama yaptım da ayda ortalama 5 kilo versek mart-nisan-mayıs(şubatı bitti sayıyorum) 3 ay var önümüzde ve bu toplamda en azından 15 kilo eder 70-79 topiği olduğu için max.79'u ele alırsak hazirana 64 kilo ile girmesi sizce de kolay değil mi

Yani 1 hafta sonra denize gitme durumu olmadığına göre bu kadar aceleci olmamıza gerek yokHiç değilse hazirana kadar sağlıklı beslenip bütün fazlalıklara güle güle deme şansımız var ve bu yüzden başarmalıyızhepinizi öpüyorum

evet cnm bende motivasyonum düşünce olmayan kıyafetlerimi giyip gaza geliyorum yaza hepimiz çıtır olcaz moral bozmak yok

Slm kızlar bende malesef yine 75kilo olmuşum ve çok takvim kilolarıma zayıflamak istiyorum 3ay önce 69dum tekrar 75oldum sinir oluyorum bir an önce zayıflamam lazım hamile kalmadan en azından 5kilo vermem lazım ve 20yaşındayim 168 boyum

evet arkadaşım aynen katılıyorum :87es etmek yok,yola devam:79:

Canım menün güzel ama bana meyveler fazla gibi geldi..
Canım bende artık acele etmiyorum baya kilo verdim iyiyim böyle bundan sonra yavaş yavaş vermek istiyorum herkes yüzün soldu diyor biraz orta halli besleneyimde yüzüme gözüme renk geldin ben tesettürlüyüm bikiniyle mayoyla işimde yok acelemde yok :124:

hoşgeldin cnm aramızdan ayrılmazsan daa rahat kilo verirsin motivasyonumuz çok yüksek burda sürekli aramızda olacaksan yarın kilo bildirimini yap sen, haftaya listeye ekliyim ve hemen kilo çizelgeni yap cnm ..

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay

ara
yok

öqlen
kıymalı karnabahar
1 bardak ayran

ara
form çay

akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
salata

ara
1 kocamaaaannnnnn börek
5i 1 yerde çay

2.5 litre su
ve hayalimde göreceqim 60 kilolarrrr...

arkadaşlar yediqime hiç pişman deqilim çıtır çıtır çok güzel olmuş yoksa bitane dahamı yesemm sakınn böyle bişey yapmayın 1i 2ye çıkardıqınız an olay bitmiştir 1 taneyle yetinirseniz kazanırsınız..

Tabiki artık burdayım ben normelde kadınlar kulübü gebelik bölümüne yazıyordum diyet bölümünü bugün buldum ve çok begendim ve çoook gaza geldim bu gazla ben baya kilo veririm
Bu arada ben nete cepten giriyorum bu yüzden de çizelge yapamıyorum nasıl yapabiliriz pc yok evimde

Ya bu 5i 1cay bende kullandım geçen sene hala evde var fakat ben gebelik istiyorum 11aydır olmuyor pko var bende o yüzden hamile kalırsam zararı olur diye içmiyorum acaba içsem zarar verir mi?

Merhaba kızlaarrr, Fatmagül başlamadan hemen size menümü yazayım

Kalkınca; 2 büyük bardak su,
Sabah; 1 dilim ekmek, ince dilim kaşar, bir domates
Ara; 1 tane küçük armut
Öğlen ; yeşilliği bol kocaman bir salatanın içinde azcık kaynamış patates,
Ara; 1 kivi
Akşam; Bol salata, 1 dilim ekmek, aslında bugün bana göre yemek yoktu evde ben de balık yicektim ton balığı annem de onu buzluğa koymuş donmuş o da çözülmedi yiyemedim bir dilim ekmekle bol salata yedim o kadar.
Yatmadan da meyve veya süt filan bişey yerim.
Leslie ile 3 mil yürüdüm.
Kızlar bu arada her öğünden önce 2 bardak su içiyorum 2 bardak da yeşil çay yazmayı unuttum.
Leslie nin videosunu da nasıl indirdiğimi de şimdi nasıl anlatıyım bilemedim bana bir arkadaş bir link atmıştı ordan indirdim ama nasıl yaptım nerden indirdim hiç hatırlamıyorum ki spor ile görsel paylaşım topiğinden bir yardım isteyin yardımcı oluyorlar

inanilmaz yorgunum aska geldim yine ev yapimi urunler kullanmaya ozen gosterdigim icin kendimi mutfaga attim..az once
Dolma yaptim
Ispanak corbasi hazirladim
Cilek receli yaptim
Karisik Tursu kurdum
Ispanak toplarimi hazirlayip dolaba koydum
Rokalarimi marullarimi bir guzel yikadim
Makinaya koymaya usendim bulasik yikadim

menumede dikkat ettim

sabah
1 kase Special K+100 ml az yagli sut
1 Litre Su
Az sekerli flitre kahve

oglen
100 ml sut
500 ml su
Az kizarmis patates

Aksam
Izgara balik
Izgara karides
Bol Salata
Bacardi with lemon

2 tane armut yedim
1 Cup Cay
700 ml su

nasılsınız kadınlar kulübü çıtırları.tatilim bitti geri döndüm.senacım beni 18 şubat listesine izinli yazmamışsın giderken sölemiştim ama yoksa beni listeden çıkardın mı

sen misafirleri ağırla tatlım az kalmış gitmelerine biz elimziden geldiğince devam ediyoruz yeni gelnlerle ilgileniriz:90:
canım istersen tartı alana kadar izinli sayılmanı isteyebilirisin yada sabah kahvaltını yapmadan eczanede fılanda tartılabılırsın ama o zamanda üzerinde kıyafet farkı olacak bilmem ki:26:
canım ben de önceden dijital kullanmıyordum arada bi şey yazıyodum
hoşgeldin canım.hergün listeni yaz senacım yorumlar gerçi bu araler biraz yoğun ama.cumaları kilo bildirimi var
canım n önemlisi sağlık dikkat et kendine yavaş yavaş verirsin inş
TEBRİKLERRRRRR ÇOKKK MUTLU Bİ HABER BUUUUU DARISI DİĞER İSTEYENLERE
kızlar leslie 3 mil indiriyorum yapan varmı aranızda denicem bende bakalım
ben yapıyodum evdeken çok faydalı tavsiye edrim.
hangi siteden indriyosunz kızlar
sende zayıfla.com diye bi siteee tatlım
kızlar yardımm ben leslie indirdim fakat o dört partı nasıl birleştirip açıcam beceremedim ya
canım birine tıkla o kendisi açılır.ya dawinzipten çıkar aç o kendisi toplar.hesini indir kaç partsa yoksa açmaz.

hoşgeldin.inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…