70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bende artık burdayım. sigarayı bıraktım hızla kilo aldım. ve çok ama çok zorlanıyorum boğazımı tutmakta. bugün diyetisyene gittim. ama hiç motive olmadım. eve geldiğimden beri yemediğim şey kalmadı 2500 cal almışımdır. napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa.....(((((((((

hşg din cnm en güzeli sigarayı bırakmışsın kilolar zaten gider hergün yediklerini yaz kaptanımız sana söler yanlışlarını

Amin canım inşallah sağol

menüm
sabah:
iki bardak taxe sıkılmış meyve suyu(hastayım kızlar kendimi toplamam lazım)
biraz lorlu oomlet
2 zeytin
peynir
ara:
yok
öğle:
çayy
3 zeytin
çeyrekten az ekmek
çokkk az omlet
peynir
ara:
annemin ısararlarıyla bir dilim ıspanaklı börek(el açması hiç dayanamam)
bir bardak meyve syu
akşam:
bir tabak çorba
ara:
bir bardak süt
bol miktar çay,bitki çayı,su 2.5 litre.
hastalıktan dolayı abarttım biraz.
senacım bu kabuk tarçın varya süte nasıl katıyosun bn içine attım ama aroma vermedi??:26::44:

hoşgeldin canım buraya takıl çok güzel motive olursun.hergün menünü paylaş kaptanımız sena yorumlar.kilo çizelgeni yap tatlım.her cuma da kilo bildirimi var.

slm kizlar buguin tavuk diyetim bozuldu
vah vah vah napsakki hihihi
yaa sena abla naptın sen dermişimmm vala ablacım sen kendini ödüllendirmesini biliyosun valla arada bir helal olsun kız sana sana helal olsun
kızlar kocacık cips almış dayanamıyorum yicem 3 mil yürüsem yetermi eritmeme yarında cuma ama
aman ya hakim ol bu duruma yada esir ol sen seç benim eşimin önündede neler var neler ben ona doğru bakmıyorum bile bitanecik alırım diye aman aman hepside kalori manyağı şeyler birde mısır patlatıvermiştim kendi ellerimle yemedim ama oyyy uşağum ne zor bi durum ama pes etmek yoook yarın cuma çok heycanlıyım

dayanamadım yedim biraz şimdi 3 mil yüürücemmm

bir cuma günü daha geldi ve ben sanırım birinciliği hem kaptırıcam hemde kilo vermemiş de olabilirim..çünkü hem iş hem okul , spora hiç vaktim kalmadı ve
bugün bazlama yedim
hemde akşam
hemde yarım
hemde krem peynirli ( yağlı)
...yani ben yarın sabahtan korkuyorum açıkçası :18::18:

bu arada bende akşam yemeğinde kuru fasulye birkase 10 kaşık pilava karıştırdım yedim salata+ 2kaşık yoğurt yedim 1baş kuru soğan yedim,
yemekten sonra yarım portakal 1 küçük yeşil elma yedim
birazdanda sütümü içip uyuycam hadi hekese yarın tartıda mutlu olacakları bir gün diliyorum e tabi banada hehe

merhaba bayanlar bana da yardımcı olur musunuz? 18 yaşındayım boyum 167 ve 70 kiloyum. artık gına geldi fazla kilolu olmaktan. liseye hazırlanırken aldığım kiloların üstüne bi de öss kiloları gelince iyice şişmanladım ve artık bunlardan kurtulmak istiyorum :44:
zayıflamak adına yaptığım şeyleri yazıyım. abur cuburu büyük ölçüde azalttım, tamamen kesmedim zamanla daha az yiyerek oluyor bende bu iş. kolayı bitirene kadar light içmeye başladım. merdiven çıkıyorum çok yorgun olmadıkça. ve günde min. 2 litre su içiyorum. böyle ocaktan beri 5 kilo verdim ama daha hızlanmam lazım. siteye yeni geldiğim için çok inceleme fırsatı bulamadım.
bi de spor yapınca yağlar direk kasa dönüşüyo diyolar o yüzden spor yapmaya da çekiniyorum ama kalori yakmanın spordan başka yolu yok. yağ yaktırıcı spor programları örnek verebilir misiniz??
çook teşekkür ediyorum şimdideeen :129:

Canım hem diyet hemde spor yaparsan yağlar erir spor yapmam vücudunun sarkmadan zayıflamasını sağlar abur cubur tüketirsen bile diyet olanları kullan ve mümkünse hepten kes onun yerine meyve tüketebilirsin yada musli gevşek gibi

hmm sağol esraersoy. zaten aburcuburu kesiyorum. yürüyüş falan yaparım, evde biraz egzersiz çalışırım sporu da öyle hallederim. ya da fitness salonuna mı gitsem diye düşündüm. belki onlar daha bilinçli nelere dikkat etmem gerektiğini, hangi sporun daha işe yarayacağını gösterirler bana ona göre yaparım. haftanın 3-4 günü gidebilirim ama sadece...

Bugünkü menümü yazmamışım:)

SABAH
1 küçük domates
1 salatalık
1 biber
1 kk peynir
1 dilim ekmek

ARA
1 bardak süt
1 fincan yeşilçay

ÖĞLE
1 kase domates çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt

ARA
1 fincan yeşilçay
1 tane salatalık

AKŞAM
1 kase kadar patlıcan ve kırmızı biber salatası
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı kadar çin tavuğu(kırmızı biber, yeşil biber, havuç ve kabak var içinde)

Yemekten sonra yorgun olduğum için uyumuşum biraz önce kalktım o yüzden geceleyin bişey yiyemedim...

kızlarben kilo bildirimi akşam 7 den sonra yapacağm bir sorun olmaz umarım yeni tartı aldım sipariş etiim eşim akşam işten gelirken getirecek adresi iş yeri olarak göstermiş

birde haftaya tam tarih bilmiyorum ama ev taşıcaz o yüzden menülerimi yazamayabilirim ama girdiğimde bütün menümü tek tek günlerine göre yazıcam bu hatfa beni listeye alırsanız diğer hafta bildirim yazmadım die beni listenizden çıkarmayın lütfen

Son düzenleme:
Süt içmek şart mi kızlar benim süt içme alışkanlığım yok da:26:

şart değil canım ama benimde çok aram yoktur sütle 1 bardak sütile 6 yemek kaşığı yoğurtta eş değerde ama ben 3 kaşık yiyorum onunlada çok aram yok yoğut deneyebilirsin

denedin mi kız?
ay bugun dayanamadım çocukların yediği çıkolata toplu kellogs aldım ülkerin tadı bi güzel abovv
yok canım denemedim hergün yemiyorum specialı şekerim düşünce tatlı ihtiyacımı görsün diye evde bulunduruyorum işte ama denicem canım kız benim pskolojime kilo alma korkusu yerleşti özür dileyerek söylüyorum geçen ağzıma bir lokma börek ısırdım yutmadım yutamadım heralde zayıflarsam ozamn belki bira atıştırrım

sigarayı bırakmanıza çok sevindim o illeti iradenizlle bıraktıysanız zayıflamayıda iradenizle kesin başarırsınız kk motive açısında süperr beni bile yola getirdi

kocamann bir börek hemde sizz birde bu 5i bi yerde çay nasıl birçay acaba

canım hoşgeldin

Son düzenleme:
bu menüyü beğendim canım

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr ilk kilo bildirimi benden

başlangıç:71.3
geçen hafta:69.1
bu hafta:68
giden :1.100
toplamda giden:3.300
hedef:63

cips ve çiğköfte kaçamaklarım olmasaydı daha süper olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…