kızlar bende artık burdayım. sigarayı bıraktım hızla kilo aldım. ve çok ama çok zorlanıyorum boğazımı tutmakta. bugün diyetisyene gittim. ama hiç motive olmadım. eve geldiğimden beri yemediğim şey kalmadı 2500 cal almışımdır. napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa.....(((((((((
sen misafirleri ağırla tatlım az kalmış gitmelerine biz elimziden geldiğince devam ediyoruz yeni gelnlerle ilgileniriz:90:
canım ben de önceden dijital kullanmıyordum arada bi şey yazıyodum
hoşgeldin canım.hergün listeni yaz senacım yorumlar gerçi bu araler biraz yoğun ama.cumaları kilo bildirimi var
canım n önemlisi sağlık dikkat et kendine yavaş yavaş verirsin inş
TEBRİKLERRRRRR ÇOKKK MUTLU Bİ HABER BUUUUU DARISI DİĞER İSTEYENLERE
ben yapıyodum evdeken çok faydalı tavsiye edrim.
sende zayıfla.com diye bi siteee tatlım
canım birine tıkla o kendisi açılır.ya dawinzipten çıkar aç o kendisi toplar.hesini indir kaç partsa yoksa açmaz.
hoşgeldin.inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
kızlar bende artık burdayım. sigarayı bıraktım hızla kilo aldım. ve çok ama çok zorlanıyorum boğazımı tutmakta. bugün diyetisyene gittim. ama hiç motive olmadım. eve geldiğimden beri yemediğim şey kalmadı 2500 cal almışımdır. napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa.....(((((((((
vah vah vah napsakki hihihislm kizlar buguin tavuk diyetim bozuldu
yaa sena abla naptın sen dermişimmmSenanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay
ara
yok
öqlen
kıymalı karnabahar
1 bardak ayran
ara
form çay
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
salata
ara
1 kocamaaaannnnnn börek
5i 1 yerde çay
2.5 litre su
ve hayalimde göreceqim 60 kilolarrrr...
arkadaşlar yediqime hiç pişman deqilim çıtır çıtır çok güzel olmuş yoksa bitane dahamı yesemmsakınn böyle bişey yapmayın 1i 2ye çıkardıqınız an olay bitmiştir 1 taneyle yetinirseniz kazanırsınız..
aman ya hakim ol bu duruma yada esir ol sen seç benim eşimin önündede neler var neler ben ona doğru bakmıyorum bile bitanecik alırım diye aman aman hepside kalori manyağı şeyler birde mısır patlatıvermiştim kendi ellerimle yemedim ama oyyy uşağum ne zor bi durum ama pes etmek yoook yarın cuma çok heycanlıykızlar kocacık cips almış dayanamıyorum yicem 3 mil yürüsem yetermi eritmeme yarında cuma ama
vah vah vah napsakki hihihi
yaa sena abla naptın sen dermişimmmvala ablacım sen kendini ödüllendirmesini biliyosun valla arada bir helal olsun kız sana sana helal olsun
aman ya hakim ol bu duruma yada esir ol sen seç benim eşimin önündede neler var neler ben ona doğru bakmıyorum bile bitanecik alırım diye aman aman hepside kalori manyağı şeyler birde mısır patlatıvermiştim kendi ellerimle yemedim ama oyyy uşağum ne zor bi durum ama pes etmek yoook yarın cuma çok heycanlıyım
ben 500m yaptımkızlar 3 mil yürüdüm ama onlar nası terledi ben terlemedim anormalik mi var bende ya
Süt içmek şart mi kızlar benim süt içme alışkanlığım yok da:26:
yok canım denemedim hergün yemiyorum specialı şekerim düşünce tatlı ihtiyacımı görsün diye evde bulunduruyorum işte ama denicem canım kız benim pskolojime kilo alma korkusu yerleşti özür dileyerek söylüyorum geçen ağzıma bir lokma börek ısırdım yutmadım yutamadım heralde zayıflarsam ozamn belki bira atıştırrımdenedin mi kız?
ay bugun dayanamadım çocukların yediği çıkolata toplu kellogs aldım ülkerin tadı bi güzel abovv
kocamann bir börek hemde sizz birde bu 5i bi yerde çay nasıl birçay acabaSenanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim tahıllı ekmekten kaşarlı tost
yeşilçay
ara
yok
öqlen
kıymalı karnabahar
1 bardak ayran
ara
form çay
akşam
1 kase tavuklu şehriye çorbası
salata
ara
1 kocamaaaannnnnn börek
5i 1 yerde çay
2.5 litre su
ve hayalimde göreceqim 60 kilolarrrr...
arkadaşlar yediqime hiç pişman deqilim çıtır çıtır çok güzel olmuş yoksa bitane dahamı yesemmsakınn böyle bişey yapmayın 1i 2ye çıkardıqınız an olay bitmiştir 1 taneyle yetinirseniz kazanırsınız..
canım hoşgeldinSlm kızlar bende malesef yine 75kilo olmuşum ve çok takvim kilolarıma zayıflamak istiyorum 3ay önce 69dum tekrar 75oldum sinir oluyorum bir an önce zayıflamam lazım hamile kalmadan en azından 5kilo vermem lazım ve 20yaşındayim 168 boyum
bu menüyü beğendim canımBugünkü menümü yazmamışım:)
SABAH
1 küçük domates
1 salatalık
1 biber
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ARA
1 bardak süt
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE
1 kase domates çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt
ARA
1 fincan yeşilçay
1 tane salatalık
AKŞAM
1 kase kadar patlıcan ve kırmızı biber salatası
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı kadar çin tavuğu(kırmızı biber, yeşil biber, havuç ve kabak var içinde)
Yemekten sonra yorgun olduğum için uyumuşum biraz önce kalktım o yüzden geceleyin bişey yiyemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?