70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tahmin ettiğim gibi bu hafta vücut baya bi dinlenmiş ve yemiş sanırım

başlangıç:77.0
geçen hafta:72.1
bu hafta:72.0
giden :100 g
toplamda giden:5 kg.
hedef:55

ay ben bu hedefe ulaşana kadaaaaar :26:

süper tebrik ederim

tahmin ettiğim gibi bu hafta vücut baya bi dinlenmiş ve yemiş sanırım

başlangıç:77.0
geçen hafta:72.1
bu hafta:72.0
giden :100 g
toplamda giden:5 kg.
hedef:55

ay ben bu hedefe ulaşana kadaaaaar :26:

canım bence sen cok az yediğin için vücudun tepki verip direk depolamaya geçmiş olabilir o yüzden az vermişssindir bence ne kadar sık ve az yemek o kadar hızlı metabolizma bence daha saglıklı beslenmelısın yoğurt sebze et tavuk koymalısın menülerine yinede tebrik ederim hiç verememekten iyidir

Merhaba kızlar, tartı da mutlu olduğunuz bir gün olur inş. ben bu hafta bildirim yapamıyacağım çünkü tartım yok haftasonu hallederim bu işi bu hafta beni affedin

günaydın kızlaaar bugün çoook mutluyumm
kilo bildirimimi yapıyorum

geçen hafta 75.8 kiloydum bu sabah birde ne göreyim 74.7 olmuşum inanamadım ve tam 5 ayrı yerde

tartıldım hepsindede 74.7 74.7 74.7 yihuuuuuuuuuuuuuuuuu

yani 1.100kg gitti sizde durumlar nasıl

Ya bu 5i 1cay bende kullandım geçen sene hala evde var fakat ben gebelik istiyorum 11aydır olmuyor pko var bende o yüzden hamile kalırsam zararı olur diye içmiyorum acaba içsem zarar verir mi?
Canım mutlaka doktora danışılması gereken bir durum..
canım menün olmamış sen yanlışlarını biliyosun
Canım menün güzel ama meyvaları akşamdan sonraya bırakma özellikle perşembe akşamları
nasılsınız kadınlar kulübü çıtırları.tatilim bitti geri döndüm.senacım beni 18 şubat listesine izinli yazmamışsın giderken sölemiştim ama yoksa beni listeden çıkardın mı
hoşgeldin cnm listedesin hayatım
denedin mi kız?
ay bugun dayanamadım çocukların yediği çıkolata toplu kellogs aldım ülkerin tadı bi güzel abovv
dün merak edip bende aldım ama 1 kasede 30 karbon var ben bazen bütün gün akşama kadar 30 k. ile kapatıyorum ama müslilerin hepsinde deqerler bu şekilde söylemesi benden kızlar bu size kilo aldırır ayda 1 defadan fazla yenmesi sakıncalı..
hoşgeldin cnm motive olman için burda olman yeterli burdaki motivasyon bulaşıcı canım dışarı çıktıqında yaqn yaqmurda istesende istemesende nasıl ıslanıyorsan burdada öyle motive oluyosun dert ettiqin şey burda fazlasıyla var cnm tek sıkıntın bu olsun
Menün için bişey yazmıyorum çünkü olmadıqını sende biliyosun çubuk tarçını sütü ısıttıktan sonra bardaqa alınca içine katıyorum ben bikaç dakkada bekliyorum eqer bir tanesi tat vermiyorsa 2 tane kat cnm ..
börek yediqime pişman deqilim cnm zaten kendime hakim olamayıp yemedim isteseydim yemezdim yemek istedim yedim cnm
10 kaşık pilavmı
Süt içmek şart mi kızlar benim süt içme alışkanlığım yok da:26:
içmek zorunda deqilsin ama saqlık açısından ara öqünlerde içmelisin..
hoşgeldin cnm en güzeli bolbol yürüyüş yapmak kalp saqlıqı açısındanda son derece önemli kilo vermeye başlayıncada plates öneriyoruz sarkma olmaması için kolay gelisn cnm ..
menün çok güzel aferin iyiki uyumuşsun uyumasan demekki bişey yicektin
akşam fazla çıkarsın yarın sabah yap zaten haftaya listeye alınacaksın ama bildirimini mutlaka yapmalısın listeye girmen için..

gunaydin kizlar bende yazmak istemiyom ama yazayim

baslangic:82.5
gecen hafta:73
bu hafta:72.7
giden:300 gr
hesef kilo:60

aslinda dun keske et diyetime devam etseydim sounuc farkli olurdu bide dun aksam yemegini erken erken yedim aciktim ve gece biraz atistirdim

günaydın arkadaşlar
başlangıç 78
geçen hafta 72
bu hafta 71,7
giden 300 gr
toplam giden 6,300gr
hedef 65
sanmıyorum bu hedefe ulaşayım.gr larla nasıl olacaksa

Merhaba kızlar, tartı da mutlu olduğunuz bir gün olur inş. ben bu hafta bildirim yapamıyacağım çünkü tartım yok haftasonu hallederim bu işi bu hafta beni affedin
tamam cnm izinli yazarız senii kısss çık hadi al bir baskül yarın sabaha kadar vaktin var

maşallah kıss cadıı bakıyorumda ayakların yere basmıyorr

Kızlaaaarrrr bende çok mutluyumm geçen hafta yerinde saydıktan sonra bu hafta tam sağlıklı beslenemedim ama abartmadım da mesela aksam yemegınden sonra bısey yemedım öğlenleri işyerind eoldugum ıcın zaten saglıklıydı ve 4 gün yaklasık yarım saat tempolu yürüyüş yaptım sanırım ondan 600 gr gitmiş.

başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71
giden:600 gr
hedef:62

herkese sağlıklı kilo vermelerrr

günaydın arkadaşlar
başlangıç 78
geçen hafta 72
bu hafta 71,7
giden 300 gr
toplam giden 6,300gr
hedef 65
sanmıyorum bu hedefe ulaşayım.gr larla nasıl olacaksa

tebrikler kızlar harikasınız acele etmek yok verdiqimiz her kilo kardır hiç kilo veremediqin haftaları bilirim hazirandan beri uqraşıyorum her hafta aynı olmaz arkadaşlar motivasyon tam gaz devam hadi bakalım yeni bir hafta yeni bir başlangışş

işte budur tebrikler hayatımm

maşallah kıss cadıı bakıyorumda ayakların yere basmıyorr [/QUOTE]

heheyt tabi havalarda uçuyorum valla 1 haftada bu kadar ilk defa veriyorum ama itiraf etmeliyim bu hafta çok sağlıklı beslendim yahuuu tebrik ediyorumkendimi benim yediklerim önemli bence miktarları için bana kızma okadar yedim dün pilavdan banamısın dememişim hiihiiihiii

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60

maşallah kıss cadıı bakıyorumda ayakların yere basmıyorr

heheyt tabi havalarda uçuyorum valla 1 haftada bu kadar ilk defa veriyorum ama itiraf etmeliyim bu hafta çok sağlıklı beslendim yahuuu tebrik ediyorumkendimi benim yediklerim önemli bence miktarları için bana kızma okadar yedim dün pilavdan banamısın dememişim hiihiiihiii[/QUOTE]

kızmam gereken yerde kızarım kıss yoksa yersiniz herşeyi herşey sizleri motive etmek için canlarımm

işte budur tebrikler hayatımm

ayyy Sena ablacım saol sizlerin sayesinde ne kadar diyeti bıraktım desemde burdan ayrılamadım ve yemek yerken hep aklımda fazla kacırmamam lazım düşüncesi vardı o yüzden verdim bu kıloyu ıns devam eder seni de cok tebrik ediyorum 60 ları gördün darısı bizlere isteyen tüm arkadaşlara inş.

ay durun bakiim bende sena ablam gibi toptan yazıyim özendimmm çih çih

başlangıç kilom 79.8
şimdiki kilom 74.7
hedef kilom 65 :26: 3 ayım kaldı vermem lazım
ama zaten kilo cetvelinde yazıyo herbişey niye buraya yazdımki neyseeeeeeeeee
toplamda giden 5.1 kilo yihuu

tebrikler canım bende cok şükür 600 gr vermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…