süper tebrik ederimgünaydın kızlarrrr ilk kilo bildirimi benden
başlangıç:71.3
geçen hafta:69.1
bu hafta:68
giden :1.100
toplamda giden:3.300
hedef:63
cips ve çiğköfte kaçamaklarım olmasaydı daha süper olcaktı
tahmin ettiğim gibi bu hafta vücut baya bi dinlenmiş ve yemiş sanırım
başlangıç:77.0
geçen hafta:72.1
bu hafta:72.0
giden :100 g
toplamda giden:5 kg.
hedef:55
ay ben bu hedefe ulaşana kadaaaaar:26:
Canım mutlaka doktora danışılması gereken bir durum..Ya bu 5i 1cay bende kullandım geçen sene hala evde var fakat ben gebelik istiyorum 11aydır olmuyor pko var bende o yüzden hamile kalırsam zararı olur diye içmiyorum acaba içsem zarar verir mi?
canım menün olmamış sen yanlışlarını biliyosunMerhaba kızlaarrr, Fatmagül başlamadan hemen size menümü yazayım
Kalkınca; 2 büyük bardak su,
Sabah; 1 dilim ekmek, ince dilim kaşar, bir domates
Ara; 1 tane küçük armut
Öğlen ; yeşilliği bol kocaman bir salatanın içinde azcık kaynamış patates,
Ara; 1 kivi
Akşam; Bol salata, 1 dilim ekmek, aslında bugün bana göre yemek yoktu evde ben de balık yicektim ton balığı annem de onu buzluğa koymuş donmuş o da çözülmedi yiyemedim bir dilim ekmekle bol salata yedim o kadar.
Yatmadan da meyve veya süt filan bişey yerim.
Leslie ile 3 mil yürüdüm.
Kızlar bu arada her öğünden önce 2 bardak su içiyorum 2 bardak da yeşil çay yazmayı unuttum.
Leslie nin videosunu da nasıl indirdiğimi de şimdi nasıl anlatıyım bilemedim bana bir arkadaş bir link atmıştı ordan indirdim ama nasıl yaptım nerden indirdim hiç hatırlamıyorum ki spor ile görsel paylaşım topiğinden bir yardım isteyin yardımcı oluyorlar
Canım menün güzel ama meyvaları akşamdan sonraya bırakma özellikle perşembe akşamlarıinanilmaz yorgunum aska geldim yine ev yapimi urunler kullanmaya ozen gosterdigim icin kendimi mutfaga attim..az once
Dolma yaptim
Ispanak corbasi hazirladim
Cilek receli yaptim
Karisik Tursu kurdum
Ispanak toplarimi hazirlayip dolaba koydum
Rokalarimi marullarimi bir guzel yikadim
Makinaya koymaya usendim bulasik yikadim
menumede dikkat ettim
sabah
1 kase Special K+100 ml az yagli sut
1 Litre Su
Az sekerli flitre kahve
oglen
100 ml sut
500 ml su
Az kizarmis patates
Aksam
Izgara balik
Izgara karides
Bol Salata
Bacardi with lemon
2 tane armut yedim
1 Cup Cay
700 ml su
hoşgeldin cnm listedesin hayatımnasılsınız kadınlar kulübü çıtırları.tatilim bitti geri döndüm.senacım beni 18 şubat listesine izinli yazmamışsın giderken sölemiştim ama yoksa beni listeden çıkardın mı
dün merak edip bende aldım ama 1 kasede 30 karbon vardenedin mi kız?
ay bugun dayanamadım çocukların yediği çıkolata toplu kellogs aldım ülkerin tadı bi güzel abovv
hoşgeldin cnmkızlar bende artık burdayım. sigarayı bıraktım hızla kilo aldım. ve çok ama çok zorlanıyorum boğazımı tutmakta. bugün diyetisyene gittim. ama hiç motive olmadım. eve geldiğimden beri yemediğim şey kalmadı 2500 cal almışımdır. napcam ben yaaaaaaaaaaaaaa.....(((((((((
Menün için bişey yazmıyorum çünkü olmadıqını sende biliyosun çubuk tarçını sütü ısıttıktan sonra bardaqa alınca içine katıyorum ben bikaç dakkada bekliyorum eqer bir tanesi tat vermiyorsa 2 tane kat cnm ..menüm
sabah:
iki bardak taxe sıkılmış meyve suyu(hastayım kızlar kendimi toplamam lazım)
biraz lorlu oomlet
2 zeytin
peynir
ara:
yok
öğle:
çayy
3 zeytin
çeyrekten az ekmek
çokkk az omlet
peynir
ara:
annemin ısararlarıyla bir dilim ıspanaklı börek(el açması hiç dayanamam)
bir bardak meyve syu
akşam:
bir tabak çorba
ara:
bir bardak süt
bol miktar çay,bitki çayı,su 2.5 litre.
hastalıktan dolayı abarttım biraz.
senacım bu kabuk tarçın varya süte nasıl katıyosun bn içine attım ama aroma vermedi??:26::44:
börek yediqime pişman deqilim cnm zaten kendime hakim olamayıp yemedim isteseydim yemezdim yemek istedim yedim cnmvah vah vah napsakki hihihi
yaa sena abla naptın sen dermişimmmvala ablacım sen kendini ödüllendirmesini biliyosun valla arada bir helal olsun kız sana sana helal olsun
aman ya hakim ol bu duruma yada esir ol sen seç benim eşimin önündede neler var neler ben ona doğru bakmıyorum bile bitanecik alırım diye aman aman hepside kalori manyağı şeyler birde mısır patlatıvermiştim kendi ellerimle yemedim ama oyyy uşağum ne zor bi durum ama pes etmek yoook yarın cuma çok heycanlıyım
10 kaşık pilavmıbu arada bende akşam yemeğinde kuru fasulye birkase 10 kaşık pilava karıştırdım yedim salata+ 2kaşık yoğurt yedim 1baş kuru soğan yedim,
yemekten sonra yarım portakal 1 küçük yeşil elma yedim
birazdanda sütümü içip uyuycam hadi hekese yarın tartıda mutlu olacakları bir gün diliyorum e tabi banada hehe
içmek zorunda deqilsin ama saqlık açısından ara öqünlerde içmelisin..Süt içmek şart mi kızlar benim süt içme alışkanlığım yok da:26:
hoşgeldin cnmmerhaba bayanlar bana da yardımcı olur musunuz?18 yaşındayım boyum 167 ve 70 kiloyum. artık gına geldi fazla kilolu olmaktan. liseye hazırlanırken aldığım kiloların üstüne bi de öss kiloları gelince iyice şişmanladım ve artık bunlardan kurtulmak istiyorum :44:
zayıflamak adına yaptığım şeyleri yazıyım. abur cuburu büyük ölçüde azalttım, tamamen kesmedim zamanla daha az yiyerek oluyor bende bu iş. kolayı bitirene kadar light içmeye başladım. merdiven çıkıyorum çok yorgun olmadıkça. ve günde min. 2 litre su içiyorum. böyle ocaktan beri 5 kilo verdim ama daha hızlanmam lazım. siteye yeni geldiğim için çok inceleme fırsatı bulamadım.
bi de spor yapınca yağlar direk kasa dönüşüyo diyolar o yüzden spor yapmaya da çekiniyorum ama kalori yakmanın spordan başka yolu yok. yağ yaktırıcı spor programları örnek verebilir misiniz??
çook teşekkür ediyorum şimdideeen :129:
menün çok güzel aferinBugünkü menümü yazmamışım:)
SABAH
1 küçük domates
1 salatalık
1 biber
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ARA
1 bardak süt
1 fincan yeşilçay
ÖĞLE
1 kase domates çorbası
1 tane tavuk butu
1 kase salata
3 yemek kaşığı yoğurt
ARA
1 fincan yeşilçay
1 tane salatalık
AKŞAM
1 kase kadar patlıcan ve kırmızı biber salatası
1 kase yoğurt
5 yemek kaşığı kadar çin tavuğu(kırmızı biber, yeşil biber, havuç ve kabak var içinde)
Yemekten sonra yorgun olduğum için uyumuşum biraz önce kalktım o yüzden geceleyin bişey yiyemedim...
akşam fazla çıkarsın yarın sabah yap zaten haftaya listeye alınacaksın ama bildirimini mutlaka yapmalısın listeye girmen için..kızlarben kilo bildirimi akşam 7 den sonra yapacağm bir sorun olmaz umarım yeni tartı aldım sipariş etiim eşim akşam işten gelirken getirecek adresi iş yeri olarak göstermiş
birde haftaya tam tarih bilmiyorum ama ev taşıcaz o yüzden menülerimi yazamayabilirim ama girdiğimde bütün menümü tek tek günlerine göre yazıcam bu hatfa beni listeye alırsanız diğer hafta bildirim yazmadım die beni listenizden çıkarmayın lütfen
şart değil canım ama benimde çok aram yoktur sütle 1 bardak sütile 6 yemek kaşığı yoğurtta eş değerde ama ben 3 kaşık yiyorum onunlada çok aram yok yoğut deneyebilirsin
yok canım denemedim hergün yemiyorum specialı şekerim düşünce tatlı ihtiyacımı görsün diye evde bulunduruyorum işte ama denicem canım kız benim pskolojime kilo alma korkusu yerleşti özür dileyerek söylüyorum geçen ağzıma bir lokma börek ısırdım yutmadım yutamadım heralde zayıflarsam ozamn belki bira atıştırrım
sigarayı bırakmanıza çok sevindim o illeti iradenizlle bıraktıysanız zayıflamayıda iradenizle kesin başarırsınız kk motive açısında süperr beni bile yola getirdi
kocamann bir börek hemde sizz birde bu 5i bi yerde çay nasıl birçay acaba [/COLOR]
kocaman bir börek ve ben5i1 yerde bildiqin bitki çayının bir çeşiti..
aferin cnm sana 1.100qr süper olmuş tebriklerrrgünaydın kızlarrrr ilk kilo bildirimi benden
başlangıç:71.3
geçen hafta:69.1
bu hafta:68
giden :1.100
toplamda giden:3.300
hedef:63
cips ve çiğköfte kaçamaklarım olmasaydı daha süper olcaktı
tahmin ettiğim gibi bu hafta vücut baya bi dinlenmiş ve yemiş sanırım
başlangıç:77.0
geçen hafta:72.1
bu hafta:72.0
giden :100 g
toplamda giden:5 kg.
hedef:55
ay ben bu hedefe ulaşana kadaaaaar:26:
prensesim sabırlı ol bakalın kaçamak yapa yapa yapmamayı öqrenicez hedef kilonu düşünme bakimm düşüneceqin tek şey haftalık verdiqin kilo başarıcaksın ben buna çok inanıyorum sen azimli bir kızsın cnm
tamam cnm izinli yazarız senii kısss çık hadi al bir baskül yarın sabaha kadar vaktin varMerhaba kızlar, tartı da mutlu olduğunuz bir gün olur inş. ben bu hafta bildirim yapamıyacağım çünkü tartım yok haftasonu hallederim bu işi bu hafta beni affedin
günaydın kızlaaar bugün çoook mutluyumm
kilo bildirimimi yapıyorum
geçen hafta 75.8 kiloydum bu sabah birde ne göreyim 74.7 olmuşum inanamadım ve tam 5 ayrı yerde
tartıldım hepsindede 74.7 74.7 74.7 yihuuuuuuuuuuuuuuuuu
yani 1.100kg gitti sizde durumlar nasıl
gunaydin kizlar bende yazmak istemiyom ama yazayim
baslangic:82.5
gecen hafta:73
bu hafta:72.7
giden:300 gr
hesef kilo:60
aslinda dun keske et diyetime devam etseydim sounuc farkli olurdu bide dun aksam yemegini erken erken yedim aciktim ve gece biraz atistirdim
günaydın arkadaşlar
başlangıç 78
geçen hafta 72
bu hafta 71,7
giden 300 gr
toplam giden 6,300gr
hedef 65
sanmıyorum bu hedefe ulaşayım.gr larla nasıl olacaksa
işte budur tebrikler hayatımmKızlaaaarrrr bende çok mutluyummgeçen hafta yerinde saydıktan sonra bu hafta tam sağlıklı beslenemedim ama abartmadım da mesela aksam yemegınden sonra bısey yemedım öğlenleri işyerind eoldugum ıcın zaten saglıklıydı ve 4 gün yaklasık yarım saat tempolu yürüyüş yaptım sanırım ondan 600 gr gitmiş.
başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71
giden:600 gr
hedef:62
herkese sağlıklı kilo vermelerrr
maşallah kıss cadııbakıyorumda ayakların yere basmıyorr
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60
geçen hafta 75.8 kiloydum bu sabah birde ne göreyim 74.7 olmuşum inanamadım ve tam 5 ayrı yerde
işte budur tebrikler hayatımm
Hay maşallah süpersin nasıl başardın bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?