70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar.... yazmak için yeni fırsat bulabildim.. ben hala deneme adayım ama

ben de 73.4ten 72.0ye inmişim.. çok mutluyum.........

kızmam gereken yerde kızarım kıss yoksa yersiniz herşeyi herşey sizleri motive etmek için canlarımm [/QUOTE]
aman sena abla gözün üzerimizde olsun valla kız tabi yanlışımızı görünce bak bana çekirdek için kızdınya ben dün hiç çekirdek yemedim bir de bişey sorucam leblebide veya leblebi şeker yememizde bi sakınca yada miktar varmı leblebi şeker aslında şekerli belki yenmez ama bi sorıyım dedim birde mısır onu nasıl yiyebilirim eşim çok yağlı seviyo 1 çorbakaşığı yağla yapıyorum 3 çorba k.mısır atıyorum hepsini tek başına götürüyo ben kalakaldım yiyemiyorum artık ama canım da istemiyo değil

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60

müthişsin.... işte azmin zaferi budur... dediğin gibi her hafta aynı kilo verilmiyor... bazen 2 kilo bile giderken bazen 200 gr ancak eksiliyor.. öenmli olan sabır

evet cnm burası çok önemli bir yer eqer burda olmasaydım ve özellikle cuma günü bildirim yapma zorunluluqu olmasaydı yeminle bende veremezdim bu kilolar günlük menüleri yazmak bile ayrı bir motivasyon çünkü biliyoruzki kaçamak yaparsak kaptandan fırça yicez bu bile yetiyor insana sizleri daha çok motive etmek için elimde falakaylamı dolaşsam ne

özendin demeekk he yani özenmesen yazmayacan ama ben bildirimlerin bu şekilde yapılmasını istiyorum

Canım ilk başladıqımda benden bilgili arkadaşlarımın tavsiyelerini dinleyerek neyi nasıl ve ne zaman yiyeceqimi öqrendim ve 8 aylık bir maratondan sonra bugüne geldim arada 3 ayda ara verdim..

Çok iyi vermişsin bu azimle gidersem bu yaz hedefine ulaşırsın ben de 3ay önce 69kiloydun ve geçen tartildim 75 görünce bunalıma girdim ve bugünde diyete başladim hayırlısı ile bebeğim gelene kadar zayıflamam lazım pko'lu olmam ve ilaç kullanmam biraz zorlaştıracak ama olsun ben bu gazla veririm

tebrikler canım bende cok şükür 600 gr vermişim

bende seni tebrik ederim maşallah iiyisin dahada ii olucak ileriki haftalarda buna emin ol kendini kasma fazla vericem düşüncesi hep aklında olsun olumsuzluk düşünme hiç bir zaman bu inan kilo vermemizi zorlaştırıyo

günaydın arkadaşlar.... yazmak için yeni fırsat bulabildim.. ben hala deneme adayım ama

ben de 73.4ten 72.0ye inmişim.. çok mutluyum.........
Canım kilo bildirimlerimizi
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
şeklinde yapıyoruz haftaya listedesin cnm..

kızmam gereken yerde kızarım kıss yoksa yersiniz herşeyi herşey sizleri motive etmek için canlarımm
aman sena abla gözün üzerimizde olsun valla kız tabi yanlışımızı görünce bak bana çekirdek için kızdınya ben dün hiç çekirdek yemedim bir de bişey sorucam leblebide veya leblebi şeker yememizde bi sakınca yada miktar varmı leblebi şeker aslında şekerli belki yenmez ama bi sorıyım dedim birde mısır onu nasıl yiyebilirim eşim çok yağlı seviyo 1 çorbakaşığı yağla yapıyorum 3 çorba k.mısır atıyorum hepsini tek başına götürüyo ben kalakaldım yiyemiyorum artık ama canım da istemiyo değil[/QUOTE]
sakın yemee acaip kilo yapan şeyler onlar eşine mısır patlatınca çok canın isterse dikkat et ama çok canın isterse 1 yada 2 tane at aqzına nefsini körle zaten 3-4 gün sonra kendine hakim olmayı öqreneceksin aynı şeyleri bende yaşadım asla yemeqe meyilli olma bnm eşim aqzıma zorla fındıkları fıstıkları sokmaya çalışırdı ama yenilmedin ben kazandım zaferrr herzaman iradesine hakim olanındır kilo vermek çıtır olmak patlamış mısırdan daha lezzetli cnm..
müthişsin.... işte azmin zaferi budur... dediğin gibi her hafta aynı kilo verilmiyor... bazen 2 kilo bile giderken bazen 200 gr ancak eksiliyor.. öenmli olan sabır
teşekkürler cnm ..

senacım sağol ama inanki 3 haftadır 1 kilo bile veremedim eğer böyle devam edersem hedefe ulaşmaya ömrüm yetmeyecek.hayır hala çok dikkat ediyorum hatta başlardakinden daha kaçamaksız geçiriyorum haftayı hergün 1 saat yürüyorum doğada.buraya bahar geldi çiçek kokuları içinde ama genede veremiyorum.sence ne zaman tekrar vermeye başlarım?
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60

seni tebrik ediyorum müthişsin canım.sendeki azmin azıcığıda bende olsaydı ne güzel olurdu.

inşallah cnm Rabbim hayırlısıyla saqlıklı bir şekilde bebeqini kucaqına almayı nasip etsin topiqimizin bebekleri çoqalacak inşallah

kesinlikle katılıyorum cnm çok doqru hatta biyerde okumuştum kilo vereceqimizi düşünmemeiz bile kilo vermemizi saqlıyormuş her zaman olumlu ve pozitif düşünücez arkadaşlar..

Ablacım çok önemli bir nokta var yediklerimize ne kadar dikkat edersek edelim içtiqimiz su miktarı yeterli deqilse kilo veremiyoruz ben bunu bizzat denedim 1 litre yada 1.5 litre su içtiqim zamanlarda kilo kaybım olmadı üstüne basa basa söylüyorum en az 2.5-3 litre su içmeliyiz ve başka bir ayrıntı akşam 6dan sonra sadece bitki çayı ve su içelim meyva kuruyemiş kasinlikle olmamalı bunlar kilo vermenizi zorlaştırı manülerinize baktıqımda baştan güzel gitmiş ama akşam en çok şey yenen öqün olmuş ve sonrasında meyveler yenmiş sütler içilmiş bunlar olmamalı akşam çorba+yemek salata yada yoqurtla bitirilmeli sonrasındada bitki çayı ve su dışında kesinlikle bişey yenmemeli bunu uyguladıqınız an kilolarınızın nasıl gittiğini anlamıcaksınız..

başlangıç 77
geçen hafta 73.4
bu hafta 72.0
giden/gelen -1.4
toplamda giden 5
hedef 60 ( hedefim sürekli değişiyor.. bu uzak hedefim ama şu an için 65 olsam yeter gibi geliyo)))

Ya birşey daha sorucam çok oluyorum ama kilo verince çizelge de nasıl ayarlama yapıcam yani ben cepten nete giriyorum da ondan bilmiyorum

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin azimle devam diyorum....
senacim umarim bende senin gibi 6'li rakamlari gorurum....

günaydın bayanlar. kilolar gitmiş gene tebrik ederim.

başlangıç 82.2
geçen hafta 80.8
bu hafta 79.8
giden/gelen 1kg
toplamda giden 2.4
hedef 68

aldığımı verdim gibi bişey oldu yani. benim kafam hazırken 3 ayda 20 kg verdim. ama bu ruh haliyle ne yaparsam yapayım eskisi gibi olamıyorum umarım toparlanabilirim...

Son düzenleme:

süpersin cnm tebrikler

hop topla kendini bakıyım 1 kilo gitmiş süperrr ruh haline söle kendine gelsin

günaydın herkese selam lar çok mutluyum vucudumda ödem oluşmasına ve su içmememe ragmen 700 gram gitmiş.
başlangıç:77.6
gecen hafta:73.7
şu anki:73.2
bu hafta giden:700gram
totalde:4 kilo 400 gram

kahvaltım çok güzeldi kendımı ödüllendirdim o yuzden yazmıyım

senacım biz karbon diyetı yapmadığımızdan zaten gün içeriisnde bolca karbon alıyoz o yuzden en azından tok tutuyo canım
bırde okuldakı arkdasım 15 kılo vermiş kellogs sayesınde tok tuttugu için yemeklerden az yiyidum diyo
nevresama canım kılo almaktan korkma bak korktukça alırısn az hareket az yemek zayıflıycan hıc korkma

başlangıç 96
geçen hafta 77
bu hafta 76 300
giden/gelen 700 gr
hedef 65
senacim seni kocamannnn tebrik ederim.bende hasretle 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuuumm..ins.gelecek o gunlerde.

valla sena abla bende öyle yapıcam bundan sonra ama bizim evde oldum olası yemekten yarım saat yada 1 saat sonra çay vakti meyve kuruyemiş vakti olur ve ben kuruyemiş yemiyorum artık tamam ama yemekten sonra yarım portakal yesem 1 elma yesem olurmu yoksa gündüzdenmi yiyelim hepsini birde yatarkende süt içiyorum budamı zararlı anlamadım

buarada seni tebrik etmeyi unutmuşum kusura bakma tebrik ederim inş.bende 6'lı rakamları tekrar görebilirim

tebrikler canım
kilo cetvelini değiştirsene kız bak 78de kalmış hiçmi heves yok içinde ben kilo verdimmi ilk işim onu değiştirmek oluyo yuppi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…