- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60
evet cnm burası çok önemli bir yer eqer burda olmasaydım ve özellikle cuma günü bildirim yapma zorunluluqu olmasaydı yeminle bende veremezdim bu kilolar günlük menüleri yazmak bile ayrı bir motivasyon çünkü biliyoruzki kaçamak yaparsak kaptandan fırça yicez bu bile yetiyor insana sizleri daha çok motive etmek için elimde falakaylamı dolaşsam neayyy Sena ablacım saol sizlerin sayesinde ne kadar diyeti bıraktım desemde burdan ayrılamadım ve yemek yerken hep aklımda fazla kacırmamam lazım düşüncesi vardı o yüzden verdim bu kıloyu ıns devam eder seni de cok tebrik ediyorum 60 ları gördündarısı bizlere isteyen tüm arkadaşlara inş.
ay durun bakiim bende sena ablam gibi toptan yazıyim özendimmm çih çih
başlangıç kilom 79.8
şimdiki kilom 74.7
hedef kilom 65 :26: 3 ayım kaldı vermem lazım
ama zaten kilo cetvelinde yazıyo herbişey niye buraya yazdımkineyseeeeeeeeee
toplamda giden 5.1 kilo yihuu
Canım ilk başladıqımda benden bilgili arkadaşlarımın tavsiyelerini dinleyerek neyi nasıl ve ne zaman yiyeceqimi öqrendim ve 8 aylık bir maratondan sonra bugüne geldim arada 3 ayda ara verdim..
tebrikler canımbende cok şükür 600 gr vermişim
Canım kilo bildirimlerimizigünaydın arkadaşlar.... yazmak için yeni fırsat bulabildim.. ben hala deneme adayım ama
ben de 73.4ten 72.0ye inmişim.. çok mutluyum.........
aman sena abla gözün üzerimizde olsun valla kız tabi yanlışımızı görünce bak bana çekirdek için kızdınya ben dün hiç çekirdek yemedim bir de bişey sorucam leblebide veya leblebi şeker yememizde bi sakınca yada miktar varmı leblebi şeker aslında şekerli belki yenmez ama bi sorıyım dedim birde mısır onu nasıl yiyebilirim eşim çok yağlı seviyo 1 çorbakaşığı yağla yapıyorum 3 çorba k.mısır atıyorum hepsini tek başına götürüyo ben kalakaldım yiyemiyorum artık ama canım da istemiyo değilkızmam gereken yerde kızarım kıssyoksa yersiniz herşeyi herşey sizleri motive etmek için canlarımm
teşekkürler cnm ..müthişsin.... işte azmin zaferi budur... dediğin gibi her hafta aynı kilo verilmiyor... bazen 2 kilo bile giderken bazen 200 gr ancak eksiliyor.. öenmli olan sabır
senacım sağol ama inanki 3 haftadır 1 kilo bile veremedim eğer böyle devam edersem hedefe ulaşmaya ömrüm yetmeyecek.hayır hala çok dikkat ediyorum hatta başlardakinden daha kaçamaksız geçiriyorum haftayı hergün 1 saat yürüyorum doğada.buraya bahar geldi çiçek kokuları içinde ama genede veremiyorum.sence ne zaman tekrar vermeye başlarım?tebrikler kızlar harikasınızacele etmek yok verdiqimiz her kilo kardır hiç kilo veremediqin haftaları bilirim hazirandan beri uqraşıyorum her hafta aynı olmaz arkadaşlar motivasyon tam gaz devam hadi bakalım yeni bir hafta yeni bir başlangışş
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
giden 900
hedef 60
inşallah cnm Rabbim hayırlısıyla saqlıklı bir şekilde bebeqini kucaqına almayı nasip etsin topiqimizin bebekleri çoqalacak inşallahÇok iyi vermişsin bu azimle gidersem bu yaz hedefine ulaşırsın ben de 3ay önce 69kiloydun ve geçen tartildim 75 görünce bunalıma girdim ve bugünde diyete başladim hayırlısı ile bebeğim gelene kadar zayıflamam lazım pko'lu olmam ve ilaç kullanmam biraz zorlaştıracak ama olsun ben bu gazla veririm
bende seni tebrik ederim maşallah iiyisin dahada ii olucak ileriki haftalarda buna emin ol kendini kasma fazla vericem düşüncesi hep aklında olsun olumsuzluk düşünme hiç bir zaman bu inan kilo vermemizi zorlaştırıyo
senacım sağol ama inanki 3 haftadır 1 kilo bile veremedim eğer böyle devam edersem hedefe ulaşmaya ömrüm yetmeyecek.hayır hala çok dikkat ediyorum hatta başlardakinden daha kaçamaksız geçiriyorum haftayı hergün 1 saat yürüyorum doğada.buraya bahar geldi çiçek kokuları içinde ama genede veremiyorum.sence ne zaman tekrar vermeye başlarım?
seni tebrik ediyorum müthişsin canım.sendeki azmin azıcığıda bende olsaydı ne güzel olurdu.
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
giden 900
hedef 60
Kızlaaaarrrr bende çok mutluyummgeçen hafta yerinde saydıktan sonra bu hafta tam sağlıklı beslenemedim ama abartmadım da mesela aksam yemegınden sonra bısey yemedım öğlenleri işyerind eoldugum ıcın zaten saglıklıydı ve 4 gün yaklasık yarım saat tempolu yürüyüş yaptım sanırım ondan 600 gr gitmiş.
başlangıç:74
geçen hafta:71.6
bu hafta:71
giden:600 gr
hedef:62
herkese sağlıklı kilo vermelerrr
günaydın bayanlar. kilolar gitmiş gene tebrik ederim.
başlangıç 82.2
geçen hafta 80.8
bu hafta 79.8
giden/gelen 1kg
toplamda giden 2.4
hedef 68
aldığımı verdim gibi bişey oldu yani. benim kafam hazırken 3 ayda 20 kg verdim. ama bu ruh haliyle ne yaparsam yapayım eskisi gibi olamıyorumumarım toparlanabilirim...
valla sena abla bende öyle yapıcam bundan sonra ama bizim evde oldum olası yemekten yarım saat yada 1 saat sonra çay vakti meyve kuruyemiş vakti olur ve ben kuruyemiş yemiyorum artık tamam ama yemekten sonra yarım portakal yesem 1 elma yesem olurmu yoksa gündüzdenmi yiyelim hepsini birde yatarkende süt içiyorum budamı zararlı anlamadımAblacım çok önemli bir nokta var yediklerimize ne kadar dikkat edersek edelim içtiqimiz su miktarı yeterli deqilse kilo veremiyoruz ben bunu bizzat denedim 1 litre yada 1.5 litre su içtiqim zamanlarda kilo kaybım olmadı üstüne basa basa söylüyorum en az 2.5-3 litre su içmeliyiz ve başka bir ayrıntı akşam 6dan sonra sadece bitki çayı ve su içelim meyva kuruyemiş kasinlikle olmamalı bunlar kilo vermenizi zorlaştırı manülerinize baktıqımda baştan güzel gitmiş ama akşam en çok şey yenen öqün olmuş ve sonrasında meyveler yenmiş sütler içilmiş bunlar olmamalı akşam çorba+yemek salata yada yoqurtla bitirilmeli sonrasındada bitki çayı ve su dışında kesinlikle bişey yenmemeli bunu uyguladıqınız an kilolarınızın nasıl gittiğini anlamıcaksınız..
başlangıç 96
geçen hafta 77
bu hafta 76 300
giden/gelen 700 gr
hedef 65
senacim seni kocamannnn tebrik ederim.bende hasretle 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuuumm..ins.gelecek o gunlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?