ya ya ya şa şa şa kaptan kaptan çok yaşa süper ya
amin cnm u yolda eleleyiz cnm 1 sene sonra hepimiz burda bugünlere gülüp geçeceqizkilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorumveremeyenler uzulmesin azimle devam diyorum....
senacim umarim bende senin gibi 6'lirakamlari gorurum....
teşekkürler cnm inş.başlangıç 96
geçen hafta 77
bu hafta 76 300
giden/gelen 700 gr
hedef 65
senacim seni kocamannnn tebrik ederim.bende hasretle 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuuumm..ins.gelecek o gunlerde.
valla sena abla bende öyle yapıcam bundan sonra ama bizim evde oldum olası yemekten yarım saat yada 1 saat sonra çay vakti meyve kuruyemiş vakti olur ve ben kuruyemiş yemiyorum artık tamam ama yemekten sonra yarım portakal yesem 1 elma yesem olurmu yoksa gündüzdenmi yiyelim hepsini birde yatarkende süt içiyorum budamı zararlı anlamadım
buarada seni tebrik etmeyi unutmuşum kusura bakma tebrik ederim inş.bende 6'lı rakamları tekrar görebilirim
tebrikler canım
kilo cetvelini değiştirsene kız bak 78de kalmış hiçmi heves yok içinde ben kilo verdimmi ilk işim onu değiştirmek oluyo yuppi
hop topla kendini bakıyım 1 kilo gitmiş süperrr ruh haline söle kendine gelsin
sağol fıstık..
kızlar ben aranızdan ayrılıyorum, böyle olmayacak. hazır hissettiğimde dönerim tekrar. daha da daralıyorum burada diyet yapamazken. görüşmek üzere..
Tabii ki hemen kilo cetvelimi düzelttim işin en zevkli yanı bu
başlangıç 96
geçen hafta 77
bu hafta 76 300
giden/gelen 700 gr
hedef 65
senacim seni kocamannnn tebrik ederim.bende hasretle 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuuumm..ins.gelecek o gunlerde.
yaseminnn tebrikler tatlımmm
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/weVTcbg/weight.png al canım bunu direk yapıştırsaol gokcen.bende seni tebrik ederimmm.yaa ben kafayi yiyecem ticker da degisiklik yapamiyorum.yeniden yapayim dedim bu seferde sadece verilen kilo cizelgesi oluyorrr.. bebisim uyanacak artikk
canım senin daha çizelgen bile doğru olmamışki değişim nasıl oluyo diye soruyosunKızlar kilo verince çizelgede nasıl değiştiriyorsunuz ben onu bilmiyorum da
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/weVTcbg/weight.png al canım bunu direk yapıştır
canım senin daha çizelgen bile doğru olmamışki değişim nasıl oluyo diye soruyosun
Merhaba kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:73.0
geçen hafta:67.7
bu hafta:66.2
giden :1.5
toplamda giden:6.8
hedef:60
Ya ben telefondan nete giriyorum ondan çizelge yapamıyorum arkadaşımdan rica ettim o yaptı telefondan yapabilirmiyim ve nasıl
Ablacım çok önemli bir nokta var yediklerimize ne kadar dikkat edersek edelim içtiqimiz su miktarı yeterli deqilse kilo veremiyoruz ben bunu bizzat denedim 1 litre yada 1.5 litre su içtiqim zamanlarda kilo kaybım olmadı üstüne basa basa söylüyorum en az 2.5-3 litre su içmeliyiz ve başka bir ayrıntı akşam 6dan sonra sadece bitki çayı ve su içelim meyva kuruyemiş kasinlikle olmamalı bunlar kilo vermenizi zorlaştırı manülerinize baktıqımda baştan güzel gitmiş ama akşam en çok şey yenen öqün olmuş ve sonrasında meyveler yenmiş sütler içilmiş bunlar olmamalı akşam çorba+yemek salata yada yoqurtla bitirilmeli sonrasındada bitki çayı ve su dışında kesinlikle bişey yenmemeli bunu uyguladıqınız an kilolarınızın nasıl gittiğini anlamıcaksınız..
tesk ederim triendy .yaptim sonunda artik kendimden suphe etmeye baslamistim.oh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?