70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya ya ya şa şa şa kaptan kaptan çok yaşa süper ya

kilo veren butun arkadaslari tebrik ediyorum veremeyenler uzulmesin azimle devam diyorum....
senacim umarim bende senin gibi 6'li rakamlari gorurum....
amin cnm u yolda eleleyiz cnm 1 sene sonra hepimiz burda bugünlere gülüp geçeceqiz
teşekkürler cnm inş.

rica ederim cnm teşekkürler meyvelerini gündüz aralarda ye cnm mümkünse sütüde aralarda iç olmadı akşamdan sonra içersin ama ben şahsen akşam yemekten sonra bitki çayı ve su dışında hiçbişey içmiyorum..

senacım tebrikler 6ları görmüşsünn:)

bende 900gr vermişim 68.7 den 67.8e düşmüşüm çok şükürr:)

Merhaba kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım

başlangıç:73.0
geçen hafta:67.7
bu hafta:66.2
giden :1.5
toplamda giden:6.8
hedef:60

saol gokcen.bende seni tebrik ederimmm.yaa ben kafayi yiyecem ticker da degisiklik yapamiyorum.yeniden yapayim dedim bu seferde sadece verilen kilo cizelgesi oluyorrr.. bebisim uyanacak artikk
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/weVTcbg/weight.png al canım bunu direk yapıştır
Kızlar kilo verince çizelgede nasıl değiştiriyorsunuz ben onu bilmiyorum da
canım senin daha çizelgen bile doğru olmamışki değişim nasıl oluyo diye soruyosun

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizi çok tebrik ediyorum tek tek herkese baktım süpersiniz ben de özendim valla verdim kilo ama tam net bilmiyorum kaç verdiğimi bu hafta size katılamadım ama pazar günü ilk işim gidip tartı almak olacak kesinlikle.Kaptantebrik ediyorum seni muhteşemsin valla, nasıl yaptıysan bunu bana da yapöğret yani ben de çok istiyorum menün olmamış demişsin akşam sadece salata yediğim için dedin sanırım ya da ekmeklere neyse daha da dikkat ededirim ama tekrar tebriklerrr....

Diğer takım arkadaşlarımın hepsini de tebrik ederim bravoo herkese

Selam kızlar,
güzel dileklerinizi okudum,gerçekten çok teşekkür ederim yazdıklarınız için çok mutlu oldum,
Ben de kan verip geldim ,öğleden sonra alıcam sonucumu,inşallah güzel haber verebilirim size.
Hemen bildiriririm

öptüm hepinizi kocamannn

Ya ben telefondan nete giriyorum ondan çizelge yapamıyorum arkadaşımdan rica ettim o yaptı telefondan yapabilirmiyim ve nasıl

ah canım ya arkadaşında yanlış yapmış zaten valla ben cepten yapılırmı bilmiyorum
ama sen profil düzenleye girebiliyormusun eğer girebiliyorsan benim demin arkadaşa verdiğim gibi bir çizelgeyi yapıştırabilirmisin profilindeki yere

sen usta olmuşsun kaptan...
bu hafta deneyeceğim önerilerini...

durum felaket bende...

69.3 olmuşum...
neden alıyorum anlamıyorum diyordum yazını okudum daha ii anladım..
emzirmeme rağmen veremeyişim nedeni bariz ortada...

başlangıç 90
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
giden/gelen -500 gr
toplamda giden 20.7 kg
hedef 62

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…