70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yapıştırma yapamıyorum ama yapıştırma yerine yazsam oluyor mu profile girebiliyorum

Yapıştırma yapamıyorum ama yapıştırma yerine yazsam oluyor mu profile girebiliyorum

tamam deniyelim sen başlangıç kilon şimdiki kilon hedef kilonu boy falan yazarmışın şimdi sonra benim sana verdiğim url'yi olduğu gibi yapıştıramıyorsan yazarsın tamammı canım

bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummmmm

bu hafta hedefim 3 kilo vermekti
hiç yapmadığım kadar spor yaptım ama malesef hedefime ulaşamadım..

başlangıç:71
geçen hafta:68
bu hafta:65.8
giden: 2.2
toplamda giden:5.2

hedef:58

Son düzenleme:
şimdi gördüm gurubunuzu benide alınnnnn 78 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var yarın diyetisyene başlıyorum. Hedefim 4 ay bakalım verebilecekmiyim sizinle motive olmak istiyorum

kız 76 yapmışşın ee hani onun 300gr mı hıı seni gidi gidi 76.
300 yazmıştından bugünkü kilonu ondan dedim

ayy seni cadi!!!haklisin tabeee. ama cahilligime ver.ben hic dikkat etmedim kusuratli yazdiginiza duz hesap yaptim hep,sanki oyle olmazmis gibi geldi.:26:..nooolur kalsin ya pek yakisti:)

şimdi gördüm gurubunuzu benide alınnnnn 78 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var yarın diyetisyene başlıyorum. Hedefim 4 ay bakalım verebilecekmiyim sizinle motive olmak istiyorum
tabi canım hoşgeldin sende aramıza kendini tanıtırmısın
ayy seni cadi!!!haklisin tabeee. ama cahilligime ver.ben hic dikkat etmedim kusuratli yazdiginiza duz hesap yaptim hep,sanki oyle olmazmis gibi geldi.:26:..nooolur kalsin ya pek yakisti:)
allah yesinler seni hadi kalsın bakalım sen bilirsin şeker

bende menümü yazıyım
sabah kahvaltı
1dilim kızartılmış ve yağ sürülmüş köy ekmeği
2 zeytin
yarımın yarısı domates
ve az şekerli çay
pek bişey istemedi bu sabah hiç yemicektim ya neyse olması gerektiği gibi yedim

öğlen zaten sabahla karışık olduğu için saat yok

ara 1 elma

akşamada yoğurtlu çorba
yoğurtlu havuç kızartması salata +yoğurt düşünüyorum
yatana kadar bugün 3-4 litre su içcem kararlıyım su içmeden kilo vermek hayal biraz haydi kızlar sularınızı için bakiim

Valla süpersinn canım Maşallah bir hafta baya vermişsin ay valla herkes kütür kütür veriyo ben de ne olduğumu bilmiyorum devamı da gelir inşallah darısı da başımıza

bugün çok yorgunum yaa
sabahtan iş görüşmem vardı özel bi bankada ona gittim geldim şimdi de iş yerindeyim
gece panikten uyuyamadım
bugün 9 da yatarım sanırım
kilo bildirimine gelinceeeee

başlangıç 79.6
geçen hafta 78.9
bu hafta 78.4
giden 500 gr

çok dikkat edemememe rağmen yine de iyi gitmiş
ama birincilik getirmez sanırım

bugün arada bi de masaj yaptırdım kaçamak olarak
masaj yapan kız ödem var vücudunuzda dedi
maydnoz suyu yada lahana suyu için dedi ama ikisininde kokusu ve tadı çok kötü başka yaptığınız bi uygulama var mı kızlar
onu deneyeyim

gelmişken menümü de yazayım

kahvaltı 1 muz
ara yok
öğlen 1 kase çorba
2yk yeşil fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara yarım ayva 1 çay bardağı süt
akşama yemem sanırım yada en kötü 1 kase çorba içerim
yatmadan meyve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…