ah canım ya arkadaşında yanlış yapmış zaten valla ben cepten yapılırmı bilmiyorum
ama sen profil düzenleye girebiliyormusun eğer girebiliyorsan benim demin arkadaşa verdiğim gibi bir çizelgeyi yapıştırabilirmisin profilindeki yere
Yapıştırma yapamıyorum ama yapıştırma yerine yazsam oluyor mu profile girebiliyorum
tamam deniyelim sen başlangıç kilon şimdiki kilon hedef kilonu boy falan yazarmışın şimdi sonra benim sana verdiğim url'yi olduğu gibi yapıştıramıyorsan yazarsın tamammı canım
Olur bak bilgilerim şuan 75kiloyum ve yeni katıldım hedefim 63 olsun boyum 168 canım bu
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wNUcrQR/weight.png
tamam canım al bunu yaz olur inş. hadi kolay gelsin
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60
tebrik ederim rakibem. hedefimiz büyüktü ama yine de süper....Merhaba kızlar ben de kilo bildirimimi yapayım
başlangıç:73.0
geçen hafta:67.7
bu hafta:66.2
giden :1.5
toplamda giden:6.8
hedef:60
Çok sağol canım eline sağlık ama malesef olmuyor
bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummmmm
bu hafta hedefim 3 kilo vermekti
hiç yapmadığım kadar spor yaptım ama malesef hedefime ulaşamadım..
başlangıç:71
geçen hafta:68
bu hafta:65.8
giden: 2.2
toplamda giden:5.2
kız 76 yapmışşın ee hani onun 300gr mı hıı seni gidi gidi 76.
300 yazmıştından bugünkü kilonu ondan dedim
tebrikler cnm süper darısı bana bulaşsın
tabi canım hoşgeldin sende aramıza kendini tanıtırmısınşimdi gördüm gurubunuzu benide alınnnnn 78 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var yarın diyetisyene başlıyorum. Hedefim 4 ay bakalım verebilecekmiyim sizinle motive olmak istiyorum
allah yesinler seni hadi kalsın bakalım sen bilirsin şekerayy seni cadi!!!haklisin tabeee. ama cahilligime ver.ben hic dikkat etmedim kusuratli yazdiginiza duz hesap yaptim hep,sanki oyle olmazmis gibi geldi.:26:..nooolur kalsin ya pek yakisti:)
yok yok walla icime sinmedi, haksizlik olmasin.degistirmeye calisiyorum ama bakalim nasip ne zamana hallederim bilemiycemtabi canım hoşgeldin sende aramıza kendini tanıtırmısın
allah yesinler seni hadi kalsın bakalım sen bilirsin şeker
bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummmmm
bu hafta hedefim 3 kilo vermekti
hiç yapmadığım kadar spor yaptım ama malesef hedefime ulaşamadım..
başlangıç:71
geçen hafta:68
bu hafta:65.8
giden: 2.2
toplamda giden:5.2
hedef:58
kesinlikle:))
tebrikler 1.5 kilo süper canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?