70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Menümü de yazayım hazır fırsat bulmuşken;
Sabah; 1dilim ekmek, 1 ince dilim kaşar ( 2 bardak su içtim)
Ara; 1 ince dilim ananas ve yeşil çay
Öğlen;2 bardak su, ton balığı diyet olanında 1 dilim ekmek,
Ara;Activia yoğurt, yeşil çay
Akşam;Pırasa ve salata yerim ekmek yemem.

Bundan sonra kapatnımızın da dediği gibi akşam meyve yememeye karar verdim su içerim 3 lt ye tamamlarım yeterli

Sen daha büyük tebrikleri hakediyosun sevgili rakibem Başarılarının devamını diliyorum

bu ne biçim menü kız allah akıl fikir versin ne diyim çok sağlıksız ve az
hatta en önemli öğün olan kahvaltıyı bile yapmamışsınolmamış hadi sonraki öğünleri yemesende olur ama kahvaltı şart

aynen tatlım meyveyi bende gündüz ara öğünlerde yiycem bundan sonra
suyuda çok fazla tüketmeye çalışcam bugün garanti 4ltreyi tamamlarım

kızlar menüm

sabah
1 dilim light ekmek
1 adet karper light
domates biber maydanoz dere otu
5 zeytin

ara
3 gün kurusu 2 ceviz içi

öğlen
100 gr kepekli makarna domates soslu
2 kaşık light yoğurt

ara
1 elma 1 kuru ncir

akşam
yemek istemiyo cnm nesfit yicem

su ve yeşil çay devammm

Bu sırada barkinim sana bişey sormak istiyorum dün akşam okudum da yorum yapmamıştım:26:Leslie ile 3 mil yürüyüp nasıl terlemiyosun anlamadım ya ben niye terliyorum o kadar

afiyet olsun tatlım çok güzel bir menü gayet ii ve sağlıklı

Bu sırada barkinim sana bişey sormak istiyorum dün akşam okudum da yorum yapmamıştım:26:Leslie ile 3 mil yürüyüp nasıl terlemiyosun anlamadım ya ben niye terliyorum o kadar

bende anlamadım niye öle çok terlemedim 45 dk sürüyo yanlış mı indirdim acaba dicem ama 3 mil bi anormallik var ilk yaptığından beri terliyomusun

kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz

kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı

yok hayatım yapmıyorum öle bişey en fazla şekerini atarım karıştırsın bi zahmet ya

canım bugün mülakatım vardı özel bi bankada
sabah heyecandan bişey yiyemedim
mülakatta uzadı biraz
eve geldim ettim diyene kadar öğlen oldu
normalde kahvaltımı hiç atlamam ama bugünlük böyle oldu

canım kepekli makarna kilo verirken yararlı oluyo mu
ben çok severim de makarnayı
eğer daha iise onu yapıp yiyeyim

Selam kızlar yaa size birşey sorucam az önce bir dijital baskul aldım eve geldim tartildim 66.4kilo çıktım ama bence bu baskul bozuk ben 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı ne şimdi bu anlamadım değiştirmem mi gerekiyor ne dersiniz

canım kepekli makarna kilo verirken yararlı oluyo mu
ben çok severim de makarnayı
eğer daha iise onu yapıp yiyeyim

cnm kalorisi daha az beyaz ekmekle light ekmek gibi düşün lezzetlide ben makarnayı çok sevdiğim için kullanıyorum 50 gram haşla su çekince 100 gram oluyo üstüne domates sos süper

canim dijital tartilar 1.5-2 kilo fazla gosterir ama sen tartina gore devam etki karistirmayan hep ayni tarti olmasi cok onemli bundan sonra aldigin tartiya gore git.....

bi kaç kere tart kendine bazen oluyor öle yada pili çıkar tak ne güzel miş az tartıyo

Ama çok dengesiz bir tartiliyorum 64 bi 68 bi 70.3 yani çok dengesiz yarın gidip değiştiricem ve normel kilo tartandan alicam ama o zaman kaç gr verdiğimi öğrenemicem malesef

kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60
tebriklerr kaptanımmmmm süpersin yaaaaa
kankiiii kısss seni de tebrik ediyorummmmm süpersinnn.
senacım tebrikler 6ları görmüşsünn:)

bende 900gr vermişim 68.7 den 67.8e düşmüşüm çok şükürr:)
rakibemmm tebrikler çok güzel gidiyosunnn
ben de çok terliyorum valla.normalde hiç terleyemem. aslında leslie yapınca terler akıyo resmen.
canım bazen işi varsa yaparım ama normalde yapmam tabi.sonra başlıcak şekerli olmuş şekersiz olmuş amaaaaannnnn onu mu dinlicemm
ya bende avatar yaptim begendinizmiiii

süperrrrr twityyyyyy.
ARKADAŞLAR KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMMM VEREMEYENLER ALANLAR SABİRLI OLUN HERKES VERECEK BU KİLOLARI BAŞKA ÇARE YOKKK
başlangıç:80
gecen hafta:70.7
şu anki:70.2
bu hafta giden:500gram
totalde:9 KİLO 800gram
ben daha fazla veririm diyodum ama olmadı kıssslar yaaa moralim bozuldu 6 lı rakamlara inemedimdün çok sıvı aldım ödm olmuş olabilir mi bilmiyorum ama artık bu haftaya bakıcaz

bugunki menum
kavalti
menemen 1 porsiyon
yarim parca borek

oglen 1 kasik pilav 5 kasik nohut yemegi

1 form cay

aksam saat 17:20
bir tabak bol zebzeli kisir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…