bütün kilo veren arkadaşlarımı kutluyorummmmm
bu hafta hedefim 3 kilo vermekti
hiç yapmadığım kadar spor yaptım ama malesef hedefime ulaşamadım..
başlangıç:71
geçen hafta:68
bu hafta:65.8
giden: 2.2
toplamda giden:5.2
hedef:58
bu ne biçim menü kız allah akıl fikir versin ne diyim çok sağlıksız ve azgelmişken menümü de yazayım
kahvaltı 1 muz
ara yok
öğlen 1 kase çorba
2yk yeşil fasulye
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
ara yarım ayva 1 çay bardağı süt
akşama yemem sanırım yada en kötü 1 kase çorba içerim
yatmadan meyve
aynen tatlım meyveyi bende gündüz ara öğünlerde yiycem bundan sonraMenümü de yazayım hazır fırsat bulmuşken;
Sabah; 1dilim ekmek, 1 ince dilim kaşar ( 2 bardak su içtim)
Ara; 1 ince dilim ananas ve yeşil çay
Öğlen;2 bardak su, ton balığı diyet olanında 1 dilim ekmek,
Ara;Activia yoğurt, yeşil çay
Akşam;Pırasa ve salata yerim ekmek yemem.
Bundan sonra kapatnımızın da dediği gibi akşam meyve yememeye karar verdim su içerim 3 lt ye tamamlarım yeterli
kızlar menüm
sabah
1 dilim light ekmek
1 adet karper light
domates biber maydanoz dere otu
5 zeytin
ara
3 gün kurusu 2 ceviz içi
öğlen
100 gr kepekli makarna domates soslu
2 kaşık light yoğurt
ara
1 elma 1 kuru ncir
akşam
yemek istemiyo cnm nesfit yicem
su ve yeşil çay devammm
Bu sırada barkinim sana bişey sormak istiyorum dün akşam okudum da yorum yapmamıştım:26:Leslie ile 3 mil yürüyüp nasıl terlemiyosun anlamadım ya ben niye terliyorum o kadar
afiyet olsun tatlım çok güzel bir menü gayet ii ve sağlıklı
kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı
bu ne biçim menü kız allah akıl fikir versin ne diyim çok sağlıksız ve az
hatta en önemli öğün olan kahvaltıyı bile yapmamışsınolmamış hadi sonraki öğünleri yemesende olur ama kahvaltı şart
kızlar menüm
sabah
1 dilim light ekmek
1 adet karper light
domates biber maydanoz dere otu
5 zeytin
ara
3 gün kurusu 2 ceviz içi
öğlen
100 gr kepekli makarna domates soslu
2 kaşık light yoğurt
ara
1 elma 1 kuru ncir
akşam
yemek istemiyo cnm nesfit yicem
su ve yeşil çay devammm
canım kepekli makarna kilo verirken yararlı oluyo mu
ben çok severim de makarnayı
eğer daha iise onu yapıp yiyeyim
Selam kızlar yaa size birşey sorucam az önce bir dijital baskul aldım eve geldim tartildim 66.4kilo çıktım ama bence bu baskul bozuk ben 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı ne şimdi bu anlamadım değiştirmem mi gerekiyor ne dersiniz
Selam kızlar yaa size birşey sorucam az önce bir dijital baskul aldım eve geldim tartildim 66.4kilo çıktım ama bence bu baskul bozuk ben 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı ne şimdi bu anlamadım değiştirmem mi gerekiyor ne dersiniz
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 70.5
bu hafta 69.6 nihayeeeeeeeeettttttttttttt
giden 900
toplamda gideeennn 20.400
hedef 60
kankiiii kısss seni de tebrik ediyorummmmm süpersinnn.günaydın herkese selam lar çok mutluyum vucudumda ödem oluşmasına ve su içmememe ragmen 700 gram gitmiş.
başlangıç:77.6
gecen hafta:73.7
şu anki:73.2
bu hafta giden:700gram
totalde:4 kilo 400 gram
kahvaltım çok güzeldi kendımı ödüllendirdim o yuzden yazmıyım
senacım biz karbon diyetı yapmadığımızdan zaten gün içeriisnde bolca karbon alıyoz o yuzden en azından tok tutuyo canım
bırde okuldakı arkdasım 15 kılo vermiş kellogs sayesınde tok tuttugu için yemeklerden az yiyidum diyo
nevresama canım kılo almaktan korkma bak korktukça alırısn az hareket az yemek zayıflıycan hıc korkma
rakibemmm tebrikler çok güzel gidiyosunnnsenacım tebrikler 6ları görmüşsünn:)
bende 900gr vermişim 68.7 den 67.8e düşmüşüm çok şükürr:)
ben de çok terliyorum valla.normalde hiç terleyemem. aslında leslie yapınca terler akıyo resmen.Bu sırada barkinim sana bişey sormak istiyorum dün akşam okudum da yorum yapmamıştım:26:Leslie ile 3 mil yürüyüp nasıl terlemiyosun anlamadım ya ben niye terliyorum o kadar
canım bazen işi varsa yaparım ama normalde yapmam tabi.sonra başlıcak şekerli olmuş şekersiz olmuş amaaaaannnnn onu mu dinlicemmkızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı
ya bende avatar yaptim begendinizmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?