70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet bu hafta kilo veremedim ama almadımda

hala 75,9kg görüyorum tartıda

regl zamanım gelmek üzere ve kronik p.c.o. lu olduğumdan normalden daha fazla şişkinlik yaşıyorum sanki 5 kg almış kadar şişiyorum bu dönemde

zaten reglimin yaklaştığını da bu durumdan anlıyorum...

mekik cezası boynumun borcu çekicem napalım

sevgili kaptanım regl dönemimde pek yataktan çıkamadığım için izin isteyebilirim spor yapamayacağım çünkü...

Slm kızlar bugün yaptıklarım sabah 9da kahvalti bir dilin kepekli ekmek bir kibrit kutusu peynir ve taze sıkılmış portakal
Ara 2diyet bisküvi 2şekersiz cay öyle yarim su bardağı yoğurt salata ara bir portakal akşam salata 2dilim kepek ekmek ve bir porsiyon balık akşam bir kivi
2.5litre su 1saat yürüyüş ve 50mekik 15dk egzersiz nasıl

iyi akşamlar arkadaşlar
bende bu hafta kilo veremedim (
önceki gün abartılı bi şekilde yediğim mercimek köftesindenmi yada regl öncesi şişkinliktenmi bilmiyorum
gelecek hafta düzenli bi şekilde pilates yapacağım vede yürüyüş fırsat buldukça

başlangıç 79.3
geçen hafta 76.1
bu hafta 75.9
giden 200gr
toplam gidn 3400
hedef 69

bu arada erginsena tebrik ederim bunca kiloyu ne kadar sürede verdin ?
darısı hepimizin başına :79:

bugünkü menüm canlarım
sabah
1 bardak portakal suyu
2 dilim kepekli ekmek
7 tane zeytin
kk kadar beyaz peynir
3 dal dereotu
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ara
1 muz
öğle
1 tane patates dolması
ara
1 soda
2 etimek
akşam
2 kaşık pilav
6 tanee kuşbaşı kavurma et
yarım kaseden az nohut yahnisi
1 kase salata
ara
2 bardak çay
1 tane light muz

cnm ne yaptın böle sabah hem yumurta hem peynir 2 etimek peşine pilav nohut filan diyetisyen mi verdi bu menüyü

kilo çizelgemi bi türlü profile koyamadım
(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)
yazıyo bana bilgi verirmisiniz

ya canım bak sen hariç bir başkası daha tartılsın senin tartıldığın yerden ama kilosunu kesin bilen biri olsun bakalım doğrumu tartcak baksana patatesi doğru tartmış:44::44:
Ama çok dengesiz bir tartiliyorum 64 bi 68 bi 70.3 yani çok dengesiz yarın gidip değiştiricem ve normel kilo tartandan alicam ama o zaman kaç gr verdiğimi öğrenemicem malesef
canım bende digital tartı kullanıyorum 2 yıldan fazla oluyo pilini hiç değiştirmedim ama benimkide arada kafayı yiyo orda şu burda bu hep farklı kilolar ama ben aynı kiloyu 3-4 defa görmeden kabul etmiyorum doğruluğunu neyseki 2 haftadır hep aynı tartıyo hepte aynı yerde tartılıyorum sabah aç ve çıplak olarak e birde tuvaletten sonra tabikide

menün idare eder gibi işte aman anlamdım biraz dengesiz bir menü olmuş canım bu ne böyle alt alta yazsaydın menünü daha rahat okurduk gözlerim bozuldu yahu

shryvz;17868420]tebriklerr kaptanımmmmm süpersin yaaaaa

kankiiii kısss seni de tebrik ediyorummmmm süpersinnn.

rakibemmm tebrikler çok güzel gidiyosunnn

ben de çok terliyorum valla.normalde hiç terleyemem. aslında leslie yapınca terler akıyo resmen.

canım bazen işi varsa yaparım ama normalde yapmam tabi.sonra başlıcak şekerli olmuş şekersiz olmuş amaaaaannnnn onu mu dinlicemm

süperrrrr twityyyyyy.
ARKADAŞLAR KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMMM VEREMEYENLER ALANLAR SABİRLI OLUN HERKES VERECEK BU KİLOLARI BAŞKA ÇARE YOKKK
başlangıç:80
gecen hafta:70.7
şu anki:70.2
bu hafta giden:500gram
totalde:9 KİLO 800gram
ben daha fazla veririm diyodum ama olmadı kıssslar yaaa moralim bozuldu 6 lı rakamlara inemedimdün çok sıvı aldım ödm olmuş olabilir mi bilmiyorum ama artık bu haftaya bakıcaz [/QUOTE]

Son düzenleme:
sabah ekmek üstü yağ akşamada kızartma pek olmuyo ama tuğbiş

kızlar menümü değiştirdim havuç kızartması yapcaktım vazgeçtim onun yerine (patates,havuç,bezelye) karıştırp yemeğini yaptım işte
azcıkta kırmızı et atcaktım ama evde yoktuneyse yinede mmm elime sağlık pek güzel yapmışım yedik afiyetle
tavuk sulu(maggi tablet) yoğurt çorba 1çorba tabağı
bezelyeli sebze yemeği 1 yemek tabağı valla yedimçok güzeldi ama
salata+2kaşık yoğurt

toplamda 3.5 litre su şiştim valla patlama noktasındayım yatana kadar 4litre olur heralde hedefime ulaştım

canım öncellikle çizelge için çok tşkler ama ben beceripte koyamadım bi türlü(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)yazısı çıkıyo anlamadım

cnm ne yaptın böle sabah hem yumurta hem peynir 2 etimek peşine pilav nohut filan diyetisyen mi verdi bu menüyü

canım akşam misafrlikteydik ben diabetli olduğum için evet diyet kitapçığım var fakat miktar önemli değilmi ben plav yerken 2 yk kadar nohutta en fazla 3 yk kadar yedim ben sizler gibi çok az yiyemiyorum malesef insülin kullanıyorum ve bu menüyle bile oldukça şekerim azalıyor çok düştüğü zaman o gün benim için kabus oluyorr az azda versem kilolarımı sağlığım başta geliyor menüme herkes senn gbi tepki veriyorr diabetlii olduğumu sölemekten yoruldum aslında

Son düzenleme:

canım benim ben sana çizelgemi gönderdim hiç hatırlamıyorum allah allah eğer gönderseydim yapmaman imkansızdı şimdiye kadar yolladıklrımın hepsi becerdi

Canım madem ki diyabetlisin işinin ehli bi diyetisyene gitmelisin mutlaka...Çünkü benim annem de diyabetli ve bi diyabet merkezine gittiğimizde öyle bi diyet verdiler ki kadıncağızın şekeri 40-45'lere düşüyordu(insülin de kullanıyordu günde 4 kere)...Eli ayağı titriyordu dedikleri gibi diyet uygulayacak diye...Neyse ki benim diyetisyen kuzenim var ona bi sorduk...Olması gerekenden 400-500 kalori falan eksik vermişler...Kuzen sağolsun düzgün bi diyet verdi de sonra annem normal hareketlerine dönebildi bütün gün halsiz kalıyodu valla...O yüzden sana tavsiyem sık sık ama azar azar ye, bol su iç ve bi diyetisyene mutlaka görün

kız zaten diyetisyenimde var hatta bu diyet için ben 1 hAFTA HASTANEDE KALDIM İYİCE ÖĞRENDİM GNLÜK 1400 KALORİ ALINMASI ŞART KİTAPÇIĞIMDA VAR AMA MENÜMÜ HER GÖREN Bİ TEPKİ VERİYOR MALESEF BEN 7 YILDAN BERİ BU HASTALIĞIN İÇİNDEYİM CANIM BU KADINLAR KLÜBÜ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ ÇOK YKSELİYORDU ŞEKERİM ŞİMDİ DÜZELLDİ ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR ÇOK DÜŞMESİDE HİÇ İYİ DEĞİL BEN 100 ALTINA GELDİMMİ TİTREME BAŞLIYOR KTÜLENİYORUM DOKTORUMUN VERDİĞİ DİYET KİTABINA UYUYORUM BURAYADA YEDİKLERİMİ YAZIYORUM BİR NEVİ BENİM İÇİN DOKTOR KONTROLÜ GİBİ OLDU BURASI

Tamam o zaman canım en doğrusunu yapmışsın diyeti iyi öğrenmekleSen bizim menülerimize özenip az yeme ama öyle yasak gıdalarından da yeme sen biliyorsun onları zaten(gerçi ben de biliyorum annem sağolsun sayesinde yememesi gereken meyvelere kadara öğrendim)Öpüyorum canım

annene çok geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…