bende anlamadım niye öle çok terlemedim 45 dk sürüyo yanlış mı indirdim acaba dicem ama 3 mil bi anormallik var ilk yaptığından beri terliyomusun
bugünkü menüm canlarım
sabah
1 bardak portakal suyu
2 dilim kepekli ekmek
7 tane zeytin
kk kadar beyaz peynir
3 dal dereotu
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
ara
1 muz
öğle
1 tane patates dolması
ara
1 soda
2 etimek
akşam
2 kaşık pilav
6 tanee kuşbaşı kavurma et
yarım kaseden az nohut yahnisi
1 kase salata
ara
2 bardak çay
1 tane light muz
ya canım bak sen hariç bir başkası daha tartılsın senin tartıldığın yerden ama kilosunu kesin bilen biri olsun bakalım doğrumu tartcak baksana patatesi doğru tartmış:44::44:Selam kızlar yaa size birşey sorucam az önce bir dijital baskul aldım eve geldim tartildim 66.4kilo çıktım ama bence bu baskul bozuk ben 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı ne şimdi bu anlamadım değiştirmem mi gerekiyor ne dersiniz
canım bende digital tartı kullanıyorum 2 yıldan fazla oluyo pilini hiç değiştirmedim ama benimkide arada kafayı yiyo orda şu burda bu hep farklı kilolar ama ben aynı kiloyu 3-4 defa görmeden kabul etmiyorum doğruluğunu neyseki 2 haftadır hep aynı tartıyo hepte aynı yerde tartılıyorum sabah aç ve çıplak olarak e birde tuvaletten sonra tabikideAma çok dengesiz bir tartiliyorum 64 bi 68 bi 70.3 yani çok dengesiz yarın gidip değiştiricem ve normel kilo tartandan alicam ama o zaman kaç gr verdiğimi öğrenemicem malesef
Slm kızlar bugün yaptıklarım sabah 9da kahvalti bir dilin kepekli ekmek bir kibrit kutusu peynir ve taze sıkılmış portakal
Ara 2diyet bisküvi 2şekersiz cay öyle yarim su bardağı yoğurt salata ara bir portakal akşam salata 2dilim kepek ekmek ve bir porsiyon balık akşam bir kivi
2.5litre su 1saat yürüyüş ve 50mekik 15dk egzersiz nasıl
Sen daha büyük tebrikleri hakediyosun sevgili rakibemBaşarılarının devamını diliyorum
sabah ekmek üstü yağ akşamada kızartma pek olmuyo ama tuğbiş
ya canım bak sen hariç bir başkası daha tartılsın senin tartıldığın yerden ama kilosunu kesin bilen biri olsun bakalım doğrumu tartcak baksana patatesi doğru tartmış:44::44:
canım bende digital tartı kullanıyorum 2 yıldan fazla oluyo pilini hiç değiştirmedim ama benimkide arada kafayı yiyo orda şu burda bu hep farklı kilolar ama ben aynı kiloyu 3-4 defa görmeden kabul etmiyorum doğruluğunu neyseki 2 haftadır hep aynı tartıyo hepte aynı yerde tartılıyorum sabah aç ve çıplak olarak e birde tuvaletten sonra tabikide
menün idare eder gibi işte aman anlamdım biraz dengesiz bir menü olmuş canım bu ne böyle alt alta yazsaydın menünü daha rahat okurduk gözlerim bozuldu yahu
cnm ne yaptın böle sabah hem yumurta hem peynir 2 etimek peşine pilav nohut filan diyetisyen mi verdi bu menüyü
canım öncellikle çizelge için çok tşkler ama ben beceripte koyamadım bi türlü(Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun..)yazısı çıkıyo anlamadım
canım akşam misafrlikteydik ben diabetli olduğum için evet diyet kitapçığım var fakat miktar önemli değilmi ben plav yerken 2 yk kadar nohutta en fazla 3 yk kadar yedim ben sizler gibi çok az yiyemiyorum malesef insülin kullanıyorum ve bu menüyle bile oldukça şekerim azalıyor çok düştüğü zaman o gün benim için kabus oluyorr az azda versem kilolarımı sağlığım başta geliyor menüme herkes senn gbi tepki veriyorr diabetlii olduğumu sölemekten yoruldum aslında
kız zaten diyetisyenimde var hatta bu diyet için ben 1 hAFTA HASTANEDE KALDIM İYİCE ÖĞRENDİM GNLÜK 1400 KALORİ ALINMASI ŞART KİTAPÇIĞIMDA VAR AMA MENÜMÜ HER GÖREN Bİ TEPKİ VERİYOR MALESEF BEN 7 YILDAN BERİ BU HASTALIĞIN İÇİNDEYİM CANIM BU KADINLAR KLÜBÜ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ ÇOK YKSELİYORDU ŞEKERİM ŞİMDİ DÜZELLDİ ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR ÇOK DÜŞMESİDE HİÇ İYİ DEĞİL BEN 100 ALTINA GELDİMMİ TİTREME BAŞLIYOR KTÜLENİYORUM DOKTORUMUN VERDİĞİ DİYET KİTABINA UYUYORUM BURAYADA YEDİKLERİMİ YAZIYORUM BİR NEVİ BENİM İÇİN DOKTOR KONTROLÜ GİBİ OLDU BURASICanım madem ki diyabetlisin işinin ehli bi diyetisyene gitmelisin mutlaka...Çünkü benim annem de diyabetli ve bi diyabet merkezine gittiğimizde öyle bi diyet verdiler ki kadıncağızın şekeri 40-45'lere düşüyordu(insülin de kullanıyordu günde 4 kere)...Eli ayağı titriyordu dedikleri gibi diyet uygulayacak diye...Neyse ki benim diyetisyen kuzenim var ona bi sorduk...Olması gerekenden 400-500 kalori falan eksik vermişler...Kuzen sağolsun düzgün bi diyet verdi de sonra annem normal hareketlerine dönebildi bütün gün halsiz kalıyodu valla...O yüzden sana tavsiyem sık sık ama azar azar ye, bol su iç ve bi diyetisyene mutlaka görün
kız zaten diyetisyenimde var hatta bu diyet için ben 1 hAFTA HASTANEDE KALDIM İYİCE ÖĞRENDİM GNLÜK 1400 KALORİ ALINMASI ŞART KİTAPÇIĞIMDA VAR AMA MENÜMÜ HER GÖREN Bİ TEPKİ VERİYOR MALESEF BEN 7 YILDAN BERİ BU HASTALIĞIN İÇİNDEYİM CANIM BU KADINLAR KLÜBÜ BENİ ÇOK MOTİVE ETTİ ÇOK YKSELİYORDU ŞEKERİM ŞİMDİ DÜZELLDİ ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR ÇOK DÜŞMESİDE HİÇ İYİ DEĞİL BEN 100 ALTINA GELDİMMİ TİTREME BAŞLIYOR KTÜLENİYORUM DOKTORUMUN VERDİĞİ DİYET KİTABINA UYUYORUM BURAYADA YEDİKLERİMİ YAZIYORUM BİR NEVİ BENİM İÇİN DOKTOR KONTROLÜ GİBİ OLDU BURASI
tamam o zaman canım en doğrusunu yapmışsın diyeti iyi öğrenmeklesen bizim menülerimize özenip az yeme ama öyle yasak gıdalarından da yeme sen biliyorsun onları zaten(gerçi ben de biliyorum annem sağolsun sayesinde yememesi gereken meyvelere kadara öğrendim )öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?