70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dikkatliyim canımm çünkü çok gencim daha

Aslında bende de şeker çıkıcak diye korkumdan doktora gidemiyorumGenetiğim bu konuda son derece sinir bozucuAnnem-teyzem-amcam-dedelerim bi sürü kişi şeker hastası imiş e kilo problemim de var 1. derece risk grubunda sayılıyomuşum:26: Bi de bende şeker çıksa şu an 'ye kızım o kadarcıktan bişey olmaz' diyen ailem ağzıma attığım lokmaları sayar yani

Genç olduğun için bence daha iradelisindir...Genç olman aslında bi açıdan avantaj bence senin için...Daha erkenden önlemlerini alabiliyosun ve daha iradelisindir eminim ki...Yaşlanınca insanlar pek bi umursamaz oluyor o zaman daha zor yani...

Buraya geldiğine göre en azından bi çaba gösteriyosun ve bunu birinin zoruyla yapmıyorsun yani olayı kafanda bitirmişsin demektir...O yüzden seni tebrik ediyorum canımZaten yediklerine dikkat edersen ve kilondaki azıcık da olsa bi azalış görürsen senin şekerini çok olumlu yönde etkilermiş

eğer risk taşıyorsan doktora grünmeni yavsiye edrim benmde ailemin hepsinde var genetik şekerin olumsuz sonuçları var biliyorsun önlem alınmazsan neler olacağını az çok biliyorsundur benim ailem hala kabullenemiyor bu durumu evet dediğin gibi lokma sayılıyor gençsin yeme bırak dedikleri oluyor asla tatlı sevmezdim ama hasta olduktan sonra canım istemeye başladı bu seferde o yüzden yiyemiyorumm yiyincede malum şeker yükseliyor ozamnda rahatsız ediyor dengede tutmak çok önemli benim bu topikte şekerim düzeldi motive oldum tebrik içinde çok teşekkür edrim canım

Benim zaten şerbetli tatlılarla hiç aram yok gibi bişey...Sadece sütlü tatlı severim onları da çok fazla miktarda yiyemiyorum içimi bayıyor..Ama bu kilolar kızartmalardan unlu mamullerden abur cuburlardan geliyor....Neyse bu topiğe geldiğimden beri ben de nerdeyse hiç tatlı yemedim...Ama yakın zamanda kendime bi tanecik ödül vericemMuhtemelen adet dönemime denk getiricem bi taşla 2 kuş olsun diye

Bu sırada ben şifayı kapmak üzereyim canım..O yüzden gidip yatayım artık müsadenle...Sanırım bu gece topiği biz kapatıcaz

iyi geceler canım benim bende 65 e kadar düşerim inşallah tabi kargodan şu baskülüm gelirseee tartılacamm

kizlar cok kotuyum, neden olmadi anlamadim, ama bir kilo veremedim, bugun lahana suyuna basladim bakalim bu sefer ne olacak.
baslangic: 78
gecen hafta:75.4
bugun:74.9
giden: 500 gr

başarılar cnm farkı göreceksin..
şimdi gördüm gurubunuzu benide alınnnnn 78 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var yarın diyetisyene başlıyorum. Hedefim 4 ay bakalım verebilecekmiyim sizinle motive olmak istiyorum
hoşgeldin cnm..
hafif bir menü olmuş doyduysan sorun yok cnm..
4 litre çok fazla 3 litreyı geçmeyelim cnm..
nesfit müslilerde çok fazla karbon var cnm masum gibi görünselerde kesinlikle kontrollü tüketilmelidir ve akşam öqünü için uygun deqil mesela haftada bir kahvaltı yerine yada ara öqünde yarım porsiyon olarak yiyelim ..
benim eşim çayını şekersiz içiyoo şekerini karıştırmayı bırak adama şeker bile vermiyomm ama işe geç kaldıqı zaman yumurtasını soyarım ama normalde soymam
canım kepekli makarna kilo verirken yararlı oluyo mu
ben çok severim de makarnayı
eğer daha iise onu yapıp yiyeyim
KIZLAR KEPEKLİ ÜRÜNLER KANSIZLIK YAPIYOR DİKKATİNİZE..
fıstık o baskülü bana yollasaa ne güzel hep 6lı rakamlarda
ya bende avatar yaptim begendinizmiiii
çookk cci canım yaa
Ama çok dengesiz bir tartiliyorum 64 bi 68 bi 70.3 yani çok dengesiz yarın gidip değiştiricem ve normel kilo tartandan alicam ama o zaman kaç gr verdiğimi öğrenemicem malesef
normal baskül olmaz cnm gramları göremezsin kilo alıp verdiqini anlayamazsın pilini deqiştir olmazsa git başka bi tane al ama mutlaka dijital olsun..
okey..

haziranın 14 ünde k. diyeti ile başladım 2 ayda 16 kilo verdim sonra 3 ay ara verdim 5 kilo aldım ve dengeli beslenerek tekrar başladım artık bnm yeme düzenim bu oldu diyet yapmıyorum dengeli besleniyorum hiç acelem yok böyle mutluyum..

YENİ GELEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...
Arkadaşlar bu hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar haftaya listeye giremezler en geç pazar akşamına kadar bildirimlerinizi yaparsanız haftaya listeye alınırsınız bilginize..

Merhaba Kizlar

Sabah
Yagsiz Omlet
1 Adet Sosis
5 Adet Zeytin
Domates Salatalik

oglen
sosisli sandvic

aksam
1 kase ispanak corbasi
az et

2 lt su

kilo ayni ya degisen bisey yok regl donemi oncesi ayni seyir devam ediyorum..

25 Şubat Cuma Yarışma Sonuçları

1-monarosa_22...68..........65.8..........2.200qr
2-chukuleta...67.7..........66.2..........1.500qr
3-barkinim...69.1..........68..........1.100qr
4-triendy21...75.8..........74.7..........1.100qr
5-bezdolap...80.8..........79.8..........1000qr
6-erginsena...70.5..........69.6..........900qr
7-nidah...68.7..........67.8..........900qr
8-menekse81...66.9..........66..........900qr
9-sudem34...73.9..........73.2..........700qr
10-jasminnnn...77..........76.3..........700qr
11-arcak81...71.6..........71..........600qr
12-SemPatiK...78.9..........78.4..........500qr
13-shryvz...70.7..........70.2..........500qr
14-nigdelim...75.4..........74.9..........500qr
15-alaca...73..........72.7..........300qr
16-mektupp...72..........71.7..........300qr
17-durusuuuu...76.1..........75.9..........200qr
18-Pj_Muguet...72.1..........72..........100qr

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftayada bu performanslarının devam etmesini diliyorum

Gelelim yerinde sayanlara
fangolino...75.9..........75.9..........0qr 100 mekik ceza :

Kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlarr

aysebahar...68.8..........69.3..........+500qr 150 mekik ceza
burningflame...73.1..........73.6..........+500qr 150 mekik ceza

Hulk arkadaşımız izinli
fdm ve NEVRESEMA arkadaşlarımız bildirimlerini yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Bildirim yapmayan arkadaşlar listeden elenmişlerdri..

Haftaya daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiyle
Kaptan SENAA

milet supersiniz ama ben giderek kotuye gidiyom galiba

cnm geçmiş olsun o zamna sen sana uygun yeki şekerine dikkat cnm

gunaydinnn.sena kaptan ben pazar gunu tee 20 saat uzaktaki ve 6 aydir gitmedigim memleketime,manisaya gidiyorum,senin adasin kucuk kizim meryem sena ile.bi dahaki cumaya 12 gun sonra falan burda olacam ins.oradayken nete girebilecegimi sanmiyorum.izinli olsam olur degilmi?ben yokken vermeyin cok kilo hee:)yok yok saka siz verin ben yetisirim ins..

Ben dün başladim diyete ve 75 kiloyum pazar günü tartilip haber veririm

yok be en fazla dolduruyorum biş zahmet kendi yapsın.hem o nıye benım çayımı doldurup şekerını atıp bana uzatmıyo.şımartma kız çolugun cocugun var zaten hem 2 çocukla ugrasıp hemde şeker mı karıştırıyon.bak karıştırıyon yıne kıymetını bılmıyo butun kadınlar dolduruyo bı tek sen degılsın dıyip bıde senle ıddaaya giriyo.hep analarının yüzünden anacım ya.şımartmışlar bunları sankı dünyada tek bunlar var.7 yaşındaki çocuktaki zihniyette aynı merak etme gecen 7 yaşındakılere sordum 20 sene sonra ne yapacaksınız dıye sınıfta .oğlanlar ilerde çalışcakmış karısı çalışmıycakmış evde oturup yemek yapacakmış.tuttu yine feminist tarafım yaaaaa

ya bende avatar yaptim begendinizmiiii
süper haha

saol fıstığım hadi kalk da senle kaynatıcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…