annene çok geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canım:) sen annem gibi her bulduğunu yiyip kilo alma ama tmm mı:26:dikkat et çünkü dikkat edilince kilo vermede de çok güzel sonuçlar alınıyor şeker hastalarında biliyorum
dikkatliyim canımm çünkü çok gencim daha
eğer risk taşıyorsan doktora grünmeni yavsiye edrim benmde ailemin hepsinde var genetik şekerin olumsuz sonuçları var biliyorsun önlem alınmazsan neler olacağını az çok biliyorsundur benim ailem hala kabullenemiyor bu durumu evet dediğin gibi lokma sayılıyor gençsin yeme bırak dedikleri oluyor asla tatlı sevmezdim ama hasta olduktan sonra canım istemeye başladı bu seferde o yüzden yiyemiyorumm yiyincede malum şeker yükseliyor ozamnda rahatsız ediyor dengede tutmak çok önemli benim bu topikte şekerim düzeldi motive oldum tebrik içinde çok teşekkür edrim canımaslında bende de şeker çıkıcak diye korkumdan doktora gidemiyorumgenetiğim bu konuda son derece sinir bozucu annem-teyzem-amcam-dedelerim bi sürü kişi şeker hastası imiş e kilo problemim de var 1. Derece risk grubunda sayılıyomuşum:26: Bi de bende şeker çıksa şu an 'ye kızım o kadarcıktan bişey olmaz' diyen ailem ağzıma attığım lokmaları sayar yani
Genç olduğun için bence daha iradelisindir...genç olman aslında bi açıdan avantaj bence senin için...daha erkenden önlemlerini alabiliyosun ve daha iradelisindir eminim ki...yaşlanınca insanlar pek bi umursamaz oluyor o zaman daha zor yani...
Buraya geldiğine göre en azından bi çaba gösteriyosun ve bunu birinin zoruyla yapmıyorsun yani olayı kafanda bitirmişsin demektir...o yüzden seni tebrik ediyorum canımzaten yediklerine dikkat edersen ve kilondaki azıcık da olsa bi azalış görürsen senin şekerini çok olumlu yönde etkilermiş
eğer risk taşıyorsan doktora grünmeni yavsiye edrim benmde ailemin hepsinde var genetik şekerin olumsuz sonuçları var biliyorsun önlem alınmazsan neler olacağını az çok biliyorsundur benim ailem hala kabullenemiyor bu durumu evet dediğin gibi lokma sayılıyor gençsin yeme bırak dedikleri oluyor asla tatlı sevmezdim ama hasta olduktan sonra canım istemeye başladı bu seferde o yüzden yiyemiyorumm yiyincede malum şeker yükseliyor ozamnda rahatsız ediyor dengede tutmak çok önemli benim bu topikte şekerim düzeldi motive oldum tebrik içinde çok teşekkür edrim canım
iyi geceler canım benim
benim zaten şerbetli tatlılarla hiç aram yok gibi bişey...sadece sütlü tatlı severim onları da çok fazla miktarda yiyemiyorum içimi bayıyor..ama bu kilolar kızartmalardan unlu mamullerden abur cuburlardan geliyor....neyse bu topiğe geldiğimden beri ben de nerdeyse hiç tatlı yemedim...ama yakın zamanda kendime bi tanecik ödül vericemmuhtemelen adet dönemime denk getiricem bi taşla 2 kuş olsun diye
Bu sırada ben şifayı kapmak üzereyim canım..o yüzden gidip yatayım artık müsadenle...sanırım bu gece topiği biz kapatıcaz
iyi geceler canım benimbende 65 e kadar düşerim inşallah tabi kargodan şu baskülüm gelirseee tartılacamm
başarılar cnm farkı göreceksin..sen usta olmuşsun kaptan...
bu hafta deneyeceğim önerilerini...
durum felaket bende...
69.3 olmuşum...
neden alıyorum anlamıyorum diyordum yazını okudum daha ii anladım..
emzirmeme rağmen veremeyişim nedeni bariz ortada...
başlangıç 90
geçen hafta 68.8
bu hafta 69.3
giden/gelen -500 gr
toplamda giden 20.7 kg
hedef 62
hoşgeldin cnm..şimdi gördüm gurubunuzu benide alınnnnn 78 kiloyum 6 ay önce doğum yaptım 18 kg fazlam var yarın diyetisyene başlıyorum. Hedefim 4 ay bakalım verebilecekmiyim sizinle motive olmak istiyorum
hafif bir menü olmuş doyduysan sorun yok cnm..Menümü de yazayım hazır fırsat bulmuşken;
Sabah; 1dilim ekmek, 1 ince dilim kaşar ( 2 bardak su içtim)
Ara; 1 ince dilim ananas ve yeşil çay
Öğlen;2 bardak su, ton balığı diyet olanında 1 dilim ekmek,
Ara;Activia yoğurt, yeşil çay
Akşam;Pırasa ve salata yerim ekmek yemem.
Bundan sonra kapatnımızın da dediği gibi akşam meyve yememeye karar verdim su içerim 3 lt ye tamamlarım yeterli
4 litre çok fazla 3 litreyı geçmeyelim cnm..bu ne biçim menü kız allah akıl fikir versin ne diyim çok sağlıksız ve az
hatta en önemli öğün olan kahvaltıyı bile yapmamışsınolmamış hadi sonraki öğünleri yemesende olur ama kahvaltı şart
aynen tatlım meyveyi bende gündüz ara öğünlerde yiycem bundan sonra
suyuda çok fazla tüketmeye çalışcam bugün garanti 4ltreyi tamamlarım
nesfit müslilerde çok fazla karbon var cnm masum gibi görünselerde kesinlikle kontrollü tüketilmelidir ve akşam öqünü için uygun deqil mesela haftada bir kahvaltı yerine yada ara öqünde yarım porsiyon olarak yiyelim ..kızlar menüm
sabah
1 dilim light ekmek
1 adet karper light
domates biber maydanoz dere otu
5 zeytin
ara
3 gün kurusu 2 ceviz içi
öğlen
100 gr kepekli makarna domates soslu
2 kaşık light yoğurt
ara
1 elma 1 kuru ncir
akşam
yemek istemiyo cnm nesfit yicem
su ve yeşil çay devammm
benim eşim çayını şekersiz içiyookızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı
KIZLAR KEPEKLİ ÜRÜNLER KANSIZLIK YAPIYOR DİKKATİNİZE..canım kepekli makarna kilo verirken yararlı oluyo mu
ben çok severim de makarnayı
eğer daha iise onu yapıp yiyeyim
fıstık o baskülü bana yollasaaSelam kızlar yaa size birşey sorucam az önce bir dijital baskul aldım eve geldim tartildim 66.4kilo çıktım ama bence bu baskul bozuk ben 75kiloyum patates almıştım 4kilo onu tarttim doğru çıktı ne şimdi bu anlamadım değiştirmem mi gerekiyor ne dersiniz
çookk cci canım yaaya bende avatar yaptim begendinizmiiii
normal baskül olmaz cnm gramları göremezsin kilo alıp verdiqini anlayamazsın pilini deqiştir olmazsa git başka bi tane al ama mutlaka dijital olsun..Ama çok dengesiz bir tartiliyorum 64 bi 68 bi 70.3 yani çok dengesiz yarın gidip değiştiricem ve normel kilo tartandan alicam ama o zaman kaç gr verdiğimi öğrenemicem malesef
okey..evet bu hafta kilo veremedimama almadımda
hala 75,9kg görüyorum tartıda
regl zamanım gelmek üzere ve kronik p.c.o. lu olduğumdan normalden daha fazla şişkinlik yaşıyorum sanki 5 kg almış kadar şişiyorum bu dönemde
zaten reglimin yaklaştığını da bu durumdan anlıyorum...
mekik cezası boynumun borcu çekicem napalım
sevgili kaptanım regl dönemimde pek yataktan çıkamadığım için izin isteyebilirim spor yapamayacağım çünkü...
iyi akşamlar arkadaşlar
bende bu hafta kilo veremedim(
önceki gün abartılı bi şekilde yediğim mercimek köftesindenmi yada regl öncesi şişkinliktenmi bilmiyorum
gelecek hafta düzenli bi şekilde pilates yapacağım vede yürüyüş fırsat buldukça
başlangıç 79.3
geçen hafta 76.1
bu hafta 75.9
giden 200gr
toplam gidn 3400
hedef 69
bu arada erginsena tebrik ederimbunca kiloyu ne kadar sürede verdin ?
darısı hepimizin başına :79:
milet supersiniz25 Şubat Cuma Yarışma Sonuçları
1-monarosa_22...68..........65.8..........2.200qr
2-chukuleta...67.7..........66.2..........1.500qr
3-barkinim...69.1..........68..........1.100qr
4-triendy21...75.8..........74.7..........1.100qr
5-bezdolap...80.8..........79.8..........1000qr
6-erginsena...70.5..........69.6..........900qr
7-nidah...68.7..........67.8..........900qr
8-menekse81...66.9..........66..........900qr
9-sudem34...73.9..........73.2..........700qr
10-jasminnnn...77..........76.3..........700qr
11-arcak81...71.6..........71..........600qr
12-SemPatiK...78.9..........78.4..........500qr
13-shryvz...70.7..........70.2..........500qr
14-nigdelim...75.4..........74.9..........500qr
15-alaca...73..........72.7..........300qr
16-mektupp...72..........71.7..........300qr
17-durusuuuu...76.1..........75.9..........200qr
18-Pj_Muguet...72.1..........72..........100qr
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftayada bu performanslarının devam etmesini diliyorum
Gelelim yerinde sayanlara
fangolino...75.9..........75.9..........0qr100 mekik ceza :
Kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlarr
aysebahar...68.8..........69.3..........+500qr150 mekik ceza
burningflame...73.1..........73.6..........+500qr150 mekik ceza
Hulk arkadaşımız izinli
fdm ve NEVRESEMA arkadaşlarımız bildirimlerini yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Bildirim yapmayan arkadaşlar listeden elenmişlerdri..
Haftaya daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiyle
Kaptan SENAA
kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı[/QUOTE
haha ben size bişey söyleyim benim eşim ağzına çay sürmez.bi yere gittiğimizdede ya nescafe yada meyve suyu fılan ıcer veya soda ama genel olarak sorarsan bende eşime pek hizmet etmem bebek küçük calısıyorum pek hayrım olmuyo adama ama vakıt veortamına göre yapmaya calısırım.erkekler sevıyo ılgıyı yaa
canım akşam misafrlikteydik ben diabetli olduğum için evet diyet kitapçığım var fakat miktar önemli değilmi ben plav yerken 2 yk kadar nohutta en fazla 3 yk kadar yedim ben sizler gibi çok az yiyemiyorum malesef insülin kullanıyorum ve bu menüyle bile oldukça şekerim azalıyor çok düştüğü zaman o gün benim için kabus oluyorr az azda versem kilolarımı sağlığım başta geliyor menüme herkes senn gbi tepki veriyorr diabetlii olduğumu sölemekten yoruldum aslında
25 Şubat Cuma Yarışma Sonuçları
1-monarosa_22...68..........65.8..........2.200qr
2-chukuleta...67.7..........66.2..........1.500qr
3-barkinim...69.1..........68..........1.100qr
4-triendy21...75.8..........74.7..........1.100qr
5-bezdolap...80.8..........79.8..........1000qr
6-erginsena...70.5..........69.6..........900qr
7-nidah...68.7..........67.8..........900qr
8-menekse81...66.9..........66..........900qr
9-sudem34...73.9..........73.2..........700qr
10-jasminnnn...77..........76.3..........700qr
11-arcak81...71.6..........71..........600qr
12-SemPatiK...78.9..........78.4..........500qr
13-shryvz...70.7..........70.2..........500qr
14-nigdelim...75.4..........74.9..........500qr
15-alaca...73..........72.7..........300qr
16-mektupp...72..........71.7..........300qr
17-durusuuuu...76.1..........75.9..........200qr
18-Pj_Muguet...72.1..........72..........100qr
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftayada bu performanslarının devam etmesini diliyorum
Gelelim yerinde sayanlara
fangolino...75.9..........75.9..........0qr100 mekik ceza :
Kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlarr
aysebahar...68.8..........69.3..........+500qr150 mekik ceza
burningflame...73.1..........73.6..........+500qr150 mekik ceza
Hulk arkadaşımız izinli
fdm ve NEVRESEMA arkadaşlarımız bildirimlerini yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Bildirim yapmayan arkadaşlar listeden elenmişlerdri..
Haftaya daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiyle
Kaptan SENAA
yok be en fazla dolduruyorum biş zahmet kendi yapsın.hem o nıye benım çayımı doldurup şekerını atıp bana uzatmıyo.şımartma kız çolugun cocugun var zaten hem 2 çocukla ugrasıp hemde şeker mı karıştırıyon.bak karıştırıyon yıne kıymetını bılmıyo butun kadınlar dolduruyo bı tek sen degılsın dıyip bıde senle ıddaaya giriyo.hep analarının yüzünden anacım ya.şımartmışlar bunları sankı dünyada tek bunlar var.7 yaşındaki çocuktaki zihniyette aynı merak etme gecen 7 yaşındakılere sordum 20 sene sonra ne yapacaksınız dıye sınıfta .oğlanlar ilerde çalışcakmış karısı çalışmıycakmış evde oturup yemek yapacakmış.tuttu yine feminist tarafım yaaaaakızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı
süper hahaya bende avatar yaptim begendinizmiiii
saol fıstığım hadi kalk da senle kaynatıceztebriklerr kaptanımmmmm süpersin yaaaaa
kankiiii kısss seni de tebrik ediyorummmmm süpersinnn.
rakibemmm tebrikler çok güzel gidiyosunnn
ben de çok terliyorum valla.normalde hiç terleyemem. aslında leslie yapınca terler akıyo resmen.
canım bazen işi varsa yaparım ama normalde yapmam tabi.sonra başlıcak şekerli olmuş şekersiz olmuş amaaaaannnnn onu mu dinlicemm
süperrrrr twityyyyyy.
ARKADAŞLAR KİLO VERENLERİ TEBRİK EDİYORUMMMVEREMEYENLER ALANLAR SABİRLI OLUN HERKES VERECEK BU KİLOLARI BAŞKA ÇARE YOKKK
başlangıç:80
gecen hafta:70.7
şu anki:70.2
bu hafta giden:500gram
totalde:9 KİLO 800gram
ben daha fazla veririm diyodum ama olmadı kıssslar yaaa moralim bozuldu 6 lı rakamlara inemedimdün çok sıvı aldım ödm olmuş olabilir mi bilmiyorum ama artık bu haftaya bakıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?