yok be en fazla dolduruyorum biş zahmet kendi yapsın.hem o nıye benım çayımı doldurup şekerını atıp bana uzatmıyo.şımartma kız çolugun cocugun var zaten hem 2 çocukla ugrasıp hemde şeker mı karıştırıyon.bak karıştırıyon yıne kıymetını bılmıyo butun kadınlar dolduruyo bı tek sen degılsın dıyip bıde senle ıddaaya giriyo.hep analarının yüzünden anacım ya.şımartmışlar bunları sankı dünyada tek bunlar var.7 yaşındaki çocuktaki zihniyette aynı merak etme gecen 7 yaşındakılere sordum 20 sene sonra ne yapacaksınız dıye sınıfta .oğlanlar ilerde çalışcakmış karısı çalışmıycakmış evde oturup yemek yapacakmış.tuttu yine feminist tarafım yaaaaa
süper haha
saol fıstığım hadi kalk da senle kaynatıcez
kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı[/QUOTE
canım çok iyisin valla bizde çayı eşim yapar o getirir ben günde kaç öğün yemek hazırlıyorum çocuklar desen ona keza bi zahmet çay işinide o yapsın.hani evlilik paylaşımdı elinden geleni oda yapmalı diye düşünüyorum.
hoşgeldinben de kilo vermek istiyorum kilom 74 ama benim üst kısmımda fazla bişey yok ama bacaklarım kalçalarım çok kalın:2: ben de aranıza katılıp zayıflamak istiyorum:13:
25 Şubat Cuma Yarışma Sonuçları
1-monarosa_22...68..........65.8..........2.200qr
2-chukuleta...67.7..........66.2..........1.500qr
3-barkinim...69.1..........68..........1.100qr
4-triendy21...75.8..........74.7..........1.100qr
5-bezdolap...80.8..........79.8..........1000qr
6-erginsena...70.5..........69.6..........900qr
7-nidah...68.7..........67.8..........900qr
8-menekse81...66.9..........66..........900qr
9-sudem34...73.9..........73.2..........700qr
10-jasminnnn...77..........76.3..........700qr
11-arcak81...71.6..........71..........600qr
12-SemPatiK...78.9..........78.4..........500qr
13-shryvz...70.7..........70.2..........500qr
14-nigdelim...75.4..........74.9..........500qr
15-alaca...73..........72.7..........300qr
16-mektupp...72..........71.7..........300qr
17-durusuuuu...76.1..........75.9..........200qr
18-Pj_Muguet...72.1..........72..........100qr
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftayada bu performanslarının devam etmesini diliyorum
Gelelim yerinde sayanlara
fangolino...75.9..........75.9..........0qr100 mekik ceza :
Kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlarr
aysebahar...68.8..........69.3..........+500qr150 mekik ceza
burningflame...73.1..........73.6..........+500qr150 mekik ceza
Hulk arkadaşımız izinli
fdm ve NEVRESEMA arkadaşlarımız bildirimlerini yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Bildirim yapmayan arkadaşlar listeden elenmişlerdri..
Haftaya daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiyle
Kaptan SENAA
hoşgeldin canımben de kilo vermek istiyorum kilom 74 ama benim üst kısmımda fazla bişey yok ama bacaklarım kalçalarım çok kalın:2: ben de aranıza katılıp zayıflamak istiyorum:13:
bi dakka bu listede ben niye yokum ?????
ama her dediginizi yapmistim
25 Şubat Cuma Yarışma Sonuçları
1-monarosa_22...68..........65.8..........2.200qr
2-chukuleta...67.7..........66.2..........1.500qr
3-barkinim...69.1..........68..........1.100qr
4-triendy21...75.8..........74.7..........1.100qr
5-bezdolap...80.8..........79.8..........1000qr
6-erginsena...70.5..........69.6..........900qr
7-nidah...68.7..........67.8..........900qr
8-menekse81...66.9..........66..........900qr
9-sudem34...73.9..........73.2..........700qr
10-jasminnnn...77..........76.3..........700qr
11-arcak81...71.6..........71..........600qr
12-SemPatiK...78.9..........78.4..........500qr
13-shryvz...70.7..........70.2..........500qr
14-nigdelim...75.4..........74.9..........500qr
15-alaca...73..........72.7..........300qr
16-mektupp...72..........71.7..........300qr
17-durusuuuu...76.1..........75.9..........200qr
18-Pj_Muguet...72.1..........72..........100qr
Kilo veren arkadaşları tebrik ediyor haftayada bu performanslarının devam etmesini diliyorum
Gelelim yerinde sayanlara
fangolino...75.9..........75.9..........0qr100 mekik ceza :
Kilo veremedikleri gibi üstüne birde kilo alanlarr
aysebahar...68.8..........69.3..........+500qr150 mekik ceza
burningflame...73.1..........73.6..........+500qr150 mekik ceza
Hulk arkadaşımız izinli
fdm ve NEVRESEMA arkadaşlarımız bildirimlerini yaparak haftaya listeye girmeye hak kazanmışlardır..
Bildirim yapmayan arkadaşlar listeden elenmişlerdri..
Haftaya daha güzel kiloların verildiqini görmek dileqiyle
Kaptan SENAA
hoşgeldin canım
tatlım unutmuş olabilir sena.sen bildirim yaptınmı dün?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/423539-basardim-sizde-basarabilirsiniz-3.htmlarkadaşlar burada yazan arkadaşa bakarmısınız.bizlerede motivasyon olsun.süper valla...
kilo bildirimi nasil yapicamki ya bide esimin disi cok agriyordu 2 gundur bebek gibi onunla ugrasiyorumgece uyuyamadim gunduz doktordaydik ondan bisey yapamadim kilo bildirimi yapmak icin ne yapmaliyimki ???????
baslangic ve suan olan kilomumu yazacagim sadece ozel birsey varmi
menum
sabah
1 diet biskuvi
2 cup cay
1 lt su
oglen yedigim tavuk dokundu
2 ayran ictim rahatsizlandim yemekten
aksam
1 kase ispanak corbasi
bol salata
az haslanmis et
hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan ve cuma günü bildirim yaparsan 2.hafta seni listeye eklerimben de kilo vermek istiyorum kilom 74 ama benim üst kısmımda fazla bişey yok ama bacaklarım kalçalarım çok kalın:2: ben de aranıza katılıp zayıflamak istiyorum:13:
kızlar ben bi konu açtım ama birde burda sizlere sormak istiyorum mahsuru yoksa
eşinizin çayını karıştıryormusunuz
kızlar biz eşimle iddaya girdik aranızda eşinin çayını doldurup şekerini atıp karıştırdıktan sonra kocasına çayını uzatan varmı bayanlar hadi yorumlarınızı paylaşın benimle önemli idda bakımından baktıkki aramızda halledemiycez buraya yazmayı deneyeyim dedim bakalım varmı[/QUOTE
canım çok iyisin valla bizde çayı eşim yapar o getirir ben günde kaç öğün yemek hazırlıyorum çocuklar desen ona keza bi zahmet çay işinide o yapsın.hani evlilik paylaşımdı elinden geleni oda yapmalı diye düşünüyorum.
bildirim yapmadıqın için listede yoksun cnm eqer sen bildirim yapmazsan seni nasıl listeye ekleyebilirimbi dakka bu listede ben niye yokum ?????
ama her dediginizi yapmistim
hoşgeldin cnm yukarıda yazdıklarımı uygularsan beraber bu yola devam edebiliriz kolay gelsin..selam arkadaşlar. ben de 73,5 kiloyum. 3 ayda 87den bu kiloya düştüm. hedefim 60 olmak. mart sonuna kadarsa 67 olmak istiyorum. 1 ayda 6kilo 500gr vermek hedefim yani. zor gibi :S 3 aydır dengeli ve saglıklı beslenerek diilde, hep az az yiyerek beslendim itiraf ediyorum. elma diyetine başlamayı düşünüyorum, ayda 1 hafta elma diyeti yapsam diyorum, ama korkuyorum verdiğim kiloları sonra geri alırım diye. bu arada metabolizmam baya yavaşladı beslenme düzenimden dolayı. bu düzeni degiştirip saglıklı bi beslenme düzenine başladım bir ara, az az ve sık sık yagsız şeyler yedim, fakat bu sefer hiç kilo veremedim. yani bünyem alışmış kuş kadar yemeye. kilo vermek için bana bu çok saglıklı gelmeyen diyetlere devam ediyim diyorum ama çokta korkuyorum :S fakat başka türlü de zayıflayamıyorum. ne önerirsiniz bana? bilgi ve fikir almaya ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler. hoşçakalııınn :):)
sende hoşgeldin cnm yukarıdaki şartların hepsi senin içinde geçerli ..ben yeni katıldım evet bende eşimin çayını doldurup şekerini karıştırırım ama kızdığım zaman yapmak istemem yinede sanki önemli bir görevmiş gibi yaparım...
menülerini paylaşırsan hatalarını söyleriz daha güsell motive olursun cnm..bende 71 kiloyum hedefim 6o spor yapamıyorum ama az yemeğide başaramıyorum zayıflamam lazım böyle yarışla bende azim eder belki veririm çok istiyorum aslında:84:
tabiki alırız cnm burda herkese yer var öncelikle hışgeldin kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan 2. hafta listeye eklerim cnm..bende yeni üye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim 77.4 kiloyum
kilo bildirimi nasil yapicamki ya bide esimin disi cok agriyordu 2 gundur bebek gibi onunla ugrasiyorumgece uyuyamadim gunduz doktordaydik ondan bisey yapamadim kilo bildirimi yapmak icin ne yapmaliyimki ???????
baslangic ve suan olan kilomumu yazacagim sadece ozel birsey varmi
menum
sabah
1 diet biskuvi
2 cup cay
1 lt su
oglen yedigim tavuk dokundu
2 ayran ictim rahatsizlandim yemekten
aksam
1 kase ispanak corbasi
bol salata
az haslanmis et
Canım menün saqlıklı deqil kahvaltın olmamış meyva yokakşam güzel olmuş
kilo bildirimini şu şekilde yapıcaksın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?