70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fıstık çoktan kalktım da ancak girebildim (7'de)çocuk ev kahvaltı...canım yaaa ben 2 hafta yapabildiğim kadar karbon diyeti yapmayı düşünüyorum.sbahtan başladım.hayırlısı bakalım.kendime bi liste oluşturayım daa.sıkıldım 500 gr 300 gr ufff....

ben de kilo vermek istiyorum kilom 74 ama benim üst kısmımda fazla bişey yok ama bacaklarım kalçalarım çok kalın:2: ben de aranıza katılıp zayıflamak istiyorum:13:

ben de kilo vermek istiyorum kilom 74 ama benim üst kısmımda fazla bişey yok ama bacaklarım kalçalarım çok kalın:2: ben de aranıza katılıp zayıflamak istiyorum:13:
hoşgeldin
deneme süesince yani bir hafta.hergun ne yediğini zayıflamak için neler yaptıgını yazarsan ve cuma gunu bıldırım yaparsam kaptan sena haftaya seni listeye ekler

bi dakka bu listede ben niye yokum ?????

ama her dediginizi yapmistim

hoşgeldin canım
bi dakka bu listede ben niye yokum ?????

ama her dediginizi yapmistim

tatlım unutmuş olabilir sena.sen bildirim yaptınmı dün?

Kızlar merhaba bugün yazamadım işyerindeyim çok yoğunum bugün akşam da giremeyebilirim menümü yazmaya çalışırım haber vermek için girdim.

Sabah; 1 ince dilim peynir domates 1 dlm ekmek
Ara: 2 ceviz
öğlen; peynrili salata bir dilim ekmek
bu kadar kızlar devamını da yazarım öptüm hepiniziii

Bütün kilo veren arkadaşları kutlarımİnşallah hepimiz yaza kadar incecik oluruz

selam arkadaşlar. ben de 73,5 kiloyum. 3 ayda 87den bu kiloya düştüm. hedefim 60 olmak. mart sonuna kadarsa 67 olmak istiyorum. 1 ayda 6kilo 500gr vermek hedefim yani. zor gibi :S 3 aydır dengeli ve saglıklı beslenerek diilde, hep az az yiyerek beslendim itiraf ediyorum. elma diyetine başlamayı düşünüyorum, ayda 1 hafta elma diyeti yapsam diyorum, ama korkuyorum verdiğim kiloları sonra geri alırım diye. bu arada metabolizmam baya yavaşladı beslenme düzenimden dolayı. bu düzeni degiştirip saglıklı bi beslenme düzenine başladım bir ara, az az ve sık sık yagsız şeyler yedim, fakat bu sefer hiç kilo veremedim. yani bünyem alışmış kuş kadar yemeye. kilo vermek için bana bu çok saglıklı gelmeyen diyetlere devam ediyim diyorum ama çokta korkuyorum :S fakat başka türlü de zayıflayamıyorum. ne önerirsiniz bana? bilgi ve fikir almaya ihtiyacım var. şimdiden teşekkürler. hoşçakalııınn :):)

ben yeni katıldım evet bende eşimin çayını doldurup şekerini karıştırırım ama kızdığım zaman yapmak istemem yinede sanki önemli bir görevmiş gibi yaparım...

bende 71 kiloyum hedefim 6o spor yapamıyorum ama az yemeğide başaramıyorum zayıflamam lazım böyle yarışla bende azim eder belki veririm çok istiyorum aslında:84:

hoşgeldiniz kızlarrr

çay şekerini niye karıştırim canım çayımı bile o koyar sağolsun

hoşgeldin canım

tatlım unutmuş olabilir sena.sen bildirim yaptınmı dün?

kilo bildirimi nasil yapicamki ya bide esimin disi cok agriyordu 2 gundur bebek gibi onunla ugrasiyorum gece uyuyamadim gunduz doktordaydik ondan bisey yapamadim kilo bildirimi yapmak icin ne yapmaliyimki ???????

baslangic ve suan olan kilomumu yazacagim sadece ozel birsey varmi

menum
sabah
1 diet biskuvi
2 cup cay
1 lt su

oglen yedigim tavuk dokundu

2 ayran ictim rahatsizlandim yemekten

aksam
1 kase ispanak corbasi
bol salata
az haslanmis et

canım cuma günü bunu yaptıysan sorun yok sena atlamış olabilr.topiğe gelince sorarsın.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.. ben bugün gündeydim.. düşünün yani pastalar börekler.. ama kendimi tuttum sayılır.. ekstradan yarım dilim yaş pasta yemişimdir.

sabah diyet kahvaltısı klasik

öğleyin günde yediklerim yaprak sarma, şehriye salatası, tatlı

akşam da ızgara tavuk bir kase yoğurt çorbası..

ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım

hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan ve cuma günü bildirim yaparsan 2.hafta seni listeye eklerim

ÇITIRLARIMIN DİKKATİNE!..
Önümüzdeki cuma itibariyle bildirimlerinizi özelime yapmanızı istiryoum artık farklı bir tablo görücez ve o tabloda kim bugüne kadar ne yapmış toplu olarak görücez tabiki aynı zamanda kilo bildirimlerinizi motivasyaon açısından burayada yapmanızı rica ediyorum özellikle özelime yapılan bildirimlerinizde eksiksiz olarak;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef

şeklinde olmalıdır bu şekilde yapılmayan bildirimlerde tablo eksik kalacaqından listede adınızı göremezsiniz dikkatinize fıstıklarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…