hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan ve cuma günü bildirim yaparsan 2.hafta seni listeye eklerim
bildirim yapmadıqın için listede yoksun cnm eqer sen bildirim yapmazsan seni nasıl listeye ekleyebilirim
hoşgeldin cnm yukarıda yazdıklarımı uygularsan beraber bu yola devam edebiliriz kolay gelsin..
sende hoşgeldin cnm yukarıdaki şartların hepsi senin içinde geçerli ..
menülerini paylaşırsan hatalarını söyleriz daha güsell motive olursun cnm..
tabiki alırız cnm burda herkese yer var öncelikle hışgeldin kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan 2. hafta listeye eklerim cnm..
Canım menün saqlıklı deqil kahvaltın olmamış meyva yokakşam güzel olmuş
kilo bildirimini şu şekilde yapıcaksın
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef..
yok canim yaa farkindayim da hic iki gecedir uyuyamiyorum ondan pek dikkat edemedim
ÇITIRLARIMIN DİKKATİNE!..
Önümüzdeki cuma itibariyle bildirimlerinizi özelime yapmanızı istiryoum artık farklı bir tablo görücez ve o tabloda kim bugüne kadar ne yapmış toplu olarak görücez tabiki aynı zamanda kilo bildirimlerinizi motivasyaon açısından burayada yapmanızı rica ediyorum özellikle özelime yapılan bildirimlerinizde eksiksiz olarak;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
şeklinde olmalıdır bu şekilde yapılmayan bildirimlerde tablo eksik kalacaqından listede adınızı göremezsiniz dikkatinize fıstıklarrrrr
herkese merhabalar ve kolay gelsin diyorum. :) umarım hepiniz en kısa zaman da arzu ettiğiniz kiloya ulaşırsınız.
buyur bacım alırız nıye almıyak.bende yeni üye oldum benide aranıza alırsanız sevinirim 77.4 kiloyum
olur kaptanım sen yeterkı ısteÇITIRLARIMIN DİKKATİNE!..
Önümüzdeki cuma itibariyle bildirimlerinizi özelime yapmanızı istiryoum artık farklı bir tablo görücez ve o tabloda kim bugüne kadar ne yapmış toplu olarak görücez tabiki aynı zamanda kilo bildirimlerinizi motivasyaon açısından burayada yapmanızı rica ediyorum özellikle özelime yapılan bildirimlerinizde eksiksiz olarak;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
şeklinde olmalıdır bu şekilde yapılmayan bildirimlerde tablo eksik kalacaqından listede adınızı göremezsiniz dikkatinize fıstıklarrrrr
tamam cnm sen bu hafta bihayli yorulmuşsun önce dinlenip biraz toparlan bildirimini haftaya yaparsın listeye ekleriz..hoşgeldin cnm kilo çizelgeni yapıp günlük menülerini paylaşırsan ve cuma günü bildirim yaparsan 2.hafta seni listeye eklerim
yok canim yaa farkindayim da hic iki gecedir uyuyamiyorum ondan pek dikkat edemedim
Canım hoşgeldin güzel dileklerin için teşekkürler cnm..herkese merhabalar ve kolay gelsin diyorum. :) umarım hepiniz en kısa zaman da arzu ettiğiniz kiloya ulaşırsınız.
sudemmmm fıssstıqım nasılsın aşım yaa hiç görüşemiyozpapucumu kim dama attı kısss
arkadaşlar,bayağı bir zamandır buraya üyeyim takip ediyorum ...çok güzel bir topik zevkle paylaşımlarınızı okuyorum veeee bende takibe katılmak istiyorum
ben 1.61 boyundayım,şu an itibarıyla 71.9 kiloyumgünlük 60 dk.yürüyüş yapıyorum koşu bandında
20 dk. kemer çalışıyorum
15 dk. bisiklet çalışıyorum
ayrıca bende çalışıyorum hemşireyim oyüzden hafta içi güzel ve sağlıklı besleniyorum ama haftasonu çocuklarla evde olduğum için biraz kaçırıyorum
39 yaşındayım
bugün sabah ile öğlen birleşmek zorunda kaldı
menümde bir porsiyon bulgur pilavı
bir pors. karnıyarık
bir kase cacık
ara bir portakal
akşam
çocuklar kıymalı pide istemişti evde yaptım bir tane ondan yedim bir bardak ayranla beraber
bugün kaçamak çok oldu ama cumartesileri benim hafta tatilim gibi oluyor
başlangıç kilom 86
şu anki kilom 71.9
hedefim 60 kilo
toplamda 14.1 kilo giden
az az sık sık en az 6 öğün tüketiyorum porsiyonlarımı küçülttüm özellikle akşamı günde 2-2.5 litre su içiyorum mecburen çünkü böbrek hastasıyım aynı zamanda
şuanki kiloma ekim sonundan beri geldim tabii hormon ilacımda aynı dönemde kesildi öyle başladım kilo kontrolüme
benide aranıza alırmısınız:26:
hosgeldın canım süper kılo vermıssın sende bu hafta deneme haftralları an olucak kaptan az yukarda dıger arkadaslara yazdı kuralları sanırım okumussundur kolay kılo vermeler
arkadaşlar,bayağı bir zamandır buraya üyeyim takip ediyorum ...çok güzel bir topik zevkle paylaşımlarınızı okuyorum veeee bende takibe katılmak istiyorum
ben 1.61 boyundayım,şu an itibarıyla 71.9 kiloyumgünlük 60 dk.yürüyüş yapıyorum koşu bandında
20 dk. kemer çalışıyorum
15 dk. bisiklet çalışıyorum
ayrıca bende çalışıyorum hemşireyim oyüzden hafta içi güzel ve sağlıklı besleniyorum ama haftasonu çocuklarla evde olduğum için biraz kaçırıyorum
39 yaşındayım
bugün sabah ile öğlen birleşmek zorunda kaldı
menümde bir porsiyon bulgur pilavı
bir pors. karnıyarık
bir kase cacık
ara bir portakal
akşam
çocuklar kıymalı pide istemişti evde yaptım bir tane ondan yedim bir bardak ayranla beraber
bugün kaçamak çok oldu ama cumartesileri benim hafta tatilim gibi oluyor
başlangıç kilom 86
şu anki kilom 71.9
hedefim 60 kilo
toplamda 14.1 kilo giden
az az sık sık en az 6 öğün tüketiyorum porsiyonlarımı küçülttüm özellikle akşamı günde 2-2.5 litre su içiyorum mecburen çünkü böbrek hastasıyım aynı zamanda
şuanki kiloma ekim sonundan beri geldim tabii hormon ilacımda aynı dönemde kesildi öyle başladım kilo kontrolüme
benide aranıza alırmısınız:26:
hoşgeldin cnm not aldım cnm menülerini paylaşıp çizelgeni yaparmısın..
Slm kızlar bugün ki menün
Sabah 9.30da bir elma bir galeta
Ara 11.30da 3diyet bisküvi
Öğle 1.30da 4kaşık menemen 2dilim kepek ekmek cay şekersiz
Ara 15.30 bir portakal
Akşam 6.30da patates salatası yoğurt
Akşam avuç içi kadar börek dayanamadım
2.5litre su 1 saat yürüyüş
canım galeta,bisküvi,ekmek(2),patates veee börek hepsi bi günde olmamış bence.hep karbonhidrat ağırlıklı bi menü ve düzensiz.salata,yoğurt,ayran,sebze,et bunların hiç biri yok tatlım.belki az yedin diye kilo verirsin ama kalıcı olmaz.sevgilerrr:90::90:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzzzzz
Böreği yemiyeçektim ama anneme gittim çok ısrar etti kıramadım ayrıca menemen domates ve biber var patates salatasında işe kıvırcık domates salatalık ve yeşil soğan var bisküvi biraz fazla oldu onu da tatlı krizim tuttu onu bastırmak amaçlı
ah canım bu anneler diyete kızıyo değilmi bende annemdeydim hep ısrar ediyokaçamak yaptırıyolar
Ye birşey olmaz bu kadarcik birşey yapmaz filan ışte
ben geldimmmm
kesinleşti hamileyimmmmsalı günü ultrason için doktora gidicem,inşallah sorun yoktur...
kilo bildirimnde geç kaldım biliyorum,çok üzgünümsenacım siz listeyi yapmışsınız beni önümüzdeki haftanın listesine ekleyin olmazsa,yada ekleyebilirseniz verdiğimi yazayım ben yinede...
başlangıç:78
geçen hafta:76,2
bu hafta:700gr
toplamda giden:2,5kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?