70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler cnm süper dokuz ay bizde senle hamileyiz bebeğimiz oluyo kızlarrrrrr

ay nasıl başardın yani özellikle yaptırdığın birşey varmı ne bilim kür yaptık koyma filan canım anlatda ben de deneyim bende çok uğraşıyorum ama pko yüzünden başaramıyorum

yok canım özellikle yaptığım bişey yoktu,bizim 3.aydı bu ay,ilk 2 sinde stresten olmadı diye düşünüyorum,senin tedavi filan devam etmiyormu pko yla ilgili

yok canım özellikle yaptığım bişey yoktu,bizim 3.aydı bu ay,ilk 2 sinde stresten olmadı diye düşünüyorum,senin tedavi filan devam etmiyormu pko yla ilgili

11 aydır istiyorum ben ve 8.ayda pko olduğumu öğrendim geçen aya kadar 2ay gittim ama eşimin isteği üzere 2 ay ara verdim

teşekkürr edrimbenide kabul ettiğiniz için çok sevindim

cnm geçmiş olsun o zamna sen sana uygun yeki şekerine dikkat cnm
saolo canım benim

merhaba ben seminer dolayısı ile çok yoğun bir programa girdim...6 öğün beslenme yapıyorum ama nete girme fırsatım olmuyor bu nedenle beni 10marta kadar izinli sayabilirmisiniz.11 mart da normal hayatıma dönebilcem umarım:44::26: bu arada çizelge yapmaya çalıştım oldu ama buraya çıkmadı...:26:artık dönünce nazik yardımınız ile çizelgemi yapmaya çalışacağım
bu arada yine de kilo bildirimi yapim
başladığım kilo 77.6kg idi
dün sabah ki kilom 75.2kg
verdiğim kilo 2.4kg sanırım
ben çabuk kilo alıp veren birisiyim o yüzden normal buluyorum
ilkbaharda 8 hafta da 13 kg vermiştim bende yeniden bunu hedefliyorum
beni izinli sayarsanaız çok menun olurum :94: herkese iyi geceler

cnm pko olduğunu nasıl öğrendin sendeki belirtileri filan bende şüpheliyorum kendimden

Bende ki belirtiler ilk olarak çok adet sancısı çekiyordum 2gün boyunca yataklık ve ağlayacak kadar ağrı sonra karnımda kıllanma ve şiddetli ve sürekli kaşık ağrıları bir ay çektim ve hamilelik belirtisi sandım ama değilmişim adet oldum bitti 5gün sonra tekrar başladı bende dr gittim ve öğrendim bir belirtisi daha var adet düzensizliği ama o bende yok allahtan günü gününe olurum ben

bugünkü menüm kızlar midafirim vardı yazamadım şimdi vakit buldum
sabah
1 bardak portakal suyu
2 dilim kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
7 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
ara yok
öğlen+ara
1 bardak süt
3 kepekli bisküvi
akşam,
2 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan ve biber közleme
1 kanat tavuk
3 kaşık salata
yarım bardak ayran
1 kase çorba
1 kaşık kıymalı patates
gecede 1muz 1 portakal yedim

çok koşturdum o yüzdenn yedim bu kadar

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm bende test yaptırcam ve ultrason çekilcek martın sonu benim oğlum var 4 yaşında bende çenemde kıllanma olduğu için şüphelendiler

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arkadaşım

Kızlar bugün boğazım çok kötüydü...Canım hiç bişey yemek istemedi zorla yedim valla...

SABAH
1 yumurta
Yarım salatalık
1kk peynir

ARA
1 fincan ıhlamur

ÖĞLE
6 yemek kaşığı zeytinyağlı portakallı kereviz
3 yemek kaşığı yoğurt

ARA
1 fincan bitki çayı

AKŞAM
1 kase domates çorbası
1 kase salata
2 köfte büyüklüğünde hindi göğsü

GECE
1 fincan tarçınlı ılık süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…