- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
YENİ GELEN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...
Arkadaşlar bu hafta kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar haftaya listeye giremezler en geç pazar akşamına kadar bildirimlerinizi yaparsanız haftaya listeye alınırsınız bilginize..
ben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcamÇITIRLARIMIN DİKKATİNE!..
Önümüzdeki cuma itibariyle bildirimlerinizi özelime yapmanızı istiryoum artık farklı bir tablo görücez ve o tabloda kim bugüne kadar ne yapmış toplu olarak görücez tabiki aynı zamanda kilo bildirimlerinizi motivasyaon açısından burayada yapmanızı rica ediyorum özellikle özelime yapılan bildirimlerinizde eksiksiz olarak;
başlangıç
geçen hafta
bu hafta
giden/gelen
toplamda giden
hedef
şeklinde olmalıdır bu şekilde yapılmayan bildirimlerde tablo eksik kalacaqından listede adınızı göremezsiniz dikkatinize fıstıklarrrrr
Tamam canım çizelgen olmuş özel mesaj atmak için ismimin üstüne tıkla orda özel mesaj at yazıyor oradan mesaj atabilirsin cnm..teşekkürler kaptanım....da çizelge derken kiloyu kastediyorsan onu yaptım aşağıdaki heralde,yanlışsam uyarırmısın :26:bide özelimden bildirim yaparmısınız demişsiniz...acemiyim kusura bakmayında mesaj kısmındanmı yazacağım:26:
öncelikle şunu belirtiyim kahvaltın hiç olmamışSlm kızlar bugün ki menün
Sabah 9.30da bir elma bir galeta
Ara 11.30da 3diyet bisküvi
Öğle 1.30da 4kaşık menemen 2dilim kepek ekmek cay şekersiz
Ara 15.30 bir portakal
Akşam 6.30da patates salatası yoğurt
Akşam avuç içi kadar börek dayanamadım
2.5litre su 1 saat yürüyüş
Oleyyyyyyy bebeqimiz oluyorrrben geldimmmm
kesinleşti hamileyimmmmsalı günü ultrason için doktora gidicem,inşallah sorun yoktur...
kilo bildirimnde geç kaldım biliyorum,çok üzgünümsenacım siz listeyi yapmışsınız beni önümüzdeki haftanın listesine ekleyin olmazsa,yada ekleyebilirseniz verdiğimi yazayım ben yinede...
başlangıç:78
geçen hafta:76,2
bu hafta:700gr
toplamda giden:2,5kg
Aynen yaa bnmde annemle babam 1 aydır bende misafirler babam her hafta yufka alıyor çıldırıyorumm :84: ama bişey diyemiyommah canım bu anneler diyete kızıyo değilmi bende annemdeydim hep ısrar ediyokaçamak yaptırıyolar
aynen cnmonlara 2.5 litre su içirttim bugün wc den çıkamadılar ananemle annem
tebrikler cnm süper dokuz ay bizde senle hamileyiz bebeğimiz oluyo kızlarrrrrr
tamam cnm not aldım ama geldiqin hafta bir önceki haftaki kilonu bilemediqimiz için listeye giremiyebilrsin yada cuma günü tartılıp bildirim yapmalısın..merhaba ben seminer dolayısı ile çok yoğun bir programa girdim...6 öğün beslenme yapıyorum ama nete girme fırsatım olmuyorbu nedenle beni 10marta kadar izinli sayabilirmisiniz.11 mart da normal hayatıma dönebilcem umarım :44::26: bu arada çizelge yapmaya çalıştım oldu ama buraya çıkmadı...:26:artık dönünce nazik yardımınız ile çizelgemi yapmaya çalışacağım
bu arada yine de kilo bildirimi yapim
başladığım kilo 77.6kg idi
dün sabah ki kilom 75.2kg
verdiğim kilo 2.4kg sanırım
ben çabuk kilo alıp veren birisiyim o yüzden normal buluyorum
ilkbaharda 8 hafta da 13 kg vermiştimbende yeniden bunu hedefliyorum
beni izinli sayarsanaız çok menun olurum :94: herkese iyi geceler
akşama çok yüklenmişsin ayrıca sabah 2 dilim ekmeqini yediqin halde gün içinde bisküi ve pilav yemişsinbugünkü menüm kızlar midafirim vardı yazamadım şimdi vakit buldum
sabah
1 bardak portakal suyu
2 dilim kepekli ekmek
kk kadar beyaz peynir
7 tane zeytin
1 domates
1 salatalık
ara yok
öğlen+ara
1 bardak süt
3 kepekli bisküvi
akşam,
2 kaşık pilav
2 kaşık patlıcan ve biber közleme
1 kanat tavuk
3 kaşık salata
yarım bardak ayran
1 kase çorba
1 kaşık kıymalı patates
gecede 1muz 1 portakal yedim
çok koşturdum o yüzdenn yedim bu kadar
geçmiş olsun cnm menün çok güzellKızlar bugün boğazım çok kötüydü...Canım hiç bişey yemek istemedi zorla yedim valla...
SABAH
1 yumurta
Yarım salatalık
1kk peynir
ARA
1 fincan ıhlamur
ÖĞLE
6 yemek kaşığı zeytinyağlı portakallı kereviz
3 yemek kaşığı yoğurt
ARA
1 fincan bitki çayı
AKŞAM
1 kase domates çorbası
1 kase salata
2 köfte büyüklüğünde hindi göğsü
GECE
1 fincan tarçınlı ılık süt
ohh götürmüşsün mantılarııherkeseiyi geceler tabiki dehala yatmayan varsa...
bügün kü menüm:
sabah
2 yumrtayla peynirli omlet
üç zeytin
2 kk peynir
2 dlm ekmek
yarm domates
1 az şekerli çay
ara 1 elma
öğle yok yemedim
akşam
dünden kalan bezelye yemeği 5 kaşık
birde yoğurtlu+kıymalı+sarımsaklı mantı yedim 5 kaşık yedim
salata +1 kaşık yoğurt
bukadar yatana kadar 2 litre su içebildim hadi ii geceler kızlar:79::79::79:
yeşimmm hoşgeldin fıstıqımm walla gün sayıyordum marta az kaldı diyee ee nabersin bakimm annen nasıl okudumu canınıben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcamhem hem ben bu haftaki başlangıç kilomu bilmiyorum :26: önümüzdeki cuma bi başlangıç yapsam kabul olarmı
kilo çizelgesini bi türlü yapamadım
ben geldimmmm
kesinleşti hamileyimmmmsalı günü ultrason için doktora gidicem,inşallah sorun yoktur...
kilo bildirimnde geç kaldım biliyorum,çok üzgünümsenacım siz listeyi yapmışsınız beni önümüzdeki haftanın listesine ekleyin olmazsa,yada ekleyebilirseniz verdiğimi yazayım ben yinede...
ayyy aynı beim annem.sonra kaç kilosun diyo söyleyince aaa benim kadarolmuşsunYe birşey olmaz bu kadarcik birşey yapmaz filan ışte
ben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcamhem hem ben bu haftaki başlangıç kilomu bilmiyorum :26: önümüzdeki cuma bi başlangıç yapsam kabul olarmı
oo canım gözünaydın ıns bebegını saglıcakla alırsın kucagına ılk bebek miben geldimmmm
senin menüler süper arkadasımKızlar bugün boğazım çok kötüydü...Canım hiç bişey yemek istemedi zorla yedim valla...
SABAH
1 yumurta
Yarım salatalık
1kk peynir
ARA
1 fincan ıhlamur
ÖĞLE
6 yemek kaşığı zeytinyağlı portakallı kereviz
3 yemek kaşığı yoğurt
ARA
1 fincan bitki çayı
AKŞAM
1 kase domates çorbası
1 kase salata
2 köfte büyüklüğünde hindi göğsü
GECE
1 fincan tarçınlı ılık süt
biraz düzensiz olmus aksama yüklenmişsinherkeseiyi geceler tabiki dehala yatmayan varsa...
bügün kü menüm:
sabah
2 yumrtayla peynirli omlet
üç zeytin
2 kk peynir
2 dlm ekmek
yarm domates
1 az şekerli çay
ara 1 elma
öğle yok yemedim
akşam
dünden kalan bezelye yemeği 5 kaşık
birde yoğurtlu+kıymalı+sarımsaklı mantı yedim 5 kaşık yedim
salata +1 kaşık yoğurt
bukadar yatana kadar 2 litre su içebildim hadi ii geceler kızlar:79::79::79:
ben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcamhem hem ben bu haftaki başlangıç kilomu bilmiyorum :26: önümüzdeki cuma bi başlangıç yapsam kabul olarmı
Bu gruba üye değilim ama anlatrmısın biraz nasl oluyor o yemek yiyerek zayrlatma işi?günaydın kızlarben yabancı bir siteye üyeyim,orada Pier Dükan ,fransız diyetisiyen ,yemek yiyerek zayıflatıyoru ,kızlar çok memnun olmuşlardı
Bu gruba üye değilim ama anlatrmısın biraz nasl oluyor o yemek yiyerek zayrlatma işi?
Canım dukan diyeti son derece katı kuralları olan bir diyet tarzı bizlere göre deqil o diyette evreler var belli şeyleri yiyosun hele hele sen asla yapmamalısın zaten hedefine ulaşmışsın 1-2 kilo için saqlıqınla oynama bizlerde yiyerek zayıflıyoruz hemde herşeyi yiyoruz dukan diyetinde evrelerde ne önerildiyse onu yiyosun mesela sadece tavuk yiyosun onun gibi yanii
geçen hafta 75 şimdi 74 cuma yazamadım
canımmm inan alta baktım yoksun online olduğundan diğer topiklerebile baktım ama göremedim.yoksa canımsın biliyosun kaptan selasızolur muuu???:90:kıss seherrrr bir selam vermeden gitmişsinn
aamaaaaaaannnn hiç bana göre değil yaaa.valla buraya geldikten sona sıkmadan güzel kilo veriyosun 5 kilo gitti bile ve ben hiç anlamadımmmCanım dukan diyeti son derece katı kuralları olan bir diyet tarzı bizlere göre deqil o diyette evreler var belli şeyleri yiyosun hele hele sen asla yapmamalısın zaten hedefine ulaşmışsın 1-2 kilo için saqlıqınla oynama bizlerde yiyerek zayıflıyoruz hemde herşeyi yiyoruz dukan diyetinde evrelerde ne önerildiyse onu yiyosun mesela sadece tavuk yiyosun onun gibi yanii
merhaba kizlar nasilsiniz ben ayni kiloyla devam ediyorum bir inat sanirim bi muddet ara verip regl donemimi beklesem ii olacak boyle kilo veriyormuyum aliyormuyum pek anlamadim acikcasi
menulerime dikkat ediyorum ama bugun sabah kahvaltisinda costum sanirim nutella yedim ama cok keyifliydi 4 gundur dogru duzgun uyuyamiyorum esimde yarin dislerinden ameliyat olacak onun stresi sardi...doktor is ev cok yoruldum ama allahtan mutluyum kilo vemrek konusunda fikrim degismedi...
yol yorgunluğum var acayip :85: kendime geldiğimde sahalarada döneceğim inşallah.Tamam canım çizelgen olmuş özel mesaj atmak için ismimin üstüne tıkla orda özel mesaj at yazıyor oradan mesaj atabilirsin cnm..
öncelikle şunu belirtiyim kahvaltın hiç olmamışson derece saqlıksız bizler diyet yaptıqımız için vitaminlere daha çok ihtiyacımız var nerde bunun yumurtası peyniri zeytini domates salatalık elma ve galeta olmaz cnm ayrıca mümkün oldukça ekmeqi en fazla 2 dilim olarak sabah kahvaltısında yemeqe çalışıyoruz onun dışındaki öqünlerde ekmek yemiyoruz ve eqer pilav makarna yiceksek öqlen öqününde 2 kaşık olarak yemeye özen gösteriyoruz akşamı çorba+yemek+salata yada yoqurt tarzında hafif geçiriyoruz bunlara dikkat edersen hem tok kalırsın hemde kolay kilo verirsin..
Oleyyyyyyy bebeqimiz oluyorrrtopiqimizin ilk bebeqi arkadaşlar son derece kıymetli bir bebek kıss sen hamileykendemi diyet yapıcan :26: bebeqe zarar vermezmi doktordan izin aldınmı bakimmm bunların cevabını ver onrasında listeye alıp almaıcama karar veremm
Aynen yaa bnmde annemle babam 1 aydır bende misafirler babam her hafta yufka alıyor çıldırıyorumm :84: ama bişey diyemiyommne yersem yiyim onlara hep az geliyor annem hergün ahh kızım çok zayıfladın ya sonradan kilo vermeni durduramazsan naparız sen artık haftada 100qrdan fazla verme diyor
tamam cnm not aldım ama geldiqin hafta bir önceki haftaki kilonu bilemediqimiz için listeye giremiyebilrsin yada cuma günü tartılıp bildirim yapmalısın..
akşama çok yüklenmişsin ayrıca sabah 2 dilim ekmeqini yediqin halde gün içinde bisküi ve pilav yemişsinve akşam çok fazla çeşit yemişsin karbnu en yüksek meyvaları tüketmişsin baştan sona yanlış bir menü dikkat et cnm..
geçmiş olsun cnm menün çok güzell
ohh götürmüşsün mantılarıı
yeşimmm hoşgeldin fıstıqımm walla gün sayıyordum marta az kaldı diyee ee nabersin bakimm annen nasıl okudumu canınıçamaşır bulaşık temizlik nasıl geçti bolbol dinlendinmi özledik kıss senii baqımlıklık yaptın bize yazdıqın mesaj bile yorgunluk kokuyor bizim yeşimimiz bu deqil bugünden tezi yok mesaiye tam gaz devam cnm gülmayi özledikk yeşimim hemen tartıl kilonu bildir cumaya yetiştireyim senii..
görevli arkadaşlar var canım gelince sana yardımcı olurlar..
bende özledm hepinizi.ben yokken baya bi yol kat etmiş herkez.kıskandım ne yalan söylim yediğim ekmeklerden pişmanlık duyuyorum şuanbebişimiz geliyooooooorrrrrr.tebrikler taze anneeeee.ama bak bu annelik biraz fedakarlık istiyo ööle diyetle hamilelik yürütülmezzzz.sen abur cubur yeme.ama protein,karbonhidrat,vitamin bunları tam almalısın tatlımmmm.güzel bir menü olurtur gün içerisinde bunları dengeli birşekilde ye ve doktoruna danış.diyetisyenler güzel listeler hazırlıyor.ayrıca hatırlatayım folik asit al tatlım.tekrar tebrik ediyorummmm fıstıkkkkk
ayyy aynı beim annem.sonra kaç kilosun diyo söyleyince aaa benim kadarolmuşsunkendimi öldürmek istiyorum o annnn annem işte.benim annem canım annemmmm.......
yeşiiiiiiimmmmmmmmmm hoşgeldin kısssss ösledik vallahiiii.naptın memlekette ne var ne yok.ailen nasıl.sen yokken yavaş ilerledi bu sayfalar kısss.hadi bakalım hopppaaaa yeniden yetişemeyelim okumaya.biz deeee sen gideli baağı kalabalıklaştıkkk.
sizi unutmak ne mümkün yoldan 5 te geldim 6 da siteye bakmaya geldimoo canım gözünaydın ıns bebegını saglıcakla alırsın kucagına ılk bebek mi
senin menüler süper arkadasım
biraz düzensiz olmus aksama yüklenmişsin
oo kımler gelmıs hosgeldın yesım kız bızı unuttun mu öyle bir halin var sanki
herkese günaydınnn
canımmm inan alta baktım yoksun online olduğundan diğer topiklerebile baktım ama göremedim.yoksa canımsın biliyosun kaptan selasızolur muuu???:90:
aamaaaaaaannnn hiç bana göre değil yaaa.valla buraya geldikten sona sıkmadan güzel kilo veriyosun 5 kilo gitti bile ve ben hiç anlamadımmm
canım olabilir pes etmek yok devam edersen sonuçları göreceksin.bu arada geçmiş olsun eşine canım.ydiklerine dikkat et bu ara metabolizman hızlıdır ona göre.:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?