70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkeseiyi geceler tabiki dehala yatmayan varsa...
bügün kü menüm:
sabah
2 yumrtayla peynirli omlet
üç zeytin
2 kk peynir
2 dlm ekmek
yarm domates
1 az şekerli çay

ara 1 elma

öğle yok yemedim

akşam

dünden kalan bezelye yemeği 5 kaşık
birde yoğurtlu+kıymalı+sarımsaklı mantı yedim 5 kaşık yedim
salata +1 kaşık yoğurt
bukadar yatana kadar 2 litre su içebildim hadi ii geceler kızlar:79::79::79:

ben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcam hem hem ben bu haftaki başlangıç kilomu bilmiyorum :26: önümüzdeki cuma bi başlangıç yapsam kabul olarmı

Tamam canım çizelgen olmuş özel mesaj atmak için ismimin üstüne tıkla orda özel mesaj at yazıyor oradan mesaj atabilirsin cnm..

öncelikle şunu belirtiyim kahvaltın hiç olmamış son derece saqlıksız bizler diyet yaptıqımız için vitaminlere daha çok ihtiyacımız var nerde bunun yumurtası peyniri zeytini domates salatalık elma ve galeta olmaz cnm ayrıca mümkün oldukça ekmeqi en fazla 2 dilim olarak sabah kahvaltısında yemeqe çalışıyoruz onun dışındaki öqünlerde ekmek yemiyoruz ve eqer pilav makarna yiceksek öqlen öqününde 2 kaşık olarak yemeye özen gösteriyoruz akşamı çorba+yemek+salata yada yoqurt tarzında hafif geçiriyoruz bunlara dikkat edersen hem tok kalırsın hemde kolay kilo verirsin..

Oleyyyyyyy bebeqimiz oluyorrr topiqimizin ilk bebeqi arkadaşlar son derece kıymetli bir bebek kıss sen hamileykendemi diyet yapıcan :26: bebeqe zarar vermezmi doktordan izin aldınmı bakimmm bunların cevabını ver onrasında listeye alıp almaıcama karar veremm
ah canım bu anneler diyete kızıyo değilmi bende annemdeydim hep ısrar ediyo kaçamak yaptırıyolar
Aynen yaa bnmde annemle babam 1 aydır bende misafirler babam her hafta yufka alıyor çıldırıyorumm :84: ama bişey diyemiyomm ne yersem yiyim onlara hep az geliyor annem hergün ahh kızım çok zayıfladın ya sonradan kilo vermeni durduramazsan naparız sen artık haftada 100qrdan fazla verme diyor

aynen cnm onlara 2.5 litre su içirttim bugün wc den çıkamadılar ananemle annem

tebrikler cnm süper dokuz ay bizde senle hamileyiz bebeğimiz oluyo kızlarrrrrr

tamam cnm not aldım ama geldiqin hafta bir önceki haftaki kilonu bilemediqimiz için listeye giremiyebilrsin yada cuma günü tartılıp bildirim yapmalısın..
akşama çok yüklenmişsin ayrıca sabah 2 dilim ekmeqini yediqin halde gün içinde bisküi ve pilav yemişsin ve akşam çok fazla çeşit yemişsin karbnu en yüksek meyvaları tüketmişsin baştan sona yanlış bir menü dikkat et cnm..

geçmiş olsun cnm menün çok güzell
ohh götürmüşsün mantılarıı

ben yeni geldim ama bu duruma nasıl adapte olcam hem hem ben bu haftaki başlangıç kilomu bilmiyorum :26: önümüzdeki cuma bi başlangıç yapsam kabul olarmı
yeşimmm hoşgeldin fıstıqımm walla gün sayıyordum marta az kaldı diyee ee nabersin bakimm annen nasıl okudumu canını çamaşır bulaşık temizlik nasıl geçti bolbol dinlendinmi özledik kıss senii baqımlıklık yaptın bize yazdıqın mesaj bile yorgunluk kokuyor bizim yeşimimiz bu deqil bugünden tezi yok mesaiye tam gaz devam cnm gülmayi özledikk yeşimim hemen tartıl kilonu bildir cumaya yetiştireyim senii..
kilo çizelgesini bi türlü yapamadım

görevli arkadaşlar var canım gelince sana yardımcı olurlar..

Günaydın çıtırlarımm
herkese güzel b,r hafta sonu diliyorum cuma cumartesi full kaçamak yaptım bugün normale dönüyorum niahyettt

günaydın kızlar ben yabancı bir siteye üyeyim,orada Pier Dükan ,fransız diyetisiyen ,yemek yiyerek zayıflatıyoru ,kızlar çok memnun olmuşlardı

bebişimiz geliyooooooorrrrrr.tebrikler taze anneeeee.ama bak bu annelik biraz fedakarlık istiyo ööle diyetle hamilelik yürütülmezzzz.sen abur cubur yeme.ama protein,karbonhidrat,vitamin bunları tam almalısın tatlımmmm.güzel bir menü olurtur gün içerisinde bunları dengeli birşekilde ye ve doktoruna danış.diyetisyenler güzel listeler hazırlıyor.ayrıca hatırlatayım folik asit al tatlım.tekrar tebrik ediyorummmm fıstıkkkkk

Ye birşey olmaz bu kadarcik birşey yapmaz filan ışte
ayyy aynı beim annem.sonra kaç kilosun diyo söyleyince aaa benim kadarolmuşsunkendimi öldürmek istiyorum o annnn annem işte.benim annem canım annemmmm.......

yeşiiiiiiimmmmmmmmmm hoşgeldin kısssss ösledik vallahiiii.naptın memlekette ne var ne yok.ailen nasıl.sen yokken yavaş ilerledi bu sayfalar kısss.hadi bakalım hopppaaaa yeniden yetişemeyelim okumaya.biz deeee sen gideli baağı kalabalıklaştıkkk.

oo canım gözünaydın ıns bebegını saglıcakla alırsın kucagına ılk bebek mi
senin menüler süper arkadasım
biraz düzensiz olmus aksama yüklenmişsin

oo kımler gelmıs hosgeldın yesım kız bızı unuttun mu öyle bir halin var sanki

herkese günaydınnn

Bu gruba üye değilim ama anlatrmısın biraz nasl oluyor o yemek yiyerek zayrlatma işi?

Canım dukan diyeti son derece katı kuralları olan bir diyet tarzı bizlere göre deqil o diyette evreler var belli şeyleri yiyosun hele hele sen asla yapmamalısın zaten hedefine ulaşmışsın 1-2 kilo için saqlıqınla oynama bizlerde yiyerek zayıflıyoruz hemde herşeyi yiyoruz dukan diyetinde evrelerde ne önerildiyse onu yiyosun mesela sadece tavuk yiyosun onun gibi yanii

merhaba kizlar nasilsiniz ben ayni kiloyla devam ediyorum bir inat sanirim bi muddet ara verip regl donemimi beklesem ii olacak boyle kilo veriyormuyum aliyormuyum pek anlamadim acikcasi
menulerime dikkat ediyorum ama bugun sabah kahvaltisinda costum sanirim nutella yedim ama cok keyifliydi 4 gundur dogru duzgun uyuyamiyorum esimde yarin dislerinden ameliyat olacak onun stresi sardi...doktor is ev cok yoruldum ama allahtan mutluyum kilo vemrek konusunda fikrim degismedi...

ayy yok bende yapamam öyle zaten. :)
Ben kalorisepeti diye bir siteden her gün kalori hesabımı yaparak gayet güzel zayıflıyorum hemde ne gerek var salatamıda yiyorm kısırımıda çikolatamı.:) en kolay en zewkli diyet bence.
sağol bilgilendrdiğin için.

kıss seherrrr bir selam vermeden gitmişsinn
canımmm inan alta baktım yoksun online olduğundan diğer topiklerebile baktım ama göremedim.yoksa canımsın biliyosun kaptan selasızolur muuu???:90:
aamaaaaaaannnn hiç bana göre değil yaaa.valla buraya geldikten sona sıkmadan güzel kilo veriyosun 5 kilo gitti bile ve ben hiç anlamadımmm

canım olabilir pes etmek yok devam edersen sonuçları göreceksin.bu arada geçmiş olsun eşine canım.ydiklerine dikkat et bu ara metabolizman hızlıdır ona göre.:90:

yol yorgunluğum var acayip :85: kendime geldiğimde sahalarada döneceğim inşallah. gitmeden önce dediğim gibi bu 1 ay kilomu korumaya dayalı geçireceğim bi süreydi ve öylede oldu şuan itibariyle tam tamına 65 kiloyum.bunun içinde yoldan henüz gelmem ve regli dönemimde olmamıda katarsam süperim yine listeye 65 olarak ekleyebilirsin beni.

bende özledm hepinizi.ben yokken baya bi yol kat etmiş herkez.kıskandım ne yalan söylim yediğim ekmeklerden pişmanlık duyuyorum şuan

sizi unutmak ne mümkün yoldan 5 te geldim 6 da siteye bakmaya geldim

cok tesekkur ederim canim azimliyim birakmayacagim zaten hic bir kilo verme hedefimde birakmadim ama yorgunlugum bir gectin tam hiz devam :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…