yol yorgunluğum var acayip :85: kendime geldiğimde sahalarada döneceğim inşallah.gitmeden önce dediğim gibi bu 1 ay kilomu korumaya dayalı geçireceğim bi süreydi ve öylede oldu şuan itibariyle tam tamına 65 kiloyum.bunun içinde yoldan henüz gelmem ve regli dönemimde olmamıda katarsam süperim yine listeye 65 olarak ekleyebilirsin beni.
bende özledm hepinizi.ben yokken baya bi yol kat etmiş herkez.kıskandım ne yalan söylim yediğim ekmeklerden pişmanlık duyuyorum şuan
sizi unutmak ne mümkün yoldan 5 te geldim 6 da siteye bakmaya geldim
bence süpersin canım korumus üstüne birde kıloda vermıssın ben cok kılo vermedım senden daha az verdım yanii tekrar hosgeldın dinlen bakalım daha cok görüşürüz
2 kiloyu gittiğim ilk 2 haftada verdim zaten.sonra sadece dikkat etttim çok yesemde 5 ten sonra bişi yememeye çalıştım.ekmek ve zeytin bozdu diyetimibence süpersin canım korumus üstüne birde kıloda vermıssın ben cok kılo vermedım senden daha az verdım yanii tekrar hosgeldın dinlen bakalım daha cok görüşürüz
hoşbuldukeve net mi aldınız arzuu:)
ve yeşim hoşgeldin:)
eve net mi aldınız arzuu:)
ve yeşim hoşgeldin:)
hoşbuldukherkez benim rakibim olmuş bi bıraktım herkez yetişmiş bana :95::95::95:
hoşbuldukherkez benim rakibim olmuş bi bıraktım herkez yetişmiş bana :95::95::95:
oho mayısa çok var 2 ayda daha da çok verirsin merak etme.sorma yaa özellikle nidah arkadasımızinş dediğin gibi bende biraz hızlansam iyi olacak gökcen 9 mayıs ahedef koydum cok deıl 65 olcam ıns
benim annem yemek falan ev işi falan yapamıyo yapıyo olsa bende kilo alırım.çok uzun yıllar oldu anne yemeği yemeyeli.annemin yaptığı tazefasülyeyi nekadar özledim anlatamamsana yetişmek ne mümkün kuzuuummm bak 2 kilo verip gelmişsin ne güzel.ben annemin yanına gidicem deeee 2 kilo vericem peh peh peeehhh aksine 12 kilo alır gelirim.
kıssss sana gülmeyi özlemişim heee
oho mayısa çok var 2 ayda daha da çok verirsin merak etme.
ayy canım ıns yaa 65 olsam o zamana bana yetcek oglumun ılk dogum günü ıns hedefıme ulasırım
koskoca 2 ay rahat rahat verirsin hiç merak etme.ben varım artık seni forma sokcamayy canım ıns yaa 65 olsam o zamana bana yetcek oglumun ılk dogum günü ıns hedefıme ulasırım
canımm kusura bakma bilmiyodum.olsun bak diyetin bozulmamış.oho mayısa çok var 2 ayda daha da çok verirsin merak etme.
benim annem yemek falan ev işi falan yapamıyo yapıyo olsa bende kilo alırım.çok uzun yıllar oldu anne yemeği yemeyeli.annemin yaptığı tazefasülyeyi nekadar özledim anlatamamkendin pişir kendin ye yaptığım için sorun olmuyo bu yüzden annemde olmam.saolsun yengelerim yedirdi beni
kızlar dayanamayıp tartıldım sabah 67.5 olmuşummm
canımm kusura bakma bilmiyodum.olsun bak diyetin bozulmamış.
kız sen ne hızlı veriyosun kilo.dur listelerine bi bakim.yaşın kaçtı tatlım
diyetisyene gitmiştim 68 kiloyken filan 67.5 inmiştim bi bıraktım 71.3 çıktım anam şoka girdim eski diyet listeme göre burdan sizlerle fikir alışverişi yaparak düzenli beslenmeye çalışıyorum
maşallah dedim canım buraya yazmasam da.diyet listesi olduğu belli 100 gr falan yazmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?