evde mutfak tartım var cnm ölçerek yapıyorum yoksa porsiyonu kaçırıyorum
hele ben bi yorgunluktan kurtulayım başlarız yeni sezona berabertamam bak veremezsem senın yüzünden ona göre
kusurluk bişi yok canım.dediğin gibi iyi yanlarıda var kilo almıyorumcanımm kusura bakma bilmiyodum.olsun bak diyetin bozulmamış.
kız sen ne hızlı veriyosun kilo.dur listelerine bi bakim.yaşın kaçtı tatlım
sorma yaa özellikle nidah arkadasımızinş dediğin gibi bende biraz hızlansam iyi olacak gökcen 9 mayıs ahedef koydum cok deıl 65 olcam ıns
arkadaslar ben yarın sabah yolcuyum.ıns kılo almadan donebılırım tatılden.hatta verebılsem..offf cok zor ama..senacım onceden yazmısıtım gıdecegımı belkı gormemıssındır dıye ozelıne msj atayım dedım ama msj sayım yetmedı..kalın saglıcaklaa:))
hele ben bi yorgunluktan kurtulayım başlarız yeni sezona beraber
kusurluk bişi yok canım.dediğin gibi iyi yanlarıda var kilo almıyorumçokta kasmadım zaten yoksa kilo verebilirdim.diyete başlayalı uzunca bi dönem geçtiğinden çok kasarsam ipin ucu kaçar dedim bu yüzden kararında istediğimi yedim.buda bi başarı bence
arkadaslar ben yarın sabah yolcuyum.ıns kılo almadan donebılırım tatılden.hatta verebılsem..offf cok zor ama..senacım onceden yazmısıtım gıdecegımı belkı gormemıssındır dıye ozelıne msj atayım dedım ama msj sayım yetmedı..kalın saglıcaklaa:))
hos geldin canim iyi bir tatilin sonunda kilo vermeden donmussun ne guzel .....
2 kiloyu gittiğim ilk 2 haftada verdim zaten.sonra sadece dikkat etttim çok yesemde 5 ten sonra bişi yememeye çalıştım.ekmek ve zeytin bozdu diyetimisüper bi ziyah zeytin yapmış annemle abim abartısız hergün bi kase bitiriyodum.yanındada tam buğday ekmeği trabzon ekmeği falan 2 aydır diyette olduğumu ve hiç kaçamak yapmadığımı düşünürsek bukdarcık keyfi yaşamaktan kendimi alıkoymamalıydım. artık ben geldim bu yüzden kilo verme hızın artacaktır elimde kırbacım sahalara adım atmaya hazırım hele bi şu yol yorgunluğundan kurtulayım.dün en son bu saatlerde kahvaltı yapmıştım ve şimdi ilkkez yemek yiyorum midem çok tuhaf hayati fonksiyonlarımın yerine gelmesini bekliyorum :26:
ıKilo veriyorum ama göbek duruyo yaf:)
benim de 12 mayıss hedef 60..inş ulaşırızz:)
rica ederim cnm..ayy yok bende yapamam öyle zaten. :)
Ben kalorisepeti diye bir siteden her gün kalori hesabımı yaparak gayet güzel zayıflıyorum hemde ne gerek var salatamıda yiyorm kısırımıda çikolatamı.:) en kolay en zewkli diyet bence.
sağol bilgilendrdiğin için.
kaptana özel günaydın haagünaydın kızlarrrrrrrr kaptananıma ayrıca günaydınyaşasın bugün balık günü bizimkilere kızarta bana fırında balıkkkk
az kaçamaklı gün diliyorum çıtırlar size
ne ne ne neeeee2 kiloyu gittiğim ilk 2 haftada verdim zaten.sonra sadece dikkat etttim çok yesemde 5 ten sonra bişi yememeye çalıştım.ekmek ve zeytin bozdu diyetimisüper bi ziyah zeytin yapmış annemle abim abartısız hergün bi kase bitiriyodum.yanındada tam buğday ekmeği trabzon ekmeği falan 2 aydır diyette olduğumu ve hiç kaçamak yapmadığımı düşünürsek bukdarcık keyfi yaşamaktan kendimi alıkoymamalıydım. artık ben geldim bu yüzden kilo verme hızın artacaktır elimde kırbacım sahalara adım atmaya hazırım hele bi şu yol yorgunluğundan kurtulayım.dün en son bu saatlerde kahvaltı yapmıştım ve şimdi ilkkez yemek yiyorum midem çok tuhaf hayati fonksiyonlarımın yerine gelmesini bekliyorum :26:
yani illa azar yemek istiyon dimiioğluşuma yemek yedirdim geldim
kızlar bende yarından ıtıbaren menülerimi yazıcam baska turlu olmıycak cok kacırıyorum:18:
biz sokamıyozmu yaniikoskoca 2 ay rahat rahat verirsin hiç merak etme.ben varım artık seni forma sokcam
kıss yavaş ollllkızlar dayanamayıp tartıldım sabah 67.5 olmuşummm
Sanki kupkuru kalmışım gibi annem başımda suyu az iç yemeqi fazla ye iyisin böyle daha fazla verme diye söylenirken birde mutfak tartısı alıp yemekleri onunla ölçersem buzdolbının üstündeki oklavayla kovalar maazallah beniihımmm anladım.dün arkadşımla görüştük o dadiyetisyene başladı.o da tartı almış öyle düzenliyo öğünlerini.güzel bi yöntem aslında.
Canım not aldım için rahat olsun hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah Allaha emanet ol iyi tatillerr..arkadaslar ben yarın sabah yolcuyum.ıns kılo almadan donebılırım tatılden.hatta verebılsem..offf cok zor ama..senacım onceden yazmısıtım gıdecegımı belkı gormemıssındır dıye ozelıne msj atayım dedım ama msj sayım yetmedı..kalın saglıcaklaa:))
3 lokma ekmeqi hafta sonu kaçamaqına veriyorum..bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay
kk kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 muz
1 elma
öğle
1 kase çorba
ara
2 tatlı kaşığı dondurma
akşam
1 kase çorba
1 kase salata
1küçük domates dolması
3 lokmada kepekli ekmek
2 lt su içtim yatana kadar 1 ltre daha içerim
50 mekik 60 da yanları eritmek için bir hareket yaptım
bu hareketleri aynı sayıda tekrarlayacağım yatmadan önce
slm kizlar bugunki menum
sabah limonl sicak su
kavalti
yarim kozlenmis patlican
1kozlenmis biber
1 yumurta omlet yaptim
1 catal peynir
1 zeytin
2 dilim tb ekmegi
ara 1 kivi
2 kocayemis
oglen
3 kasik yogurtlu brokoli
2. ara
1 kucuk cilkolata
1 form cay
aksam
firinda pirzola 3 tane
1 tane yine firinda patetes
biraz salata
1 cay
yatana kadar 3 litre su 1 form cay
kilo almadan demek istedim yanlis yazmisim
bugün acayip kötüyüm ya yol yorgunluğumu yoksa bulunduğum hassas dönemdenmidir nedir baya yorgun halsiz ağrılı kısaca tuhaf bi haldeyim
Canım tekrardan hoşgeldin aramızaAyrıca uzak kaldığın dönemde de kilo almadan gelmiş olmana çok sevindim Hatta bi de vermişsin tebrikler valla Bu topik özledi seni..Bi an önce dinlen ve eskiden olduğu gibi topiği hareketlendir diyorum
ama ama benimde kırbacım olsun.hem atalarımız bir kırbacın nesi var 2 kırbacın sesi var demişrica ederim cnm..
kaptana özel günaydın haae ben gelene kadar akşam olduu iyi gecelermi desem bendee :44:
ne ne ne neeeeekırbaç benim aksesuarımm elinde kırbacı olacakmışşş bnm o vermemm
yani illa azar yemek istiyon dimiiyaz gülüm yaz söylenmek için malzeme çıksınn
biz sokamıyozmu yanii
kıss yavaş ollllyetişemicem sonra sanaa :18:
Sanki kupkuru kalmışım gibi annem başımda suyu az iç yemeqi fazla ye iyisin böyle daha fazla verme diye söylenirken birde mutfak tartısı alıp yemekleri onunla ölçersem buzdolbının üstündeki oklavayla kovalar maazallah benii
Canım not aldım için rahat olsun hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah Allaha emanet ol iyi tatillerr..
3 lokma ekmeqi hafta sonu kaçamaqına veriyorum..
seninde çikolatanı hafta sonu kaçamaqına veriyorum onun dışında güzel bir menü..
anladım canım.yaptım oldu bişiler şimdi inşallah kaldığım yerden devam edebilirim
bugün acayip kötüyüm ya yol yorgunluğumu yoksa bulunduğum hassas dönemdenmidir nedir baya yorgun halsiz ağrılı kısaca tuhaf bi haldeyiminşallah bikaç güne toparlanıp sahalara geri döncem
ama ama benimde kırbacım olsun.hem atalarımız bir kırbacın nesi var 2 kırbacın sesi var demişhem sen herkesi motive ediyosun.bi motivenin nesi var 2 motivenin sesi var demiş bide atalarımız
koskocaman kendimi tabi daha ne olsunyeşimcim memleketten ne getirdin bana
koskocaman kendimi tabi daha ne olsun
normalde bişi getirmek gibi bi alışkanlığım yoktur.ilk kez zeytin getirdimson 2 haftam zeytin ekmek yemekle geçti dedimya devamını evimde getireceğim.abartısız diyorum hergün 1 kase yedim.1 ay içinde en az 2 kilo zeytini hüpletmişimdir
olmaz yok sana sen diyettesinhani bana hani banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?