70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tamam bak veremezsem senın yüzünden ona göre
hele ben bi yorgunluktan kurtulayım başlarız yeni sezona beraber

canımm kusura bakma bilmiyodum.olsun bak diyetin bozulmamış.

kız sen ne hızlı veriyosun kilo.dur listelerine bi bakim.yaşın kaçtı tatlım
kusurluk bişi yok canım.dediğin gibi iyi yanlarıda var kilo almıyorum çokta kasmadım zaten yoksa kilo verebilirdim.diyete başlayalı uzunca bi dönem geçtiğinden çok kasarsam ipin ucu kaçar dedim bu yüzden kararında istediğimi yedim.buda bi başarı bence

sorma yaa özellikle nidah arkadasımız inş dediğin gibi bende biraz hızlansam iyi olacak gökcen 9 mayıs ahedef koydum cok deıl 65 olcam ıns

Kilo veriyorum ama göbek duruyo yaf:)

benim de 12 mayıss hedef 60..inş ulaşırızz:)

arkadaslar ben yarın sabah yolcuyum.ıns kılo almadan donebılırım tatılden.hatta verebılsem..offf cok zor ama..senacım onceden yazmısıtım gıdecegımı belkı gormemıssındır dıye ozelıne msj atayım dedım ama msj sayım yetmedı..kalın saglıcaklaa:))

iyi yolculuklarr iyi tatiller canımmm...dikkat et,fazla kaçırma hııı:)

hos geldin canim iyi bir tatilin sonunda kilo vermeden donmussun ne guzel .....

simdiden hayirli yolculuklar diliyorum umarim kilo verir donersin....

[
akşama çok yüklenmişsin ayrıca sabah 2 dilim ekmeqini yediqin halde gün içinde bisküi ve pilav yemişsin ve akşam çok fazla çeşit yemişsin karbnu en yüksek meyvaları tüketmişsin baştan sona yanlış bir menü dikkat et cnm..

evet canım çok yedim biliyorum misafirim vardı çok koşturdum çok acıkmıştım aslında şekerim düşüyorr misafirimi ağırlayamıyordum mecbur kaldımm biraz

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
1 bardak çay
kk kadar beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 muz
1 elma
öğle
1 kase çorba
ara
2 tatlı kaşığı dondurma
akşam
1 kase çorba
1 kase salata
1küçük domates dolması
3 lokmada kepekli ekmek

2 lt su içtim yatana kadar 1 ltre daha içerim

50 mekik 60 da yanları eritmek için bir hareket yaptım
bu hareketleri aynı sayıda tekrarlayacağım yatmadan önce

slm kizlar bugunki menum
sabah limonl sicak su
kavalti
yarim kozlenmis patlican
1kozlenmis biber
1 yumurta omlet yaptim
1 catal peynir
1 zeytin
2 dilim tb ekmegi

ara 1 kivi
2 kocayemis

oglen
3 kasik yogurtlu brokoli

2. ara
1 kucuk cilkolata
1 form cay

aksam
firinda pirzola 3 tane
1 tane yine firinda patetes
biraz salata
1 cay

yatana kadar 3 litre su 1 form cay

Canım tekrardan hoşgeldin aramıza Ayrıca uzak kaldığın dönemde de kilo almadan gelmiş olmana çok sevindimHatta bi de vermişsin tebrikler vallaBu topik özledi seni..Bi an önce dinlen ve eskiden olduğu gibi topiği hareketlendir diyorum

Kilo veriyorum ama göbek duruyo yaf:)

benim de 12 mayıss hedef 60..inş ulaşırızz:)
ı
göbekteki yağlar en inatcısıymıs 60-69 grubunda bırısı bı yazı paylasmıstı
2 yılda eriyormus göbek daha oncesınde kaybolmus gıbı gözüksede azcık bısey yeyınce hemen acıga cıkarmıs cunku asıl yaglar ıcerde duruyormus sen yınede mekık felan cek barı faydası olur benımde göbeğim hep vardır ayva göbeği mi derler öyle bişey 63 kıloykende vardı ama azdı tabi ama dıyete basladıgımdan berı benımkı ufazldı bıraz ben farkedıyorum yani

rica ederim cnm..
günaydın kızlarrrrrrrr kaptananıma ayrıca günaydın yaşasın bugün balık günü bizimkilere kızarta bana fırında balıkkkk

az kaçamaklı gün diliyorum çıtırlar size
kaptana özel günaydın haa e ben gelene kadar akşam olduu iyi gecelermi desem bendee :44:

ne ne ne neeeee kırbaç benim aksesuarımm elinde kırbacı olacakmışşş bnm o vermemm
oğluşuma yemek yedirdim geldim
kızlar bende yarından ıtıbaren menülerimi yazıcam baska turlu olmıycak cok kacırıyorum:18:
yani illa azar yemek istiyon dimii yaz gülüm yaz söylenmek için malzeme çıksınn
koskoca 2 ay rahat rahat verirsin hiç merak etme.ben varım artık seni forma sokcam
biz sokamıyozmu yanii
kızlar dayanamayıp tartıldım sabah 67.5 olmuşummm
kıss yavaş ollll yetişemicem sonra sanaa :18:
hımmm anladım.dün arkadşımla görüştük o dadiyetisyene başladı.o da tartı almış öyle düzenliyo öğünlerini.güzel bi yöntem aslında.
Sanki kupkuru kalmışım gibi annem başımda suyu az iç yemeqi fazla ye iyisin böyle daha fazla verme diye söylenirken birde mutfak tartısı alıp yemekleri onunla ölçersem buzdolbının üstündeki oklavayla kovalar maazallah benii
Canım not aldım için rahat olsun hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah Allaha emanet ol iyi tatillerr..
3 lokma ekmeqi hafta sonu kaçamaqına veriyorum..

seninde çikolatanı hafta sonu kaçamaqına veriyorum onun dışında güzel bir menü..

kilo almadan demek istedim yanlis yazmisim
anladım canım.yaptım oldu bişiler şimdi inşallah kaldığım yerden devam edebilirim

bugün acayip kötüyüm ya yol yorgunluğumu yoksa bulunduğum hassas dönemdenmidir nedir baya yorgun halsiz ağrılı kısaca tuhaf bi haldeyim inşallah bikaç güne toparlanıp sahalara geri döncem

ama ama benimde kırbacım olsun.hem atalarımız bir kırbacın nesi var 2 kırbacın sesi var demiş hem sen herkesi motive ediyosun.bi motivenin nesi var 2 motivenin sesi var demiş bide atalarımız

Bugünkü menüm:

SABAH
1 kk peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 dilim ekmek

ARA
1 fincan bitki çayı
3 kuru kayısı

ÖĞLE
2 parça tavuk (göğüs)
3 yemek kaşığı pilav
4 yemek kaşığı yoğurt

ARA
1 fincan sütlü nescafe(şekersiz)
1 fincan ıhlamur

AKŞAM
1 kocaman kase salata
5 yemek kaşığı yağı süzülmüş ton balığı

yeşimcim memleketten ne getirdin bana

yeşimcim memleketten ne getirdin bana
koskocaman kendimi tabi daha ne olsun
normalde bişi getirmek gibi bi alışkanlığım yoktur.ilk kez zeytin getirdim son 2 haftam zeytin ekmek yemekle geçti dedimya devamını evimde getireceğim.abartısız diyorum hergün 1 kase yedim.1 ay içinde en az 2 kilo zeytini hüpletmişimdir

hani bana hani banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…