rica ederim cnm..
kaptana özel günaydın haae ben gelene kadar akşam olduu iyi gecelermi desem bendee :44:
ne ne ne neeeeekırbaç benim aksesuarımm elinde kırbacı olacakmışşş bnm o vermemm
yani illa azar yemek istiyon dimiiyaz gülüm yaz söylenmek için malzeme çıksınn
biz sokamıyozmu yanii
kıss yavaş ollllyetişemicem sonra sanaa :18:
Sanki kupkuru kalmışım gibi annem başımda suyu az iç yemeqi fazla ye iyisin böyle daha fazla verme diye söylenirken birde mutfak tartısı alıp yemekleri onunla ölçersem buzdolbının üstündeki oklavayla kovalar maazallah benii
Canım not aldım için rahat olsun hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah Allaha emanet ol iyi tatillerr..
3 lokma ekmeqi hafta sonu kaçamaqına veriyorum..
seninde çikolatanı hafta sonu kaçamaqına veriyorum onun dışında güzel bir menü..
anladım canım.yaptım oldu bişiler şimdi inşallah kaldığım yerden devam edebilirim
bugün acayip kötüyüm ya yol yorgunluğumu yoksa bulunduğum hassas dönemdenmidir nedir baya yorgun halsiz ağrılı kısaca tuhaf bi haldeyiminşallah bikaç güne toparlanıp sahalara geri döncem
ama ama benimde kırbacım olsun.hem atalarımız bir kırbacın nesi var 2 kırbacın sesi var demişhem sen herkesi motive ediyosun.bi motivenin nesi var 2 motivenin sesi var demiş bide atalarımız
koskocaman kendimi tabi daha ne olsun
normalde bişi getirmek gibi bi alışkanlığım yoktur.ilk kez zeytin getirdimson 2 haftam zeytin ekmek yemekle geçti dedimya devamını evimde getireceğim.abartısız diyorum hergün 1 kase yedim.1 ay içinde en az 2 kilo zeytini hüpletmişimdir
yaz tatili gelcek kayıpmı oldu burcualemsin kısss.sen önde elinde tartı annen arkanda elinde oklavaa
canımm bi de nevresema diyebet o yüzden ekmek yemesi gerkiyo.diyet listesi var hatırlatayım dedim.sanırım o sıkıldı:90:
amaaaannn özledim sana gülmeyii bizim independent noldu acep 15 tatilde gitti gelmedi bi türlü.burcuuuuuuuu kız nerdesinn.
2 kilo muuu ben 2 kilo alırdım heraldee
yaz tatili gelcek kayıpmı oldu burcugelir herhalde yolu düştüğünde valla ciddi ciddi resmen zeytine aşerdim.zeytin kasesini görünce kendimi yemekten alıkoyamadım.yerken çokta üzüldüm diyetimi bozuyorum diye ama hiç kaçamaksız gelen 2 aylık diyetim sonunda böyle bi mükafatı hakettiğimi düşünerek moralimi bozmadım.malum diyette moral önemli pişmanlık duygusu iştahımı körüklüyo benim
kızlar dayanamayıp tartıldım sabah 67.5 olmuşummm
ya her seferinde yaptığım hata bu oluyor çok kasıyorum sonra bi yemeye başlıyorum ipin ucu kaçıyo sonra hop kilolar geri alınıyor.şuan gerçekten kendime göre iyi bi kiladayım.bikaç kilo daha versem süper olur ama öncelikle önemli olan var olan kilomu yerinde tutabilmek bu yüzden arada bi böyle dinlenmeler bence iyi olacaktır.yoksa 3 ay diyet yap incel sonra normal hayata dön falan olmuyo.yerimde saymaktan nekadar hoşnut olmasamdahaklısın canım iyi etmişin kısss.
haklısın canım epey de kilo vermişin zaten.ya her seferinde yaptığım hata bu oluyor çok kasıyorum sonra bi yemeye başlıyorum ipin ucu kaçıyo sonra hop kilolar geri alınıyor.şuan gerçekten kendime göre iyi bi kiladayım.bikaç kilo daha versem süper olur ama öncelikle önemli olan var olan kilomu yerinde tutabilmek bu yüzden arada bi böyle dinlenmeler bence iyi olacaktır.yoksa 3 ay diyet yap incel sonra normal hayata dön falan olmuyo.yerimde saymaktan nekadar hoşnut olmasamdailla kilo vermek istesemde olaya iyi yanından görmeliyim
hadi uyu bakalım kaptanım yarın mesai başlıo:90:uykum varrr
çok sevindim tatlımdarısı başımıza:26:
Kızlar size birşey sorucam ben verdiğim kiloyu çizelgede nasıl düzenliyebilirim
Kızlar size birşey sorucam ben verdiğim kiloyu çizelgede nasıl düzenliyebilirim
canım benim başlangıç kilonu hedef kilonu ve şimdiki kilonu yaz bana yapayım sana bir çizelge beakilo çizelgesini bi türlü yapamadım
evet ya bende hep sıfırdan yapıyorum resimlerde farklı oluyo değişiklik iidir iiben tekrar sıfırdan biş çizelge yapmıştım
tatlım sende yukardaki dediklerimi yolla yapayım sanada bir çizelge beamerhabalar,
ben hamilelik döneminde çok yiyip sonrada bu kiloları 4 yıla yakın üstümde taşıdım.59kg idim 93 kg ile doğuma girdim.3.5kg bebeğim oldu 25 kg bende kaldı.geçen sene 88kg ile başladım ve çok büyük zahmetle 75kg'ye düştüm.ama tabii ki şımarıp 5kg'yi geri alarak bu sene 4 Ocak'da 80kg ile tekrar bu zahmetli maratona başladım.Şu an 77.8kg oldum. Sizleri ara ara takip ediyorum.Dayanışmanız çok güzel.Benide aranıza alır mısınız?
birde o güzel çizelgeleri nasıl yapdınız.ben bulamadım.
merhabalar,
ben hamilelik döneminde çok yiyip sonrada bu kiloları 4 yıla yakın üstümde taşıdım.59kg idim 93 kg ile doğuma girdim.3.5kg bebeğim oldu 25 kg bende kaldı.geçen sene 88kg ile başladım ve çok büyük zahmetle 75kg'ye düştüm.ama tabii ki şımarıp 5kg'yi geri alarak bu sene 4 Ocak'da 80kg ile tekrar bu zahmetli maratona başladım.Şu an 77.8kg oldum. Sizleri ara ara takip ediyorum.Dayanışmanız çok güzel.Benide aranıza alır mısınız?
Canım hafta sonu için çok çok iyi bir menü tebriklerrmerhaba kızlar
bugün ailecek bruncha gittik oyüzden sabah ve öğle birleşmek zorunda kaldı
öğlen:
4 tane zeytin bir kaşık yeşil ve kırmızı köz biber salatası
bir kaşık köz patlıcan salatası
bir dilim peynir
bir dilim domates
bir dilim salatalık
iki tane küçük boy sigara böreği
3 fincan tek şekerli çay 500 gr. su
ara yok
akşam:
bir kase meyveli nesfit
bir fincan nescafe şekersiz
gün boyu 2 lt su
haftasonları böyle oluyor
yarın mesai başlıyor beslenmem normale dönecek oyüzden hafta içleri daha dengeli ve düzenli besleniyorum
napayım haftasonu çocuklara kıyamıyorum kuzularım diğer türlü üzülüyorlar
bu arada 60 dk.7.2 de yürüyüş (bugün hızımı 7 den 7.2 ye artırdım )
20 dk. kemer yaptım eklemeyi unutmuşumda :)))))))
Canım seninde menün çok iyi ama kuru kayısı kivi ve portakal hepsinde şeker var bir tanesini yersen daha güzel olur ama yinede menünü çok beqendimBugün ki menüm
Sabah 9.30da 2kızarmış kepek ekmek 1kk peynir 4zeytin marul cay
Ara 11de 3kayısı 2ceviz
Öğle 1.30da 6kaşık tavuklu mantar sote yoğurt
Ara 15de bir kivi bir portakal
Akşam 6.30da 1tabak ezogelin çorbası fırında 2küçük tavuk but ve çok az patates yoğurt
2.5litre su
Yarim saat egzersiz
Kaçamak yok
Canım triendy21 çizelgelere bakıyor müracat ona cnmKızlar size birşey sorucam ben verdiğim kiloyu çizelgede nasıl düzenliyebilirim
Akşam çoookk yemek yemişsinii geceler hatunlar... bakıyorum ne güzel muhabbet etmişsiniz maaşallah...
sabaha bir bardak sütle başladım
kahvaltı
2 dilim k ekmek
yarım kk beyaz peynir
domates
2 zeytin
haş. yumurta
öğleyin
2 közlenmiş patlıcan
2 dke
çok az yufka ekmek+yeşillik
akşam
3 kızarmış tavuk parçası
2 yemek kaşığı kuru fasülye
5 zeytinyağlı dolma (bunun kalorisi fazla)
2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
tavuk kızarmış olduğundan hiç ekmek yemedim
3 lt yakın su içtim
aralarda bir elma ve portakal yedim
:13:sabahmerhabalar,
bugünkü menüm
sabah
5 zeytin
2kk peynir
2d ekmek
yarım domato
ara sadece bol suu
öğlen
çorba içtim bir kase
ara bir bardak sütle 1 tane elma yedim
akşam
çorba+sebze yemeği
soğan salatası
yoğurt 1d ekmek
yatana kadar 2 litre su
ii geceler kızlar baaaaaaayyyyyyyyyyy:79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?