70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alemsin kısss.sen önde elinde tartı annen arkanda elinde oklavaa
canımm bi de nevresema diyebet o yüzden ekmek yemesi gerkiyo.diyet listesi var hatırlatayım dedim.sanırım o sıkıldı:90:
amaaaannn özledim sana gülmeyii bizim independent noldu acep 15 tatilde gitti gelmedi bi türlü.burcuuuuuuuu kız nerdesinn.

2 kilo muuu ben 2 kilo alırdım heraldee

yaz tatili gelcek kayıpmı oldu burcu gelir herhalde yolu düştüğünde valla ciddi ciddi resmen zeytine aşerdim.zeytin kasesini görünce kendimi yemekten alıkoyamadım.yerken çokta üzüldüm diyetimi bozuyorum diye ama hiç kaçamaksız gelen 2 aylık diyetim sonunda böyle bi mükafatı hakettiğimi düşünerek moralimi bozmadım.malum diyette moral önemli pişmanlık duygusu iştahımı körüklüyo benim

haklısın canım iyi etmişin kısss.

haklısın canım iyi etmişin kısss.
ya her seferinde yaptığım hata bu oluyor çok kasıyorum sonra bi yemeye başlıyorum ipin ucu kaçıyo sonra hop kilolar geri alınıyor.şuan gerçekten kendime göre iyi bi kiladayım.bikaç kilo daha versem süper olur ama öncelikle önemli olan var olan kilomu yerinde tutabilmek bu yüzden arada bi böyle dinlenmeler bence iyi olacaktır.yoksa 3 ay diyet yap incel sonra normal hayata dön falan olmuyo.yerimde saymaktan nekadar hoşnut olmasamda illa kilo vermek istesemde olaya iyi yanından görmeliyim

Son düzenleme:
merhaba kızlar
bugün ailecek bruncha gittik oyüzden sabah ve öğle birleşmek zorunda kaldı
öğlen:
4 tane zeytin bir kaşık yeşil ve kırmızı köz biber salatası
bir kaşık köz patlıcan salatası
bir dilim peynir
bir dilim domates
bir dilim salatalık
iki tane küçük boy sigara böreği
3 fincan tek şekerli çay 500 gr. su
ara yok
akşam:
bir kase meyveli nesfit
bir fincan nescafe şekersiz
gün boyu 2 lt su
haftasonları böyle oluyor
yarın mesai başlıyor beslenmem normale dönecek oyüzden hafta içleri daha dengeli ve düzenli besleniyorum
napayım haftasonu çocuklara kıyamıyorum kuzularım diğer türlü üzülüyorlar
bu arada 60 dk.7.2 de yürüyüş (bugün hızımı 7 den 7.2 ye artırdım )
20 dk. kemer yaptım eklemeyi unutmuşumda :)))))))

Son düzenleme:
haklısın canım epey de kilo vermişin zaten.
hadi uyu bakalım kaptanım yarın mesai başlıo:90:

Bugün ki menüm
Sabah 9.30da 2kızarmış kepek ekmek 1kk peynir 4zeytin marul cay
Ara 11de 3kayısı 2ceviz
Öğle 1.30da 6kaşık tavuklu mantar sote yoğurt
Ara 15de bir kivi bir portakal
Akşam 6.30da 1tabak ezogelin çorbası fırında 2küçük tavuk but ve çok az patates yoğurt
2.5litre su
Yarim saat egzersiz
Kaçamak yok

Kızlar size birşey sorucam ben verdiğim kiloyu çizelgede nasıl düzenliyebilirim

arkadaşım bende zorlandım ama hatırladığım işlemi ilk seferki gibi sonuna kadar yaptım şu anki kilo kısmına yeni kilomu yazdım en sonunda birinci kutunun ikinci adresini (png kısmı dahil) kopyalayıp profilimde çizelge kısmına yapıştırıp kaydet dedim...birkaç deneme sonunda başardıminş.yapabilirsin kolay gelsin

ii geceler hatunlar... bakıyorum ne güzel muhabbet etmişsiniz maaşallah...

sabaha bir bardak sütle başladım

kahvaltı
2 dilim k ekmek
yarım kk beyaz peynir
domates
2 zeytin
haş. yumurta

öğleyin
2 közlenmiş patlıcan
2 dke
çok az yufka ekmek+yeşillik

akşam
3 kızarmış tavuk parçası
2 yemek kaşığı kuru fasülye
5 zeytinyağlı dolma (bunun kalorisi fazla)
2 yemek kaşığı karnıbahar yemeği
tavuk kızarmış olduğundan hiç ekmek yemedim

3 lt yakın su içtim
aralarda bir elma ve portakal yedim

merhabalar,
ben hamilelik döneminde çok yiyip sonrada bu kiloları 4 yıla yakın üstümde taşıdım.59kg idim 93 kg ile doğuma girdim.3.5kg bebeğim oldu 25 kg bende kaldı.geçen sene 88kg ile başladım ve çok büyük zahmetle 75kg'ye düştüm.ama tabii ki şımarıp 5kg'yi geri alarak bu sene 4 Ocak'da 80kg ile tekrar bu zahmetli maratona başladım.Şu an 77.8kg oldum. Sizleri ara ara takip ediyorum.Dayanışmanız çok güzel.Benide aranıza alır mısınız?

birde o güzel çizelgeleri nasıl yapdınız.ben bulamadım.

kilo çizelgesini bi türlü yapamadım
canım benim başlangıç kilonu hedef kilonu ve şimdiki kilonu yaz bana yapayım sana bir çizelge bea

ben tekrar sıfırdan biş çizelge yapmıştım
evet ya bende hep sıfırdan yapıyorum resimlerde farklı oluyo değişiklik iidir ii

tatlım sende yukardaki dediklerimi yolla yapayım sanada bir çizelge bea

Son düzenleme:
bugünkü menüm
sabah
5 zeytin
2kk peynir
2d ekmek
yarım domato

ara sadece bol suu

öğlen
çorba içtim bir kase
ara bir bardak sütle 1 tane elma yedim

akşam
çorba+sebze yemeği
soğan salatası
yoğurt 1d ekmek

yatana kadar 2 litre su
ii geceler kızlar baaaaaaayyyyyyyyyyy:79::79::79:

canım tickerfactory.com adresine girip yapabilirsin... ingilizcen ii ise zaten kolayca yapabilirsin.. ii değilse diyet bölümünde nasıol yapılacağı var

Canım hafta sonu için çok çok iyi bir menü tebriklerr

Canım seninde menün çok iyi ama kuru kayısı kivi ve portakal hepsinde şeker var bir tanesini yersen daha güzel olur ama yinede menünü çok beqendim
Kızlar size birşey sorucam ben verdiğim kiloyu çizelgede nasıl düzenliyebilirim
Canım triendy21 çizelgelere bakıyor müracat ona cnm
Akşam çoookk yemek yemişsin ben bunları iki akşamda yerim akşam öqününde çok yemek kilo aldırır sana bu arada dikkatimi çekti yufka ekmek yemişsin nerelisin cnm..
:13:sabah
5 zeytin
2kk peynir
2d ekmek
yarım domato

ara sadece bol suu

öğlen
çorba içtim bir kase
ara bir bardak sütle 1 tane elma yedim

akşam
çorba+sebze yemeği
soğan salatası
yoğurt 1d ekmek

yatana kadar 2 litre su
ii geceler kızlar baaaaaaayyyyyyyyyyy:79::79::79:[/QUOTE]

hoşgeldin cnm çizelge için müracat triendy21 canımm :

kısss Allah hayrını versin emiii tutamadınmı kendini akşam akşam dayanamayıp ekmek yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…