günaydınGünaydın fıstıklarrrr
nasılsınız bakimmm burda bugün hava çok kapalı öqleden sonra yeşilköye gidicez pazarımızda var öqleden önce çıksam tam kurulmuyor gelince çıksam akşam oluyor bişey kalmıyor arada kaldım :44: reql olmuşum birde bu hafta kilo almıyım razıyım yerimde saymaya 2 haftadır gelen giden ve bizim gitmelerimiz bitmedi bitürlü hamurişi görmekten bıktım neyse annmeler 1-2 güne gidecekler bende diyetimi yapabilicem
günaydınerken kalkmaya okadar alışmışımki uyuyamadım dünden beri midem bi tuhaf ve hala yorgunum doğru düzgün uyuyup dinlenemedim bile eski enerjik halime hiç dönemeyecekmişim gibi sanki bu arada sena geçmişi az gözden geçirdim bensziz neler yaptınız diye.resimlerine denk geldim acayip zayıflamışsın ve abartısız söylüyorum benden çok çok daha zayıf görünüyosun.maşallah diyorum umarım yakın zamanda idealine ulaşır bu kiloyu korursun
saolsun eşim evi dağıtmıyor.ben geldim daha çok dağıldıteşekkür ederim yeşim çok saol hayatım sen daha dün geldin bi kendine gel bakalım temizliqini yap herşey yerli yerine otursun o zaman kendini daha dinamik hissdeceksin 2-3 güne atlatırsın bu yorgunluqu bolbol ıhlamur iç cnm dinlendirir seni..
saolsun eşim evi dağıtmıyor.ben geldim daha çok dağıldıyol yorgunluğum var sanırım.dün 4-5 saat uyudum gelince akşamda 3 e doğru uyudum yine 4-5 saat uyuyabildim.şöyle adam gibi 7-8 saat uyusam kendime gelirim sanırım.belki birazda hava değişimide etkilemiş olabilir.gelmeden önce en son kahvaltı yapmıştım 12 gibi bidaha bişi yemedim eve gelince yemek yedim.2 öğün arasında 25 saatlik bi fark oldu.sanırım bu yüzdende tuhaf hissediyorum
çok şükür bişim yok sade halsiz böyle hayattan bezmiş bi halim var.kendime dün akşam pat. kızartması takviyesi yaptım daha bişi takviye etmem bundan sonratatlım topla kendini sen iradeli bir kızsın meyva ye bakalım vitamin takviyesi yapalım sana biraz havalar soquk dediqin gibi hava deqişimide var Allah korusun hasat olursun yeşimcim çok dikkatli olmalısın bikaç gün..
çok şükür bişim yok sade halsiz böyle hayattan bezmiş bi halim var.kendime dün akşam pat. kızartması takviyesi yaptım daha bişi takviye etmem bundan sonraüşenmeden kalkıp kahvaltımı hazırlasam çok iyi olcak belki kendime gelirim.bu akşamda inşallahlah erkenden uyursam bişicim kalmaz sanırım.
Yeşim her zamanki gibi yine aksatmışsın kahvaltını hadi bakalım kalk ve kahvaltını yap cnm bu bir emirdir
evet ya aksatıyorum.aslında birazda sebebi şu ben ilk uyandığım zaman sanırım algılarım açık olmuyo ne yersem yiyim doymuyorumbu yüzden böyle vakit geçince kendime geliyorum az yiyorum.eşim geç uyanacağı için onu beklemem az daha bakınayım 9:30 da kalvaltımı yaparım.1 gibide öğlen yemeğimi yerim.akşamda kayınvalidemde olcak 6-7 gibide akşam yemeğini yerim oldu bitti
Günaydın fıstıklarrrr
nasılsınız bakimmm burda bugün hava çok kapalı öqleden sonra yeşilköye gidicez pazarımızda var öqleden önce çıksam tam kurulmuyor gelince çıksam akşam oluyor bişey kalmıyor arada kaldım :44: reql olmuşum birde bu hafta kilo almıyım razıyım yerimde saymaya 2 haftadır gelen giden ve bizim gitmelerimiz bitmedi bitürlü hamurişi görmekten bıktım neyse annmeler 1-2 güne gidecekler bende diyetimi yapabilicem
ben uyanınca bi teşebbüste bulundum ama olmadı kalktım yanına geldimbenimde hala uykum var ama yatsam uyuyamıyorum onun için teşebbüs bile etmiyorumaslında biraz elişi yapabilirim deqişiklik olur
günaydın tatlım... ii gibiyiz galiba. yukarıda yazdığın gibi dün akşam çok kaçırdım.. ama o da davette olduğumuz için. yufka ekmekten dolayı nerleri olduğumu sormuşsun.. konyalıyım.. dün öğleden sonra eşimin annesinin yaşadığı köye gittik.. orda yedim yufkayı... dün akşamı telafi etsin diye bugün işe gelirken 10 dakika daha yürüyerek uzun yoldan geldim
bende bu tarz şeyleri yapmaya hevesli ve yetenekliyim ama yapacak kadar sabırlı değilim.elimdeki şeyin hemen olup bitmesini isterim.istanbul bu tarz işler için oldukça iyi fırsatlar sunuyor ev hanımlarına valla bi ara çıkıp dolaşmak istiyorum bende buralarda varmı acep böyle işler verenler.enazından harçlığım falan çıksa yeter.parası çok mühimde değil zamanım boşa geçmesin bişeylerle değerlendirip vatana millete bi hayırda bulunayım istiyorum.
Çok şükür iyiym bitanem sen nasılsın yufka ekmekten dolayı nereli olduqunu sormamın nedeni benim ailemde safranbolulu ve bizim ekmeqimizde yufka ekmek ve ben çok severim hatta bayılırımayy canım çekti kısss olsada yesek
YEŞİM
Hafta sonu yengemler geldiler hani evlere incik boncyk veren işyerleri varya onlardan yapıyormuş bayada iyi para alıyorum diyor ben zamanında çok yaptım o dönem çok sıkılmıştım yengem öve öve anlatınca heveslendim bizim sokaktada taş veriyorlar dizmek için hiç girip sormadım ne nedir diye elimde tülbent oyalıyorum şu anda evi bir görsen bir tuhafiyede olması gereken herşey var ben elişine çok meraklı olduqum için malzemeden ve kalanlardan geçilmiyor ev nerdeyse evdeki malzemeyle tuhafiye dükkanı açacamm
bende bu tarz şeyleri yapmaya hevesli ve yetenekliyim ama yapacak kadar sabırlı değilim.elimdeki şeyin hemen olup bitmesini isterim.istanbul bu tarz işler için oldukça iyi fırsatlar sunuyor ev hanımlarına valla bi ara çıkıp dolaşmak istiyorum bende buralarda varmı acep böyle işler verenler.enazından harçlığım falan çıksa yeter.parası çok mühimde değil zamanım boşa geçmesin bişeylerle değerlendirip vatana millete bi hayırda bulunayım istiyorum.
Çok şükür iyiym bitanem sen nasılsın yufka ekmekten dolayı nereli olduqunu sormamın nedeni benim ailemde safranbolulu ve bizim ekmeqimizde yufka ekmek ve ben çok severim hatta bayılırımayy canım çekti kısss olsada yesek
YEŞİM
Hafta sonu yengemler geldiler hani evlere incik boncyk veren işyerleri varya onlardan yapıyormuş bayada iyi para alıyorum diyor ben zamanında çok yaptım o dönem çok sıkılmıştım yengem öve öve anlatınca heveslendim bizim sokaktada taş veriyorlar dizmek için hiç girip sormadım ne nedir diye elimde tülbent oyalıyorum şu anda evi bir görsen bir tuhafiyede olması gereken herşey var ben elişine çok meraklı olduqum için malzemeden ve kalanlardan geçilmiyor ev nerdeyse evdeki malzemeyle tuhafiye dükkanı açacamm
bakalım keşfe çıkayım burda varmı böyle imkanlar.evet cnm bende elimde uzun süre bişey kaldıqında sıkılıyorum ama penyeler hemen bitiyor ve her defasında deqişik modeller veriyorlar bir dönem çok yapmıştım..
netten bağlanabilirsin kanald ye ben şuan öyle yaptım.ben de iyiyim... klasik pazartesi sendromu var galiba o yüzden biraz yorgun hissediyorum kendimi tatlım...ah canım keşke gönderme imkanım olsa..ben de bayılırım.. hele patates salatası ile mükemmel olur... canım ben izleyemiyorum kanal d yi... önemli noktaları paylaşırsanız sevinirim
ben de iyiyim... klasik pazartesi sendromu var galiba o yüzden biraz yorgun hissediyorum kendimi tatlım...ah canım keşke gönderme imkanım olsa..ben de bayılırım.. hele patates salatası ile mükemmel olur... canım ben izleyemiyorum kanal d yi... önemli noktaları paylaşırsanız sevinirim
tabiki paylaşırım cnm şuanda en çok dikkatimi çeken doktor hanım diyorki günlük şeker ihtiyacımız aldıqımız günlük kalori miktarının yüzde onunu geçmemeliymiş mesela günlük 200 kalori aldık yüzde onu 20 dir yani 20 kalorilik çikolata yada tatlı yememizin diyetimize hiçbir olumsuz etkisi yokmuş :124:
zaten şekeri tamamen kesersek vucut buna bi yerde tepki veriyor ve aşırı iştah patlamaları yaşanıyor.önemli olan sağlıklı tatlılarla şeker ihtiyacımızı karşılamak.şeker diyince insanın aklına nedense çikolata yağlı ballı tatlılar geliyortabiki paylaşırım cnm şuanda en çok dikkatimi çeken doktor hanım diyorki günlük şeker ihtiyacımız aldıqımız günlük kalori miktarının yüzde onunu geçmemeliymiş mesela günlük 200 kalori aldık yüzde onu 20 dir yani 20 kalorilik çikolata yada tatlı yememizin diyetimize hiçbir olumsuz etkisi yokmuş :124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?