70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah kizlar yufkadan bahsetmissiniz sabah sabah insanin istahi kabariyor benimde canim cekti bende adiyamanliyim yazlari kavaltilarimiz harika olurdu koyde kaldigimizda saballari ilk once tarlaya giderdik saat 9-10 gibi donerdik bu arada evde kalan biri taplama yapar atestede tarladan taze toplanmis biber patlicanlar pisirilir yanida yine taze domates salatalik konulur ve ayranla yenilir harika oluyor bu yaz gitigimde bol bol yerim heralde....

zaten sağlıklı beslenmede şeker de olacak yağ da ama mümkün olduğunca az.. ben de daha yeni bi yazı okudum dikkatimi çeken bi noktayı paylaşıyım.. vucudumuz 100 kalori yakarken besinlerden şu şekilde alıyormu..

protein 34-40
karbonhidrat 7-8
yağ 3

yani yağlar depolanıp kalıyor anlaycağınız.. bu yüzden protein odaklı beslenmek daha ii galiba

yufkayı tahtından indirir senin bu menün yavrum.zayen köyde ne yersen süper olur bu sene köye gitmek çok istiyorum bende ama sanırım kısmet olmayacak.allah sağlık sıhhat ömür versin ilerleyen yıllarda inşallah bende köye gitme fırsatı bulurum

Günaydınn kızlar herkes toplanmış nihayet

Green hoşgeldin canımm

Ben kilo bildiriminde bulunamadım yine 70 kilo çıktım deliricem valla..

Özür dilerim cuma bildirimde bulunamadım

dedigin gibi koyde ne yesen guzel kuru ekmegi bile ...burda yok yok ama tat yok balik aliyoruz hepimiz iskenceyle yiyoruz hic guzel degil ama koyde tatli suda tutugumuz baliklari bir kova dolusunu uplete uplete yerdik cunku oralarda hic bir sey bozulmamis hersey naturel ve taze oluyor....

Günaydınn kızlar herkes toplanmış nihayet

Green hoşgeldin canımm

Ben kilo bildiriminde bulunamadım yine 70 kilo çıktım deliricem valla..

Özür dilerim cuma bildirimde bulunamadım
hoşbulduk.delirme moral moral moral.negatiflik diyeti olumsuz etkiler pozitif ol bazen yerinde saymakta başarısır unutma

haklısın köy ruhu başka bişi ya rabbim kimseyi köysüz bırakmasın

günaydın cok uykusuzum oğlum gece hıc dalamadı hep sallayıp emzırmek zorund akaldım koyar koymaz agladı veya kıpır kıpır bende bısey anlamadım uykumdan gözlerim ve basım agrıyor ve yine işteyim ve yine yogunum off

haftanın ilk günü bu yorgunluğun üzerine tuz biber olmuştur inşallah bugün sende oğluşunda kendinize gelirsiniz.bahar dönemi dikkat etmek lazım hem hastalık hem yorgunluğu tetikleyecek günlerdeyiz. bu yüzden kendine çok çok dikkat et.biliyosun sen iyi olmazsan yavrucunda iyi olmaz

kızlar öğlen iş yerinde karışık ızgara mantar corba ve mevsım salata yıycem bunları sectım kendıme yogurt ta var ayranda hangısını alayım yada alsamda yıyeyım mı ara öğün mü yapayım

ayy haklısın bende bahar yorhunlugu basladı heralde gercı hep yorgunumda uykusuzlukta eklenınce böyle oldu.bugun gece de yalnızım esım nöbette olacak tüm yük gene bende:84:

bugün çok yorgun olduğun için ara öğün yapman şart.bence ara öğünlük bişey ayırman çok daha iyi olur.

yanlız değilsin canım benim kızımda bu gece geç yattı sabaha kadar hiç uyutmadı beni uykusuzluk mahvediyor insanı ama allahtan ben evdeyim senin işin zor birde çalışıyorsun allah yardımcın olsun

ayy haklısın bende bahar yorhunlugu basladı heralde gercı hep yorgunumda uykusuzlukta eklenınce böyle oldu.bugun gece de yalnızım esım nöbette olacak tüm yük gene bende:84:
hem tam gün çalışıp hem eve gelince yavrucunla ilgilenmen haliyle seni yoruyodur.üzerine bu dengesiz havalar ve bahar eklenince kat kat yorgunluğun artıyodur.zor bi süreç ama maşllah oğluşun sağlıkla büyüyor yakın zamanda seni yormayı bırakacaktır.tabi haliyle gün boyu seni görmediği için tüm akşam boyunca sana ihtiyaç duyup zaman zaman huysuzluk yapıyodur.

Başın ağrıyorsa belki bir de maden suyu içebilirsin canım .. Geçmiş olsun...

tsk ederım haklısın canım masallah cok tecrubelı gıbı yazıyosun yaa bebiş olmadıgı halde
yanlız değilsin canım benim kızımda bu gece geç yattı sabaha kadar hiç uyutmadı beni uykusuzluk mahvediyor insanı ama allahtan ben evdeyim senin işin zor birde çalışıyorsun allah yardımcın olsun
amın canım cümlemizin gercekten calısınca zor oluyor haftasonu o uyudugunda bende yatıyorum ve dınlenmıs oluyorum ama haftaıcı oyle bır durum yok
Başın ağrıyorsa belki bir de maden suyu içebilirsin canım .. Geçmiş olsun...
saol canım ıyı mı gelıyor bas agrısına maden suyu aklımda olsun su an bulamam ama

Benim baş ağrılarım meşhur olduğu için az çok biliyorum, mineral eksikliğinden kaynaklanabiliyor bazen baş ağrıları, o yüzden su da içebilirsin...

meyvede var ama onu da alıcam
al bakalım afiyetle ye.belki diyetisyenler benim fikirlerimi çürütebilirler ama bence çok yenilse bile bunu belli zaman alarıklarıyla tüketim yaparsak kilo veremesekte kilo almamış oluruz.vucuda sürekli baskıda yapılmadığında vucut şeklini korur vi zamanla kilo kaybı yaşanmasada bedenen küçülürsün :82: aşırı yorgun olduğun zamanlara ara öğünlerini birden fazla yapman senin aşırı iştah patlaması yaşamanı önler diye düşünüyorum

anne değilim ama çocuk ruhundan az biraz anlıyorum sonuçta bizde bir zamanlar çocuktuk.anne baban hayattamı bilmiyorum ama ben bikaç sene önce babamı kaybettim ozaman hayatımda büyük eksiklik hissettim.yanımda olmasada var olduğunu hissetmek bana o yaşta yetiyordu ama çocukluğumda ayrı kaldığım zamanlarda kıyafetlerinde kokunun hayatımda duyduğum en tatlı en muhteşem koku olduğunu hissederdim 1-2 gün bile olsa babamın eksikliğini çok fazla hissederdim. ki senin yavrucun daha çok zamana ve ilgiye muhtaç bi şekilde büyüyor.hiçbir sevgi anne baba sevgisini tutmaz.dolayısıyla gün içinde nekadar üyü emin ellerde olursa olsun senin yokluğunu fazlasıyla hissediyordur.düşünki o küçüçük beden kucakta olmadığını anlayınca ağlamaya başlıyor.düşünki tüm gün seni görmemesi senin yokluğunu hissetmeye yetiyor artıyodur. bukadar sözden sonra sen istifanı veriyomuşun bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…