70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zaten ben sürekli hazırım ıstıfayada esım ıstemıyo aslında calısma hayatınada alıskınım sevıyorum ama anne olduktan sonra ısler degıstı cok zor gercekten herıs yarım kalıyor.
günaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
canım cok gecmıs olsun bencede ıyı kı evdesın

geçmiş olsun cnm aqrı kesici alsana yada biberiye çayı iç aqrıyı hemen kesiyor..
menün gayet güsell cnm salata varken ayrana yoqurda gerek yok cnm..
günaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:

geçmiş olsun cnm..

Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırımHalsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:

Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırımHalsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:

geçmiş olsun canım
portakal suyu falan iç vitamin olur
boğazın içinde en iyisi ya salep yada ıhlamur falan
sıcak bişiler içmeyince geçmiyo meret

geçmiş olsun cnm gece oğlum hastalandı bende şimdi başladı baş ağrısı burun akıntısı offf

geçmiş olsun

bende imkan ve olanak varsa bi annenin çocuğunu enaz 7-8 yaşına kadar kendi büyütmesinden yanayım.farkındaysan giderek nesil bozuluyor.bunun büyük bir nedenide çocukların evebeynleriyle gereken zamanı yaşamamaları anne babaların bu eksikliği farklı şeylerle kapatma çabalarıyla sorumsuz vurdum duymaz saygıdan sevgiden yoksun bir nesil dünyayı kaplıyor.çok karşı olduğum bişi var ki çocuğunu diğer çocuklarla kıyaslayıp zaten hepsi böyle tek bizimki deyip gereken eğitimin ilginin gösterilmemesi.çocuk evliliğin bi gereği değil bir can ve bi kişilik yetiştiriyosun.bunun farkında olmadan çocuk sahibi olan nice insan var.bu yüzden en büyük duam rabbim gerçekten anne baba olmayı hakeden insanları evlatsız bırakmasın

geçmiş olsun boğazın ağrıyosa sahlep falan iç o boğazını yumuşatır.içebiliyosanda bitki çaylarından ıhlamur adaçayı vsyi eksik etme şifayı tam kapmadan toparlanmaya çalış

saol cnm

evet salep çok ii geliyo bana

kızlar menüm

sabah
standart herzamanki diyet kahvaltım

ara
bi loka çikolata 1 ceviz içi

öğlen
2 kase kabak çorba
3 kaşık light yoğurt

ara
1 kuru incir
1 armut

akşam
öğle yemeğiyle aynı

gece
salep içicem

KİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )

Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.

kızlar bunu diğer konulardan buldum fazlamı içiyoruz ya

güzel bi paylaşım olmuş canım eline sağlık... herşeyin fazlası zarar... en masum olan suyun bile

kızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee

bugün sabah
kalktım 2 tatlı kaşığı pekmez yedim
10dk sonra
1 dilim kızarmış ekmek üstü yağ yedim
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
2 haşlanmış yumurta yedim ama küçüktü yumurtalar hemde çok ufak ayyy

ara suuuuuuuuuuu içtim

öğlen yine çorba içtim 1kase

ara 1elma yicem şimdiiiii

kısss Allah hayrını versin emiii tutamadınmı kendini akşam akşam dayanamayıp ekmek yemişsin
napiyim sebze yemeği oldumu dayanamıyorum ekmeksiz gitmiyo

salep manyağıyım ya bayılırım

evet bende beğendim ama ben 2.5 litre filan içiyorum biraz azaltıyım mı acaba anlamadım gitti ah bu kilolar :26:
kız hamılelr bıle 2 lıtre içiyo bence 1.5 -2 ıdeal.
8 bardak su zaten bardak bası 200ml den 1.6 litre yapıyo
kız kocanla idiayı kazndın m
ne yaptınız? çay şekerini karıştırma işini?

ah ah nerde malesef kaybettim
valla okadar çok kadın varmışki kocasının çayını karıştıran ya anam yaaaaa
aman olsun ya kaybettim ya ne istediğini daha söylemiyo gıcık bizim iddalarımız genelde yapmalı birşey isteriz ve hepte yaparız valla ne istiycek bilmiyorum süründürüyo beni hala
ii bakalım teşekkür ederim paylaşanlarada

kız hamıle hamıle ne dıyetı sen 9 ay dıyet yapmıycan demi?

kız sen de saf mıısn nıye sonunu bılmediğin bi pazarlığa giriyon baştan kesimini kessene.ya bizim sitede halbukı birsürü karıştırmayan vardı ya nasıl olmuş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…