zaten ben sürekli hazırım ıstıfayada esım ıstemıyoal bakalım afiyetle ye.belki diyetisyenler benim fikirlerimi çürütebilirler ama bence çok yenilse bile bunu belli zaman alarıklarıyla tüketim yaparsak kilo veremesekte kilo almamış oluruz.vucuda sürekli baskıda yapılmadığında vucut şeklini korur vi zamanla kilo kaybı yaşanmasada bedenen küçülürsün :82: aşırı yorgun olduğun zamanlara ara öğünlerini birden fazla yapman senin aşırı iştah patlaması yaşamanı önler diye düşünüyorum
anne değilim ama çocuk ruhundan az biraz anlıyorum sonuçta bizde bir zamanlar çocuktuk.anne baban hayattamı bilmiyorum ama ben bikaç sene önce babamı kaybettim ozaman hayatımda büyük eksiklik hissettim.yanımda olmasada var olduğunu hissetmek bana o yaşta yetiyordu ama çocukluğumda ayrı kaldığım zamanlarda kıyafetlerinde kokunun hayatımda duyduğum en tatlı en muhteşem koku olduğunu hissederdim 1-2 gün bile olsa babamın eksikliğini çok fazla hissederdim. ki senin yavrucun daha çok zamana ve ilgiye muhtaç bi şekilde büyüyor.hiçbir sevgi anne baba sevgisini tutmaz.dolayısıyla gün içinde nekadar üyü emin ellerde olursa olsun senin yokluğunu fazlasıyla hissediyordur.düşünki o küçüçük beden kucakta olmadığını anlayınca ağlamaya başlıyor.düşünki tüm gün seni görmemesi senin yokluğunu hissetmeye yetiyor artıyodur.bukadar sözden sonra sen istifanı veriyomuşun bu akşam
canım cok gecmıs olsun bencede ıyı kı evdesıngünaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
ah kizlar yufkadan bahsetmissiniz sabah sabah insanin istahi kabariyor benimde canim cekti bende adiyamanliyim yazlari kavaltilarimiz harika olurdu koyde kaldigimizda saballari ilk once tarlaya giderdik saat 9-10 gibi donerdik bu arada evde kalan biri taplama yapar atestede tarladan taze toplanmis biber patlicanlar pisirilir yanida yine taze domates salatalik konulur ve ayranla yenilir harika oluyor bu yaz gitigimde bol bol yerim heralde....
geçmiş olsun cnm aqrı kesici alsana yada biberiye çayı iç aqrıyı hemen kesiyor..günaydın cok uykusuzum oğlum gece hıc dalamadı hep sallayıp emzırmek zorund akaldım koyar koymaz agladı veya kıpır kıpır bende bısey anlamadım uykumdan gözlerim ve basım agrıyorve yine işteyim ve yine yogunum off
menün gayet güsell cnm salata varken ayrana yoqurda gerek yok cnm..kızlar öğlen iş yerinde karışık ızgara mantar corba ve mevsım salata yıycem bunları sectım kendıme yogurt ta var ayranda hangısını alayım yada alsamda yıyeyım mı ara öğün mü yapayım
günaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırım Halsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
zaten ben sürekli hazırım ıstıfayada esım ıstemıyoaslında calısma hayatınada alıskınım sevıyorum ama anne olduktan sonra ısler degıstı cok zor gercekten herıs yarım kalıyor.
canım cok gecmıs olsun bencede ıyı kı evdesın
geçmiş olsun cnm aqrı kesici alsana yada biberiye çayı iç aqrıyı hemen kesiyor..
menün gayet güsell cnm salata varken ayrana yoqurda gerek yok cnm..
geçmiş olsun cnm..
Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırım Halsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
geçmiş olsungünaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
bende imkan ve olanak varsa bi annenin çocuğunu enaz 7-8 yaşına kadar kendi büyütmesinden yanayım.farkındaysan giderek nesil bozuluyor.bunun büyük bir nedenide çocukların evebeynleriyle gereken zamanı yaşamamaları anne babaların bu eksikliği farklı şeylerle kapatma çabalarıyla sorumsuz vurdum duymaz saygıdan sevgiden yoksun bir nesil dünyayı kaplıyor.çok karşı olduğum bişi var ki çocuğunu diğer çocuklarla kıyaslayıp zaten hepsi böyle tek bizimki deyip gereken eğitimin ilginin gösterilmemesi.çocuk evliliğin bi gereği değil bir can ve bi kişilik yetiştiriyosun.bunun farkında olmadan çocuk sahibi olan nice insan var.bu yüzden en büyük duam rabbim gerçekten anne baba olmayı hakeden insanları evlatsız bırakmasınzaten ben sürekli hazırım ıstıfayada esım ıstemıyoaslında calısma hayatınada alıskınım sevıyorum ama anne olduktan sonra ısler degıstı cok zor gercekten herıs yarım kalıyor.
canım cok gecmıs olsun bencede ıyı kı evdesın
geçmiş olsun boğazın ağrıyosa sahlep falan iç o boğazını yumuşatır.içebiliyosanda bitki çaylarından ıhlamur adaçayı vsyi eksik etme şifayı tam kapmadan toparlanmaya çalışKızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırım Halsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
geçmiş olsun
bende imkan ve olanak varsa bi annenin çocuğunu enaz 7-8 yaşına kadar kendi büyütmesinden yanayım.farkındaysan giderek nesil bozuluyor.bunun büyük bir nedenide çocukların evebeynleriyle gereken zamanı yaşamamaları anne babaların bu eksikliği farklı şeylerle kapatma çabalarıyla sorumsuz vurdum duymaz saygıdan sevgiden yoksun bir nesil dünyayı kaplıyor.çok karşı olduğum bişi var ki çocuğunu diğer çocuklarla kıyaslayıp zaten hepsi böyle tek bizimki deyip gereken eğitimin ilginin gösterilmemesi.çocuk evliliğin bi gereği değil bir can ve bi kişilik yetiştiriyosun.bunun farkında olmadan çocuk sahibi olan nice insan var.bu yüzden en büyük duam rabbim gerçekten anne baba olmayı hakeden insanları evlatsız bırakmasın
geçmiş olsun boğazın ağrıyosa sahlep falan iç o boğazını yumuşatır.içebiliyosanda bitki çaylarından ıhlamur adaçayı vsyi eksik etme şifayı tam kapmadan toparlanmaya çalış
güzel bi paylaşım olmuş canım eline sağlık... herşeyin fazlası zarar... en masum olan suyun bileKİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )
Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.
kızlar bunu diğer konulardan buldum fazlamı içiyoruz ya
güzel bi paylaşım olmuş canım eline sağlık... herşeyin fazlası zarar... en masum olan suyun bile
napiyim sebze yemeği oldumu dayanamıyorum ekmeksiz gitmiyokısss Allah hayrını versin emiiitutamadınmı kendini akşam akşam dayanamayıp ekmek yemişsin
salep manyağıyım ya bayılırımkızlar menüm
sabah
standart herzamanki diyet kahvaltım
ara
bi loka çikolata 1 ceviz içi
öğlen
2 kase kabak çorba
3 kaşık light yoğurt
ara
1 kuru incir
1 armut
akşam
öğle yemeğiyle aynı
gece
salep içicem
kız hamılelr bıle 2 lıtre içiyo bence 1.5 -2 ıdeal.evet bende beğendim ama ben 2.5 litre filan içiyorum biraz azaltıyım mı acaba anlamadım gitti ah bu kilolar:26:
kız kocanla idiayı kazndın mkızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee
bugün sabah
kalktım 2 tatlı kaşığı pekmez yedim
10dk sonra
1 dilim kızarmış ekmek üstü yağ yedim
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
2 haşlanmış yumurta yedim ama küçüktü yumurtalar hemde çok ufak ayyy
ara suuuuuuuuuuu içtim
öğlen yine çorba içtim 1kase
ara 1elma yicem şimdiiiii
napiyim sebze yemeği oldumu dayanamıyorum ekmeksiz gitmiyo
salep manyağıyım ya bayılırım
kız hamılelr bıle 2 lıtre içiyo bence 1.5 -2 ıdeal.
8 bardak su zaten bardak bası 200ml den 1.6 litre yapıyo
kız kocanla idiayı kazndın m
ne yaptınız? çay şekerini karıştırma işini?
kız hamıle hamıle ne dıyetı sen 9 ay dıyet yapmıycan demi?ben geldimmmm
kesinleşti hamileyimmmmsalı günü ultrason için doktora gidicem,inşallah sorun yoktur...
kilo bildirimnde geç kaldım biliyorum,çok üzgünümsenacım siz listeyi yapmışsınız beni önümüzdeki haftanın listesine ekleyin olmazsa,yada ekleyebilirseniz verdiğimi yazayım ben yinede...
başlangıç:78
geçen hafta:76,2
bu hafta:700gr
toplamda giden:2,5kg
kız sen de saf mıısn nıye sonunu bılmediğin bi pazarlığa giriyon baştan kesimini kessene.ah ah nerde malesef kaybettim
valla okadar çok kadın varmışki kocasının çayını karıştıran ya anam yaaaaa
aman olsun ya kaybettim ya ne istediğini daha söylemiyo gıcık bizim iddalarımız genelde yapmalı birşey isteriz ve hepte yaparız valla ne istiycek bilmiyorum süründürüyo beni hala
ii bakalım teşekkür ederim paylaşanlarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?