70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gel cnm akşam slepleri hüpletelim

evet cnm bnde 2 lt düşürüyüm suyu

aa kaybettin mi o kadar varmıymış ilginç çok şaşırdımmm çayı krıştırmakkkk vay beee

aa kaybettin mi o kadar varmıymış ilginç çok şaşırdımmm çayı krıştırmakkkk vay beee

aç kapıyı geliyom

bu kadınların hiç işi yok heralde ya

valla varmış kızlar bende şaşırdım dünyada birtek ben karıştırıyorum zannediyodum
bakın isterseniz biraz daha şaşırın
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/423459-esinizin-cayini-karistiryormusunuz.html

bende 70 kıloyum boyum da 1 70 aslında hıc ekmek yemıyorum ama yıne kılo veremıyorum ben 54 kılodan 70 kıloya gelkdım antıdepresan hapları sayesınde nasıl zayıfıycam hıc bılmıyorum..

bende 70 kıloyum boyum da 1 70 aslında hıc ekmek yemıyorum ama yıne kılo veremıyorum ben 54 kılodan 70 kıloya gelkdım antıdepresan hapları sayesınde nasıl zayıfıycam hıc bılmıyorum..

gel cnm hoşgeldin bende burayla tanıştığımda 71.3 kiloydum benimde boyum 1.70 sayfanın en başında kilo çizelgesi nasıl yapıldığı anlatılıyor ordan kilo çizelgeni yap her gün ne yediğini menü olarak yaz kaptanımız sena sana yanlışlarını söler bizde yardımcı oluruz.cuma günleri kilo bildirimi var gitsin kilolarrr hey hey hey

Slm kızlar ben geldim ama bugün çok düzensiz beslendim malesef sabah eşim beraber kalkıp kahvalti hazırlayalım dedi ama 10 ancak kaltık kahvalti hazırlayana kadar yarim saat geçti böylece kahvalti geç oldu öğlen yok ara ogün iki tane akşam da eşim işe gideceği için erken yemek yedik derken çok düzensiz oldu ama bir günlük yarın tekrar normel düzen her neyse menümü verim
Sabah 11.30da 2dilim kızarmış çavdar ekmeği 1kk peynir ince bir dilim salam 6 zeytin
Ara saat 1 de 3kayısı
Öğle yok
Ara saat 2.5da meyveli yoğurt
Akşam 4.5 da 2 kase ezogelin çorba ve bir kase yoğurt
Saat 8de bir portakal yemeyi düşünüyorum
1.5litre su ama yatana kadar 2litre olur
Spor yarim saat egzersiz kaçamak yok hatta annem benden köstebek pasta istedi onu yaptım hiç yemeden hemen çağırıp yolladım yoksa hayatta dayanamam benim için büyük başarı
Bugün çok kötü oldu farkındayım ama telafi edicem

hoşgeldin canım.diyet grupları sayfasının aşında çizelge anlatılıyo.bu arada maşallah kısss 59 dan 93 ee maşallah.ben de 67 den 83 e çıkmıştımmm.

kanal d yi açın kızlar diyet üzerine konuşuyorlar
yaaa en okuldaydım bi ara gördüm ama zilçaldı.şimdi internetten bakıcam.
yufkaaaa çok özledim yaaa .ben de sarma ve dolmayla çok severim.bide yağda yumurta tabi tereyağı ve yağlar şööle damlıcak ekmek emicek onu hımmmm

pardon 2000kalorinin yüzde onu 20 kalori diye söyledi bi yanlışlık var sanırım
canıımmm 2000 cal nin %10 u 200 eder.fazla gibi geldi bu haftada heralde alınması gerekn miktar.
canııımmm inan aynı şeyleri yaşamışız.emziriyorum,sallıyorum yeine koyuyorum sonra kollarını bana uzatıyo anneeee diyee.kıyamam. ben uykusuz kaldım ama bebişim bu gün sekmiş sadece yarım saat uyumuş şimdi erken uyudu.doyamadım daaa yumurcağabaşım sallanıyodu yani.ayran içiyorum tansiyondur diyeyok,çay yok,tatlı yok,tuzlu yok,en sonunda aklıma geldi uykusuzlk o kadar alışmışım kiii
yeşiiimmmmmm ağlatıcaksın bakk zaten bende vicdan yapıyorum aslında o kadar haklsın kiii.inş iyi yetiştirebilirim bebişimi offf ne zormuş bu iler yaaaa.
günaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
geçmişolsun tatlım.gerçekten hastayken çocuğun yanında olmak lazım ben de izin alıyorum mecburen.
katılıyorum sana ama çalışmadan da yapamam ben.o zaman ben eksikmişim gibi hissediyorum.zor işler anacım Allah kolaylık versin.
Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırımHalsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:

geçmiş olsun canım
portakal suyu falan iç vitamin olur
boğazın içinde en iyisi ya salep yada ıhlamur falan
sıcak bişiler içmeyince geçmiyo meret

saol cnm bende hasta olcam sanırım:44:

saol cnm havalar fena soğudu hastalık başladı
geçmişolsun kızlarrr aman dikkat ben de yeni atlattım çok zor.vitamin takviye edin ıhlamur iyi oluyo gerçekten.
bana da fazla geliyo valla.wc den çıkamıyorum.ben bi de çay çok tüketiim.çay çorba kahve meyve ayran..bilmiyorum ben zaten 2 litreyi nadir geçiyorum.
slmmm tatlım görüşemdik.naberrr????

hoşgeldin canım.ilaçların etkisi çok gerçekten.sen de talık buraya.listeni paylaş kaptanımz sena yorum yapar.çizelgeni yp.bi de cumları kilo bildirimi var.kolay gelsinnn

kızlar doktorum proggramndan alıntı:
Dilara Koçak, Doktorum izleyicileri için şişmanlatmayan tatlı tarifleri verdi:

Fırında Armut Tatlısı

Malzemeler: 4 adet armut, ½ tatlı kaşığı toz tarçın, 5 adet ceviz içi, 2 tatlı kaşığı bal

Armutları ikiye bölüp ayva tatlısında olduğu gibi çekirdekli kısmını çıkarın. Armutları çukur kısımları üstte olacak şekilde dizin. Üzerine bal gezdirin, tarçını ve dövülmüş cevisi serpip fırına verin.

Not: Evde çocuk varsa bal yerine demir içeriği nedeniyle pekmez, demir emilimini kolaylaştırmak için kivi püresi de ekleyebilirsiniz.

Pekmezli Bal Kabağı

Malzemeler: 4 adet bal kabağı dilimi, 5 adet ceviz içi, 4 çorba kaşığı pekmez

Kabakları haşlayıp rendeleyin, üzerine pekmez ve dövülmüş cevizi ekleyip fırına verin.

belki duymuşsundur bende bugün dilara koçak vicdan çorbası yaptım onu içiyorum

2 kabak 2 soğan domates birer demet nane meydanoz dere otu 2 kaşık bulgur az zeytinyağı sarımsak en son blendırdan geçirdim. güzel oldu

hımmm güzelmiş kızzz bu ne için fazla kaçırınca mıı

evet fazla kaçırdığın ertesi günü içilebiliyormuş ama öğünlerdeki çorba olarakta yapılır tadı güzel dere otu baya tok tutuyoo şaşırdım ben valla

kızlar bugünkü menüm

sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt

ara
2 diyet bis.+elma

öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek

ara
3 diyet bisküvi

akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği

az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba

off kızlar yaa menülerimi yazayım dedim ama utanıyorummmm:18: bastan fe:18:na gıtmıyorum eve gelınce cıldırıyorum resmen yavv ben en ıyısı yazmayım yaa yoksa benı burdan atarsınız bırde bu 3 kıloyu nasıl verdın ınanmıyoz da dersınız bugunluk yazcam amain
sabah
1 tane hashaslı çörek
2 yeşil zeytin
2 kk kaşar
1 bardak sıcak süt

ara 2 tane dıyet bıskuvı
öğle
1 kase mantar corba
karısık ızgara 1 parca tavuk etı(göğüs),2 tane köfteve 2
parca et vardı koyun etı oldugu ıcın onu yemedım
mevsim salata
topak ekmeğin yarısından az kepeklı ekmek

ara
1 muz

eveeeet buraya kadar pek fena deıl ama ısten eve gelene kadar cok basım döndü ve basım agrıyordu geldım corba yapana kadar bıraz patates cıpsı yedım

aksam
1 kase ezogelın corba
4 yk yumurtalı ıspanak kavurması
salata
ve bıraz bugday ekmegı 1,5 dılım felandır

ondan sonra tatlı ısteğım geldı ve mınık vısnelı brovniden ve bır parca cıkolata yedım bırde azcık kaju ve beyaz leblebı yedım. bunları 7 olmadan yemıs oldum ama ıstee yalnız bısey deyım bas agrım tamamen gecti yaa

ben sopalığım demi:84::84::84:

yeşimmmm söyle bakalım benım gıbı bırını nasıl zayıflatcan nasıl hakım olcam kendıme yaaa

bırazdan cok yorgun ve uykusuzu oldugum ıcın yatıcam tabı oglum uyutursa

ekmek ve bisküviler fazla olmus gıbı geldı onun dısında güzel bence

vişneli browniiiii

Kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...Siz kendinize iyi bakın da benim gibi hasta olmayın...Bu sırada hasta olan arkadaşlara da benm yaptığım gibi ılık bişeyler içmelerini tavsiye ediyorumbi de geçmiş olsun diyorum...Barkinim bebekine de geçmiş olsun canım...

Gelelim bugünkü menüme:

SABAH
1 tane pasta tabağı büyüklüğünde krep
1 şekersiz çay
1 kk peynir

ARA
1 fincan ıhlamur
1 tane portakal

ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı pilav
2 tane köfte

ARA
1 fincan ılık tarçınlı süt
1 fincan karışık bitki çayı

AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı ton balığı
1 kase salata

Yemekten sonra yine ıhlamur içtim...Birazdan da tekrar bitki çayı falan içicem...

Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırımHalsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
Canım çok geçmiş olsun vitamin falan al cnm dikkat et kendine..
evet bende beğendim ama ben 2.5 litre filan içiyorum biraz azaltıyım mı acaba anlamadım gitti ah bu kilolar :26:
3 litreden fazlası faydasız cnm..
ekmek ve bisküiler çok fazla cnm ama olmaz yaniii

saol cnm teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…