salep manyağıyım ya bayılırım
kız hamılelr bıle 2 lıtre içiyo bence 1.5 -2 ıdeal.
8 bardak su zaten bardak bası 200ml den 1.6 litre yapıyo
kız kocanla idiayı kazndın m
ne yaptınız? çay şekerini karıştırma işini?
ah ah nerde malesef kaybettim
valla okadar çok kadın varmışki kocasının çayını karıştıran ya anam yaaaaa
aman olsun ya kaybettim ya ne istediğini daha söylemiyo gıcık bizim iddalarımız genelde yapmalı birşey isteriz ve hepte yaparız valla ne istiycek bilmiyorum süründürüyo beni hala
ii bakalım teşekkür ederim paylaşanlarada
aç kapıyı geliyomgel cnm akşam slepleri hüpletelim
evet cnm bnde 2 lt düşürüyüm suyu
bu kadınların hiç işi yok heralde yaaa kaybettin mi o kadar varmıymış ilginç çok şaşırdımmm çayı krıştırmakkkk vay beee
kız hamıle hamıle ne dıyetı sen 9 ay dıyet yapmıycan demi?
kız sen de saf mıısn nıye sonunu bılmediğin bi pazarlığa giriyon baştan kesimini kessene.ya bizim sitede halbukı birsürü karıştırmayan vardı ya nasıl olmuş anlamadım
aa kaybettin mi o kadar varmıymış ilginç çok şaşırdımmm çayı krıştırmakkkk vay beee
aç kapıyı geliyom
bu kadınların hiç işi yok heralde ya
bende 70 kıloyum boyum da 1 70 aslında hıc ekmek yemıyorum ama yıne kılo veremıyorum ben 54 kılodan 70 kıloya gelkdım antıdepresan hapları sayesınde nasıl zayıfıycam hıc bılmıyorum..
aç kapıyı geliyom
bu kadınların hiç işi yok heralde ya
hoşgeldin canım.diyet grupları sayfasının aşında çizelge anlatılıyo.bu arada maşallah kısss 59 dan 93 ee maşallah.ben de 67 den 83 e çıkmıştımmm.merhabalar,
ben hamilelik döneminde çok yiyip sonrada bu kiloları 4 yıla yakın üstümde taşıdım.59kg idim 93 kg ile doğuma girdim.3.5kg bebeğim oldu 25 kg bende kaldı.geçen sene 88kg ile başladım ve çok büyük zahmetle 75kg'ye düştüm.ama tabii ki şımarıp 5kg'yi geri alarak bu sene 4 Ocak'da 80kg ile tekrar bu zahmetli maratona başladım.Şu an 77.8kg oldum. Sizleri ara ara takip ediyorum.Dayanışmanız çok güzel.Benide aranıza alır mısınız?
birde o güzel çizelgeleri nasıl yapdınız.ben bulamadım.
yaaa en okuldaydım bi ara gördüm ama zilçaldı.şimdi internetten bakıcam.kanal d yi açın kızlar diyet üzerine konuşuyorlar
yufkaaaa çok özledim yaaa .ben de sarma ve dolmayla çok severim.bide yağda yumurta tabi tereyağı ve yağlar şööle damlıcak ekmek emicek onu hımmmmah kizlar yufkadan bahsetmissiniz sabah sabah insanin istahi kabariyor benimde canim cekti bende adiyamanliyim yazlari kavaltilarimiz harika olurdu koyde kaldigimizda saballari ilk once tarlaya giderdik saat 9-10 gibi donerdik bu arada evde kalan biri taplama yapar atestede tarladan taze toplanmis biber patlicanlar pisirilir yanida yine taze domates salatalik konulur ve ayranla yenilir harika oluyor bu yaz gitigimde bol bol yerim heralde....
canıımmm 2000 cal nin %10 u 200 eder.fazla gibi geldi bu haftada heralde alınması gerekn miktar.
pardon 2000kalorinin yüzde onu 20 kalori diye söyledi bi yanlışlık var sanırım
canııımmm inan aynı şeyleri yaşamışız.emziriyorum,sallıyorum yeine koyuyorum sonra kollarını bana uzatıyo anneeee diyee.kıyamam. ben uykusuz kaldım ama bebişim bu gün sekmiş sadece yarım saat uyumuş şimdi erken uyudu.doyamadım daaa yumurcağagünaydın cok uykusuzum oğlum gece hıc dalamadı hep sallayıp emzırmek zorund akaldım koyar koymaz agladı veya kıpır kıpır bende bısey anlamadım uykumdan gözlerim ve basım agrıyorve yine işteyim ve yine yogunum off
yeşiiimmmmmm ağlatıcaksın bakk zaten bende vicdan yapıyorum aslında o kadar haklsın kiii.inş iyi yetiştirebilirim bebişimi offf ne zormuş bu iler yaaaa.al bakalım afiyetle ye.belki diyetisyenler benim fikirlerimi çürütebilirler ama bence çok yenilse bile bunu belli zaman alarıklarıyla tüketim yaparsak kilo veremesekte kilo almamış oluruz.vucuda sürekli baskıda yapılmadığında vucut şeklini korur vi zamanla kilo kaybı yaşanmasada bedenen küçülürsün :82: aşırı yorgun olduğun zamanlara ara öğünlerini birden fazla yapman senin aşırı iştah patlaması yaşamanı önler diye düşünüyorum
anne değilim ama çocuk ruhundan az biraz anlıyorum sonuçta bizde bir zamanlar çocuktuk.anne baban hayattamı bilmiyorum ama ben bikaç sene önce babamı kaybettim ozaman hayatımda büyük eksiklik hissettim.yanımda olmasada var olduğunu hissetmek bana o yaşta yetiyordu ama çocukluğumda ayrı kaldığım zamanlarda kıyafetlerinde kokunun hayatımda duyduğum en tatlı en muhteşem koku olduğunu hissederdim 1-2 gün bile olsa babamın eksikliğini çok fazla hissederdim. ki senin yavrucun daha çok zamana ve ilgiye muhtaç bi şekilde büyüyor.hiçbir sevgi anne baba sevgisini tutmaz.dolayısıyla gün içinde nekadar üyü emin ellerde olursa olsun senin yokluğunu fazlasıyla hissediyordur.düşünki o küçüçük beden kucakta olmadığını anlayınca ağlamaya başlıyor.düşünki tüm gün seni görmemesi senin yokluğunu hissetmeye yetiyor artıyodur.bukadar sözden sonra sen istifanı veriyomuşun bu akşam
geçmişolsun tatlım.gerçekten hastayken çocuğun yanında olmak lazım ben de izin alıyorum mecburen.günaydın tünaydın kızlar gece oğlum ateşlendi uykusuzumm allahtan evdeyimmm.hasta olunca çok nazlı oluyooo:44:
katılıyorum sana ama çalışmadan da yapamam ben.o zaman ben eksikmişim gibi hissediyorum.zor işler anacım Allah kolaylık versin.zaten ben sürekli hazırım ıstıfayada esım ıstemıyoaslında calısma hayatınada alıskınım sevıyorum ama anne olduktan sonra ısler degıstı cok zor gercekten herıs yarım kalıyor.
canım cok gecmıs olsun bencede ıyı kı evdesın
Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırım Halsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
geçmiş olsun canım
portakal suyu falan iç vitamin olur
boğazın içinde en iyisi ya salep yada ıhlamur falan
sıcak bişiler içmeyince geçmiyo meret
saol cnm bende hasta olcam sanırım:44:
geçmişolsun kızlarrr aman dikkat ben de yeni atlattım çok zor.vitamin takviye edin ıhlamur iyi oluyo gerçekten.saol cnm havalar fena soğudu hastalık başladı
bana da fazla geliyo valla.wc den çıkamıyorum.ben bi de çay çok tüketiim.çay çorba kahve meyve ayran..bilmiyorum ben zaten 2 litreyi nadir geçiyorum.KİLO / 8 = BARDAK SAYISI Örnek : 72 / 8 = 9 bardak su ( suyun içine az limon da sıkılabilir )
Meyva suyu,çay vb. hariç.Suyun yerini hiç bir şey tutmaz.
Fakat içtiğiniz su miktarı çok aşırıya kaçarsa, bu da vücut için olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Çünkü böbrekler aşırı çalışır ve sık sık tuvalete çıkmanıza neden olup,vücudunuzdaki kalsiyumun atılmasına neden olur. Vücudunuzun su alımının yeterli olup olmadığını anlamanın en etkili yolu, idrara dikkat etmek. Açık renkli idrar, su ihtiyacını doğru karşıladığınızı gösterir. Eğer idrarınız koyu renkli ise, bu yeterince su almıyorsunuz anlamına gelir.
kızlar bunu diğer konulardan buldum fazlamı içiyoruz ya
slmmm tatlım görüşemdik.naberrr????kız hamıle hamıle ne dıyetı sen 9 ay dıyet yapmıycan demi?
kız sen de saf mıısn nıye sonunu bılmediğin bi pazarlığa giriyon baştan kesimini kessene.ya bizim sitede halbukı birsürü karıştırmayan vardı ya nasıl olmuş anlamadım
bende 70 kıloyum boyum da 1 70 aslında hıc ekmek yemıyorum ama yıne kılo veremıyorum ben 54 kılodan 70 kıloya gelkdım antıdepresan hapları sayesınde nasıl zayıfıycam hıc bılmıyorum..
kızlar doktorum proggramndan alıntı:
Dilara Koçak, Doktorum izleyicileri için şişmanlatmayan tatlı tarifleri verdi:
Fırında Armut Tatlısı
Malzemeler: 4 adet armut, ½ tatlı kaşığı toz tarçın, 5 adet ceviz içi, 2 tatlı kaşığı bal
Armutları ikiye bölüp ayva tatlısında olduğu gibi çekirdekli kısmını çıkarın. Armutları çukur kısımları üstte olacak şekilde dizin. Üzerine bal gezdirin, tarçını ve dövülmüş cevisi serpip fırına verin.
Not: Evde çocuk varsa bal yerine demir içeriği nedeniyle pekmez, demir emilimini kolaylaştırmak için kivi püresi de ekleyebilirsiniz.
Pekmezli Bal Kabağı
Malzemeler: 4 adet bal kabağı dilimi, 5 adet ceviz içi, 4 çorba kaşığı pekmez
Kabakları haşlayıp rendeleyin, üzerine pekmez ve dövülmüş cevizi ekleyip fırına verin.
belki duymuşsundur bende bugün dilara koçak vicdan çorbası yaptım onu içiyorum
2 kabak 2 soğan domates birer demet nane meydanoz dere otu 2 kaşık bulgur az zeytinyağı sarımsak en son blendırdan geçirdim. güzel oldu
kızlar bugünkü menüm
sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt
ara
2 diyet bis.+elma
öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek
ara
3 diyet bisküvi
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba
off kızlar yaa menülerimi yazayım dedim ama utanıyorummmm:18: bastan fe:18:na gıtmıyorum eve gelınce cıldırıyorum resmen yavv ben en ıyısı yazmayım yaa yoksa benı burdan atarsınız bırde bu 3 kıloyu nasıl verdın ınanmıyoz da dersınız bugunluk yazcam amain
sabah
1 tane hashaslı çörek
2 yeşil zeytin
2 kk kaşar
1 bardak sıcak süt
ara 2 tane dıyet bıskuvı
öğle
1 kase mantar corba
karısık ızgara 1 parca tavuk etı(göğüs),2 tane köfteve 2
parca et vardı koyun etı oldugu ıcın onu yemedım
mevsim salata
topak ekmeğin yarısından az kepeklı ekmek
ara
1 muz
eveeeet buraya kadar pek fena deıl ama ısten eve gelene kadar cok basım döndü ve basım agrıyordu geldım corba yapana kadar bıraz patates cıpsı yedım
aksam
1 kase ezogelın corba
4 yk yumurtalı ıspanak kavurması
salata
ve bıraz bugday ekmegı 1,5 dılım felandır
ondan sonra tatlı ısteğım geldı ve mınık vısnelı brovniden ve bır parca cıkolata yedım bırde azcık kaju ve beyaz leblebı yedım. bunları 7 olmadan yemıs oldum ama ıstee yalnız bısey deyım bas agrım tamamen gecti yaa
ben sopalığım demi:84::84::84:
yeşimmmm söyle bakalım benım gıbı bırını nasıl zayıflatcan nasıl hakım olcam kendıme yaaa
bırazdan cok yorgun ve uykusuzu oldugum ıcın yatıcam tabı oglum uyutursa
Canım çok geçmiş olsun vitamin falan al cnm dikkat et kendine..Kızlar ben yeni kalktım sayılırBoğazım hala ağrıyo ve bonus olarak da burnum akıyo artık...Naapıcam bilmiyorum fena hasta oldum sanırım Halsizlik de var biraz bakalım sonu ne olcak bunun:26:
3 litreden fazlası faydasız cnm..evet bende beğendim ama ben 2.5 litre filan içiyorum biraz azaltıyım mı acaba anlamadım gitti ah bu kilolar:26:
ekmek ve bisküiler çok fazla cnm ama olmaz yaniiikızlar bugünkü menüm
sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt
ara
2 diyet bis.+elma
öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek
ara
3 diyet bisküvi
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba
off kızlar yaa menülerimi yazayım dedim ama utanıyorummmm:18: bastan fe:18:na gıtmıyorum eve gelınce cıldırıyorum resmen yavv ben en ıyısı yazmayım yaa yoksa benı burdan atarsınız bırde bu 3 kıloyu nasıl verdın ınanmıyoz da dersınız bugunluk yazcam amain
sabah
1 tane hashaslı çörek
2 yeşil zeytin
2 kk kaşar
1 bardak sıcak süt
ara 2 tane dıyet bıskuvı
öğle
1 kase mantar corba
karısık ızgara 1 parca tavuk etı(göğüs),2 tane köfteve 2
parca et vardı koyun etı oldugu ıcın onu yemedım
mevsim salata
topak ekmeğin yarısından az kepeklı ekmek
ara
1 muz
eveeeet buraya kadar pek fena deıl ama ısten eve gelene kadar cok basım döndü ve basım agrıyordu geldım corba yapana kadar bıraz patates cıpsı yedım
aksam
1 kase ezogelın corba
4 yk yumurtalı ıspanak kavurması
salata
ve bıraz bugday ekmegı 1,5 dılım felandır
ondan sonra tatlı ısteğım geldı ve mınık vısnelı brovniden ve bır parca cıkolata yedım bırde azcık kaju ve beyaz leblebı yedım. bunları 7 olmadan yemıs oldum ama ıstee yalnız bısey deyım bas agrım tamamen gecti yaa
ben sopalığım demi:84::84::84:
yeşimmmm söyle bakalım benım gıbı bırını nasıl zayıflatcan nasıl hakım olcam kendıme yaaa
bırazdan cok yorgun ve uykusuzu oldugum ıcın yatıcam tabı oglum uyutursa
Kızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...Siz kendinize iyi bakın da benim gibi hasta olmayın...Bu sırada hasta olan arkadaşlara da benm yaptığım gibi ılık bişeyler içmelerini tavsiye ediyorumbi de geçmiş olsun diyorum...Barkinim bebekine de geçmiş olsun canım...
Gelelim bugünkü menüme:
SABAH
1 tane pasta tabağı büyüklüğünde krep
1 şekersiz çay
1 kk peynir
ARA
1 fincan ıhlamur
1 tane portakal
ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı pilav
2 tane köfte
ARA
1 fincan ılık tarçınlı süt
1 fincan karışık bitki çayı
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı ton balığı
1 kase salata
Yemekten sonra yine ıhlamur içtim...Birazdan da tekrar bitki çayı falan içicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?