70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Slm kızlar ben geldimmmm

çok yoqun ve yorucu birgün geçirdim nerdeyse gözleirmi açamıcam AMAAAAA çok sevindirici bişey oldu bilin bakimm ne olduuu :26:

EHLİYET SINAVINI KAZANMIŞIMM KIZLARRRR

ay çok mutlu oldum inşalla direksiyonda güselll geçer gerçi zor diyolar ama Allah kerimm...

Aferin cnm menün çok güsell..

helal kaptan sana

ahanda menüm :82: artık daha sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ama bugün kaçamaklar oldu...

sabah: 1 simit ayran

ara : 1 tane baklava (arkadaşın oğlu olduğu içn dağıtıyordu yememek ayıp olurdu )

öğlen : 1 tabak akdeniz salata

ara: yok

akşam: 1 kase mercimek çorbası ve 4-5 tane hamsi (ekmeksiz)

kızlar birşey sorucam...ben malesef geç saatte evde oluyorum ve akşam yemeğimi saat 9 gibi anca yiyebiliyorum...bu durum kilo vermede çok büyük bir engel taşır mı??

yok yok zor değil en zorunu atlatmışsın kaptan

kimin kaptanıııı beeee.heyyyyttt bi uçan bi de kaçan kurtulur benim kaptanımın elinden maşallah tatlııımmmm.bak gezdirme sözünü unutmaaa hee.tüm takım binicez sen de gezdiricen.ben şöööleee bi boğaz gezisi istiyorum ona göreeminim direksiyonu da verirsin güzelim

cnm etkiler bence yemekten sonra spor yapsan azda olsa iyi olur

Tebrikler senacım zaten ben başaracağını biliyodum demiştim sana önceden de

kızlar merhaba
menümü yazayım
sabah:
iki dilim ekmek
bir yaprak kıvırcık
bir dilim peynir (ince)
4 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
7-8 dal maydanoz
bir dilim domates
bir tane sivri biber
iki bardak tek şekerli ıhlamur (kupa ile)
ara:
yok
öğle:
az pilav ütü az et döner
bir bardak ayran
ara:
bir portakal
akşam:
3 kaşık pırasa
3 kaşık yoğurt
61 dk. 7.2 de yürüyüş
20 dk. kemer
ara:
bir bardak süt
bu arada gün boyu iki litrede su var unutmuşum

Son düzenleme:

canım öğrenciydin heralde.zaten fazla kalori hrcıyosundur.abartmadan hafif geçir bence bişey olmaz.heralde geç yatıyosun da.

tebrikler kaptanımzorunu başarmışsın,direksiyon kolaydır sadece derin nefes al besmeleni çek ve sanki tekmişsin gibi rahat olonları arabada yok say...gerisi kolay,sen yaparsın,başarılar

helal kaptan sana

yok yok zor değil en zorunu atlatmışsın kaptan

Tebrikler senacım zaten ben başaracağını biliyodum demiştim sana önceden de

tebrikler kaptanımzorunu başarmışsın,direksiyon kolaydır sadece derin nefes al besmeleni çek ve sanki tekmişsin gibi rahat olonları arabada yok say...gerisi kolay,sen yaparsın,başarılar

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarr ayrı ayrı yazmasamda bu arada kılavuz menün çok güsell ama önemli bir ayrıntı var canım şekeri hiçbir şekilde kullanmıyoruz

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlarr ayrı ayrı yazmasamda bu arada kılavuz menün çok güsell ama önemli bir ayrıntı var canım şekeri hiçbir şekilde kullanmıyoruz

inşallah bu hafta onuda bırakıcam zaten azaltarak teke indim bu hafta içi sıfırlıyorum teşekkür ederim uyarın içinmotive oluyorum böyle çok sağol

ters yazmışım evet cnm elma sirkeli su içsem mi diye düşünüyorum

bir kaç arkadaşım faydasını görmişti ama aç karnına içildiği için mide problemin yoksa iççünkü aç karnına mide duvarını epey tahriş ediyoronun yerine elma sirkesini salatalarına kat ozaman hem tok tutuyor (çünkü yiyecekler mideyi geç terkediyor)hemde metabolizmayı hızlandırıyor hemde mideyi tahriş etmiyor umarım bilgi işine yarar

kızlar herkese hayırlı geceler
bugün çok yoğun ve stresli bir iş günüydü çocuklarda eve gelince yordu yemek yapmak spordu derken canım çıktı ben uyumaya gidiyorum hatta sürünerek gidiyorumhepinize iyi geceler

kapı ardına kadar açık dicem ama çok soğuk sen gelince tık tık tıkı tık tık çal açıyım bi fincan saleple
hehe

ıkısıde güzelmişte kim yapacak ya çok üşengecim ya
balım bi denk gelemedık ya ben gelıyom sen yoksun sen gelıyon ben yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…