- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
tebrik ederim sena abla gerisi daha kolay başarırsın hiç merak etmeSlm kızlar ben geldimmmm
çok yoqun ve yorucu birgün geçirdim nerdeyse gözleirmi açamıcam AMAAAAA çok sevindirici bişey oldu bilin bakimm ne olduuu :26:
EHLİYET SINAVINI KAZANMIŞIMM KIZLARRRR
ay çok mutlu oldum inşalla direksiyonda güselll geçer gerçi zor diyolar ama Allah kerimm...
kızlar ben geldiiim dün valla hiç giremedim gündüz okadar çok iş yaptımki gece 1de oturabildim pc başına off ne yorulmuşum bea evin temizlenmedik yerini silmedik köşesini bırakmadım büyük tamizlik günüm sonunda bitti 1 hafta rahatım ama totom hala acıyo valla ilaçlarda hiç işe yaramadı hem acıyo hem ağrı yapıyo artık rahatça oturamıyorum çok zormuş ya ne zaman geçcek bilmiyorum neyseee
bugün sabah
kalktım 2 tatlı kaşığı pekmez yedim
10dk sonra
1 dilim kızarmış ekmek üstü yağ yedim
4zeytin 1kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
2 haşlanmış yumurta yedim ama küçüktü yumurtalar hemde çok ufak ayyy
ara suuuuuuuuuuu içtim
öğlen yine çorba içtim 1kase
ara 1elma yicem şimdiiiii
napiyim sebze yemeği oldumu dayanamıyorum ekmeksiz gitmiyo
Slm kızlar ben geldimmmm
çok yoqun ve yorucu birgün geçirdim nerdeyse gözleirmi açamıcam AMAAAAA çok sevindirici bişey oldu bilin bakimm ne olduuu :26:
ay çok mutlu oldum inşalla direksiyonda güselll geçer gerçi zor diyolar ama Allah kerimm...
teşekkür ederim cnm inşallah hayırlısı bakalım evet akşam çok fazla olmuş lütfen günlük tam menülerinizi yazın bu şeklide deqerlendirme olmaz arkadaşlar yemeklerinize yaq koymanızda hiçbir sakınca yok boşuboşuna kendinize eziyet etmeyin ben 20 kilo verdim asla yaqı kesmedim hatta bazı sabahlar ekmeqi kızartıp üstüne yaq bile sürdüm dikkat etmeniz gereken en geç 6dan sonra bitki çayı ve su dışında bişey yememek ve pilav makarna dolma gibi karbonları akşama kesinlikle bırakmamak suyuda 2.5-3 litre içtinizmi kilo vermek çocuk oyuncaqı..tebrik ederim sena abla gerisi daha kolay başarırsın hiç merak etme
birde akşam yemeğimi yazayım
1porsiyon salçalı uzun makarna(Yağsız yapayım dedim salçayı azcık su koydum ateşte biraz tuttum ama makarna çok kuru oldu yağsız olmuyo buuuu)
yeşil salata
yemek sonrası 2elma bir portakal yedim fazla farkındayım ama çok canım çekti napayım
yatana kadar 3litre su toplamda yihuuu
off kuyruğum acıyo yine aklıma geldi yaw üff napcam:84:
çok saqol güzelim durr kıss daha direksiyon sunavı var amrtın 13ünde eniştene gelince hiçç araba almaya niyeti yok ama bnm ona araba aldırmaya baya bi niyetim vartebrikler canimsenin adina cok sevindim bu arada enisteye masraf cikartin eh arabayi alir artikkk....
ev taşıma kaygım var kızlar .çok geç yazdım menümü kusura kalmayın
sabah
2 dilim ekmek
3 bardak çay
1 dmates
kk kadar byaz peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
1 muz
öğle
1kase çorba
ara
1 elma
akşam
1 kabak dolması
1 kaşık soslu kıyma
3 kaşık yoğurt
1 tabak salata
1 lokma ekmek yedim
gecede çay içtim fakat saymadım
1 fincan türk kahvesi
1 de portakal yedim
ve yorgunluktan acıktımmmmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr
çokk hastayım bugünboqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim [/QUOTE
gecmis olsun canim sen daha cok dikkat et kendine bize kim hatalarimizi soleyecek simdi....Bol bol ihlamur ic ayva yapragi kaynat bulabilersen...ablam hamileyken grip olmustu doktor sadece ayva yapragi kaynatarak ic demis o sebebten..
sabah o kadar kosturmadan sonra kilo almisimdir dedim bi tartildim almak yerine dahada vermisim motivasyonu yuksek bir gunde yasiyorum suanda...
kizlar ben maydonoz -limon suyunu iciyorum size soyleyecegim sonuclarini eger benki zor kilo veriyorum ise yarasa yine tavsiye edecegimgercek sonuclarini pazartesi yazarim
her zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaaKızlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için...Siz kendinize iyi bakın da benim gibi hasta olmayın...Bu sırada hasta olan arkadaşlara da benm yaptığım gibi ılık bişeyler içmelerini tavsiye ediyorumbi de geçmiş olsun diyorum...Barkinim bebekine de geçmiş olsun canım...
Gelelim bugünkü menüme:
SABAH
1 tane pasta tabağı büyüklüğünde krep
1 şekersiz çay
1 kk peynir
ARA
1 fincan ıhlamur
1 tane portakal
ÖĞLE
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı pilav
2 tane köfte
ARA
1 fincan ılık tarçınlı süt
1 fincan karışık bitki çayı
AKŞAM
1 kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı ton balığı
1 kase salata
Yemekten sonra yine ıhlamur içtim...Birazdan da tekrar bitki çayı falan içicem...
gözünaydın tebriklerSlm kızlar ben geldimmmm
bence etkıler canım hergün olmasada bazen yanına götürsen yemeğini yada gelınce cok hafıf yıyceksın salata yoğurt fılanahanda menüm :82: artık daha sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum ama bugün kaçamaklar oldu...
sabah: 1 simit ayran
ara : 1 tane baklava (arkadaşın oğlu olduğu içn dağıtıyordu yememek ayıp olurdu)
öğlen : 1 tabak akdeniz salata
ara: yok
akşam: 1 kase mercimek çorbası ve 4-5 tane hamsi (ekmeksiz)
kızlar birşey sorucam...ben malesef geç saatte evde oluyorum ve akşam yemeğimi saat 9 gibi anca yiyebiliyorum...bu durum kilo vermede çok büyük bir engel taşır mı??
bence gec saatte yapılan spor kalbi yorar ve zararlıcnm etkiler bence yemekten sonra spor yapsan azda olsa iyi olur
menün cok güzel afıyet olsunkızlar merhaba
menümü yazayım
sabah:
iki dilim ekmek
bir yaprak kıvırcık
bir dilim peynir (ince)
4 tane zeytin
1 haşlanmış yumurta
7-8 dal maydanoz
bir dilim domates
bir tane sivri biber
iki bardak tek şekerli ıhlamur (kupa ile)
ara:
yok
öğle:
az pilav ütü az et döner
bir bardak ayran
ara:
bir portakal
akşam:
3 kaşık pırasa
3 kaşık yoğurt
61 dk. 7.2 de yürüyüş
20 dk. kemer
ara:
bir bardak süt
bu arada gün boyu iki litrede su var unutmuşum
günaydın kızlarrr
çokk hastayım bugünboqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim
biraz geç olcak ama sonuçta zayıflıyacaksın.hem yola başladığımızda yavaş ve emin adımlarla ilerliyeceğimizi söylemiştik ve sen bu süre içerisinde yanılmıyosam 3 kilo verdin.bu gayet iyi bir başlangıç.iş hayatı emzirmek yoğun tempo vs hepsi bir araya gelince enerjiye ihtiyaç duyman çok normal.bukadar çok şey yedin diye moralini bozma.bunları yedin diye kilo almazsın sadece kilo vermen yavaşlar okadar.herzaman diyorum pişmanlık duygusu iştahı tetikleyen en büyük etkenlerden biri.yemek yerken kendine telkinde bulunmayı unutma.canım bişi istediğinde hemen koşum tabağa koyma biraz düşün yemelimiyim nekadar yemeliyim yersem bi yerde durmayı başarabilirmiyim ... vs gibi.kendi kendinle mücadele etmeyi öğrenmen lazımoff kızlar yaa menülerimi yazayım dedim ama utanıyorummmm:18: bastan fe:18:na gıtmıyorum eve gelınce cıldırıyorum resmen yavv ben en ıyısı yazmayım yaa yoksa benı burdan atarsınız bırde bu 3 kıloyu nasıl verdın ınanmıyoz da dersınız bugunluk yazcam amain
sabah
1 tane hashaslı çörek
2 yeşil zeytin
2 kk kaşar
1 bardak sıcak süt
ara 2 tane dıyet bıskuvı
öğle
1 kase mantar corba
karısık ızgara 1 parca tavuk etı(göğüs),2 tane köfteve 2
parca et vardı koyun etı oldugu ıcın onu yemedım
mevsim salata
topak ekmeğin yarısından az kepeklı ekmek
ara
1 muz
eveeeet buraya kadar pek fena deıl ama ısten eve gelene kadar cok basım döndü ve basım agrıyordu geldım corba yapana kadar bıraz patates cıpsı yedım
aksam
1 kase ezogelın corba
4 yk yumurtalı ıspanak kavurması
salata
ve bıraz bugday ekmegı 1,5 dılım felandır
ondan sonra tatlı ısteğım geldı ve mınık vısnelı brovniden ve bır parca cıkolata yedım bırde azcık kaju ve beyaz leblebı yedım. bunları 7 olmadan yemıs oldum ama ıstee yalnız bısey deyım bas agrım tamamen gecti yaa
ben sopalığım demi:84::84::84:
yeşimmmm söyle bakalım benım gıbı bırını nasıl zayıflatcan nasıl hakım olcam kendıme yaaa
bırazdan cok yorgun ve uykusuzu oldugum ıcın yatıcam tabı oglum uyutursa
tebrik ederim senacımSlm kızlar ben geldimmmm
Geçmiş olsungünaydın kızlarrr
çokk hastayım bugünboqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim
günaydın kızlarrr
her zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaa
Canım 1 aydan uzun süredir burdayım burası acayip motive ediyo beniBir de kendime hedef koydum ona ulaşınca ödülüm daha büyük olucak diye kandırıyorum kendimi Ayrıca geçenlerde annemle alışverişe çıktık üstüme giydiklerim daha güzel oldu haliyle aldım hepsini Bu da motive ediyo yani daha da güzel olsun istiyosun falan filan
günaydın kızlarrr
bugünki hedefine ulaştınmı bariher zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaa
Canım 1 aydan uzun süredir burdayım burası acayip motive ediyo beniBir de kendime hedef koydum ona ulaşınca ödülüm daha büyük olucak diye kandırıyorum kendimi Ayrıca geçenlerde annemle alışverişe çıktık üstüme giydiklerim daha güzel oldu haliyle aldım hepsini Bu da motive ediyo yani daha da güzel olsun istiyosun falan filan
bugünki hedefine ulaştınmı bari
Aslında tam olarak ulaşamadım galibaYani regl öncesi diye vücut su tutuyo sanırım bi de hastayım falan ondan hiç spor yapamıyorum yatıyorum bütün gün...Sabah tartıldığımda 66.2 çıktım 2 haftadır zaten 66 civarı dolanıyorum...Ama soyunup tartılmadım bu sefer üstümde badi falan vardı
doğru sonuç ve haftalık farkı görmek için seksi tartılmak şartAslında tam olarak ulaşamadım galibaYani regl öncesi diye vücut su tutuyo sanırım bi de hastayım falan ondan hiç spor yapamıyorum yatıyorum bütün gün...Sabah tartıldığımda 66.2 çıktım 2 haftadır zaten 66 civarı dolanıyorum...Ama soyunup tartılmadım bu sefer üstümde badi falan vardı regli dönemi çok kötü oluyo bazen.bende şuan bu dönemdeyim yeminle wcye gidiyorum 10 dk oturuyorum ara ara sürekli küçük tuvaletimi yapıyorum.sendede aynı şey oluyomu.ben bundan vucudun su tuttuğunu anlıyorum geçen sefer böyle olmamıştı ama bu sefer sanırım üşüttüm falan bide uzun yoldada insan biraz şişiyo hepsi birleşti son 3 haftadırda ben pek dikkat etmiyorum.3 haftadır 65-66 arası çıkıyorum tartıda.bakalım cumaya kadar regli bitmiş olcak ozaman gerçeklerle yüzleşeceğim
her zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaa
valla süper bende burda motıve oluyorum ama uygulamaya gelınce cortluyorum
biraz geç olcak ama sonuçta zayıflıyacaksın.hem yola başladığımızda yavaş ve emin adımlarla ilerliyeceğimizi söylemiştik ve sen bu süre içerisinde yanılmıyosam 3 kilo verdin.bu gayet iyi bir başlangıç.iş hayatı emzirmek yoğun tempo vs hepsi bir araya gelince enerjiye ihtiyaç duyman çok normal.bukadar çok şey yedin diye moralini bozma.bunları yedin diye kilo almazsın sadece kilo vermen yavaşlar okadar.herzaman diyorum pişmanlık duygusu iştahı tetikleyen en büyük etkenlerden biri.yemek yerken kendine telkinde bulunmayı unutma.canım bişi istediğinde hemen koşum tabağa koyma biraz düşün yemelimiyim nekadar yemeliyim yersem bi yerde durmayı başarabilirmiyim ... vs gibi.kendi kendinle mücadele etmeyi öğrenmen lazımunutmaki yemek alışkanlıkları aileden geçen bi özelliktir.sen nasıl doğru ve gerektiği gibi beslenirsen evladında bunu görür bilir ve ona göre hareket eder.şuan kendini ve evladını beslenme konusunda eğitmen gereken bi zamandasın.şimdiden aburcubura başlarsa evladın ilerde bunun zararını çeker.
bu çocuk olayındada pek hassasım yailerde bi bebeğim olursa robot gibi yetiştiricem sanırım
tebrik ederim senacımsenin gibi azimli ve yetenekli birine bu sınavlar vız gelir.hayatında hep büyük başarılara imza atarsın inşallah
Geçmiş olsunçok hasta oluyosun ya senede 1-2 normalde ben seninle yaklaşık 3 hafta zaman geçirdik 3 kere boğaz ağrısı yaşadın gizli gizli dondurma yiyosunda bizemi söylemiyosun acaba :44::44:
selaaaaaaaam
senaa tebriklerr ve ehliyette de başarılar canım:)
arzuu browni falan ne işş sokma eve onları evde olsa bende yerim valla en iiysi sokmamak:)
doğru sonuç ve haftalık farkı görmek için seksi tartılmak şartregli dönemi çok kötü oluyo bazen.bende şuan bu dönemdeyim yeminle wcye gidiyorum 10 dk oturuyorum ara ara sürekli küçük tuvaletimi yapıyorum.sendede aynı şey oluyomu.ben bundan vucudun su tuttuğunu anlıyorum geçen sefer böyle olmamıştı ama bu sefer sanırım üşüttüm falan bide uzun yoldada insan biraz şişiyo hepsi birleşti son 3 haftadırda ben pek dikkat etmiyorum.3 haftadır 65-66 arası çıkıyorum tartıda.bakalım cumaya kadar regli bitmiş olcak ozaman gerçeklerle yüzleşeceğim
Tuvalet olayı bende de öyle oluyo valla çok tuvaletim var sanıp gidiyorum ama zor yapıyorum:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?