70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrik ederim sena abla gerisi daha kolay başarırsın hiç merak etme

birde akşam yemeğimi yazayım
1porsiyon salçalı uzun makarna(Yağsız yapayım dedim salçayı azcık su koydum ateşte biraz tuttum ama makarna çok kuru oldu yağsız olmuyo buuuu)

yeşil salata

yemek sonrası 2elma bir portakal yedim fazla farkındayım ama çok canım çekti napayım

yatana kadar 3litre su toplamda yihuuu

off kuyruğum acıyo yine aklıma geldi yaw üff napcam:84:

Son düzenleme:

tebrikler canim senin adina cok sevindim bu arada enisteye masraf cikartin eh arabayi alir artikkk....

ev taşıma kaygım var kızlar .çok geç yazdım menümü kusura kalmayın
sabah
2 dilim ekmek
3 bardak çay
1 dmates
kk kadar byaz peynir
7 zeytin
1 haşlanmış yumurta
ara
1 muz
öğle
1kase çorba
ara
1 elma
akşam
1 kabak dolması
1 kaşık soslu kıyma
3 kaşık yoğurt
1 tabak salata
1 lokma ekmek yedim
gecede çay içtim fakat saymadım
1 fincan türk kahvesi
1 de portakal yedim
ve yorgunluktan acıktımmmmmmmmmmmmmm

teşekkür ederim cnm inşallah hayırlısı bakalım evet akşam çok fazla olmuş lütfen günlük tam menülerinizi yazın bu şeklide deqerlendirme olmaz arkadaşlar yemeklerinize yaq koymanızda hiçbir sakınca yok boşuboşuna kendinize eziyet etmeyin ben 20 kilo verdim asla yaqı kesmedim hatta bazı sabahlar ekmeqi kızartıp üstüne yaq bile sürdüm dikkat etmeniz gereken en geç 6dan sonra bitki çayı ve su dışında bişey yememek ve pilav makarna dolma gibi karbonları akşama kesinlikle bırakmamak suyuda 2.5-3 litre içtinizmi kilo vermek çocuk oyuncaqı..

tebrikler canim senin adina cok sevindim bu arada enisteye masraf cikartin eh arabayi alir artikkk....
çok saqol güzelim durr kıss daha direksiyon sunavı var amrtın 13ünde eniştene gelince hiçç araba almaya niyeti yok ama bnm ona araba aldırmaya baya bi niyetim var

Hayatım öncelikle kolay gelsin taşıdınızmı evi bittimi cnm meyveler çok fazla olmuş şeker var onlarda ve çok hızlı sindirildikleri için acıktırır seni böyle yoqun günlerde çorba+tavuk yada köfte+salata yersen çok uzun süre tok kalırsın ve çabuk acıkmazsın cnm aklında bulunsun

günaydın kızlarrr
çokk hastayım bugün boqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim

her zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaa
gözünaydın tebrikler direksiyonu da gecersin merak etme
bence etkıler canım hergün olmasada bazen yanına götürsen yemeğini yada gelınce cok hafıf yıyceksın salata yoğurt fılan öğle menün yine az bence
cnm etkiler bence yemekten sonra spor yapsan azda olsa iyi olur
bence gec saatte yapılan spor kalbi yorar ve zararlı
menün cok güzel afıyet olsun

canım cok gecmıs olsun yın emı hasta oldun dıkkat etmıyosun kendıne demekkı benım bogazlarım agrıdıgında hemen lımonlu zencefıllı ballı ıhlamur ıcıyorum gecıyor ılackullanamadıgım ıcın.dene ıstersen

biraz geç olcak ama sonuçta zayıflıyacaksın.hem yola başladığımızda yavaş ve emin adımlarla ilerliyeceğimizi söylemiştik ve sen bu süre içerisinde yanılmıyosam 3 kilo verdin.bu gayet iyi bir başlangıç.iş hayatı emzirmek yoğun tempo vs hepsi bir araya gelince enerjiye ihtiyaç duyman çok normal.bukadar çok şey yedin diye moralini bozma.bunları yedin diye kilo almazsın sadece kilo vermen yavaşlar okadar.herzaman diyorum pişmanlık duygusu iştahı tetikleyen en büyük etkenlerden biri.yemek yerken kendine telkinde bulunmayı unutma.canım bişi istediğinde hemen koşum tabağa koyma biraz düşün yemelimiyim nekadar yemeliyim yersem bi yerde durmayı başarabilirmiyim ... vs gibi.kendi kendinle mücadele etmeyi öğrenmen lazım unutmaki yemek alışkanlıkları aileden geçen bi özelliktir.sen nasıl doğru ve gerektiği gibi beslenirsen evladında bunu görür bilir ve ona göre hareket eder.şuan kendini ve evladını beslenme konusunda eğitmen gereken bi zamandasın.şimdiden aburcubura başlarsa evladın ilerde bunun zararını çeker.
bu çocuk olayındada pek hassasım ya ilerde bi bebeğim olursa robot gibi yetiştiricem sanırım

tebrik ederim senacım senin gibi azimli ve yetenekli birine bu sınavlar vız gelir.hayatında hep büyük başarılara imza atarsın inşallah

Geçmiş olsun çok hasta oluyosun ya senede 1-2 normalde ben seninle yaklaşık 3 hafta zaman geçirdik 3 kere boğaz ağrısı yaşadın gizli gizli dondurma yiyosunda bizemi söylemiyosun acaba :44::44:

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine sen bize lazımsınnnn

Senacım geçmiş olsunSen de benim gibi dikkat etmemişsin kendine git dinlen bakayım biraz dinlenmeden geçmiyo bu meret

selaaaaaaaam

senaa tebriklerr ve ehliyette de başarılar canım:)

arzuu browni falan ne işş sokma eve onları evde olsa bende yerim valla en iiysi sokmamak:)

tavsiyelerin ıcın saol canım dıkkate alıcam ama oğluma aburcubur vermıyorum zaten daha 10 aylık bıle olmadı ama benımle kalmıyor ablam bazen verıyor bence sen bebeği düşün iyi bir anne olacağına eminim canım

selaaaaaaaam

senaa tebriklerr ve ehliyette de başarılar canım:)

arzuu browni falan ne işş sokma eve onları evde olsa bende yerim valla en iiysi sokmamak:)

kız sokmuyodum da 2 hafta once kılo verememıs ve dıyetı bozmustum ya kızıp alışverıste ıstedıgımı almıstım ama minik brovnilerden aslında tatlı krızınde arada kacamak alternetıfı olabılır cok mınık oldugu ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…