bende öğlen ıspanak çorbamı içtim 2 etimek yanında 2 bardakta sıcak su üstüne limonlu şiştim bile gidecek bu kilolar .kilo olarak farketmedim ama incelme var pantolonumun arkaları boşalmaya başladı normalde kalıp gibi duruyordu pantolon .
ben hala hissedemedim veriyormuyum vermiyor muyum.
bendee öglen 4 kaşık sebzeli pırasa ve salata yedim üzerine 1 bardak sıcak su ve 5 dakika belimi ve kalçamı çevirdim.hadi hayırlısı
beni terk edin arık kilolar.kötükedihüso......:))))
alışkanlığımızı bozmadan devam etmemiz gerek veremiyorum deyip yemeğe başlarsak olmaz vücut bir yerden sonra direnmeye başlıyor sanırım bende o bölümdeyim 3 haftada nerdeyse 3 kilo verdim şimdi tık yok :))))
evet kızlar nasıl gidiyor bakalım
şimdi de bir kase yogurt yiyorum ben
akşama sanırım makarna yicem de makarna nasıl yenmeli bana yardım ebedilecek olan varmı?
bende 1 fincan salep içtim şimdi bol tarçınlı
makarnaya yağ koymıcaksındır heralde,yağsız bir domates sosu yapabilirsin baharatlı
ya da yanında biraz protein almak için kıymalı,haşlanmış tavuklu ya da ton balıklı olabilir
iştahım açıldı galibacokacimcoook
cnm çok az margarinle peynirli maydanozlu yapim ben en iisi odaa az kalorili olur sanırım...
bu arada kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalırım acaba bilen varmı?
alışkanlığımızı bozmadan devam etmemiz gerek veremiyorum deyip yemeğe başlarsak olmaz vücut bir yerden sonra direnmeye başlıyor sanırım bende o bölümdeyim 3 haftada nerdeyse 3 kilo verdim şimdi tık yok :))))
ben aslında 77,5 tan düştüm 74 kg o zaman çok kısa zamanda şimdi duraklama zamanı bunu atlatırsak sonra çok hızlı veriliyor.magrente senin kg tartıda bir görsem benden mutlusu yok .:lepi:
benimde aynı canım,3 kiloyu 2 haftada rahatlıkla verdim ama 1 haftadır grm inmedi kilom
kızlar yaa kankam ewlenio daha zayıflayamıom bide elbse bulamadım28 haziranda dgn
Else bende bugün bir fincan sahlep içtim ama kendinden şekerliydi.biraz vicdan azabı duydum ama ilaç gibi de geldi doğrusu.aslında tatlı krizlerinde bile tüketilebilir.
kızlar bişey sorucam grupdaki herkes termal şortmu kullanıyor faydası varmı peki ? ben şu an 72 kiloyum ve normal kilom 58-59( ve ben bir ay içerisinde en az 7 kilo vermek istiyorum elma-krom kullanıyorum ama bence pek faydası olmadı tatlıyı kesmeye çalışıyorum ama akşam atıştırmalarını kesemiyorum ((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?