70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende öğlen ıspanak çorbamı içtim 2 etimek yanında 2 bardakta sıcak su üstüne limonlu şiştim bile gidecek bu kilolar .kilo olarak farketmedim ama incelme var pantolonumun arkaları boşalmaya başladı normalde kalıp gibi duruyordu pantolon .

ben hala hissedemedim veriyormuyum vermiyor muyum.
bendee öglen 4 kaşık sebzeli pırasa ve salata yedim üzerine 1 bardak sıcak su ve 5 dakika belimi ve kalçamı çevirdim.hadi hayırlısı
beni terk edin arık kilolar.kötükedihüso......:))))

benim kilolarda çok inatçı kilo olarak düşmüyorum ama çok fark var cm olarak bende anlamadım bu durumu önemsemeyip devam etmemiz gerekiyor sonunda kazanan biz olacağız inşallah delikafadulden

alışkanlığımızı bozmadan devam etmemiz gerek veremiyorum deyip yemeğe başlarsak olmaz vücut bir yerden sonra direnmeye başlıyor sanırım bende o bölümdeyim 3 haftada nerdeyse 3 kilo verdim şimdi tık yok :))))

ben aslında 77,5 tan düştüm 74 kg o zaman çok kısa zamanda şimdi duraklama zamanı bunu atlatırsak sonra çok hızlı veriliyor.magrente senin kg tartıda bir görsem benden mutlusu yok .:lepi:

evet kızlar nasıl gidiyor bakalım
şimdi de bir kase yogurt yiyorum ben
akşama sanırım makarna yicem de makarna nasıl yenmeli bana yardım ebedilecek olan varmı?

evet kızlar nasıl gidiyor bakalım
şimdi de bir kase yogurt yiyorum ben
akşama sanırım makarna yicem de makarna nasıl yenmeli bana yardım ebedilecek olan varmı?

bende 1 fincan salep içtim şimdi bol tarçınlı
makarnaya yağ koymıcaksındır heralde,yağsız bir domates sosu yapabilirsin baharatlı
ya da yanında biraz protein almak için kıymalı,haşlanmış tavuklu ya da ton balıklı olabilir
iştahım açıldı galibacokacimcoook

cnm çok az margarinle peynirli maydanozlu yapim ben en iisi odaa az kalorili olur sanırım...
bu arada kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalırım acaba bilen varmı?

cnm çok az margarinle peynirli maydanozlu yapim ben en iisi odaa az kalorili olur sanırım...
bu arada kızlar ilacı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalırım acaba bilen varmı?

margarinyasakkelime
ben hiçbir zaman makarnama yağ koyduğumu hatırlamam,hele margarini evime sokmuyorum
ilacı bıraktın sonra 7-8 aya kadar normalmiş sanırımCADIARZU

benimde aynı canım,3 kiloyu 2 haftada rahatlıkla verdim ama 1 haftadır grm inmedi kilom

kızlar bişey sorucam grupdaki herkes termal şortmu kullanıyor faydası varmı peki ? ben şu an 72 kiloyum ve normal kilom 58-59 ( ve ben bir ay içerisinde en az 7 kilo vermek istiyorum elma-krom kullanıyorum ama bence pek faydası olmadı tatlıyı kesmeye çalışıyorum ama akşam atıştırmalarını kesemiyorum ((((((((

slm arkadaslar diyetler ne alemde ben bugun sabah bı lokma yedım sonra 11 kadar uyudummirmirmirmir kargo gelecekti ve ben uyumusum okadarda tuttum kendımı uyumayayımkaydirigubbakcemile3 dıye ama artık napalım ya gelıp gittiyse karko dedım cok üzülmüstüm:çok üzgünüm: neyse 11 de kendı özel corbamı içtim saat 1 gıbıde kargo geldı ve ben yarını bekleyemeden hemen kullandım hadı bakalım işallah bu sefer bitirecem bu işi saat 3 gibi bıraz yemek yedım kı aksama cok acıkmayayım dıye sımdıde 200 kalorılık spor yaptım yesıl cayımı içtim size bi tavsıye kolbastı muzugunu indirin sonra gecın aynanın karsınanahihoyyyt amannnn kaydirigubbakcemile2öyle bı dagıtın okadar guzel dagıtılıyokı o sarkıya hadı bakalım bende sımdı oynucam o sakıya ha hepberaber aynı yerdeymısız gıbı toplu oynuyormusuz gıbı yapalım ve su fazlalıklarımızı atalım hadı beklıyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance:

ben aslında 77,5 tan düştüm 74 kg o zaman çok kısa zamanda şimdi duraklama zamanı bunu atlatırsak sonra çok hızlı veriliyor.magrente senin kg tartıda bir görsem benden mutlusu yok .:lepi:

görürsün canım ne olcak bak 77,5 tan düşmüşün ben hiç bi kiloya çıkmadığım için kötü oldum ama vericez yavaş yavaş inşallah :):teytey:

benimde aynı canım,3 kiloyu 2 haftada rahatlıkla verdim ama 1 haftadır grm inmedi kilom

malesef aynı durumdayız latte (( benim metobolizmada çok yavaş bakalım ne olcak böyle yedikerimi biraz azaltmam lazım zaten npormalde çok yiyen biri değilimdir ama sevgilimle dışarı çıktığımızda götürüyorum artık onlada yemeklerime dikkat ediyorum verecem bu kiloları bu akşamda gidip yürücem dün 45 dk bugünde inşallah bi o kadar yaparım :)

Else bende bugün bir fincan sahlep içtim ama kendinden şekerliydi.biraz vicdan azabı duydum ama ilaç gibi de geldi doğrusu.aslında tatlı krizlerinde bile tüketilebilir.

kızlar yaa kankam ewlenio daha zayıflayamıom bide elbse bulamadım28 haziranda dgn

dur daha tatlım 28 hazirana çok var
zayıflıcaz hep beraber

Else bende bugün bir fincan sahlep içtim ama kendinden şekerliydi.biraz vicdan azabı duydum ama ilaç gibi de geldi doğrusu.aslında tatlı krizlerinde bile tüketilebilir.

afiyet olsun bende şekerli diye biraz üzüldüm ama olsun o kadar da yayerimseniben

1 ayda en az 7 kilo mu:1shok::1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…