kızlar bana kıyafet önerisi olacak birileri yok mu?
iyiakşamlar plazmiq nasılsın :)
çok güzel kıyafetler var şöyle çık bir dolaş gerçi haziranada daha çok var ama o zaman fiyatlar biraz uçar sanırım :)) renk ve model belirle kafanda ona göre ara kilomuz olduğu için bir yerden dekolte vermeni öneririm orası öne planda olsun :)))
kızlar ya moralım cok bozuk ben bu hafta hıc kılo veremedım yemedgm halde yanı okadar cok dıkkat edıyorumkı anlatamam tatlının t si yok ya neden veremıyom ilk hafta ve ikncı hafta cok gusel verdım kupam bılem vardı:hooray: ama bu hafta yok zayıflayamıyorum bı gram bıle veremedım ya senağlama bişeyler önerın ya napıcam valla zayıflamam lazım Çok üzgünüm çoook
tatlım üzme kendni duraklama dönemidr geçince bak nasıl werceksin inan
:Saruboceq: cnm ya vermem lazım cunku gobegım cıkmıs hemende hamiş kalmak istiyorum inş:CüvCüv:[/Q
hadi inş bakalım ben bile heycanlandm....
bende penelope cruzun tasarımlarından birini begendm ama erimezsem çok zor
kızlar ya moralım cok bozuk ben bu hafta hıc kılo veremedım yemedgm halde yanı okadar cok dıkkat edıyorumkı anlatamam tatlının t si yok ya neden veremıyom ilk hafta ve ikncı hafta cok gusel verdım kupam bılem vardı:hooray: ama bu hafta yok zayıflayamıyorum bı gram bıle veremedım ya senağlama bişeyler önerın ya napıcam valla zayıflamam lazım Çok üzgünüm çoook
:Saruboceq: cnm ya vermem lazım cunku gobegım cıkmıs hemende hamiş kalmak istiyorum inş:CüvCüv:
:tomato:arkadaslar bende yenı katıldım şişkoyum hemde çok şişko.üstelik 26 yasındayım.1 tane kızım var bırde orantısız vucuda da sahibim.benıde aranıza alın.nasıl verılır.bır ögrenım.kılo veren arkadaslardanda bılgı almak istiyorum.reductılden bahsettıgınızı de bılıyorum beden kıtlle end.38.akıl akılda üstündür sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?