70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

birde kilosu yerinden oynamayan arkadaşlar için bir tavsiyem olacak.Kendim daha yakınlarda bizzat denedim.3 günde 3 kilo yazarsanız arama motoruna hemen çıkıyor.3 kilo gitmiyor.1,5-2 kg civarında gidiyor ama en azından kiloyu yerinden oynatıyor.yapan herkesin sonuç aldığına şahidim kendimde dahil.Fakat sadece 3 gün.kiloyu oynatmak için.tabiki sürekli yapılmamalı.Liste bloğumda da var bakmak isterseniz.
3 GÜNDE 3 KİLO DİYETİ - ARZUCA BİR SAYFA - Blogcu

merhaba biraz okumaya çalıştım hepiniz iyisinizdir umarım :dance:
ağır vasıta olan zayıflama maceram halen aynen devam ediyor tabi henüz tartılmadım daha :uhm:
fakat birşey keşfettim ki tok tutuyor beni gap turumuzda mardinde çok beğenerek yemiştim mardinliler bilir çorba derler yarma haşlanır yoğurta karıştırılıp yenir tok tutuyor ve de kilo aldırmıyor tavsiye ederim üstelik çok lezzetli :smiley-cool:
hala ab rocket alıcam bu gidişle o beni alıcak galiba :roflol: yoksa başka türlü spor yapmam imkansız en azından mekik çekerim diyorum :1rolleyes:
çok güzel diyet listeleri vermişsiniz ama onlara uymam imkansız maalesef :çok üzgünüm:
en güzel günler sizinle olsun çıtır ve sağlıklı kalın :1hug:

kızlar bana kıyafet önerisi olacak birileri yok mu?

iyiakşamlar plazmiq nasılsın :)
çok güzel kıyafetler var şöyle çık bir dolaş gerçi haziranada daha çok var ama o zaman fiyatlar biraz uçar sanırım :)) renk ve model belirle kafanda ona göre ara kilomuz olduğu için bir yerden dekolte vermeni öneririm orası öne planda olsun :)))

çok tatlısın...ayy gelinden fazla dikkat çekersem keser bniklava: şimdilik netten model bakıom ama çıkcamda 1 aya kadar....delikafadulden

hehehe bencede bende olsam bende keserimde gelinden güzel olmak mümkün değil neyse ben sana kafanda belirle diomda bende abimin düğünü için renk belirlemiştim modelde ama çarşıya çıkıp diktirmekten vazgeçtim hazır aldım peşin para pazarlığı yaptım tavsiye ederim :)))

kızlar ya moralım cok bozuk ben bu hafta hıc kılo veremedım yemedgm halde yanı okadar cok dıkkat edıyorumkı anlatamam tatlının t si yok ya neden veremıyom ilk hafta ve ikncı hafta cok gusel verdım kupam bılem vardı:hooray: ama bu hafta yok zayıflayamıyorum bı gram bıle veremedım ya senağlama bişeyler önerın ya napıcam valla zayıflamam lazım Çok üzgünüm çoook

tatlım üzme kendni duraklama dönemidr geçince bak nasıl werceksin inan

bende penelope cruzun tasarımlarından birini begendm ama erimezsem çok zor

tatlım benim daha hazirana çok var ben kendi düğünümde bile son hafta teslim almıştım kıyafetlerimikaydirigubbakcemile3

üzme kendini canım biraz duraklama olması çok normal

:Saruboceq: cnm ya vermem lazım cunku gobegım cıkmıs hemende hamiş kalmak istiyorum inş:CüvCüv:

inşallah bebişin bekletmez seni,o göbişte bebiş olur biran önce

hoşgedin
biraz tombik diyelim olur mu?şişman hoş olmuyor:jeyyar:
kaç kilosun?

iyi akşamlar kızlar bugün tv de dereotunun faydalarından bahsettiler iştah kesme özelliği varmış. Sabah öğle ve akşam yemeklerinden on dk önce bir tutam çiğ olarak yanında bir bardak su ile yenilirse iki-üç ay sonra iştahı kesiyormuş.Denemek faydalı olabilir.fisfisfisfisfisfis

merhaba kızlar beni de alın aranıza.bende doğum yaptımama 1,5 yıl önce. bebek oluca çalışmayı bıraktım hamilelikten değilde son 6 ayda evde oturmaktan ve tabi boğazdan kilo aldım.1 aya başlayacağım işe ama kendimi tutamıyorum açlığa dayanamıyorum.yardım etseniz önerilerde bulunsanız çok mutlu olurum.75 kiloyum bu arada.amacım 66 a düşebilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…