çok mu 1 ayda 7 kilo
:tomato:arkadaslar bende yenı katıldım şişkoyum hemde çok şişko.üstelik 26 yasındayım.1 tane kızım var bırde orantısız vucuda da sahibim.benıde aranıza alın.nasıl verılır.bır ögrenım.kılo veren arkadaslardanda bılgı almak istiyorum.reductılden bahsettıgınızı de bılıyorum beden kıtlle end.38.akıl akılda üstündür sevinirim
kızlar bana kıyafet önerisi olacak birileri yok mu?
merhaba kızlar beni de alın aranıza.bende doğum yaptımama 1,5 yıl önce. bebek oluca çalışmayı bıraktım hamilelikten değilde son 6 ayda evde oturmaktan ve tabi boğazdan kilo aldım.1 aya başlayacağım işe ama kendimi tutamıyorum açlığa dayanamıyorum.yardım etseniz önerilerde bulunsanız çok mutlu olurum.75 kiloyum bu arada.amacım 66 a düşebilmek.
kızlar ya moralım cok bozuk ben bu hafta hıc kılo veremedım yemedgm halde yanı okadar cok dıkkat edıyorumkı anlatamam tatlının t si yok ya neden veremıyom ilk hafta ve ikncı hafta cok gusel verdım kupam bılem vardı:hooray: ama bu hafta yok zayıflayamıyorum bı gram bıle veremedım ya senağlama bişeyler önerın ya napıcam valla zayıflamam lazım Çok üzgünüm çoook
şu şorttan bende alıyım diyorum ama evde odanın biri spor odası gibi oldu 5 farklı spor aleti var kullanan yok annem çamaşır seriyo üstlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?