70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
elsecim sporla aran nasıl?ben dün çok az yapabildim misafirim vardı.
svl acele etme kilo vermek için arada duruyor kilo vermek hem gebelik düşünüyorsan sıkı diyette yapma yumurta kaliten açısından.bende senin gibi hamile kalmak isteyenlerdenim tatlım anlıyorum seni

günaydınlar
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.Gerçi ben de pek eski sayılmam amayerimseniben
ben iyice kafaya koydum artık arkadaşlar sizlerle tanıştığımdan beri daha da hırs yaptım bi de spor yapabilsem tam olacak. Yaza en azından bi beden daha incelmiş olmak istiyorumhihoyyyt

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar hayırlı cumalar nasılsınız bugün
plazmiq kusura bakma dün pc kapandı voltaj yüzünden bidahada açmadım :)))
valla merak ettim o elbiseyi bi resim koyda görelim :)))))

Günaydın kızlarrrr,
nasılız bugün? benimmoral sıfır kilo vermem durdu ama ssizinde dediğiniz gibi duraklama dönemindeyim,sabırrrr,pes etmek yok

aramıza hoşgeldin canım,

anladığım kadarıyla 3 beyaz ı kesmek şart,yada azaltmak(un,şeker,tuz) ilk başlarda çok zor geliyor özellikte tatlıdan uzak durmak ama hedefimize ulaşmak için bişeyler yapmamız şart,ben aç kalmıyorum ama sağlıklı besleniyorum bu sayede 2 haftada 3 kilo verdim ama son 1 haftadır gr zayıflayamadım,sabrederek bekliyorum.Haftaya da spor salonuna başlıyorum.Bende diyet konusunda çok yeniyim henüz 3 haftalık bir geçmişim var,sana önerebileceklerim bunlarla sınırlı şimdilik.Ama bu sayfayı sık sık ziyaret etmeni öneririm,aramızda müthiş bir dayanışma var,insana çok iyi geliyor,cesaret ve şevk veriyor.

kızlar bana kıyafet önerisi olacak birileri yok mu?

ben ben ben ... hemde seve seve .Hem uygun hemde sade kıyafetler tabi bence... senin zevkini bilemiyorum ama benim beğendiklerim bunlar

Eklentiler

• $Bridesmaid%20Dress%200030.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 26
  • $Bridesmaid%20Dress%200040.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $Bridesmaid%20Dress%200091.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $Impression%200096.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 27
  • $Impression%200116.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 26

Hoşgeldin aramıza canım..

yalnız değilsin aynen bende öyleyim ilk 2 hafta hızla kilo verdim sandımki her hafta 1,5 kilo gidecek ama nerdeee.sanırım ümidimizi kaybetmeden sabırla diyete devam etmek lazım.

günaydın kızlar az önce 2 etimek 1 domates bir biber peynir birde bugün değişiklik yaptım teflon tavaya bir kaşık su koydum yağ yerine yumurtayı öyle pişirdim haşlanmış yiyemiyorum kokusuçok ağır geliyor tavada suyla daha iyi oldu hemde yağsız tavsiye ederim sıcak suyumuda içtim delikafadulden

geçmiş olsun whitehall hayırdır ne oldu yaaaa
minnacım canım çekti valla bende çok az yumurta yiyorum bir tek pazarları bu hafta senin dediğin gibi yapıcam :))))

gunaydin citir guzeller manken arkadaslarim ,bu hafta hic istahim yok nedense ama hic yok kizim beni yoruyor uzerinede cok emiyor hal derman yok dun arkadasla disari ciktik sabah yagsiz bir tost yemistim oglen 1elma 1portakal aksamda bol yesillikli 150gr haslanmis tavuklu salatayi bitiremedim bile bu sabahta gune 1yumurta portakal suyu 2kuru kayisi ile basladim insallah hepiniz bu hafta cok iyi kilo vericek

alllaaaa elsecim sendemiiii ya nie herkes aynı modda bu aralar bende kilo almış hissediyorum kendimi napcazzzz

kizlar bazen vucut panikleyip direnise geciyormus korkmayin bu evre diyetin kilit noktasi astikmi vermeye devam edecegiz zaten diyeti baltalama kopma noktasi onunla mucadele edelim birlikte asicaz bu vucut direnisini sakin umutsuzlukla birakmayin diyeti vucudunuzunda yapmak istedigi bu sizi yildirmak ama astikmi verme devam edecek ha gayret

ben zaten sıkı diyet yapıp veremeyenlerden değilimde yinede ilk haftalar çabuk verince şaşırmıştım kendime :))) yemekleri azaltıp spora devam dün yine 45 dk yürüdüm bugünde inşallah yürücem gevşemek yokkkk haftayada termal şortu aldımmııı :))))

şu şorttan bende alıyım diyorum ama evde odanın biri spor odası gibi oldu 5 farklı spor aleti var kullanan yok annem çamaşır seriyo üstlerine

şu şorttan bende alıyım diyorum ama evde odanın biri spor odası gibi oldu 5 farklı spor aleti var kullanan yok annem çamaşır seriyo üstlerine

canım süpersin ya heheheh :)) benimde bir koşu bandım var zaten odamada yer yok bişi daha alsam ben giremem :))))
ee ne ler varda kullanmıosun sen çamaşırlık yapmışınızdelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…