hoşgeldin aramıza canım ...kaydirigubbakcemile5
günaydın benim çıtır arkadaşlarım
sabah yanımda beyaz peynir ve maydanozlu kepekli sandviçimi getirdim
şekersiz çayla yarısını yedim
sabah sirkeli suyumu da içtim
ooooo melankoli hadi bakalım zayıflar zayıflamaz bir sürü anne adayımız olucak süper yaaa :))))
daha sıkı sarılın diyete spora hadi bakalım :))))
bende termal şort alıcam minna da kullanıyormuş basenleri inceltcezz inşallah :)
cnm bendee alayım sort ama çalıştıgım için sadece akşamları kullanabilir onunda faydası olur mu acaba birde onlar marka marka iyisi hangisi nasıl kullananlardan bilgi lütfen...
ohhhhh maşallah bu hafta iyi gidiyoruz kızlar hadi hayırlısı bakalım
elsecim bu arada dün demiştim yaa ben zayıflayınca bebek sahibi olmak istiyorum die
dogum kontrol hapı kullanıyordum ben ve 8 martta kutu bitiyor ve bir daha kullanmıcam ilacında kilo yaptığını düşünüyorum 3-5 ay sonra zayıf bir anne olmak istiyorum oleyyyyyyy.....:CüvCüv:
evet canım öyle sadece giyip oturmakla olmaz tabiki eve gider gitmez yarım kase ılık suyun içine iki koca kaşık tuzundan koyuyorum eritiyorum tuzu iyice şortu giyiyorum o suyu karnıma basenlere bacaklara kalçaya sürüyorum biraz bekliyorum suyu çeksin diye beyaz beyaz tuzlar kalıyor teninde sonra şortu kapatıyorum oğlan yatana kadar işlerimi bitirene kadar üstümde kalıyor vucütta bu arada ısınmış oluyor üstünede 1 saat bisiklet çeviriyorum sonra 15 dk bacak basen hareketleri yapıyorum şortu açınca inanılmaz ter çıkıyor arkadaşlar tavsiye ediyorum ama cildi hassas olanlar rahatlıkla kullanabilir çünkü benimde alerjim var ama bir sorun yaşamadım.ama tedbir anlamında her gün tuzu sürmüyorum 1 gün tuz sürerek ertesi gün sürmeden sadece şortu giyerek spor yapıyorum .valla canım bende çalışıyorum akşamları vakit bulursam yürüyorum sporla faydası olur diye düşünüyorum öyle giyip oturup beklersek çok bekerliz bir de pişik oluruz okuduğum kadarıyla minna 1 haftadır kullanıyormuş bizi biraz daha aydınlatsın :))
delta marka almış 32 tl 1 kg tuz hediyeli akşamları bisiklet sürerken giyiyormuş fark etti demişti dün akşam konuştuk :)kaydirigubbakcemile
evet canım öyle sadece giyip oturmakla olmaz tabiki eve gider gitmez yarım kase ılık suyun içine iki koca kaşık tuzundan koyuyorum eritiyorum tuzu iyice şortu giyiyorum o suyu karnıma basenlere bacaklara kalçaya sürüyorum biraz bekliyorum suyu çeksin diye beyaz beyaz tuzlar kalıyor teninde sonra şortu kapatıyorum oğlan yatana kadar işlerimi bitirene kadar üstümde kalıyor vucütta bu arada ısınmış oluyor üstünede 1 saat bisiklet çeviriyorum sonra 15 dk bacak basen hareketleri yapıyorum şortu açınca inanılmaz ter çıkıyor arkadaşlar tavsiye ediyorum ama cildi hassas olanlar rahatlıkla kullanabilir çünkü benimde alerjim var ama bir sorun yaşamadım.ama tedbir anlamında her gün tuzu sürmüyorum 1 gün tuz sürerek ertesi gün sürmeden sadece şortu giyerek spor yapıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?