70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar hepinize iyi sabahlar izmirde acayip soğuk bir hava var dondum demek yetersiz kalır sanırım :))))
nuraycım aferin sana valla ben yapamazdım heralde :))))azmin örnek olsun hepimizeee :)))

günaydın kızlarrr,

kahvaltımı yaptımm,ilaçlarımı içtim artık yoğun bir güne hazırım kim tutar beni...
güzel bir gün diliyorum hepinize

günaydın herkeze koca bir bardak sıcak su limonlu içtim şimdi kahvaltı yapıyorum 2 etimek 1 domates biber ufak bir parça peynir arada portakalım var öğlenede ıspanak çorbası yaptım akşamdam getirdim onu yerim artık kaydirigubbakcemile

herkese günaydın kıslar bugün gene belim ağrıyo mecbur işe geldim ama kötüyüm bi an önce fazlalıkları atmam gerekiyoki belimde rahatlasın

günaydın kızlar ben dün akşam biraz kaçamak yaptım sebze yemeğinin yanında bi porsiyon pilav yedim yemekten 1-2 saat sonra da meyva yedim bakalım bu hafta kilo verebilecek miyim.
benim eşim işten geç geliyor bu yüzden akşam yemeğini de geç yiyoruz (yanlız yemekten hoşlanmıyor da) ben de o gelene kadar çok acıkıyorum sonrası malum bakalım bu problemi de halledersem galiba daha hızlı kilo veririm -tatlicadiarzu-

günaydın kadınlar kulübünün en şanslı ve kendine en güvenen bayanları
azmin sonu zafer diyorum ve hepinize kucak dolusu sevgiler iyi bir gün geçirmeniz dilegiyle
öpüldünüz.....

sabah kahvaltım aç karnına sıcak su 1 bardak domates 1 haşlanmış yumurta 2 zeytin 3 galeta 1 bardak şekersiz çay....

gunaydin gunaydin arkadaslar biz iradeli kadinlari doner pizza gibi yagli seyler kandirabilir mi HAYIR asla ben hepinize cok guveniyorum sanki bu hafta her ismin yaninda kupa olucak hissine kapiliyorum az sonra cikicam arkadasimla bulusmaya ama yanimda kepekli tostumu goturecegim beslenme gibi kacamak falan yok kizlar kulak memesine ve yandaki kikirdaga 50 kez bastirip masaj yapmayi unutmayin istahinizi kontrol ediyor opuyorum hepinizi cok yakinda 40 beden olucaz ahanda yazdim

günaydın benim çıtır arkadaşlarım
sabah yanımda beyaz peynir ve maydanozlu kepekli sandviçimi getirdim
şekersiz çayla yarısını yedim
sabah sirkeli suyumu da içtim

günaydın benim çıtır arkadaşlarım
sabah yanımda beyaz peynir ve maydanozlu kepekli sandviçimi getirdim
şekersiz çayla yarısını yedim
sabah sirkeli suyumu da içtim

ohhhhh maşallah bu hafta iyi gidiyoruz kızlar hadi hayırlısı bakalım
elsecim bu arada dün demiştim yaa ben zayıflayınca bebek sahibi olmak istiyorum die
dogum kontrol hapı kullanıyordum ben ve 8 martta kutu bitiyor ve bir daha kullanmıcam ilacında kilo yaptığını düşünüyorum 3-5 ay sonra zayıf bir anne olmak istiyorum oleyyyyyyy.....:CüvCüv:

ooooo melankoli hadi bakalım zayıflar zayıflamaz bir sürü anne adayımız olucak süper yaaa :))))
daha sıkı sarılın diyete spora hadi bakalım :))))
bende termal şort alıcam minna da kullanıyormuş basenleri inceltcezz inşallah :)

cnm bendee alayım sort ama çalıştıgım için sadece akşamları kullanabilir onunda faydası olur mu acaba birde onlar marka marka iyisi hangisi nasıl kullananlardan bilgi lütfen...

günaydın çıtırcıklar. ben de sirkeli suyumu içeceğim şimdi. sabah eşim kahvaltı yaparken de şekersiz çay içtim.tatlandırıcı kullanyorum ama onu da iki bardakta bir atıyorum çaya.çorba içeceğim öğlene de. kolay gelsin bakalım bye

cnm bendee alayım sort ama çalıştıgım için sadece akşamları kullanabilir onunda faydası olur mu acaba birde onlar marka marka iyisi hangisi nasıl kullananlardan bilgi lütfen...

valla canım bende çalışıyorum akşamları vakit bulursam yürüyorum sporla faydası olur diye düşünüyorum öyle giyip oturup beklersek çok bekerliz bir de pişik oluruz okuduğum kadarıyla minna 1 haftadır kullanıyormuş bizi biraz daha aydınlatsın :))
delta marka almış 32 tl 1 kg tuz hediyeli akşamları bisiklet sürerken giyiyormuş fark etti demişti dün akşam konuştuk :)kaydirigubbakcemile

ben 1 ay kullandım sadece canım yeni evlendiğimde yan etkilerini falan okuyunca bıraktım
kilo yaptığını okumuştum bende,iştah açıyor sanki
inşallah meleklerimize kavuşuruz bizde:Saruboceq:

evet canım öyle sadece giyip oturmakla olmaz tabiki eve gider gitmez yarım kase ılık suyun içine iki koca kaşık tuzundan koyuyorum eritiyorum tuzu iyice şortu giyiyorum o suyu karnıma basenlere bacaklara kalçaya sürüyorum biraz bekliyorum suyu çeksin diye beyaz beyaz tuzlar kalıyor teninde sonra şortu kapatıyorum oğlan yatana kadar işlerimi bitirene kadar üstümde kalıyor vucütta bu arada ısınmış oluyor üstünede 1 saat bisiklet çeviriyorum sonra 15 dk bacak basen hareketleri yapıyorum şortu açınca inanılmaz ter çıkıyor arkadaşlar tavsiye ediyorum ama cildi hassas olanlar rahatlıkla kullanabilir çünkü benimde alerjim var ama bir sorun yaşamadım.ama tedbir anlamında her gün tuzu sürmüyorum 1 gün tuz sürerek ertesi gün sürmeden sadece şortu giyerek spor yapıyorum .

şortla kilo verebildin mi canım..ve aldım üşendim bıraktım..

saol minna bende ay başında alıp başlayım sadece yürümek yetmiyor bir de bunu deneyelim :)
öğle yemeğimi yedim 4 köfte biraz patates yoğurt ve çorba :)

şimdi gitti gidiyordan baktım termal şort ve 1 kg tuz 29 tl olmassa bende getirteyim yaaa
inş işe yarıyordurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…