minnacım hangi marka bir de nerden aldın acaba ?delikafadulden
delta termal şort hepsiburada.com aldım 1 kg tuzda hediyeydi yanında çok memnun kaldım her yerde araştırdım en uygun burasıydı.
saol canım bende bir araştırayım fiyatınıda yazarsan çok sevinirim
artık çıkmam lazım mesai bitti iyi akşamlarhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
ne işe yarıyormuş canım o
bende destek almaya karar verdim sadece dirkeli su olmuoyor termal şort almayı düşünüyorum ama kullanan varmı akşamları yürüyüşte kullanırım diyordum ama karar veremedim :)
canım bu bı kırem koluna suruyorsun iştahını kapartıyor cabuk doyma hıssedıyosun ayrıca sımdıye kadar kullandıgım en iyi sey zararsız olusu yanı hiç bir yan etki görmedım ben ozamanlar risk o metabalızmayı hızlandırıyor arama butonuna sılım kırem yaz kullananlar bölümü var ordan daha detaylı bılgı alabılırsın öptüm canım
ben bugün makarnanın kalorisinin az olduğunu öğrendim 5 tabak haşlama yağsız makarna yedimbiraz abarttım galiba ama diyete başladığımdan beri ilk defa bu kadar tokum
kızlar ben 73 kiloyum ve grubunuza katılmak istiyorum benide aranıza alırmısnız
bende size bildiklerimi yazıyım uygulayanlar var sabah aç karnına sıcak su için isterseniz içine bi 2 damla limon sıkabilrsiniz bu yağları erityomuş bide geçen gün tvde bi uzman söyledi sarımsak kilo almak ve vermek isteyenler için uygunmuş her gece yatmadan önce 1 diş yutmak gerekirmiş herşeye faydası var sarımsağın bunu herkes biliyodur ama ben kilo verildiğini bilmiyodum bi deneyin isterseniz
baya 8.5 kilo vermişsin ne kadar oldu acaba diyete başlayalı yolu yarılamışsın.
bizde keşke o kadar kilo verebilsek.
ayrica durumu en vahim olan benim aranizda neden derseniz esimin kebap,pizza,doner ve tabi daha saymadigim muhtesem tatlarin satildigi restorani var bu basli basina cin iskencesi onu ziyarete gitmiyorum diyete basladigimdan beri cagirip duruyor uyuz ya bile bile dun gece tel acmis cumle su HAYATIM EVE GELICEM DUKKANDAN SANA NE GETIREYIM PIZZA ISTERMISIN ISTERSEN DONERI TAZE KESTIK YERMISIN resmen kendimi astim SEN GEL CANIM YETER DEDIM cok sasirdi tabi ama gelinde bana sorun o cool hareketten sonra tel kapattim esimin buyuk taktirini topladim amaaaaaaaaaaaaa tel ardindan yerde debelenip salyalarimi dosemeye akitiyordum krizi atlatma cabasi iste
ayrica durumu en vahim olan benim aranizda neden derseniz esimin kebap,pizza,doner ve tabi daha saymadigim muhtesem tatlarin satildigi restorani var bu basli basina cin iskencesi onu ziyarete gitmiyorum diyete basladigimdan beri cagirip duruyor uyuz ya bile bile dun gece tel acmis cumle su HAYATIM EVE GELICEM DUKKANDAN SANA NE GETIREYIM PIZZA ISTERMISIN ISTERSEN DONERI TAZE KESTIK YERMISIN resmen kendimi astim SEN GEL CANIM YETER DEDIM cok sasirdi tabi ama gelinde bana sorun o cool hareketten sonra tel kapattim esimin buyuk taktirini topladim amaaaaaaaaaaaaa tel ardindan yerde debelenip salyalarimi dosemeye akitiyordum krizi atlatma cabasi iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?