çok saqol cnm hiç halim yok kuşburnu ve meyveyle vitamin takviyesi yapıyorum bu arada kilo vermene çok sevindim insan nasıl mutlu oluyor dimi cnm sakın sana kilo vermişsin diyen kişilerin gazına gelipte yasaklı bişey yeme cnm daha çok motive ol cuma gününe kadar bakalım ne kadar kilo vereceksin...günaydın kızlarrr
çokk hastayım bugünboqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim [/QUOTE
gecmis olsun canim sen daha cok dikkat et kendine bize kim hatalarimizi soleyecek simdi....Bol bol ihlamur ic ayva yapragi kaynat bulabilersen...ablam hamileyken grip olmustu doktor sadece ayva yapragi kaynatarak ic demis o sebebten..
sabah o kadar kosturmadan sonra kilo almisimdir dedim bi tartildim almak yerine dahada vermisim motivasyonu yuksek bir gunde yasiyorum suanda...
kizlar ben maydonoz -limon suyunu iciyorum size soyleyecegim sonuclarini eger benki zor kilo veriyorum ise yarasa yine tavsiye edecegimgercek sonuclarini pazartesi yazarim
inşallah direksiyonuda geçerim cnm çok teşekkürler zencefil evde yok bitanem yaa ama nasıl yapıldıqını yazarsan alıp yaparım çünkü boqaz aqrısını çok zor atlatıyorum..her zamanki gibi menün süper nasıl kacamaksız durabılıyorsun yaaa
gözünaydın tebriklerdireksiyonu da gecersin merak etme
bence etkıler canım hergün olmasada bazen yanına götürsen yemeğini yada gelınce cok hafıf yıyceksın salata yoğurt fılanöğle menün yine az bence
bence gec saatte yapılan spor kalbi yorar ve zararlı
menün cok güzel afıyet olsun
canım cok gecmıs olsun yın emı hasta oldun dıkkat etmıyosun kendıne demekkı benım bogazlarım agrıdıgında hemen lımonlu zencefıllı ballı ıhlamur ıcıyorum gecıyor ılackullanamadıgım ıcın.dene ıstersen
yeşim sen gittikten sonra hiç hasta olmadımbiraz geç olcak ama sonuçta zayıflıyacaksın.hem yola başladığımızda yavaş ve emin adımlarla ilerliyeceğimizi söylemiştik ve sen bu süre içerisinde yanılmıyosam 3 kilo verdin.bu gayet iyi bir başlangıç.iş hayatı emzirmek yoğun tempo vs hepsi bir araya gelince enerjiye ihtiyaç duyman çok normal.bukadar çok şey yedin diye moralini bozma.bunları yedin diye kilo almazsın sadece kilo vermen yavaşlar okadar.herzaman diyorum pişmanlık duygusu iştahı tetikleyen en büyük etkenlerden biri.yemek yerken kendine telkinde bulunmayı unutma.canım bişi istediğinde hemen koşum tabağa koyma biraz düşün yemelimiyim nekadar yemeliyim yersem bi yerde durmayı başarabilirmiyim ... vs gibi.kendi kendinle mücadele etmeyi öğrenmen lazımunutmaki yemek alışkanlıkları aileden geçen bi özelliktir.sen nasıl doğru ve gerektiği gibi beslenirsen evladında bunu görür bilir ve ona göre hareket eder.şuan kendini ve evladını beslenme konusunda eğitmen gereken bi zamandasın.şimdiden aburcubura başlarsa evladın ilerde bunun zararını çeker.
bu çocuk olayındada pek hassasım yailerde bi bebeğim olursa robot gibi yetiştiricem sanırım
tebrik ederim senacımsenin gibi azimli ve yetenekli birine bu sınavlar vız gelir.hayatında hep büyük başarılara imza atarsın inşallah
Geçmiş olsunçok hasta oluyosun ya senede 1-2 normalde ben seninle yaklaşık 3 hafta zaman geçirdik 3 kere boğaz ağrısı yaşadın gizli gizli dondurma yiyosunda bizemi söylemiyosun acaba :44::44: yoksa senmi getirdin memleketten bu boqaz aqrısını kıss Allah hayrını versin emi ne dondurması derin dondurucuda geçen yazdan kalma kornet var ama henüz yemeqe teşebbüs edemedim
çok saqol tatlım inşallah çabuk geçer kendimi hiç iyi hissetmiyorum kıss merak etme hastada olsam oklavayı indirmek için kafanıza girerim sürüne sürüne siteyeegeçmiş olsun cnm dikkat et kendine sen bize lazımsınnnn
Canım annemler artık memlekete dönecekler bikaç günleri kaldı haliyle gitmek istediqi yerler vardı havanın durumuna aldırmadan deli gibi gezdik uzak yakın demeden çünkü havanın düzelmesini beklicek kadar annemlerin vakti yok haftaya yolcular cnm yani fatura bana kesildi hasta oldumSenacım geçmiş olsunSen de benim gibi dikkat etmemişsin kendine git dinlen bakayım biraz dinlenmeden geçmiyo bu meret
günaydın günaydın çıtırlarrrrrrrrr
günaydın cnm