70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senacım hastalıgın sebebı bellı oldu gezmek
Zencefili kaynatmak iyi değil ben bi parça kuru zencefili ıhlamurla beraber kaynayana kadar ocakat tutuyorum kaynayınca hemen kapatıp demlendiriyorum tadı gecıyor zaten sonra bıraz lımın sıkıp 1 cay kasıgı yada yarım ck balla karıstırıp içiyorum haftasonu 1 kere yaptım oyle hemen gectı yanıı

kız Yeşim hadı ben calısıyom da pek aktıf deılım sen haa dınelenemedın mı arada gözüküp kaçıyon

şimdiki düşüncelerimle valla diktatör gibi anne olurum diye düşünüyorum çok pimpirikliyim şu son zamanlarda annem biraz önce aradı şu kanalı aç tüm bebek tedavisi için bedava çekiliş falan yapıyolar vs dedi dedim kendim yapamıyom sankide gidip tüpten yapacam şu aralar annelik duygusu içimi sardı gibi ama henüz düşünmüyorum belki 1-2 sene sonra

Tuvalet olayı bende de öyle oluyo valla çok tuvaletim var sanıp gidiyorum ama zor yapıyorum:44:[/FONT][/COLOR]
aynen ya şimdi gittim yine 10 dk oturdum neyse son 1-2 gün sonra normal hayata döneceğim inşallah

selaaaaaaaam

senaa tebriklerr ve ehliyette de başarılar canım:)

arzuu browni falan ne işş sokma eve onları evde olsa bende yerim valla en iiysi sokmamak:)
teşekkürler cnm edd haklısın evde olunca insan kendini tutamayıp yiyor

Kızlar spral var bende ama ben reqlimin takibini yapmam tarih tutmam yani 4 güm önce lekelenme oldu spralde bu normaldir 2. gün falan normale dönüyordu her zaman ogünden beri tık yok ne bu şimdi Allahım sen koru yarabbimmmm

kız Yeşim hadı ben calısıyom da pek aktıf deılım sen haa dınelenemedın mı arada gözüküp kaçıyon
kocişim işe gitmedi daha kaçamak giriyorum

Allah korurda sen korunmuyosan rabbim kuluna ne yapsın

saçlarımı kendi kendime boyamayı düşünüyorum sizce başarılı olma olasılığım ne tamamen rengini değiştireceğim aynı tondada olmayacak ne yapmalıyım sizce.:26:

Allah korurda sen korunmuyosan rabbim kuluna ne yapsın
Hu huuuu yeşim hanım ordamıyız kızım spral var diyoruz spraaallllll
saçlarımı kendi kendime boyamayı düşünüyorum sizce başarılı olma olasılığım ne tamamen rengini değiştireceğim aynı tondada olmayacak ne yapmalıyım sizce.:26:

gel bana gel bu sinirle 7renqe boyayım saçalrını

Hu huuuu yeşim hanım ordamıyız kızım spral var diyoruz spraaallllll

gel bana gel bu sinirle 7renqe boyayım saçalrını
spral bu belki elektiriğiniz uymadı birbirinize kaynaşamadınız allah yapısı değil kul yapısı sonuçta
bende iyi boyuyorum ama kendimde nasıl başarılı olabiilirmiyim tereddütteyim cesaretim var ama yinede endişeliyim ya olmazsa düzgün yapamazsam diye

kesinlikle kuaföre git cnm evde yapılan kuafördeki gibi olmuyor kıss bnm 2 tane çocuqum var öyle deme yaa bozma moralimi

kesinlikle kuaföre git cnm evde yapılan kuafördeki gibi olmuyor kıss bnm 2 tane çocuqum var öyle deme yaa bozma moralimi
hayırlısı canım bu sana ders olsun bundan sonra özel dönemlerini takip edersin üşüttün belki ondan sana olmuşun gibi gelmiştir belki. kuaföre 30 lira bayılmak istemiyorum bu yaz yiğenim sünnet olcak birikim yapmalıyım arkadaş ben yaparım istersen dediydi ama benimde böyle isteklerde bulunma gibi bi huyum yok

kzlar menüm

sabah
standart diyet kahvaltısı-2 ceviz içi

ara
1 elma tarçınlı

öğlen
1 kepçe dilara koçak vicdan çorbası
4 kaşık light yoğurt
söğüş salata

ara
1 kuru incir
1 armut

akşam
1 kepçe çorba öğlen yediğim
mantar sote 100 gr
yoğurt veya salata

gece
elma yada beyaz leblebi

çok güzel bir menü böyle hazır listeye uymak çok zor benim adıma en fazla 2 gün dayanırım 3 gün diğer pazartesini beklerim

ilk zamanlar zor geliyodu ama artık diyet değil düzenli beslenme olarak görüyorum tbiki kaçamaklarım oluyo ama kilolar gitcekkkkk
düzene alışkın değilimya beni kasar bu durum. canım o gün ne istiyosa onu yemek beni doyurur anca ama dediğin gibi sistemli olduğundan kilo vermeyi kolaylaştırır.bende bi ara çok sistemli gidiyodumda araya tatil girince gitti sistem mistem şimdi dikkat ediyorum ama eskisi kadar değil sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…