70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bence çok güzel kilo vermişsin sende bu kiloyu ne kadar zamanda verdin
2.5 ay oldu.ama bunun 2 ayı hiç kaçamaksız oldukça düzenli.ve bi dönemi hastalıkla geçti.ama genel olarak kolay kilo veren biriyim.adım yeşim ama namıdiğer venüs kadını adım biçok kişiye göre daha hızlı kilo verdiğim için dünyalı olmadığıma kanaat getirildi

vay venüs kadın sevdim bunu bizede ulaştır biraz bende 15 şubatta başladım bakalım bi ayda ne kadar gidicek

vay venüs kadın sevdim bunu bizede ulaştır biraz bende 15 şubatta başladım bakalım bi ayda ne kadar gidicek
2 haftada gayet iyi kilo vermişsin ben genel olarak çok yiyen biri değilim.abur cubur ve tatlıyı obezite boyutunda tüketiyodum.bunları hayatımdan tamamen çıkardım.böylelikle kısa sürede kilo verdim.son 2 haftadırda 65-66 arasıyım.bu cuma tartıldığımda net kilomu öğreneceğim.en son 28 ocaktaki bildirimimde 67.4 tüm sanırım.1 ayda 2-3 kilo arası vermişim yine gözüme az görünüyo ama mantıklı düşününce iyi vermişim hakikaten bi venüs durumum var.

biribirimize benziyoruz biz sanırım bende aslında hızlı kilo veriirm bende çok yemek yemem abur cuburda sınır tanımam senin gibi jelibondan keklerden vazgeçtim ama cipssss hala dayanamıyorum geçen perşembe akşamı 2 paket yedim aa bide çiğköfte bunlarıda yemesem süper olcakkk

yok benle kıyaslanabilecek biri daha yoktur kanımca özellikle 100 kilodan fazla değilse.ben bi akşamda 4-5 tane büyük olan eklerlerden yiyip yatıyodum son zamanlarda. bi kerede 1 paket büyük boy kekler varya onu bitirip üzerine başka şeylerde yiyebilecek kadar geniş bi mideye sahiptim şimdi düşünüyorumda nereme yiyomuşum abartısız obez gibi tüketiyorum inşallah o duruma bidaha gelmiyeceğim

gitti kilolar gelmicek bidahaaa menünü yazarmıısn neler tüketiyosun

gitti kilolar gelmicek bidahaaa menünü yazarmıısn neler tüketiyosun
çok örnek menüm yok bu yüzden çok nadir yazıyorum. genel olarak az az sık sık yemeye geç vakite kalmamaya çalışıyorum.en fazla 1 öğünde 1 dilim ekmek tüketiyorum.bitki çayı falan hayatta içemem ama normal çay epey tüketiyorum.özellikle sabah kahvaltım 1 saat sürüyo pc karşısında yavaş yavaş yiyorum.akşam en geç 6 da yemiş oluyorum.ilk dönem spor yapmıştım hasta olunca bıraktım.şimdi yavaştan başlamayı planlıyorum.genel olarak canım ne isterse onu tüketiyorum ama işin özü canım pek bişi çekmez genelde kahvaltı salata meze tarzı şeyleri seviyorum.sevmediğim bişeyi yediğimde hayatta doymam bu yüzden mecbur kalsam bile aç kalmayı tercih ediyorum çünki biliyorumki üzerine tekrar yemek yeme ihtiyacı hissederim.
bugün öğlen civarı kahvaltı yaptım klasik peynir zeytin domates durumu biraz önce hurma yedim bitane.akşama balık yemeyi planlıyoruz birazdan çıkıp bakacaz kesin değil.ekmeksiz kızarmış balık ve salata yerim.genel olarak bi kerede yediğim şeylerin çorba kasesini geçmemesine dikkat ediyorum.

ooo sende bendensin çakkk:13: bende cipse dayanamam benım ıcın onu yemek büyük zevk ondan vazgecemıyorum cunku cocuklugumdan berı alıskanlık var bende demek o güzel menü harıcı bunları yiyosun ve bu kadar kılo verdın gercekten hızlı kılo verıyomussun masallah sana ama kacamaklarıda yaz oyle olmaz ben sırf kacamak yaptıgım ıcın yazmıyom menulerımı hıç

anlaşılan metabolizman sana kıyak geçiyorrrrr

kaçamak yapınca yazıyorum cnm en son perşembe akşamı yaptım kaçamağı dayanamıyorum o cipslere yaaa yemicem ama esir olmucam onlaraaa inş

anlaşılan metabolizman sana kıyak geçiyorrrrr

biraz öyle tabi ama gerçekten az yiyorum bununda etkisi çok.yani öyle dururken olmuyo kaç geceler aç aç uyudum dayan dayan diye telkinlerde buluna buluna bu hale geldim.ve 2 ay kesinlikle 1 kere bile kaçamağım olmadı.sadece 2 kere sanırım aşırı yemişliğim var ondada yine normal birinin yediğinden daha az yemiştim

aç uyumak çok zor katılıyorum sana

aç uyumak çok zor katılıyorum sana

heleki bazen gecenin 3-4 ünde uyuyodum neyseki o zor günleri atlattım.şimdiden sonra çok kasmak istemiyorum.sonuca hemen ulaşma isteğim var ama çok canım istersede kendimden esirgemem geç yemeyerek yada ertesi gün telafi ederek devam etmek istiyorum.çok kasarsam bi yerde ipin ucunu bırakabilirim

bende önceden çok kasıyodum hop ipin ucu kaçıyodu şimdi kontrollü olmayı öğrendim bide tarçın beni sakinleştiriyo elma armut üstüne serpip yemek iyi geliyo bana

bende önceden çok kasıyodum hop ipin ucu kaçıyodu şimdi kontrollü olmayı öğrendim bide tarçın beni sakinleştiriyo elma armut üstüne serpip yemek iyi geliyo bana
hiç denemedim.genel olarak sakinim uzun zamandır.öyle ellerim titreyip artık dayanamıyorum diyebileceğim duruma hiç gelmedim.hayatımdaki en rahat diyet dönemini geçiriyorum.bukadar çabuk hedefe ulaşacağımı düşünmemiştim.Rabbime şükürler olsunki bi kolaylık verdi yine bu kiloya inmeyi başardım.inşallah bi daha Allah bi zeval vermezse bidaha bundan yukarı çıkmak istemiyorum

inş cnm boyda önemli boyun kaç senin

inş cnm boyda önemli boyun kaç senin
boy 1 63 yaş 28 üst bedenim ince alt bedenim yayla bol baldır bacak allah ne verdiyse hepsi var. sen nasılsın avatardaki sanırım sensin.valla gayet ince zarif görünüyosun bedeninde öyle büyük ihtimalle.

boy 1 63 yaş 28 üst bedenim ince alt bedenim yayla bol baldır bacak allah ne verdiyse hepsi var. sen nasılsın avatardaki sanırım sensin.valla gayet ince zarif görünüyosun bedeninde öyle büyük ihtimalle.

evet cnm avatardaki benim 1.70 boy 27 yaş benimde üst beden gayet iyi altda iyi sayılır popo sivri tabir ettikleri cinsten biraz kilo alınca daha belirgin oluyo o yüzden kilo vermek istiyorum

evet cnm avatardaki benim 1.70 boy 27 yaş benimde üst beden gayet iyi altda iyi sayılır popo sivri tabir ettikleri cinsten biraz kilo alınca daha belirgin oluyo o yüzden kilo vermek istiyorum
ben iri bi iskelet yapısına sahip oldukça yuvarlak hatlı bi hatunum hadi bacakları es geçtim popomun maşallahı var :84: seviyomda keratayı ama bi yerede sığmıyoki az bi adama çevirdim kendisini bakalım ilerleyen zamanlarda birazdaha adam olurmu.

bende kadında popoyu severim popoları adam etmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…