hadi bi gayretbende kadında popoyu severimpopoları adam etmeye devam
hadi bi gayretçok fecide acıktım sanırım balık malık alıpta pişirmeyi başarabileceğimi sanmıyorum.balığı yarına alıp bugün dışarda yemeyi teklif edicim kocişime.ne yemek yapacak kadar enerjim nede o kadar süre bekleyecek kadar direncim yok şuan
dışarıda yemeyi hiç sevmemdışarda yemek yemeği bende severim sanırım bütün kadınlarrrrr
dışarıda yemeyi hiç sevmembenim kilo verme dışındada diğer özelliklerimlede venüslü olma durumum var sanırım. eşim dışarda yemeyi çok sever ve bu teklifte bulunursam geri çevrilmeyeceğimide biliyorum.herzamanki gibi 1 yada 1,5 lahmacun yerim günü sorunsuzca tamamlamış olurum.diğer türlü balık al eve gel pişir salata vs. bunlarla uğraşmam çok zor şuan otururken bile yorgun ve açım en iisi yemek yiyip balık alıp yarın yemek
geçmiş olsun sena ablacım yat yatta iileş dön sağlıklı olarak aramızada bizi adam etmeye devam etgünaydın kızlarrr
çokk hastayım bugünboqazlarımın acısı kulaklarıma kadar geliyor şişmişlerrrrr bitkin ve halsizim her yerim aqrıyor gözlerimi açıcak halim yok ama pcyi açacak ahlim var şaka biyana kafamı zor tutuyorum dikkat edin kendinize fıstıklar hasta olmayın arada gelirim şimdi biraz istirahat edeyim
valla ben kendi saçımı kendim boyuyorum ablamda öyle yıllardır böyle bazen birbirimizin saçını boyarız ve gayet güzel sonuçlar aldık şimdiye kadar bi fiyaskoyla karşılaşmadık önemli olan boyanın kalitesi insanın becerisi değil nasıl olsa bişekilde halledersin kendine güvensaçlarımı kendi kendime boyamayı düşünüyorum sizce başarılı olma olasılığım netamamen rengini değiştireceğim aynı tondada olmayacak ne yapmalıyım sizce.:26:
yanılıyorsun canım benim al sana kıyaslanacak kimse eveeeeet karşınızda beeeennnyok benle kıyaslanabilecek biri daha yoktur kanımca özellikle 100 kilodan fazla değilse.ben bi akşamda 4-5 tane büyük olan eklerlerden yiyip yatıyodum son zamanlarda. bi kerede 1 paket büyük boy kekler varya onu bitirip üzerine başka şeylerde yiyebilecek kadar geniş bi mideye sahiptimşimdi düşünüyorumda nereme yiyomuşum abartısız obez gibi tüketiyorum inşallah o duruma bidaha gelmiyeceğim
geçmiş olsun sena ablacım yat yatta iileş dön sağlıklı olarak aramızada bizi adam etmeye devam et
bu arada söylediklerini düşündümde kendimi kasmıycam ve akşamları öyle şeyler tüketmicem öğlen yicem çünkü kocişim son zamanlarda taktı bana kızıyo niye böyle yağsız yapıp kendine eziyet ediyorsun yağlı yap az ye diyo sanırım haklı kendimide üzüyorum böyle
neyse bakalım böyle deniycem kısıtlama yok yihuuuu az az sık sık ye
valla ben kendi saçımı kendim boyuyorum ablamda öyle yıllardır böyle bazen birbirimizin saçını boyarız ve gayet güzel sonuçlar aldık şimdiye kadar bi fiyaskoyla karşılaşmadık önemli olan boyanın kalitesi insanın becerisi değil nasıl olsa bişekilde halledersin kendine güven
yanılıyorsun canım benim al sana kıyaslanacak kimse eveeeeet karşınızda beeeennn
valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beeeardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi
arkadaslar merhaba
bende 73-74 kıloyum ve bende artık zayıflamak ıstıyorum yaa
dun ıtıbarıyle bende basladım ıste az yıyorum sabahları k-flaks yıyorum dun aksam mesela salatalık yedım sadece oglen yıyorum ama spor yapamıyorum tabı ama evde aletım var bu aksamdan ıtıbaren onada baslamak ıstıyorum bakalım yaaa:44:
cnm hoşgeldin de akşam tek salatıkla olmaz ki metabolizman yavaşlar kilo verceğine alırsın sen hergün yediklerini menü şeklinde yaz kağtanımız sena sana nelerin yanlış olduğunu söler
hosbulduk
ıkı salatalık soydum cok az tuzladım yedım bır avuc leblebı bırazda kuru kayısı yedım bır bardak da portakal suyu ıctm yattım yaaa olmaz mı kı oyle oglen yemıstım ama normal yemek fırında makarna yedım sadece bır dılım
cnm hoşgeldin de akşam tek salatıkla olmaz ki metabolizman yavaşlar kilo verceğine alırsın sen hergün yediklerini menü şeklinde yaz kağtanımız sena sana nelerin yanlış olduğunu söler
aynen canım böyle kilo veremezsindüzenli ve sağlıklı şeyler tüketmelisin akşam yemek yemelisin hafif olmalı çorba ve sebze yemeği salata yoğurt bu gibi şeylerle akşamı geçirirsen daha kolay ve hızlı kilo verirsin sen menülerini aksatmadan yaz
Slm kızlar ben geldimmmm
çok yoqun ve yorucu birgün geçirdim nerdeyse gözleirmi açamıcam AMAAAAA çok sevindirici bişey oldu bilin bakimm ne olduuu :26:
EHLİYET SINAVINI KAZANMIŞIMM KIZLARRRR
ay çok mutlu oldum inşalla direksiyonda güselll geçer gerçi zor diyolar ama Allah kerimm...
Evet bu gün ki menüm
Sabah 9'da 1kızarmış çavdar ekmeği 6zeytin 1ince salam 1haşlanmış yumurtanın beyazı (sarısı=65kl beyazı=15kl)çok az peynir çay
Ara 11 de3kuru kayısı 5fındık
Öğle 1buçukta bir kase salata
Ara 3buçukta bir portakal
Akşam 6da 2yemek kaşığı pilav bir tabak kuru ve bir kase yoğur
Akşam bir fincan nane limon içerim çünki boğazım çok ağrıyor
NOT=tabaklarımi küçük kullanıyorum ve mutfakta yemeği tabağa alıyorum tencere getirmiyorum böylece az yemiş oluyorum
Yatana kadar 2lt su biter
Spor 100mekik 10dk egzersiz
Kaçamak yok
Evet bu gün ki menüm
Sabah 9'da 1kızarmış çavdar ekmeği 6zeytin 1ince salam 1haşlanmış yumurtanın beyazı (sarısı=65kl beyazı=15kl)çok az peynir çay
Ara 11 de3kuru kayısı 5fındık
Öğle 1buçukta bir kase salata
Ara 3buçukta bir portakal
Akşam 6da 2yemek kaşığı pilav bir tabak kuru ve bir kase yoğur
Akşam bir fincan nane limon içerim çünki boğazım çok ağrıyor
NOT=tabaklarımi küçük kullanıyorum ve mutfakta yemeği tabağa alıyorum tencere getirmiyorum böylece az yemiş oluyorum
Yatana kadar 2lt su biter
Spor 100mekik 10dk egzersiz
Kaçamak yok
canım yine eksik gelmiş birde burdan elden yazyım bakalım
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wHXUUCU/weight.png
com/ sonrası bu devamına bunu yazarsın ezt/t/wHXUUCU/weight.png
ohh sonunda neyse sorunu anladık böyle yaparız artık hep sonunu öyle ayreten yazarımSağol bende ezt... olarak gözüküyor devamı yokta şimdi oldu sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?