70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bilmiyom benım ablam spiralle hamıle kalmıstı
NE DEDİN SEEEENNNNNNNNN
çok güsell cnm aferinnn bitanemee
kasma cnm sen kendini ne bulursan ye az kaldı seni yakalamama ha gayret senaa
hoşgeldin cnm
79.9:)100 gr la yırttım
hoşgeldin ceydacım
tesekkurler cevaplar ıcın yarından ıtıbaren menulerımı yazarım sıze
Canım kilo çizelgeni yaparmısın
tebrikler kaptanımmm
teşekkürler çıtırım
kimdi senin menünü beqenen yaa öqlen bişey yememişsinki neresi güselll

Kızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önce ayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm

nerdesiniz kızlarr yaaaa sevincimi paylaşacak bi Allahın kulu yok sitedee tabi yeşim barkinimi lafa tuttu bütün gün kız kaçtı sitedenn yeşimin çenesinden korkup gelmez kızcaqız şimdi geveze yeşiiimmmmmmmm

kaptanım yaa süper bi haber aradıklarına göre kesin işe gircen inşşş işe girince bizi bırakma sakınnn :26:

kimdi senin menünü beqenen yaa öqlen bişey yememişsinki neresi güselll [/QUOTE]
bendiimmm
ama sena abla inan menünün sadece akşam yerine bakmışım nedense oyüzden akşam yemeği gayet ii geldi bana ondan öle yazdım ne biliyim öğlen sade salata yediğini çih çih çih pardonsaygılarrr
inşallah girersin valla gerçekten aradıklarına göre alıcaklardır eşek değiller ya puah

Maşallah maşallah bu aralar ne kadar güzel haberler alıyoruz senden

Ben akşam kuru pilav yicem diye dengelemek istedim ama olmamış mi birde sabah kahvaltıyı da iyi yaptım biliyorsunuzdur yumurtanın uzun süre tok tutma özelliği var ondan da hiç açıkmadim bugün

Şuan çok kötüyüm ben boğazım çoook ağrıyor baş ağrısı ve ateş de yanısıra off

Son düzenleme:
kızlar yarın ebru şallı tek seferde karın şişiliğini indiren plates yapcakmış daha önceden plates yapan var mı göbecikler göbecikler

bugünkü menüm

sabah kahvaltı
soğanlı domatesli sahanda yumurta yedim
2dilim ekmekle
4 zeytin--2kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay

ara:98:

1elma

öğlen 1 kase çorba+
dünden kalan makarnamı soslayıp tekrardan höpürdettim(1tabak uzun makarna

ara:98:

1 havuç yedim
1elma yedim
ve bir bardak süt içtim

akşam
çorba +yeşil salata+yoğurt budur yaniii
kaçamak yookkkki zaten olamazdaaa

züpper menüüüüü

afiyett olsun şimdidennnn
teşekkür ederim baya bi afiyet oldu.lahmacunu yedim üzerine gidip bide pantolon aldım kendime

bi fırca alayım en kısa zamanda denicem kendi başıma boyamayı

valla yetiştin bana bukadarını beklemiyodum silkenip yarışa tekrar katılmam şart

hayırlısıyla inşallah işi sen alırsın

önemli bi durum olduğunu hissettim bak hemen koştum geldim.allahın izniyle inşallah iyi haberlerle yarın aramıza dönersin

lahmacun üstüne bide pantolon ooooooo

kaptanım yaa süper bi haber aradıklarına göre kesin işe gircen inşşş işe girince bizi bırakma sakınnn :26:
yok canım bırakmam ama 1-2 tane yardımcı isticem aranızdan dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvamayalım yarın bir görüşelim ne neymiş bir anlayalım sonrasında konuşuruz bunları cnm
beni çok seviyosun biliyorum bunuuu kalbindeyim seninnn ben celdum bak gitmişşşş
evet cnm hepinizi çok seviyorum takılsamda tatlı sert takılıyorum napıyım karakterim bu yok kıss gitmedim öbür topiqe bakıp geldim hemencecikkk
kimdi senin menünü beqenen yaa öqlen bişey yememişsinki neresi güselll
bendiimmm
ama sena abla inan menünün sadece akşam yerine bakmışım nedense oyüzden akşam yemeği gayet ii geldi bana ondan öle yazdım ne biliyim öğlen sade salata yediğini çih çih çih pardonsaygılarrr

inşallah girersin valla gerçekten aradıklarına göre alıcaklardır eşek değiller ya puah[/QUOTE]
teşekkürler fıstıqım çok heyecanlıyım bakalım yarın nolucak :97: canım menüleri tam gün istememin sebebi bu işte diyet yaparken günü bütün olarak deqerlendirmemiz lazım zaten öqünleri tek olarak yazanları es geçiyorum cnm

evet cnm yaa şans inşallah bunca yıldan sonra banada döner olumlu yanlarını düşünürsek haziranda 90 kilo ile şişko bir kariii olarak diyete başladım ve şimdi 69lardayım hayatımda en çok istediqim şeydi zayıflamak hedefime çok yaklaşrım inşallah tamamını hep beraber görürüz ikincisi yıllardır ehliyet kursuna gideyim diyip bi türlü hayata geçiremiyordum çok şükür onuda hayata geçirdim tek sınavım kaldı inşallah onuda erip ehliyetimide alıcam ve yıllardır işe girmek için eşimi ikna etmeye çalışıyordum hep negatif yaklaşıyordu ilk defa nisa hastanesine başvurmama olumlu baktı ve 3-4 aydır arayan yoktu demin haber geldi inşallah buda olacak çok mutluyum Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkese saqlık sıhhat versin gerisi zamanla oluyor

teşekkürler fıstıqım çok heyecanlıyım bakalım yarın nolucak :97: canım menüleri tam gün istememin sebebi bu işte diyet yaparken günü bütün olarak deqerlendirmemiz lazım zaten öqünleri tek olarak yazanları es geçiyorum cnm

evet cnm yaa şans inşallah bunca yıldan sonra banada döner olumlu yanlarını düşünürsek haziranda 90 kilo ile şişko bir kariii olarak diyete başladım ve şimdi 69lardayım hayatımda en çok istediqim şeydi zayıflamak hedefime çok yaklaşrım inşallah tamamını hep beraber görürüz ikincisi yıllardır ehliyet kursuna gideyim diyip bi türlü hayata geçiremiyordum çok şükür onuda hayata geçirdim tek sınavım kaldı inşallah onuda erip ehliyetimide alıcam ve yıllardır işe girmek için eşimi ikna etmeye çalışıyordum hep negatif yaklaşıyordu ilk defa nisa hastanesine başvurmama olumlu baktı ve 3-4 aydır arayan yoktu demin haber geldi inşallah buda olacak çok mutluyum Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkese saqlık sıhhat versin gerisi zamanla oluyor [/QUOTE]

yarın inş hayırlı haberlerle gelirsinnnn

lahmacun üstüne bide pantolon ooooooo
hemide karnımı içine çekerekten 38 bedene sığmayı başardım kociş kilo alırsan dedi bende aldırma dedim :84::84: eskiler bilir benim kociş saolsun ben bi isterim o gider 5 alır 5 isterim gider 5 alır bi dediğimi iki etmez onun bu beni düşünmesi popomu büyütüyo

canım menün çok güsell ama azda olsa şekerli çay

kızım ne uyussun yaa akşam akşam canımı lahmacunla pantolon istettinn nerden bulcam ben bu saatte pantolonu sen ajansın kızım zatenn senden bişey kaçarmıı

maşallah kocişe kilo almak yokkkkk bende 36 beden istiyommmm

buzdolabında acil numaralar kısmında lahmacuncu yokmu iste gelir hemen.hem ben üzerine künefe yerine pantolon aldım sen künefe alırken ben bişi diyodummu.
defactoda 1 alana bi bedava kampanyasından yararlandık karıkoca 1 er pantolon aldık.ihtiyacınız varsa gidin bi bakın derim.

yarın inş hayırlı haberlerle gelirsinnnn[/QUOTE]
aminn canım Allah razı olsun

kıss ben hala 44 beden pantullarımı iple tutturarak giyiyomm onun için kaç beden giyiyorum bilmiyommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…