NE DEDİN SEEEENNNNNNNNNvalla bilmiyom benım ablam spiralle hamıle kalmıstı
çok güsell cnm aferinnn bitanemeekzlar menüm
sabah
standart diyet kahvaltısı-2 ceviz içi
ara
1 elma tarçınlı
öğlen
1 kepçe dilara koçak vicdan çorbası
4 kaşık light yoğurt
söğüş salata
ara
1 kuru incir
1 armut
akşam
1 kepçe çorba öğlen yediğim
mantar sote 100 gr
yoğurt veya salata
gece
elma yada beyaz leblebi
kasma cnm sen kendini ne bulursan ye az kaldı seni yakalamama ha gayret senaadüzene alışkın değilimya beni kasar bu durum.canım o gün ne istiyosa onu yemek beni doyurur anca ama dediğin gibi sistemli olduğundan kilo vermeyi kolaylaştırır.bende bi ara çok sistemli gidiyodumda araya tatil girince gitti sistem mistem şimdi dikkat ediyorum ama eskisi kadar değil sanki
hoşgeldin cnmarkadaslar merhaba
bende 73-74 kıloyum ve bende artık zayıflamak ıstıyorum yaa
dun ıtıbarıyle bende basladım ıste az yıyorum sabahları k-flaks yıyorum dun aksam mesela salatalık yedım sadece oglen yıyorum ama spor yapamıyorum tabı ama evde aletım var bu aksamdan ıtıbaren onada baslamak ıstıyorum bakalım yaaa:44:
hoşgeldin ceydacım79.9:)100 gr la yırttım
Canım kilo çizelgeni yaparmısıntesekkurler cevaplar ıcın yarından ıtıbaren menulerımı yazarım sıze
teşekkürler çıtırımtebrikler kaptanımmm
kimdi senin menünü beqenen yaaEvet bu gün ki menüm
Sabah 9'da 1kızarmış çavdar ekmeği 6zeytin 1ince salam 1haşlanmış yumurtanın beyazı (sarısı=65kl beyazı=15kl)çok az peynir çay
Ara 11 de3kuru kayısı 5fındık
Öğle 1buçukta bir kase salata
Ara 3buçukta bir portakal
Akşam 6da 2yemek kaşığı pilav bir tabak kuru ve bir kase yoğur
Akşam bir fincan nane limon içerim çünki boğazım çok ağrıyor
NOT=tabaklarımi küçük kullanıyorum ve mutfakta yemeği tabağa alıyorum tencere getirmiyorum böylece az yemiş oluyorum
Yatana kadar 2lt su biter
Spor 100mekik 10dk egzersiz
Kaçamak yok
nerdesiniz kızlarr yaaaa sevincimi paylaşacak bi Allahın kulu yok sitedeetabi yeşim barkinimi lafa tuttu bütün gün kız kaçtı sitedenn yeşimin çenesinden korkup gelmez kızcaqız şimdi geveze yeşiiimmmmmmmm
iyi insan lafın üstüne gelir barkinim geldigerçi kendi kendime konuşuyordum amaaa
inşallah girersin valla gerçekten aradıklarına göre alıcaklardır eşek değiller ya puahKızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
Kızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
bugünkü menüm
sabah kahvaltı
soğanlı domatesli sahanda yumurta yedim
2dilim ekmekle
4 zeytin--2kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
ara:98:
1elma
öğlen 1 kase çorba+
dünden kalan makarnamı soslayıp tekrardan höpürdettim(1tabak uzun makarna
1 havuç yedim
1elma yedim
ve bir bardak süt içtim
akşam
çorba +yeşil salata+yoğurt budur yaniii
kaçamak yookkkki zaten olamazdaaa
teşekkür ederim baya bi afiyet oldu.lahmacunu yedim üzerine gidip bide pantolon aldım kendimeafiyett olsun şimdidennnn
bi fırca alayım en kısa zamanda denicem kendi başıma boyamayıgeçmiş olsun sena ablacım yat yatta iileş dön sağlıklı olarak aramızada bizi adam etmeye devam et
bu arada söylediklerini düşündümde kendimi kasmıycam ve akşamları öyle şeyler tüketmicem öğlen yicem çünkü kocişim son zamanlarda taktı bana kızıyo niye böyle yağsız yapıp kendine eziyet ediyorsun yağlı yap az ye diyo sanırım haklı kendimide üzüyorum böyle
neyse bakalım böyle deniycem kısıtlama yok yihuuuu az az sık sık ye
valla ben kendi saçımı kendim boyuyorum ablamda öyle yıllardır böyle bazen birbirimizin saçını boyarız ve gayet güzel sonuçlar aldık şimdiye kadar bi fiyaskoyla karşılaşmadık önemli olan boyanın kalitesi insanın becerisi değil nasıl olsa bişekilde halledersin kendine güven
yanılıyorsun canım benim al sana kıyaslanacak kimse eveeeeet karşınızda beeeennn
valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beeeardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi
valla yetiştin bana bukadarını beklemiyodum silkenip yarışa tekrar katılmam şartNE DEDİN SEEEENNNNNNNNN
çok güsell cnm aferinnn bitanemee
kasma cnm sen kendini ne bulursan ye az kaldı seni yakalamama ha gayret senaa
hoşgeldin cnm
hoşgeldin ceydacım
Canım kilo çizelgeni yaparmısın
teşekkürler çıtırım
kimdi senin menünü beqenen yaaöqlen bişey yememişsinki neresi güselll
hayırlısıyla inşallah işi sen alırsınKızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
önemli bi durum olduğunu hissettim bak hemen koştum geldim.allahın izniyle inşallah iyi haberlerle yarın aramıza dönersinnerdesiniz kızlarr yaaaa sevincimi paylaşacak bi Allahın kulu yok sitedeetabi yeşim barkinimi lafa tuttu bütün gün kız kaçtı sitedenn yeşimin çenesinden korkup gelmez kızcaqız şimdi geveze yeşiiimmmmmmmm
lahmacun üstüne bide pantolon oooooooteşekkür ederim baya bi afiyet oldu.lahmacunu yedim üzerine gidip bide pantolon aldım kendime
bi fırca alayım en kısa zamanda denicem kendi başıma boyamayı
valla yetiştin bana bukadarını beklemiyodum silkenip yarışa tekrar katılmam şart
hayırlısıyla inşallah işi sen alırsın
önemli bi durum olduğunu hissettim bak hemen koştum geldim.allahın izniyle inşallah iyi haberlerle yarın aramıza dönersin
yok canım bırakmam ama 1-2 tane yardımcı isticem aranızdan dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvamayalım yarın bir görüşelim ne neymiş bir anlayalım sonrasında konuşuruz bunları cnmkaptanım yaa süper bi haber aradıklarına göre kesin işe gircen inşşş işe girince bizi bırakma sakınnn:26:
evet cnm hepinizi çok seviyorum takılsamda tatlı sert takılıyorum napıyım karakterim bubeni çok seviyosun biliyorum bunuuu kalbindeyim seninnnben celdum bak gitmişşşş
bendiimmmkimdi senin menünü beqenen yaaöqlen bişey yememişsinki neresi güselll
Maşallah maşallah bu aralar ne kadar güzel haberler alıyoruz senden
Ben akşam kuru pilav yicem diye dengelemek istedim ama olmamış mi birde sabah kahvaltıyı da iyi yaptım biliyorsunuzdur yumurtanın uzun süre tok tutma özelliği var ondan da hiç açıkmadim bugün
Şuan çok kötüyüm ben boğazım çoook ağrıyor baş ağrısı ve ateş de yanısıra off
teşekkürler fıstıqım çok heyecanlıyım bakalım yarın nolucak :97: canım menüleri tam gün istememin sebebi bu işte diyet yaparken günü bütün olarak deqerlendirmemiz lazım zaten öqünleri tek olarak yazanları es geçiyorum cnmyok canım bırakmam ama 1-2 tane yardımcı isticem aranızdan dur bakalım dereyi görmeden paçayı sıvamayalım yarın bir görüşelim ne neymiş bir anlayalım sonrasında konuşuruz bunları cnm
evet cnm hepinizi çok seviyorum takılsamda tatlı sert takılıyorum napıyım karakterim buyok kıss gitmedim öbür topiqe bakıp geldim hemencecikkk
bendiimmm
ama sena abla inan menünün sadece akşam yerine bakmışım nedenseoyüzden akşam yemeği gayet ii geldi bana ondan öle yazdım ne biliyim öğlen sade salata yediğini çih çih çih pardon saygılarrr
inşallah girersin valla gerçekten aradıklarına göre alıcaklardır eşek değiller ya puah
hemide karnımı içine çekerekten 38 bedene sığmayı başardımlahmacun üstüne bide pantolon ooooooo
canım menün çok güsell ama azda olsa şekerli çaybugünkü menüm
sabah kahvaltı
soğanlı domatesli sahanda yumurta yedim
2dilim ekmekle
4 zeytin--2kk peynir
yeşil salata
az şekerli çay
1elma
öğlen 1 kase çorba+
dünden kalan makarnamı soslayıp tekrardan höpürdettim(1tabak uzun makarna
1 havuç yedim
1elma yedim
ve bir bardak süt içtim
akşam
çorba +yeşil salata+yoğurt budur yaniii
kaçamak yookkkki zaten olamazdaaa
teşekkür ederim baya bi afiyet oldu.lahmacunu yedim üzerine gidip bide pantolon aldım kendime
bi fırca alayım en kısa zamanda denicem kendi başıma boyamayı
valla yetiştin bana bukadarını beklemiyodum silkenip yarışa tekrar katılmam şart
hayırlısıyla inşallah işi sen alırsın
önemli bi durum olduğunu hissettim bak hemen koştum geldim.allahın izniyle inşallah iyi haberlerle yarın aramıza dönersin
hemide karnımı içine çekerekten 38 bedene sığmayı başardımkociş kilo alırsan dedi bende aldırma dedim :84::84: eskiler bilir benim kociş saolsun ben bi isterim o gider 5 alır 5 isterim gider 5 alır bi dediğimi iki etmez onun bu beni düşünmesi popomu büyütüyo
buzdolabında acil numaralar kısmında lahmacuncu yokmu iste gelir hemen.hem ben üzerine künefe yerine pantolon aldımcanım menün çok güsell ama azda olsa şekerli çay
kızım ne uyussun yaa akşam akşam canımı lahmacunla pantolon istettinnnerden bulcam ben bu saatte pantolonu sen ajansın kızım zatenn senden bişey kaçarmıı
teşekkürler fıstıqım çok heyecanlıyım bakalım yarın nolucak :97: canım menüleri tam gün istememin sebebi bu işte diyet yaparken günü bütün olarak deqerlendirmemiz lazım zaten öqünleri tek olarak yazanları es geçiyorum cnm
evet cnm yaa şans inşallah bunca yıldan sonra banada döner olumlu yanlarını düşünürsek haziranda 90 kilo ile şişko bir kariii olarak diyete başladım ve şimdi 69lardayımhayatımda en çok istediqim şeydi zayıflamak hedefime çok yaklaşrım inşallah tamamını hep beraber görürüz ikincisi yıllardır ehliyet kursuna gideyim diyip bi türlü hayata geçiremiyordum çok şükür onuda hayata geçirdim tek sınavım kaldı inşallah onuda erip ehliyetimide alıcam ve yıllardır işe girmek için eşimi ikna etmeye çalışıyordum hep negatif yaklaşıyordu ilk defa nisa hastanesine başvurmama olumlu baktı ve 3-4 aydır arayan yoktu demin haber geldi inşallah buda olacak çok mutluyum Rabbim herkesin dualarını kabul etsin herkese saqlık sıhhat versin gerisi zamanla oluyor
hemide karnımı içine çekerekten 38 bedene sığmayı başardımkociş kilo alırsan dedi bende aldırma dedim :84::84: eskiler bilir benim kociş saolsun ben bi isterim o gider 5 alır 5 isterim gider 5 alır bi dediğimi iki etmez onun bu beni düşünmesi popomu büyütüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?