70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya delirtecek beni künefeyi hala unutmamışşşşşş :84::84::84::84::84::84:

yarın inş hayırlı haberlerle gelirsinnnn
aminn canım Allah razı olsun

kıss ben hala 44 beden pantullarımı iple tutturarak giyiyomm onun için kaç beden giyiyorum bilmiyommm [/QUOTE]
ben çok sık kilo alıp verdiğim için her benden mevcut bende eski çok büyük gelenleri tatilde götürdüm yiğenime saolsun onunda şimdilik sadece bacağından geçtiler zayıflarsa giyecek inşallah.şuan rahat olarak 40 giyiyorum.seninde fotolara bakılırsa çok rahat 40 giyersin.ciddi ciddi laf olsun diye demiyorum fotolarda benden daha zayıfsın.

aminn canım Allah razı olsun

kıss ben hala 44 beden pantullarımı iple tutturarak giyiyomm onun için kaç beden giyiyorum bilmiyommm
ben çok sık kilo alıp verdiğim için her benden mevcut bende eski çok büyük gelenleri tatilde götürdüm yiğenime saolsun onunda şimdilik sadece bacağından geçtiler zayıflarsa giyecek inşallah.şuan rahat olarak 40 giyiyorum.seninde fotolara bakılırsa çok rahat 40 giyersin.ciddi ciddi laf olsun diye demiyorum fotolarda benden daha zayıfsın. [/QUOTE]
ayy heveslendirdin kıss ben 42 yede razıyım yarın gidip bi pantul alayım bakimm
unutulmaz yaşanır o künefe

yap anam sefan olsun ben nefes alarak o pantolona sığmadıkça künefeci önünden bile geçmem artık.

isabet olurr

isabet olurr [/QUOTE]
git al hazır iş miş olur vaktin olmaz bidaha alışverişe şimdiden hazır olsun 42 çok rahat olur 40 kesin olur bence :82:

7 kilo daha ver söz veriyorum izin vericem cnm bnm metom biraz farklı ben yasaklı ürün yesemde vücudum tutmuyor sakın beni örnek almayın şomm aqızlı yeşimmm söyleyiverdi künefe yedi diyeee
yemiyeydin hemde 2 kere yedin ben en azından sayı belirtmedim.hele hele tamamını bitirdiğinden bile bahsetmedim :87:

defactonun pantolonlarını sevmem ben çok çabuk gevşiyo iz yapıyo
çok kaliteli değil tabi ama en azından pazar fiyatına mağazadan almış oluyosun günlük giymeye yeter.ben zaten spor giyim seviyorum o tarz bişi aldım.fiyatı 34 liraydı eşimin aldığıda 30 liraydı 2 sine 34 verdik çıktık.17 liraya gelmiş oldu pantolon.

isabet olurr
git al hazır iş miş olur vaktin olmaz bidaha alışverişe şimdiden hazır olsun 42 çok rahat olur 40 kesin olur bence :82:

yemiyeydin hemde 2 kere yedin ben en azından sayı belirtmedim.hele hele tamamını bitirdiğinden bile bahsetmedim :87:

çok kaliteli değil tabi ama en azından pazar fiyatına mağazadan almış oluyosun günlük giymeye yeter.ben zaten spor giyim seviyorum o tarz bişi aldım.fiyatı 34 liraydı eşimin aldığıda 30 liraydı 2 sine 34 verdik çıktık.17 liraya gelmiş oldu pantolon.[/QUOTE]

bak sen kaptana iki tane hüpletmiş

ben kot üstüne beyaz bady şu göbeğim biraz daha gitsin vazgeçilmezimmmm

isabet olurr

çok kaliteli değil tabi ama en azından pazar fiyatına mağazadan almış oluyosun günlük giymeye yeter.ben zaten spor giyim seviyorum o tarz bişi aldım.fiyatı 34 liraydı eşimin aldığıda 30 liraydı 2 sine 34 verdik çıktık.17 liraya gelmiş oldu pantolon.[/QUOTE]
uyussss yeşimmmmmmmmmmmm herşeyi söylediiiiiiiiiiiiii

evet sena ablaya sen nasıl 44 bedeni bile iple tutturyonki bencede sana 42 çok rahat olur alla alla benim boyum 1.68 ben bile 79 kiloyken 42 rahat giyiyodum şimdi 40bedene girebiliyorum biraz zor oluyo ama son zamanlarda pek dışarı çıkmadığımdan şuan kaç giyirum bilmiyorum

bak sen kaptana iki tane hüpletmiş

ben kot üstüne beyaz bady şu göbeğim biraz daha gitsin vazgeçilmezimmmm [/QUOTE]

ya off cnm çekti yaa yoksaa aman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..

ben monorosayı tanıdıktan sonra herşeye inanırım.demekki rakı şişede durmadığı gibi kilo ve bendede göründüğü gibi durmuyor.herkesin kendine göre bi beden yapısı var.ben senin kilonda 42 ye zor girerim 44 bile sıkı gelir.benim belden aşağım sorunlu olduğu için pant. bedenim kolay değişmiyo.zayıfladığım zaman önce üst bedenim inceliyor kemiğe dayanıyor ondan sonra popo erimeye başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…