bak sen kaptana iki tane hüpletmiş
ben kot üstüne beyaz bady şu göbeğim biraz daha gitsin vazgeçilmezimmmm
dene bakalım merak edenlere fikir verirsin.kızlar şimdi reklamda gördüm k flakes yeni meyveli bi tad çıkarmış denicemmm
içini ferah tut canım.hakkında herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi bu.inşallah dilediğin gibi olur ama tersi olursada dünyanın sonu değil. bi kapı kapanırken diğeri açılırya off cnm çekti yaa yoksaaaman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..[/COLOR]
nasıl 79 kiloyken 42 giyiyordunevet sena ablaya sen nasıl 44 bedeni bile iple tutturyonki bencede sana 42 çok rahat olur alla alla benim boyum 1.68 ben bile 79 kiloyken 42 rahat giyiyodum şimdi 40bedene girebiliyorum biraz zor oluyo ama son zamanlarda pek dışarı çıkmadığımdan şuan kaç giyirum bilmiyorum
ben monorosayı tanıdıktan sonra herşeye inanırım.demekki rakı şişede durmadığı gibi kilo ve bendede göründüğü gibi durmuyor.herkesin kendine göre bi beden yapısı var.ben senin kilonda 42 ye zor girerim 44 bile sıkı gelir.benim belden aşağım sorunlu olduğu için pant. bedenim kolay değişmiyo.zayıfladığım zaman önce üst bedenim inceliyor kemiğe dayanıyor ondan sonra popo erimeye başlıyor
ben monorosayı tanıdıktan sonra herşeye inanırım.demekki rakı şişede durmadığı gibi kilo ve bendede göründüğü gibi durmuyor.herkesin kendine göre bi beden yapısı var.ben senin kilonda 42 ye zor girerim 44 bile sıkı gelir.benim belden aşağım sorunlu olduğu için pant. bedenim kolay değişmiyo.zayıfladığım zaman önce üst bedenim inceliyor kemiğe dayanıyor ondan sonra popo erimeye başlıyor
bişi olduğu yok onanasıl 79 kiloyken 42 giyiyordunAllah Allah yarın sırf kaç beden olucak diye merakımdan gidicem pantoloncuya..
nolmuş kıss manorasoyaa...
2,5 aydakız sen 65 kiloya ne kadar zamanda geldin ayy ogünlere gelebilecemmi acep yawww rüya gibiii
ya off cnm çekti yaa yoksaaaman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..
dene bakalım merak edenlere fikir verirsin.
içini ferah tut canım.hakkında herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi bu.inşallah dilediğin gibi olur ama tersi olursada dünyanın sonu değil. bi kapı kapanırken diğeri açılır
yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdibi künefe çekti diye hamile olunmaz rahat ol inş
yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdibi künefe çekti diye hamile olunmaz rahat ol inş
yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdi
yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:
spralin vucudu ne şekilde etkilediğini bilmiyorum.ama adet düzenine bi etkisi varsa o yüzden böyle gecikme falan olmuştur diye düşünüyorum.içine kurt düşürme dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun.vucudunun başka bi şeye verdiği bi tepkide olabilir.[/QUOTE]yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdi
yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:
takım kaptanım ben bu cuma için izin isteyecektim dün reglim başladı ve 2 gündür ağrılar içinde yatıyorum spora gitmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum tek başıma...
yarın çok işin var pantolon bakılacak test alınacak iş görüşmesi yapılacakinşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu[/COLOR]
yarın alıcam cnm :18:eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi
geçmiş olsun.cumaya kadar toparlarsın inşallah.regli dönemi diyetteki en güzel dönem biliyosundur.bu dönemde metabolizman daha hızlanır ve normalde daha kolay kilo verirsintakım kaptanım ben bu cuma için izin isteyecektim dün reglim başladı ve 2 gündür ağrılar içinde yatıyorum spora gitmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum tek başıma...
bişi olduğu yok ona75 kilo halini gösterdiydiya ben 65 te bile okadar ince değilim.
2,5 ayda
Kızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
bi koşu nöbetçi eczaneden alsana cnm bi ay gecikmişsin bide genede sen bilirsin iş görüşmesinden sonra yap yada stresli gitme oraya
olmuşsa olmuştur artık nöbetçi eczanenin senayı faydası olmaz bence üzülmesin içini ferah tutsun.
İnşallah işe alcaklardır canımBunun üstüne biz de topikte kutlama yaparız artık
verirsin allahın izniyle sıkıntı etme.hem sayısal olarak düşünmemek lazım.istikrarlı hareket edersen zamanla daha hızlı kilo verirsin sen bile anlamazsın[
valla ben 3.5 ayda 11kilo vercem diye girmiştim eşimle iddaya verirmiyimki senin gibi çabucak ayy hadi inş.
bu arada sena abla ben gerçekten hiç kilomu göstermiyorum benim en fazla yağ olan yer göbişim içime çekerek geziyom valla dışarda yoksa fıstıkk gibiyim maşallah
hem valla şuan 79 kilo olduğum haldekinden dahada incelmişim aynada farkı görebiliyorum artık oyüzden çoook mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?