70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak sen kaptana iki tane hüpletmiş

ben kot üstüne beyaz bady şu göbeğim biraz daha gitsin vazgeçilmezimmmm

ya off cnm çekti yaa yoksaa aman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..[/QUOTE]

bi künefe çekti diye hamile olunmaz rahat ol inş

kızlar şimdi reklamda gördüm k flakes yeni meyveli bi tad çıkarmış denicemmm
dene bakalım merak edenlere fikir verirsin.

ya off cnm çekti yaa yoksaa aman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..[/COLOR]
içini ferah tut canım.hakkında herşeyin hayırlısı olsun en önemlisi bu.inşallah dilediğin gibi olur ama tersi olursada dünyanın sonu değil. bi kapı kapanırken diğeri açılır

nasıl 79 kiloyken 42 giyiyordun Allah Allah yarın sırf kaç beden olucak diye merakımdan gidicem pantoloncuya..

nolmuş kıss manorasoyaa...

kız sen 65 kiloya ne kadar zamanda geldin ayy ogünlere gelebilecemmi acep yawww rüya gibiii

nasıl 79 kiloyken 42 giyiyordun Allah Allah yarın sırf kaç beden olucak diye merakımdan gidicem pantoloncuya..

nolmuş kıss manorasoyaa...
bişi olduğu yok ona 75 kilo halini gösterdiydiya ben 65 te bile okadar ince değilim.

kız sen 65 kiloya ne kadar zamanda geldin ayy ogünlere gelebilecemmi acep yawww rüya gibiii
2,5 ayda

ya off cnm çekti yaa yoksaa aman Allah korusun yıllardır iş için bekliyorum tam işe girerken 3. beebqi düşünemiyorum Allahım nolur isteyene ver YARABBİM ..

bi künefe çekti diye hamile olunmaz rahat ol inş [/QUOTE]
yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdi

yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:

yok cnm yaa durduk yere deqilki :18: reql günümü bilmiyorum spral varya kafasına göre geliyor 3-4 gün önce leke geldi hala bişey yok hiç böyle olmazdı demin yine kahverengi leke gelmiş bide bu çıktı şimdi

yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:[/QUOTE]

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi

yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:[/QUOTE]
spralin vucudu ne şekilde etkilediğini bilmiyorum.ama adet düzenine bi etkisi varsa o yüzden böyle gecikme falan olmuştur diye düşünüyorum.içine kurt düşürme dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun.vucudunun başka bi şeye verdiği bi tepkide olabilir.

takım kaptanım ben bu cuma için izin isteyecektim dün reglim başladı ve 2 gündür ağrılar içinde yatıyorum spora gitmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum tek başıma...

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi[/QUOTE]
yarın alıcam cnm :18:
spralin vucudu ne şekilde etkilediğini bilmiyorum.ama adet düzenine bi etkisi varsa o yüzden böyle gecikme falan olmuştur diye düşünüyorum.içine kurt düşürme dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun.vucudunun başka bi şeye verdiği bi tepkide olabilir.[/QUOTE]
inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi
yarın alıcam cnm :18:

spralin vucudu ne şekilde etkilediğini bilmiyorum.ama adet düzenine bi etkisi varsa o yüzden böyle gecikme falan olmuştur diye düşünüyorum.içine kurt düşürme dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun.vucudunun başka bi şeye verdiği bi tepkide olabilir.[/QUOTE]
inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu [/QUOTE]

bi koşu nöbetçi eczaneden alsana cnm bi ay gecikmişsin bide genede sen bilirsin iş görüşmesinden sonra yap yada stresli gitme oraya

takım kaptanım ben bu cuma için izin isteyecektim dün reglim başladı ve 2 gündür ağrılar içinde yatıyorum spora gitmeyi bırak yemek bile yiyemiyorum tek başıma...
geçmiş olsun.cumaya kadar toparlarsın inşallah.regli dönemi diyetteki en güzel dönem biliyosundur.bu dönemde metabolizman daha hızlanır ve normalde daha kolay kilo verirsin

yaa sena abla benide korkutuyosun yaa bende taktırdım ya geçen rahattım valla ilşkide şimdi yine tedirgin oldum ben yaaaa bende 3.çocuğu istemiyorum ayyy

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi[/QUOTE]

valla ben her adetim geciktiğinde test almışımdır korkuyorum kardeşum napeyumm

bişi olduğu yok ona 75 kilo halini gösterdiydiya ben 65 te bile okadar ince değilim.

2,5 ayda

2.5 ay ha
valla ben 3.5 ayda 11kilo vercem diye girmiştim eşimle iddaya verirmiyimki senin gibi çabucak ayy hadi inş.

bu arada sena abla ben gerçekten hiç kilomu göstermiyorum benim en fazla yağ olan yer göbişim içime çekerek geziyom valla dışarda yoksa fıstıkk gibiyim maşallah
hem valla şuan 79 kilo olduğum haldekinden dahada incelmişim aynada farkı görebiliyorum artık oyüzden çoook mutluyum

İnşallah işe alcaklardır canım Bunun üstüne biz de topikte kutlama yaparız artık

bi koşu nöbetçi eczaneden alsana cnm bi ay gecikmişsin bide genede sen bilirsin iş görüşmesinden sonra yap yada stresli gitme oraya
olmuşsa olmuştur artık nöbetçi eczanenin senayı faydası olmaz bence üzülmesin içini ferah tutsun.

verirsin allahın izniyle sıkıntı etme.hem sayısal olarak düşünmemek lazım.istikrarlı hareket edersen zamanla daha hızlı kilo verirsin sen bile anlamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…