70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yarın çok işin var pantolon bakılacak test alınacak iş görüşmesi yapılacak
gül sen gülll inşallah üçüzlere hamile kalırsın bende halay çekerimm
inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu [/QUOTE]

bi koşu nöbetçi eczaneden alsana cnm bi ay gecikmişsin bide genede sen bilirsin iş görüşmesinden sonra yap yada stresli gitme oraya[/QUOTE]
1 ay gecikmedi hayatım geçen ay reql oldum tekrar reql zamanım geldi bunu demek istedim
yeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:
yaa sena abla benide korkutuyosun yaa bende taktırdım ya geçen rahattım valla ilşkide şimdi yine tedirgin oldum ben yaaaa bende 3.çocuğu istemiyorum ayyy

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi[/QUOTE]

valla ben her adetim geciktiğinde test almışımdır korkuyorum kardeşum napeyumm

2.5 ay ha
valla ben 3.5 ayda 11kilo vercem diye girmiştim eşimle iddaya verirmiyimki senin gibi çabucak ayy hadi inş.

bu arada sena abla ben gerçekten hiç kilomu göstermiyorum benim en fazla yağ olan yer göbişim içime çekerek geziyom valla dışarda yoksa fıstıkk gibiyim maşallah
hem valla şuan 79 kilo olduğum haldekinden dahada incelmişim aynada farkı görebiliyorum artık oyüzden çoook mutluyum[/QUOTE]
bende istemiyorum gel sarılıp aqlayakk

İnşallah işe alcaklardır canım Bunun üstüne biz de topikte kutlama yaparız artık
bir kutlama olacaqı kesin ama neyin kutlaması o muammaa
olmuşsa olmuştur artık nöbetçi eczanenin senayı faydası olmaz bence üzülmesin içini ferah tutsun.

qıcıııııııııııkkkkkkkkkkkk

gül sen gülll inşallah üçüzlere hamile kalırsın bende halay çekerimm

inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu

bi koşu nöbetçi eczaneden alsana cnm bi ay gecikmişsin bide genede sen bilirsin iş görüşmesinden sonra yap yada stresli gitme oraya[/QUOTE]
1 ay gecikmedi hayatım geçen ay reql oldum tekrar reql zamanım geldi bunu demek istedim

yaa sena abla benide korkutuyosun yaa bende taktırdım ya geçen rahattım valla ilşkide şimdi yine tedirgin oldum ben yaaaa bende 3.çocuğu istemiyorum ayyy

eczaneden test alsana bu kadar stres yapcanaaa ay ben şimdiye yapmıştım testi[/QUOTE]

valla ben her adetim geciktiğinde test almışımdır korkuyorum kardeşum napeyumm

2.5 ay ha
valla ben 3.5 ayda 11kilo vercem diye girmiştim eşimle iddaya verirmiyimki senin gibi çabucak ayy hadi inş.

bu arada sena abla ben gerçekten hiç kilomu göstermiyorum benim en fazla yağ olan yer göbişim içime çekerek geziyom valla dışarda yoksa fıstıkk gibiyim maşallah
hem valla şuan 79 kilo olduğum haldekinden dahada incelmişim aynada farkı görebiliyorum artık oyüzden çoook mutluyum[/QUOTE]

bir kutlama olacaqı kesin ama neyin kutlaması o muammaa

qıcıııııııııııkkkkkkkkkkkk [/QUOTE]

ay kaptan akşam akşam herkesi bi stres sardıııı topiği ayağa kaldırdın

verirsin allahın izniyle sıkıntı etme.hem sayısal olarak düşünmemek lazım.istikrarlı hareket edersen zamanla daha hızlı kilo verirsin sen bile anlamazsın

hadi inşallah zaten ben işin sayısalında veya iddasında değilim sadece kendimi iddaya verip eşim sayesinde hırslandırıyorum kendimi oyüzden daha hızlı ve sağlıklı bişekilde kilo vermeye çalışıyorum

bişey daha sende hemen hemen aynı kiloyla başlamıssın ozaman göbiş varmıydı ve şuanda bukadar kilodan sonra göbekte gittimi

aman neler yoktuki bende çok aşırı yemek yiyodum dolayısıyla sürekli şiştim şuan çok az göbeğim var.yemek yemeden önce dümdüz yiyince fırlıyo tabi hatta şuan laptopun üzerinde bi kısmı ölçmüştüm ama şuan unuttum tahminen
göğüs 92 falandı şimdi 89 cm.bel 85 falan belkide daha fazlaydı şimdi 77 cm basen 110 dan fazlaydı şimdi 100 civarı

ne güzel olur ama 3 tane bana benzeyen bebiş bu güzel haberi kocişime vermeliyim hemen

sana benziceni nerden çıkardın kime gıcık oluyosan ona benziyolar ayy bide hamileymişim çocukta yeşime benziyomuşş Allah korusun vurun kızlar tahtayaa beterin beteri var diye boşuna dememişlerrr

dua edin nolur sinirden aqlıcam şimdi
içini ferah tut canım.bukadar endişe duyuyosan barikin dediği gibi nöbetçi eczane ara.en azından bu belirsizlikten kurtulmuş olursun.sonuçta anne olmuş insansın.her hamilelik birbirine benzemez am aaz çok anlarsın öyle bişey varsa değilmi

Allahım yarabbim kızın awatarı bile gülüyo yaa sırf bana gıcıklık olsun diyee

(erginsena'dan alıntı)

ağlıyakmı bana ne oluyo ya benim daha 9günüm var reglime artı ben taktıralı daha 3hata oldu ve düzensiz olması normalmiş ama ben yinede 2gün geçerse gecikme yaparım heral test abiyiguuu
dua edin nolur sinirden aqlıcam şimdi
şaka bir yana sea ablacım üzülme herşeyin hayırlısı şimdi dua ettim senin benim ve diğer bizim gibilere
istenmedik gebeliklerden korusun yarabbim bebekleri isteyen ailelere versin bizimde olan çocuklarımıza sağlık versin 3. çocuk istemiyorum ve istemeyenlerin inşallah duaları kabul olur AMİN deyin kızlar hadi hepberaber AAMMİİNN:84::84:

sana benziceni nerden çıkardın kime gıcık oluyosan ona benziyolar ayy bide hamileymişim çocukta yeşime benziyomuşş Allah korusun vurun kızlar tahtayaa beterin beteri var diye boşuna dememişlerrr
bana benzesin ay bana verir benim olur ne güzel

bide hem işe alınıyormuşum hemde hamile kalıyomuşummm
öğlenden beri en az 40 kere dedin olmasada olacak bu gidişle

AMİNNNNNNNNNNNNNN (yeşim sen amin deme ter falan teper)

amin.rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat ve düzgün aile nasip etsin

iii aksamlar kizla bugunku menumu yazayim dedim

sabah
1 kase kflakes +sut
1 lt su

oglen
Az yagsiz makarna +az et
1 adet Ice Tea

1 Lt su

Aksam
Firinda Balik
Salata
1 kadeh Kirmizi Sarap

Tatli
Dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…