gül sen gülllyarın çok işin var pantolon bakılacak test alınacak iş görüşmesi yapılacak
inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay olduyarın alıcam cnm :18:
spralin vucudu ne şekilde etkilediğini bilmiyorum.ama adet düzenine bi etkisi varsa o yüzden böyle gecikme falan olmuştur diye düşünüyorum.içine kurt düşürme dediğim gibi hayırlısı neyse o olsun.vucudunun başka bi şeye verdiği bi tepkide olabilir.
yaa sena abla benide korkutuyosun yaa bende taktırdım ya geçen rahattım valla ilşkide şimdi yine tedirgin oldum ben yaaaa bende 3.çocuğu istemiyorum ayyyyeşimcim tabiki herşeyin hayırlısı ama ben bu anı çok bekledim bebek gerçekten istemiyorum psikolojik olarak sabahtan beri kendimi hamile gibi hissetmeye başladımsanki rahimde bişey var sıcaklık duyuyorum :18:
bir kutlama olacaqı kesin ama neyin kutlaması o muammaa
İnşallah işe alcaklardır canımBunun üstüne biz de topikte kutlama yaparız artık
olmuşsa olmuştur artık nöbetçi eczanenin senayı faydası olmaz bence üzülmesin içini ferah tutsun.
gül sen gülllinşallah üçüzlere hamile kalırsın bende halay çekerimm
inşallah dediqin gibidir cnm ama reql olmam gerekiyo tam 1 ay oldu
sabaha kadar düşünüp durcak aman sabahlar olmasınnn
verirsin allahın izniyle sıkıntı etme.hem sayısal olarak düşünmemek lazım.istikrarlı hareket edersen zamanla daha hızlı kilo verirsin sen bile anlamazsın
gül sen gülllinşallah üçüzlere hamile kalırsın bende halay çekerimm
qıcıııııııııııkkkkkkkkkkkk
ay kaptan akşam akşam herkesi bi stres sardııııtopiği ayağa kaldırdın
aman neler yoktuki bendehadi inşallah zaten ben işin sayısalında veya iddasında değilim sadece kendimi iddaya verip eşim sayesinde hırslandırıyorum kendimi oyüzden daha hızlı ve sağlıklı bişekilde kilo vermeye çalışıyorum
bişey daha sende hemen hemen aynı kiloyla başlamıssın ozaman göbiş varmıydı ve şuanda bukadar kilodan sonra göbekte gittimi
dua edin nolur sinirden aqlıcam şimdi
ne güzel olur ama 3 tane bana benzeyen bebiş bu güzel haberi kocişime vermeliyim hemen
içini ferah tut canım.bukadar endişe duyuyosan barikin dediği gibi nöbetçi eczane ara.en azından bu belirsizlikten kurtulmuş olursun.sonuçta anne olmuş insansın.her hamilelik birbirine benzemez am aaz çok anlarsın öyle bişey varsa değilmidua edin nolur sinirden aqlıcam şimdi
sakin ol birazz stresten bak sabah hast olcan yarın iş görüşmen var ne güzel inş alınıcaksında
içini ferah tut canım.bukadar endişe duyuyosan barikin dediği gibi nöbetçi eczane ara.en azından bu belirsizlikten kurtulmuş olursun.sonuçta anne olmuş insansın.her hamilelik birbirine benzemez am aaz çok anlarsın öyle bişey varsa değilmi
şaka bir yana sea ablacım üzülme herşeyin hayırlısı şimdi dua ettim senin benim ve diğer bizim gibileredua edin nolur sinirden aqlıcam şimdi
bana benzesin ay bana verir benim olur ne güzelsana benziceni nerden çıkardınkime gıcık oluyosan ona benziyolar ayy bide hamileymişim çocukta yeşime benziyomuşş Allah korusun vurun kızlar tahtayaa beterin beteri var diye boşuna dememişlerrr
öğlenden beri en az 40 kere dedin olmasada olacak bu gidişlebide hem işe alınıyormuşum hemde hamile kalıyomuşummm
AMİNNNNNNNNNNNNNN (yeşim sen amin deme ter falan teper)(erginsena'dan alıntı)
bende istemiyorum gel sarılıp aqlayakk
ağlıyakmı bana ne oluyo ya benim daha 9günüm var reglime artı ben taktıralı daha 3hata oldu ve düzensiz olması normalmiş ama ben yinede 2gün geçerse gecikme yaparım heral test abiyiguuu
şaka bir yana sea ablacım üzülme herşeyin hayırlısı şimdi dua ettim senin benim ve diğer bizim gibilere
istenmedik gebeliklerden korusun yarabbim bebekleri isteyen ailelere versin bizimde olan çocuklarımıza sağlık versin 3. çocuk istemiyorum ve istemeyenlerin inşallah duaları kabul olur AMİN deyin kızlar hadi hepberaber AAMMİİNN:84::84:
bide hem işe alınıyormuşum hemde hamile kalıyomuşummm
amin.rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat ve düzgün aile nasip etsinistenmedik gebeliklerden korusun yarabbim bebekleri isteyen ailelere versin bizimde olan çocuklarımıza sağlık versin 3. çocuk istemiyorum ve istemeyenlerin inşallah duaları kabul olur AMİN deyin kızlar hadi hepberaber AAMMİİNN:84::84:
bana benzesin ay bana verir benim olur ne güzel
öğlenden beri en az 40 kere dedin olmasada olacak bu gidişle
streslendik gece gece al kocanı yanına eczaneyeee aaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?