kızlar enişteniz bimem kaçıncı uykusunda zaten uyanık olsada gitmez ne güsell işte olsun bitane daha der
iii aksamlar kizla bugunku menumu yazayim dedim
sabah
1 kase kflakes +sut
1 lt su
oglen
Az yagsiz makarna +az et
1 adet Ice Tea
1 Lt su
Aksam
Firinda Balik
Salata
1 kadeh Kirmizi Sarap
Tatli
Dondurma
YAA ee ben geçen ölçtüm hep aynıı 2cm gitmiş oda doğrumu bilmem benim neden böyleaman neler yoktuki bendeçok aşırı yemek yiyodum dolayısıyla sürekli şiştim şuan çok az göbeğim var.yemek yemeden önce dümdüz yiyince fırlıyo tabi hatta şuan laptopun üzerinde bi kısmı ölçmüştüm ama şuan unuttum tahminen
göğüs 92 falandı şimdi 89 cm.bel 85 falan belkide daha fazlaydı şimdi 77 cm basen 110 dan fazlaydı şimdi 100 civarı
valla sena abla kızıcam artık ne bu böyle yabide hem işe alınıyormuşum hemde hamile kalıyomuşummm
ay güldürn beni yaaaAllahım yarabbim kızın awatarı bile gülüyo yaa sırf bana gıcıklık olsun diyee
batsın be güzelim yeminle razıyım yeterki gelsin..YAA ee ben geçen ölçtüm hep aynıı 2cm gitmiş oda doğrumu bilmem benim neden böyle
bel çevrem 117iydi 115 olmuş çok fazla değilmi yaa bu çocuklardan sonra gitmedi göbişim giydiğim pantolanlardan dışarı fışkırıyo napcam hiç gitmicek bunlar biliyorum hiç ümüdim yokk
valla sena abla kızıcam artık ne bu böyle yayedin kendini tekrarlaya tekrarlaya olucak görüceksin gününü yarın hazırlan sabah iç çamaşırların batıcak sen şimdiden koy pedini
ay güldürn beni yaaa
birazdan topluca gelip uyandıracağız bu gidişlekızlar enişteniz bimem kaçıncı uykusunda zaten uyanık olsada gitmez ne güsell işte olsun bitane daha der
avatarımın nesi var gayet iştahlı bakıyoYAA ee ben geçen ölçtüm hep aynıı 2cm gitmiş oda doğrumu bilmem benim neden böyle
bel çevrem 117iydi 115 olmuş çok fazla değilmi yaa bu çocuklardan sonra gitmedi göbişim giydiğim pantolanlardan dışarı fışkırıyo napcam hiç gitmicek bunlar biliyorum hiç ümüdim yokk
valla sena abla kızıcam artık ne bu böyle yayedin kendini tekrarlaya tekrarlaya olucak görüceksin gününü yarın hazırlan sabah iç çamaşırların batıcak sen şimdiden koy pedini
ay güldürn beni yaaa
batsın be güzelim yeminle razıyım yeterki gelsin..
birazdan topluca gelip uyandıracağız bu gidişle
avatarımın nesi var gayet iştahlı bakıyobelin oldukça kalınmış benim basenim kadar nerdeyse.ben çok anımsamıyorum başlangıç değerlerini tahminen söyledim fazlası olabilir eksiği yok
yaa masallah ben 85 kıloya kadar cıkmıstım 19 yasımdayken ama hayatımda hıc bır baton kek ve 1 ekmeği bir öğünde yemedımgeçmiş olsun sena ablacım yat yatta iileş dön sağlıklı olarak aramızada bizi adam etmeye devam et
bu arada söylediklerini düşündümde kendimi kasmıycam ve akşamları öyle şeyler tüketmicem öğlen yicem çünkü kocişim son zamanlarda taktı bana kızıyo niye böyle yağsız yapıp kendine eziyet ediyorsun yağlı yap az ye diyo sanırım haklı kendimide üzüyorum böyle
neyse bakalım böyle deniycem kısıtlama yok yihuuuu az az sık sık ye
valla ben kendi saçımı kendim boyuyorum ablamda öyle yıllardır böyle bazen birbirimizin saçını boyarız ve gayet güzel sonuçlar aldık şimdiye kadar bi fiyaskoyla karşılaşmadık önemli olan boyanın kalitesi insanın becerisi değil nasıl olsa bişekilde halledersin kendine güven
yaa canım sen emzırmıyormusun nasıl bır sac boyası kullanıyosun bıtkısel mı doktora sordun mu
yanılıyorsun canım benim al sana kıyaslanacak kimse eveeeeet karşınızda beeeennn
valla ben eskiden abur cubur yemenin haddi hesabı yoktu o büyük keklerden bende bitirirdim üstüne yer bile kalır başka şeyler yerdim gece 11-12de salçalı makarna bir paketin tamamı pişirirdimde bide hepsini yerdim doyumsuzluk vardı kızım bende valla hayret illaki o makarnayı bitircem diye şartlanmış gibiydim ve biterdi hemde ben makarnayı ekmekle yerdim valla yuh bana beeeardından bikaç abur cubur kola ve hooop yat zıbar durumları aboowww napmışım ben birde normal akşam yemeklerimde bazende kahvaltıda bir bütün beyaz ekmek yerdim yumuşakya farkına varmıyor doymuyordum napiiyim şükür bitti ogünler zafer benim şimdi
ben hatırlıyorum cok eskı olmasan-mda bahsetmıstın bencede alcaklar heralde senı bu kadar zaman sonra cagırdıkalrına gore hayırlısı olsun ıns girersin işe canımKızlar ayyy çok heyecanlandım :87: eskiler bilirler nisa hastanesine iş başvurusu yapmıştım ya 3.5 ay önceayy bugün telefon geldi yarın görüşmeye çaqırıyorlarr acaba işemi alacaklar dersiniz ayy kalbim duracak heyecandan şimdi uykuda uyuyamam ben dua edin kızlar nolurrrr işe gireyimmm
cok gecmıs olsun canımMaşallah maşallah bu aralar ne kadar güzel haberler alıyoruz senden
Ben akşam kuru pilav yicem diye dengelemek istedim ama olmamış mi birde sabah kahvaltıyı da iyi yaptım biliyorsunuzdur yumurtanın uzun süre tok tutma özelliği var ondan da hiç açıkmadim bugün
Şuan çok kötüyüm ben boğazım çoook ağrıyor baş ağrısı ve ateş de yanısıra off
bişi olduğu yok ona75 kilo halini gösterdiydiya ben 65 te bile okadar ince değilim.
2,5 ayda
YAA ee ben geçen ölçtüm hep aynıı 2cm gitmiş oda doğrumu bilmem benim neden böyle
ay güldürn beni yaaa
inşallah cnm karnım patlıcak gibi basınç yapıyor gidip yatıyım stres oluyorum belki uyurumda sabah çabuk olur ama iş görüşmesinden önce test yapamam erken gidicez..ay doğruya bendekide laf aynen katılıyorum bende bikeresinde oğluşum kabızdıda bezini açıp ilaç sıkmıştım kabızlık ilacı eşimde dikkat et birden yapar simdi heryer batar demişti bende batsın be aşkım yeterki yapsın rahatlasın oğluşum razıyım demiştim o geldi birden aklıma haklısın inşallah gelir sabahaaa:86::86::86:
kısslarrr
ben iyisimi 3. bebişe hamile olma ihtimali olan anneleri teselli topiqine gideyimm
şimdi ben preslenmiş gibitim önde bişi yok yandan baktınmı incecik önden baktınmıya kalın gibide durmuyo öyle belim değil çoğu cm ön tarafa toplanmış olan yağlardan ötürü offf
ben hatırlıyorum cok eskı olmasan-mda bahsetmıstın bencede alcaklar heralde senı bu kadar zaman sonra cagırdıkalrına gore hayırlısı olsun ıns girersin işe canımgüzel haberlerini beklıyoruz
teşekkürler cnm çıkıyorum kızlar gerginim yarın gelir gelmez yazarım iyigeceler..
baton kek olayı evet evet onu ben yedim üzerine en az 2 baton kek edecek kadar çok şey yerdim.resmen obez gibi yiyodum.mesela yakın zamandan bi örnek vereyim.annemler köy ekmeği tarzı ekmek alıyolar.az çok bilirsiniz o ekmeklerin boyutunu.onları küp küp doğrayıp kızartmışlar fırında.bende arkadaşımdan gelmiştim o akşam 1,5 saat tren yolculuğu yaptımdı ayakta eve geldim gözüm açyaa masallah ben 85 kıloya kadar cıkmıstım 19 yasımdayken ama hayatımda hıc bır baton kek ve 1 ekmeği bir öğünde yemedımyanı ıyısınız ben onalrı yeseydım kesın 150 kılo olurdum Allah korusun
ben hatırlıyorum cok eskı olmasan-mda bahsetmıstın bencede alcaklar heralde senı bu kadar zaman sonra cagırdıkalrına gore hayırlısı olsun ıns girersin işe canımgüzel haberlerini beklıyoruz
cok gecmıs olsun canım
aynenama öyle dıyosund anasıl 40 beden gıyıyosun 40 da bence ınce duruyordur ben su an 44 bedenım boyum 1 .70 kılom 71 dev gıbın bıseyım ıste uzunboyun zararları
dua et uyu canım içini ferah tut düşündüğün gibi olmayacak ve yarın bi iş kadını olarak aramıza döneceksinteşekkürler cnm çıkıyorum kızlar gerginim yarın gelir gelmez yazarım iyigeceler..[/COLOR]
yok canım cumartesi taşınacağız ama evin içi içinde dışı dışındaa çok karışık toparlandık sadece kırılacak eşyalarımızı önden götürdük canım ayy birde yerleştirmesi varrteşekkür ederim cnm inşallah hayırlısı bakalım evet akşam çok fazla olmuş lütfen günlük tam menülerinizi yazın bu şeklide deqerlendirme olmaz arkadaşlar yemeklerinize yaq koymanızda hiçbir sakınca yok boşuboşuna kendinize eziyet etmeyin ben 20 kilo verdim asla yaqı kesmedim hatta bazı sabahlar ekmeqi kızartıp üstüne yaq bile sürdüm dikkat etmeniz gereken en geç 6dan sonra bitki çayı ve su dışında bişey yememek ve pilav makarna dolma gibi karbonları akşama kesinlikle bırakmamak suyuda 2.5-3 litre içtinizmi kilo vermek çocuk oyuncaqı..
çok saqol güzelim durr kıss daha direksiyon sunavı var amrtın 13ünde eniştene gelince hiçç araba almaya niyeti yok ama bnm ona araba aldırmaya baya bi niyetim var
Hayatım öncelikle kolay gelsin taşıdınızmı evi bittimi cnm meyveler çok fazla olmuş şeker var onlarda ve çok hızlı sindirildikleri için acıktırır seni böyle yoqun günlerde çorba+tavuk yada köfte+salata yersen çok uzun süre tok kalırsın ve çabuk acıkmazsın cnm aklında bulunsun
ay gece gece güldürdün beniyaa masallah ben 85 kıloya kadar cıkmıstım 19 yasımdayken ama hayatımda hıc bır baton kek ve 1 ekmeği bir öğünde yemedımyanı ıyısınız ben onalrı yeseydım kesın 150 kılo olurdum Allah korusun
cok gecmıs olsun canım
aynenama öyle dıyosund anasıl 40 beden gıyıyosun 40 da bence ınce duruyordur ben su an 44 bedenım boyum 1 .70 kılom 71 dev gıbın bıseyım ıste uzunboyun zararları
ya valla oğlanda uyuyoo ben burda senin yüzünden kahkaha atıyom sesli sesli tutamadım neler diyon sen öle çift şeritli otoban gibi haaaşimdi ben preslenmiş gibitim önde bişi yok yandan baktınmı incecik önden baktınmıçift şeritli otoban gibi sen daha yuvarlak bi vucuda sahipsin sanırım bide tabi 2 çocuktan sonra az bi göbişte olmuştur e haliyle cm olarak fazla çıkması lazım.sağlıklı olan bel kalınlığı 84 tü galiba.bu sağlıklı değerler nedense normal insanlara uymuyo bu yüzden ortalama 90 cm dersek senin bi süre daha bu yolda yürümen şart güzelim
doktorlar nezaman normal insanlar için ölçü veriyokiay gece gece güldürdün beni
ya valla oğlanda uyuyoo ben burda senin yüzünden kahkaha atıyom sesli sesli tutamadım neler diyon sen öle çift şeritli otoban gibi haaavalla sağlıklı bir bel kalınlığı 80cm hemde sağlıklı değil sınır kalınlık amaniinn ben öleydim ben sınırı son gazla delmişim gidip muayene olmam lazım öle diyodu dr'lar sınırı geçtiyseniz tehlikedesiniz demektir diyeee
ii gecelerrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?