70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YAA ee ben geçen ölçtüm hep aynıı 2cm gitmiş oda doğrumu bilmem benim neden böyle
bel çevrem 117iydi 115 olmuş çok fazla değilmi yaa bu çocuklardan sonra gitmedi göbişim giydiğim pantolanlardan dışarı fışkırıyo napcam hiç gitmicek bunlar biliyorum hiç ümüdim yokk
bide hem işe alınıyormuşum hemde hamile kalıyomuşummm
valla sena abla kızıcam artık ne bu böyle yayedin kendini tekrarlaya tekrarlaya olucak görüceksin gününü yarın hazırlan sabah iç çamaşırların batıcak sen şimdiden koy pedini
Allahım yarabbim kızın awatarı bile gülüyo yaa sırf bana gıcıklık olsun diyee
ay güldürn beni yaaa

batsın be güzelim yeminle razıyım yeterki gelsin..

kızlar enişteniz bimem kaçıncı uykusunda zaten uyanık olsada gitmez ne güsell işte olsun bitane daha der
birazdan topluca gelip uyandıracağız bu gidişle

avatarımın nesi var gayet iştahlı bakıyo belin oldukça kalınmış benim basenim kadar nerdeyse.ben çok anımsamıyorum başlangıç değerlerini tahminen söyledim fazlası olabilir eksiği yok

batsın be güzelim yeminle razıyım yeterki gelsin..

ay doğruya bendekide laf aynen katılıyorum bende bikeresinde oğluşum kabızdıda bezini açıp ilaç sıkmıştım kabızlık ilacı eşimde dikkat et birden yapar simdi heryer batar demişti bende batsın be aşkım yeterki yapsın rahatlasın oğluşum razıyım demiştim o geldi birden aklıma haklısın inşallah gelir sabahaaa:86::86::86:

ya kalın gibide durmuyo öyle belim değil çoğu cm ön tarafa toplanmış olan yağlardan ötürü offf

yaa masallah ben 85 kıloya kadar cıkmıstım 19 yasımdayken ama hayatımda hıc bır baton kek ve 1 ekmeği bir öğünde yemedım yanı ıyısınız ben onalrı yeseydım kesın 150 kılo olurdum Allah korusun
ben hatırlıyorum cok eskı olmasan-mda bahsetmıstın bencede alcaklar heralde senı bu kadar zaman sonra cagırdıkalrına gore hayırlısı olsun ıns girersin işe canımgüzel haberlerini beklıyoruz
cok gecmıs olsun canım
bişi olduğu yok ona 75 kilo halini gösterdiydiya ben 65 te bile okadar ince değilim.

2,5 ayda

aynen ama öyle dıyosund anasıl 40 beden gıyıyosun 40 da bence ınce duruyordur ben su an 44 bedenım boyum 1 .70 kılom 71 dev gıbın bıseyım ıste uzunboyun zararları

inşallah cnm karnım patlıcak gibi basınç yapıyor gidip yatıyım stres oluyorum belki uyurumda sabah çabuk olur ama iş görüşmesinden önce test yapamam erken gidicez..

ayy bırde yıne cosmus burası bıtıremedım sayfaları pes ettım yarıda yazdım valla yarısnı da sımdı okuycam

kısslarrr
ben iyisimi 3. bebişe hamile olma ihtimali olan anneleri teselli topiqine gideyimm

ya kalın gibide durmuyo öyle belim değil çoğu cm ön tarafa toplanmış olan yağlardan ötürü offf
şimdi ben preslenmiş gibitim önde bişi yok yandan baktınmı incecik önden baktınmı çift şeritli otoban gibi sen daha yuvarlak bi vucuda sahipsin sanırım bide tabi 2 çocuktan sonra az bi göbişte olmuştur e haliyle cm olarak fazla çıkması lazım.sağlıklı olan bel kalınlığı 84 tü galiba.bu sağlıklı değerler nedense normal insanlara uymuyo bu yüzden ortalama 90 cm dersek senin bi süre daha bu yolda yürümen şart güzelim

baton kek olayı evet evet onu ben yedim üzerine en az 2 baton kek edecek kadar çok şey yerdim.resmen obez gibi yiyodum.mesela yakın zamandan bi örnek vereyim.annemler köy ekmeği tarzı ekmek alıyolar.az çok bilirsiniz o ekmeklerin boyutunu.onları küp küp doğrayıp kızartmışlar fırında.bende arkadaşımdan gelmiştim o akşam 1,5 saat tren yolculuğu yaptımdı ayakta eve geldim gözüm aç o kızarmış ekmek küplerinin hepsini yedim bi kaseye sığacak kadar kalmıştı onuda sabah kalktım yedim.bunu yaklaşık 2 hafta önce yaptımdı pişman değilim canım istedi yaptım

yok canım cumartesi taşınacağız ama evin içi içinde dışı dışındaa çok karışık toparlandık sadece kırılacak eşyalarımızı önden götürdük canım ayy birde yerleştirmesi varr yemekyapacak şeylerimde çok karıştı bende açkalmamak için meyve fazla oldu o yüzden bu hafta azcık beni idare edin lütfen elimden geleni yine yapacağımm çok düzenli bir diyet olmuyo ama bugünküü menüm tam bir saçmalık oldu zaten

ay gece gece güldürdün beni
ya valla oğlanda uyuyoo ben burda senin yüzünden kahkaha atıyom sesli sesli tutamadım neler diyon sen öle çift şeritli otoban gibi haaa valla sağlıklı bir bel kalınlığı 80cm hemde sağlıklı değil sınır kalınlık amaniinn ben öleydim ben sınırı son gazla delmişim gidip muayene olmam lazım öle diyodu dr'lar sınırı geçtiyseniz tehlikedesiniz demektir diyeee

teşekkürler cnm çıkıyorum kızlar gerginim yarın gelir gelmez yazarım iyigeceler.. [/QUOTE]

ii gecelerrrrrrrrrrrr:79::79::79::79::79:

menüm
sabah
3 bardak çay
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
öğlen ve ara yemedim
akşam
1 kase çorba
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 ince halka sucuk
3 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek(öğlen ve ara yemeyince birdee okadar yoruldum ev yüzünden malesef yedim)

gece
1 bbardak sütlü kahve

doktorlar nezaman normal insanlar için ölçü veriyoki sen takılma rakamlara kendini nasıl iyi hissediyosan öyle ol.rakamlar kişiye göre değişir.annem çok zayıfla az kilo al ne bu sülalende böyle zayıf varmı diyo doğarken bi soraylardı bu sülale senin standartlarına uyuyomu diye ama nerdeeee

evet bu bel ölçüsü değerleri yenilenmmiş ülkelere göre eskıden bayanlarda sınır 84 cm di.sımdı 80 cm olmus.gecen hafta benı saglık ocagında ölçtüler belime 78 kalcama 103 dedi hemşire ama belimi ince yerinden ölçtü bence o kadar az degıldır ben cunku dogumdan sonra olctugumde 88 felandı bıraz sıkılastım ama o kadar deıldır bırde kalca kemıgının ordan ölçecekmısız en ıce yerınden degıl ordan ölcersek yandık kı ne yandık:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…