70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aman düşünme şimdi diyeti falan ev işlerin zaten sana diyet gibi şey spor gibi gelecek üzme canını bizde ev arıyoruz bakalım 4 yada 6. aya kadar yolumuz var inş. ii biyer buluruzda çıkarız ayyy bu ben 3yıllık evliğim 3 yılda 4. ev değişimim valla bidaha taşıncaz buda 5. olcak valla ben ev taşımak için evlenmişim beaaa

aman menüyü boşver canım yaaa bak keyfine tabi okarışıklık içinde nasıl keyif olursa
taşındığınız yer güzelmi bari öncekine göre

ölçülerimiz aynı bel ince olabilir ama bide tam göbeğinden ölçmek lazım.o dediğin kemik hizasından ölçmüştüm sanki ama unuttum bak şimdi.bi 10 gün sonra bidaha ölçim tekrar hesaplaşırız burda

şimdi stresten versende anlamazsın.dikkat et kendini kasıp bu bahar arifesinde iş telaşında hasta olma.az az sık sık yemeye çalış direncini kaynetme.nezaman yerleşirsin ozaman düzenli diyetine devam edersin

ben evdeki mezuramı bulamıyomkı ölçecemde tasındıgımızdan berı yok ıhtıyac duymuyordum kendısıne ta kı dıyete baslayana kadar
ben yatıyom oglus uyurken zamanı degerlendırmem lazım kesın ben yatarım o aglar sımdı

merhaba kızlar,bu arada kaptanım hakkında hayırlısıinşallah isteğine kavuşursun
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek
1 yaprak kıvırcık
1 dilim domates
1 sivri biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kahvaltılık salam
8-9 dal maydanoz
2 kupa şekersiz ıhlamur( kaptanım seni dinledim bugün şekeri kestim)
ara:
yok
öğlen:
az tavuk çorbası
1 pors. zeytinyağlı kereviz
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 portakal
ıhlamur
akşam:
fırında hamsi buğulama(yarım pors.)
bol yeşil salata
gün boyu 2.5 litre su
ama bu akşam spor yapamadım
NASIL MENÜM ÇOKMU :26:

bulda mezuralarımızı yarıştıralım hadi allah rahatlık versin yağ vermesin

çok güzel çok dengeli ve sağlıklı bi menü olmuş

evet çok sağlıklı bir menü tebrikler devaammmm

evet çok sağlıklı bir menü tebrikler devaammmm

teşekkür ederim arkadaşımda buhafta nedense biraz şişkinliğim var buda beni sinir ettisanki yediğim herşey göbüşümde öylece kalıyor gibiama pantolonlarımda bu hafta bariz bollaşma var :44:nedendir acep çok sinirim bozuldu

bulda mezuralarımızı yarıştıralım hadi allah rahatlık versin yağ vermesin

çok güzel çok dengeli ve sağlıklı bi menü olmuş

teşekkür ederim arkadaşımama bu hafta sanki yerimde sayacakmışım gibi bir his var içimde hadi hayırlısı bakalım

eskiden vucudunu dinlemeden besleniyodun.şimdi ise vucudunu dinliyosun dolayısıyla yediklerinden dolayı şişlik hissi duyuyo olabilirsin.bide regli dönemin yaklaştıysa böyle hissetmen normal :82:

kızlar benimde belim 79 cm.kalça 109 cm. kilo geçen hafta 71.9 idi boyum 161 cm.eh işte kötünün iyisi :44:bunada şükür ama azimliyim 60 ı göreceğim

eskiden vucudunu dinlemeden besleniyodun.şimdi ise vucudunu dinliyosun dolayısıyla yediklerinden dolayı şişlik hissi duyuyo olabilirsin.bide regli dönemin yaklaştıysa böyle hissetmen normal :82:

canımcım reglime daha 15 gün var ama dikkat ettim sporu yapmadığım gün kendimi daha kötü hissediyorum suçlu gibi oluyorum,bide işte ayaklarım üşüyor ondanmıdır acaba:44:bahaneler hazır değilmi

kızlar benimde belim 79 cm.kalça 109 cm. kilo geçen hafta 71.9 idi boyum 161 cm.eh işte kötünün iyisi :44:bunada şükür ama azimliyim 60 ı göreceğim
senin popoda maşallahmış ben gibi az çok değerlerimizin hepsi aynı en azından sen böyle başladın ben anca bu değerlere ulaştım

canımcım reglime daha 15 gün var ama dikkat ettim sporu yapmadığım gün kendimi daha kötü hissediyorum suçlu gibi oluyorum,bide işte ayaklarım üşüyor ondanmıdır acaba:44:bahaneler hazır değilmi
işte şuan sonuça ulaşmak için çabaladığın için böyle hissediyosun rahat ol hiç bir emek karşılıksız kalmaz.zamanı belki kişiye göre değişsede mükafatı değişmez

senin popoda maşallahmış ben gibi az çok değerlerimizin hepsi aynı en azından sen böyle başladın ben anca bu değerlere ulaştım

yok be canım,ben başladığımda ekim sonu belim 96 kalçam 112 kilom 86 idi4.5- 5 ayda bu hale geldimsadece topiğe yeni katıldım güzelimcim

teşekkür ederim arkadaşımama bu hafta sanki yerimde sayacakmışım gibi bir his var içimde hadi hayırlısı bakalım

öyle düşünme ozaman yerinde sayarsın tabeee sen hiç kilo vercem vermecem düşünme boşveer ozman gider kilocuklarrr

bende bugün çok fena oldum yaaa tatlı krizim tuttu bi ara naptım bilin bakam bitane halley yediiiimmmmmmmmm sena abla kırbaçlacek beni anneeee ben kaçıyom
şimdide acıktım yaa pekmezli süt yaptım içiyorum napiyim

yok be canım,ben başladığımda ekim sonu belim 96 kalçam 112 kilom 86 idi4.5- 5 ayda bu hale geldimsadece topiğe yeni katıldım güzelimcim
okadar kişi varki çizelgeni yanlış anımsamışım. baya bi ilerleme kaydetmişsin. inşallah hedefinede ulaşırsın.zaten zor olanı yapmışsın bundan sonrası daha kolay.zaten artık sende diyet konusunda iyice profesyonel olmuşsun.

işte şuan sonuça ulaşmak için çabaladığın için böyle hissediyosun rahat ol hiç bir emek karşılıksız kalmaz.zamanı belki kişiye göre değişsede mükafatı değişmez

inşallah tatlımallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ha gayret kızlar yaza ne kaldıki:98:sonrada sağlıklı yaşamaya devam

aferin sana baktın dayanamıcan git uyu dinlen.nekadar kaçamak yaparsan yap geç saatte yapma.bende 2 hafta önce yiğenlerime çikolata alim diye çıktım evden yalan olmasın 4 tane dido aldım yeni paketlerinden.eve kadar onlara verecem diyerek taşıdım ama sonra ne oldu hepsini ben yedim ama işte öğlen vaktiydi bidaha akşam bişi yemedim ceza olarak

inşallah tatlımallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ha gayret kızlar yaza ne kaldıki:98:sonrada sağlıklı yaşamaya devam
bugün pantolon aldım hiç nefes almadan nekadar durabilirsem okadar süre rahat giyebileceğim hedefim ona rahat girebileceğim kadar zayıflamak artık sonrasında dikkat etmek artık

kaçamak yapmasaydın aklında kalacaktı daha çok isteyecektin yarınki menünde halley kadar daha az kalori alır birazda sebzeyi bugüne göre arttırırsan dengelersin senacım benide kırbaçlıycak bende kaçıyom kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…