- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
aman düşünme şimdi diyeti falan ev işlerin zaten sana diyet gibi şey spor gibi gelecek üzme canını bizde ev arıyoruz bakalım 4 yada 6. aya kadar yolumuz var inş. ii biyer buluruzda çıkarız ayyy bu ben 3yıllık evliğim 3 yılda 4. ev değişimim valla bidaha taşıncaz buda 5. olcak valla ben ev taşımak için evlenmişim beaaayok canım cumartesi taşınacağız ama evin içi içinde dışı dışındaa çok karışık toparlandık sadece kırılacak eşyalarımızı önden götürdük canım ayy birde yerleştirmesi varryemekyapacak şeylerimde çok karıştı bende açkalmamak için meyve fazla oldu o yüzden bu hafta azcık beni idare edin lütfen elimden geleni yine yapacağımm çok düzenli bir diyet olmuyo ama bugünküü menüm tam bir saçmalık oldu zaten
menüm
sabah
3 bardak çay
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
öğlen ve ara yemedim
akşam
1 kase çorba
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 ince halka sucuk
3 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek(öğlen ve ara yemeyince birdee okadar yoruldum ev yüzünden malesef yedim)
gece
1 bbardak sütlü kahve
ölçülerimiz aynıevet bu bel ölçüsü değerleri yenilenmmiş ülkelere göre eskıden bayanlarda sınır 84 cm di.sımdı 80 cm olmus.gecen hafta benı saglık ocagında ölçtüler belime 78 kalcama 103 dedi hemşire ama belimi ince yerinden ölçtü bence o kadar az degıldır ben cunku dogumdan sonra olctugumde 88 felandı bıraz sıkılastım ama o kadar deıldır bırde kalca kemıgının ordan ölçecekmısız en ıce yerınden degıl ordan ölcersek yandık kı ne yandık:18:
menüm
sabah
3 bardak çay
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 dilim kepekli ekmek
ara
1 elma
öğlen ve ara yemedim
akşam
1 kase çorba
kk kadar beyaz peynir
6 tane zeytin
2 ince halka sucuk
3 bardak çay
2 dilim kepekli ekmek(öğlen ve ara yemeyince birdee okadar yoruldum ev yüzünden malesef yedim)
gece
1 bbardak sütlü kahve
ölçülerimiz aynıbel ince olabilir ama bide tam göbeğinden ölçmek lazım.o dediğin kemik hizasından ölçmüştüm sanki ama unuttum bak şimdi.bi 10 gün sonra bidaha ölçim tekrar hesaplaşırız burda
bulda mezuralarımızı yarıştıralımben evdeki mezuramı bulamıyomkı ölçecemde tasındıgımızdan berı yok ıhtıyac duymuyordum kendısıne ta kı dıyete baslayana kadar
ben yatıyom oglus uyurken zamanı degerlendırmem lazım kesın ben yatarım o aglar sımdı
çok güzel çok dengeli ve sağlıklı bi menü olmuşmerhaba kızlar,bu arada kaptanım hakkında hayırlısıinşallah isteğine kavuşursun
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek
1 yaprak kıvırcık
1 dilim domates
1 sivri biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kahvaltılık salam
8-9 dal maydanoz
2 kupa şekersiz ıhlamur( kaptanım seni dinledim bugün şekeri kestim)
ara:
yok
öğlen:
az tavuk çorbası
1 pors. zeytinyağlı kereviz
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 portakal
ıhlamur
akşam:
fırında hamsi buğulama(yarım pors.)
bol yeşil salata
gün boyu 2.5 litre su
ama bu akşam spor yapamadım
NASIL MENÜM ÇOKMU :26:
evet çok sağlıklı bir menü tebrikler devaammmmmerhaba kızlar,bu arada kaptanım hakkında hayırlısıinşallah isteğine kavuşursun
hemen menümü yazayım
sabah:
2 dilim ekmek
1 yaprak kıvırcık
1 dilim domates
1 sivri biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kahvaltılık salam
8-9 dal maydanoz
2 kupa şekersiz ıhlamur( kaptanım seni dinledim bugün şekeri kestim)
ara:
yok
öğlen:
az tavuk çorbası
1 pors. zeytinyağlı kereviz
1 dilim kepek ekmek
ara:
1 portakal
ıhlamur
akşam:
fırında hamsi buğulama(yarım pors.)
bol yeşil salata
gün boyu 2.5 litre su
ama bu akşam spor yapamadım
NASIL MENÜM ÇOKMU :26:
evet çok sağlıklı bir menü tebrikler devaammmm
bulda mezuralarımızı yarıştıralımhadi allah rahatlık versin yağ vermesin
çok güzel çok dengeli ve sağlıklı bi menü olmuş
eskiden vucudunu dinlemeden besleniyodun.şimdi ise vucudunu dinliyosun dolayısıyla yediklerinden dolayı şişlik hissi duyuyo olabilirsin.bide regli dönemin yaklaştıysa böyle hissetmen normal :82:teşekkür ederim arkadaşımda buhafta nedense biraz şişkinliğim var buda beni sinir ettisanki yediğim herşey göbüşümde öylece kalıyor gibi ama pantolonlarımda bu hafta bariz bollaşma var :44:nedendir acep çok sinirim bozuldu
eskiden vucudunu dinlemeden besleniyodun.şimdi ise vucudunu dinliyosun dolayısıyla yediklerinden dolayı şişlik hissi duyuyo olabilirsin.bide regli dönemin yaklaştıysa böyle hissetmen normal :82:
senin popoda maşallahmış ben gibikızlar benimde belim 79 cm.kalça 109 cm. kilo geçen hafta 71.9 idi boyum 161 cm.eh işte kötünün iyisi :44:bunada şükür ama azimliyim 60 ı göreceğim
işte şuan sonuça ulaşmak için çabaladığın için böyle hissediyosuncanımcım reglime daha 15 gün var ama dikkat ettim sporu yapmadığım gün kendimi daha kötü hissediyorumsuçlu gibi oluyorum,bide işte ayaklarım üşüyor ondanmıdır acaba:44:bahaneler hazır değilmi
senin popoda maşallahmış ben gibiaz çok değerlerimizin hepsi aynı en azından sen böyle başladın ben anca bu değerlere ulaştım
teşekkür ederim arkadaşımama bu hafta sanki yerimde sayacakmışım gibi bir his var içimde hadi hayırlısı bakalım
okadar kişi varki çizelgeni yanlış anımsamışım.yok be canım,ben başladığımda ekim sonu belim 96 kalçam 112 kilom 86 idi4.5- 5 ayda bu hale geldim sadece topiğe yeni katıldım güzelimcim
işte şuan sonuça ulaşmak için çabaladığın için böyle hissediyosunrahat ol hiç bir emek karşılıksız kalmaz.zamanı belki kişiye göre değişsede mükafatı değişmez
aferin sanaöyle düşünme ozaman yerinde sayarsın tabeee sen hiç kilo vercem vermecem düşünme boşveer ozman gider kilocuklarrr
bende bugün çok fena oldum yaaa tatlı krizim tuttu bi ara naptım bilin bakambitane halley yediiiimmmmmmmmm sena abla kırbaçlacek beni anneeee ben kaçıyom
şimdide acıktım yaapekmezli süt yaptım içiyorum napiyim
bugün pantolon aldım hiç nefes almadan nekadar durabilirsem okadar süre rahat giyebileceğiminşallah tatlımallah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın ha gayret kızlar yaza ne kaldıki:98:sonrada sağlıklı yaşamaya devam
öyle düşünme ozaman yerinde sayarsın tabeee sen hiç kilo vercem vermecem düşünme boşveer ozman gider kilocuklarrr
bende bugün çok fena oldum yaaa tatlı krizim tuttu bi ara naptım bilin bakambitane halley yediiiimmmmmmmmm sena abla kırbaçlacek beni anneeee ben kaçıyom
şimdide acıktım yaapekmezli süt yaptım içiyorum napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?