70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama ben halleyi öğlen yedim zaten şimdi yemedimki şimdi süt içiyorum dedim halley yiyorum demedim hem ben erkenden uyuyamam ki aşkitom geliyo 1de ozaman beraber yatıyoruz onsuz o yatağa girmekmi allah korusun olmuyo onsuz çok soğuk o yatak bende bekliyorum onun gelmesini

bende akşam üzeri yedin diye düşündüm.ozaman olur böyle hatalar sena eninde sonunda yakalar ben ayrı uyumaya okadar alıştımki.eşim geç yatıyo ben dayanamayıp uyuyorum.sonra geliyo bi bakıyo ben yatakta çaprazlamasına uyuyorum

kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz

hayır tatlım,ben hemşireyim biliyorsun ve bize gelen bakanlık yazısında belin en ince olan kaburga altından yani hemen hemen mide hizasından ölçüm yapın diye yazıyor bizde herkesi öyle ölçüyoruz yani belin en ince yerinden ölçüyoruz o ölçümleride bakanlığa bildirim yapıyoruz,üst sınır 85 cm. umarım yardımcı olmuşumdur

sabah ölçüyüm bende kocacık gece gece 2 tost istedi yaptım işkence gibi ya kaşardan bi lokma aldımmmm:26:
benimkide paketlettiğimiz lahmacundan yiyodu benim ağzıma sokuşturmaya çalıştı.
diyetini bozmasına nedne olan kocasını balkondan atan kadın '' pişman değilim gene olsa gene atardım '' dedi

aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm

kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz

aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm

hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ordan ölçüyodum bende ama yanlışmış göbek deliğinden1parmak aşağısı doğru yer bel kemiği var hissedersin dokununca kıkırdak gibitam ucu var bitiş yeri işte orası doğruymuş dr uzmandan duydum daha dün

kızlar ben kaçıyorum kocacım ikide bir gelip bakıyor HADİ BİTMEDİMİ diye :93:yarına görüşürüz byyyyyyyy iyi geceler:79::80::81:

göbek deliğinin altı bide göbeğin en şiş yeriiii:26:

uyuzz bu kocalar bi lokma ısır diyo yaaaaaaaaaaa :26:
daha pantolonu alırken kilo almayasın dedi.bende aldırma ozaman dedim daha üzerinden 3 saat geçti yaptığı şeye bak

bel ölçüsü göbek deliğinden bikaç parmak üstten ölçülüyo.göbek altındaki o kemik hizasındanda göbek ölçülür.o zaten 85 çıkacaksa daha çok yolumuz var demektir

kuşum göbek deliğinin bir parmak altında kıkırdak diye bir yer yok kalın bağırsaklar başlıyorkıkırdak doku diye bişey yok orda bize anatomide öyle bişey göstermediler elinle dediğin yeri bir yoklasana karın boşluğu orası tatlımcım

aynen dediğin yerden ölçülüyor arkadaşım demin benim tarif ettiğim yer ve resmi evraklardada aynı ölçümü yapıp yolluyoruz sağol tatlım

kıkırdak dediği yanlardaki kemik sanırım nettede o şekilde ölçüm yapın diyorr.leğen kemiğin en üst noktası başlangıç kabul edilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…