- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
aferin sanabaktın dayanamıcan git uyu dinlen.nekadar kaçamak yaparsan yap geç saatte yapma.bende 2 hafta önce yiğenlerime çikolata alim diye çıktım evden yalan olmasın 4 tane dido aldım yeni paketlerinden.eve kadar onlara verecem diyerek taşıdım ama sonra ne oldu hepsini ben yedim ama işte öğlen vaktiydi bidaha akşam bişi yemedim ceza olarak
bugün pantolon aldım hiç nefes almadan nekadar durabilirsem okadar süre rahat giyebileceğimhedefim ona rahat girebileceğim kadar zayıflamak artık sonrasında dikkat etmek artık
bende akşam üzeri yedin diye düşündüm.ozaman olur böyle hatalar sena eninde sonunda yakalarama ben halleyi öğlen yedim zaten şimdi yemedimki şimdi süt içiyorum dedim halley yiyorum demedimhem ben erkenden uyuyamam ki aşkitom geliyo 1de ozaman beraber yatıyoruz onsuz o yatağa girmekmi allah korusun olmuyo onsuz çok soğuk o yatak bende bekliyorum onun gelmesini
az biraz üzerinden ölçüyorum benkızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz
az biraz üzerinden ölçüyorum ben
kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz
benimkide paketlettiğimiz lahmacundan yiyodu benim ağzıma sokuşturmaya çalıştı.sabah ölçüyüm bende kocacık gece gece 2 tost istedi yaptım işkence gibi ya kaşardan bi lokma aldımmmm:26:
hayır tatlım,ben hemşireyim biliyorsun ve bize gelen bakanlık yazısında belin en ince olan kaburga altından yani hemen hemen mide hizasından ölçüm yapın diye yazıyor bizde herkesi öyle ölçüyoruzyani belin en ince yerinden ölçüyoruz o ölçümleride bakanlığa bildirim yapıyoruz,üst sınır 85 cm. umarım yardımcı olmuşumdur
benimkide paketlettiğimiz lahmacundan yiyodu benim ağzıma sokuşturmaya çalıştı.
diyetini bozmasına nedne olan kocasını balkondan atan kadın '' pişman değilim gene olsa gene atardım '' dedi
aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm
uyuzz bu kocalar bi lokma ısır diyo yaaaaaaaaaaabenimkide paketlettiğimiz lahmacundan yiyodu benim ağzıma sokuşturmaya çalıştı.
diyetini bozmasına nedne olan kocasını balkondan atan kadın '' pişman değilim gene olsa gene atardım '' dedi
aynen tatlımbarnağını üstüne bastın çek elini
kızlar bel ölçünüzü göbek deliğiniz hemen üstünden mi ölçüyosunuz
aaaa yani göbek deliğinden 4-5 parmak yukarısı gibi tamam cnm
hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrordan ölçüyodum bende ama yanlışmış göbek deliğinden1parmak aşağısı doğru yer bel kemiği var hissedersin dokununca kıkırdak gibitam ucu var bitiş yeri işte orası doğruymuş dr uzmandan duydum daha dün
daha pantolonu alırken kilo almayasın dedi.bende aldırma ozaman dedim daha üzerinden 3 saat geçti yaptığı şeye bakuyuzz bu kocalar bi lokma ısır diyo yaaaaaaaaaaa:26:
bel ölçüsü göbek deliğinden bikaç parmak üstten ölçülüyo.göbek altındaki o kemik hizasındanda göbek ölçülür.o zaten 85 çıkacaksa daha çok yolumuz var demektirhayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrordan ölçüyodum bende ama yanlışmış göbek deliğinden1parmak aşağısı doğru yer bel kemiği var hissedersin dokununca kıkırdak gibitam ucu var bitiş yeri işte orası doğruymuş dr uzmandan duydum daha dün
hayıııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrordan ölçüyodum bende ama yanlışmış göbek deliğinden1parmak aşağısı doğru yer bel kemiği var hissedersin dokununca kıkırdak gibitam ucu var bitiş yeri işte orası doğruymuş dr uzmandan duydum daha dün
daha pantolonu alırken kilo almayasın dedi.bende aldırma ozaman dedim daha üzerinden 3 saat geçti yaptığı şeye bak
bel ölçüsü göbek deliğinden bikaç parmak üstten ölçülüyo.göbek altındaki o kemik hizasındanda göbek ölçülür.o zaten 85 çıkacaksa daha çok yolumuz var demektir
kuşum göbek deliğinin bir parmak altında kıkırdak diye bir yer yok kalın bağırsaklar başlıyorkıkırdak doku diye bişey yok orda bize anatomide öyle bişey göstermediler elinle dediğin yeri bir yoklasana karın boşluğu orası tatlımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?