70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün
ancak girebildim sabah sikeli suyu ancak yarım badak içebildim midemde sorun var sanırım
2 galeta az peynir domates ve şekersiz çay içtim ama şole saat 11 gibi 1 tane acıbadem yedim kaçırdım kızlar ama öglen telafi edicem salata ve yogurt yicem görüşmek üzere öpüyorum hepinizi....

oohh götür canım yaa biraz hareketi arttırıp harcarsın onu sıkma canını ölüm rejimi yapmıozki :)))

slm kızlar bende kılo aldım sankı neden durakladık bız böle yaaa hemen verelım su kıloları bnm kocişimn benm kılomla bı sorunu yok aslında :) ama ben yıende vermek istiyom gobegım gıtse bişecık kalmıck bendede işte o gıtmıyoo bı turlu

kızlar işyerinde benle dalga geçiyorlar her gün elimde koca bir poşet sabah ve öğle yemeğimi getiriyorum yanımda tipik sefer tası taşıyan memurlar gibi diyorlar bana ama ne yapayım çevremde diyet yemek isteyebileceğim hiç bir yer yok mecbur taşıyorum ama görür onlar yaza çıtır oldummu görüşecem onlarla kaydirigubbakcemile5

boşver tatlım takma kimseyi
keşke bende yanımda getirsem ama yapmıyorum işte
inat olsun bi de sefer tası alkaydirigubbakcemile3
yaza biz onlara gülcez inşallah:lepi:

arkadaşlar merhaba , ilk iki hafta 4.5 kilo vermiştim, ilk anda vücudumdaki tuzdan kaynaklanan su miktarı fln gitti biliyorum. her hafta bu kadar hızlı veremicektim zaten biliyorum, ama bu hafta durdum, 500 gr. bile mi gitmez insandan :1shok:
motivasyonum yok oluyor, yardım edin lütfen :Saruboceq: 1-2 güzel cümle kurun bana. vazgeçmek istemiyorum:a015:

bende vazgeçmek istemiyorum flyalone ama benimde motivasyonum düşüyor malesef
else canım ve diger kıslar kilo verebilirsiniz alabilirsinizde bu sizi yıldırmasın bakın biz bu hale gelene kadar kah aldık kah verdik önemli olan bırakmamak ve başarmak gözlerinizi kapatım olmak istediginiz kiloda düşünün kendinizi ve ben başaracagım deyin ....a.s. ve tabiki başara bilirsiniz ben 2 haftadır eksideyim bu demek degilki vaz geçtım tan tersi dahada motive eder . a.s hadi bakalım kendinize inanın başaracaksınız .....:teytey:

bende vazgeçmek istemiyorum flyalone ama benimde motivasyonum düşüyor malesef

KIZLAR LÜTFEN kendinize gelin hani sizler bize örnek olacaktınız kilo vermede hani sizler bizim öncümüzdünüz noluyooo çabuk silkelenin atın üzerinizden o olumsuz etkiyi
yazı düşünün çıtır kızlar olarak giydiğimiz bikinileri
hiç birimiz istemeyiz demi göbeğimiz kalçamız yandan çıkmış bir şekilde tatil yapmayı
hatta kocalarımızı düşünelim tatilde bizim yerimize 38-40 beden hatunlara mı baksınlar
yapmayın kızlar
yokmu hiç önceden olan sevdiğiniz bir kıyafet onun içine girmeyi düşünün
zayıflayın ki yaşınızı bile göstermeyecek kadar hoş görünün hadi kızlar
güveniyorum ben sizlere burdaki kızların hepside mücadeleden yılmaz hemen teslim olmaz
hemen bırakmaz kendini GÜVENİYORUM SİZLERE KIZLAR yaparsınız hadi yeterki inanın....
:lepi::lepi::lepi:Zafer bizim olacak......:hooray:

arkadaşlar mtivasyonunuz düşmesin aman.siz böyle derseniz biz ne yapalım.ben buraya daha 3 gün önce ümitsizce yazmıştım.paylaşımlar beni bile gaza getirdi.yemiyorum şimdi.yani yememem gerekenleri yemiyorum.lütfen hep beraber.çünkü sadece kendinin değil aynı yolda savaşan insanların başarısı da kişiyi güçlendiriyor.ben bu gücü sizlerden alıyorum beraber başaracağız,emin olun.DURMAK YOK,YOLA DEVAM :teselli: (biraz siyasi oldu galiba ama buraya tam oturdu )

Ayrıca ben de çok yeniyim ama bütün yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Hadi arkadaşlar anca beraber kanca beraber...

kızlar nasıl gidiyor öğleden sonrası ben öğle yemeğimi az yedim ama bir dilim ekmek yedim doymadım napiymmm 2 tanede tulumba tatlısı yedim şimdi de sirkeli suyumu içiyorum sonrada yeşil çay içeyimki aburcubura yer kalmasın :)))
yılmıyoruz kızlar gidicek fazlalıklar yavaş yavaş bir kadın ne istedide yapamadı hadi amaaaa :))

kızlar benımde motivasyonum dustu galıba bırakmak uzereyım cunku bu hafta gram bıle kılo vermedım bırak kılo vermeyı almaya basladım galıbasenağlama

kızlar benımde motivasyonum dustu galıba bırakmak uzereyım cunku bu hafta gram bıle kılo vermedım bırak kılo vermeyı almaya basladım galıbasenağlama

aaaaa olmuo ama böyle bende kilo veremiyorum sporuda aksattım üstüne adette oldum şişkinlii sen düşün tatlı krizinide :))) neyse ki adet dönemi bitti spora tekrar başladım 45 dk yürüyorum 2 akşamdır bu akşamda yürücem yarın akşam dışardayım alkol+yemek bittim ben yaaaww bırakmak yok alsakta dikkat etmeye devam edicezkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bende az önce 2 koca bardak sıcak su içtim limonlu şimdi çay sigara molası verdim bugün mesainin son günü evrakların arasında kayboldum birde malum aysonu muhasebe hesapları offffffff çıldıracam neyseki abur cubur düşünecek vakit yok bu anlamda düşününce iyi vereceğiz bu kiloları arkadaşlar moralleri bozmayalım lütfen kilolar bizi değil biz onları yeneceğiz bahar da geliyor ince giysilerinizi düşünün lütfen ben 38 beden bir eteğim vardı onu ortaya çıkardım gidip gelip ona bakıyorum gireceğim içine inşallah sizlerde hedef koyun önünüze :lepi:

yaa kızlar ben bişi sorcam size sirkeli suyu sadece sabah mı içiyorsunuz yoksa gün içersinde de içiyor musnuz bana bilgi verebilir misiniz?

aaaa kızlar neler oluyor size,silkelenin lütfen...moral bozmak pes etmek hele hele vazgeçmek asla yok...lütftteeen ...
bakın aranızda en kilolu ve sağlık sorunu olan benim durum ortada benim kilo vermem imkansız gibi birşey ama isteyipte yapamayacağımız hiçbirşey olmadığına inanıyorum,belki kolay olmayacak ama olacak.
Bende şimdi 1 bardak sıcak çikolata içiyorum ,haftada bir kez hakkım var,nasıl keyifli bişey bu ya :)

Bu arada tatlı krizini kesecek bir çay tarifi var bende,diyetisyenim vermişti,deneyin isterseniz elma çayı+ıhlamur+tarçın bu üçünden çay yapıp içerseniz tatlı krizinizi dindiriyor.

Ben motivasyonum için eski resimlerime bakıyorum hatta buzdolabının üstüne 54 kiloluk bir resmimi bile yapıştırdım.

bende de yazın giydiğim elbiselerimin içine giremiyorum şimdi.geçen gün nişan elbisemi giydim baktım fermuar kapanmıyor
inşallah yaza zayıflayıp kendime yeni cici cici elbiseler almak istiyorum.çok severim elbise ve eteği

yaa kızlar ben bişi sorcam size sirkeli suyu sadece sabah mı içiyorsunuz yoksa gün içersinde de içiyor musnuz bana bilgi verebilir misiniz?

ben gün içinde değilde gece yatmadan yarım bardak içiyorum unutmazsam tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…