kızlar işyerinde benle dalga geçiyorlar her gün elimde koca bir poşet sabah ve öğle yemeğimi getiriyorum yanımda tipik sefer tası taşıyan memurlar gibi diyorlar banaama ne yapayım çevremde diyet yemek isteyebileceğim hiç bir yer yok mecbur taşıyorum ama görür onlar yaza çıtır oldummu görüşecem onlarla kaydirigubbakcemile5
else canım ve diger kıslar kilo verebilirsiniz alabilirsinizde bu sizi yıldırmasın bakın biz bu hale gelene kadar kah aldık kah verdik önemli olan bırakmamak ve başarmak gözlerinizi kapatım olmak istediginiz kiloda düşünün kendinizi ve ben başaracagım deyin ....a.s. ve tabiki başara bilirsiniz ben 2 haftadır eksideyim bu demek degilki vaz geçtım tan tersi dahada motive eder . a.s hadi bakalım kendinize inanın başaracaksınız .....:teytey:bende vazgeçmek istemiyorum flyalone ama benimde motivasyonum düşüyor malesef
bende vazgeçmek istemiyorum flyalone ama benimde motivasyonum düşüyor malesef
kızlar benımde motivasyonum dustugalıba bırakmak uzereyım cunku bu hafta gram bıle kılo vermedım bırak kılo vermeyı almaya basladım galıbasenağlama
kızlar nasıl gidiyor öğleden sonrası ben öğle yemeğimi az yedim ama bir dilim ekmek yedim doymadım napiymmm 2 tanede tulumba tatlısı yedim şimdi de sirkeli suyumu içiyorum sonrada yeşil çay içeyimki aburcubura yer kalmasın :)))
yılmıyoruz kızlar gidicek fazlalıklar yavaş yavaş bir kadın ne istedide yapamadı hadi amaaaa :))
bende az önce 2 koca bardak sıcak su içtim limonlu şimdi çay sigara molası verdim bugün mesainin son günü evrakların arasında kayboldum birde malum aysonu muhasebe hesapları offffffff çıldıracam neyseki abur cubur düşünecek vakit yok bu anlamda düşününce iyi vereceğiz bu kiloları arkadaşlar moralleri bozmayalım lütfen kilolar bizi değil biz onları yeneceğiz bahar da geliyor ince giysilerinizi düşünün lütfen ben 38 beden bir eteğim vardı onu ortaya çıkardım gidip gelip ona bakıyorum gireceğim içine inşallah sizlerde hedef koyun önünüze :lepi:
yaa kızlar ben bişi sorcam size sirkeli suyu sadece sabah mı içiyorsunuz yoksa gün içersinde de içiyor musnuz bana bilgi verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?